• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخباردنیای خودرو ...

moosavi.sm89

Registered User
لایک‌ها
400
قبل از اينا مازراتي ركورد زده بود :)
الان چند شده؟

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
کاش من هم گوسفندانی داشتم.
زمینی داشتم.
مهم نبود که تراکتور منو به شهر نزدیک کنه همین که نزدیک میکرد کافی بود.
تا بتونم برم تو یه شهر دیگه بچه پایتخت بشم و عرصه بر ساکنین اون شهر تنگ کنم. مهم نیست تیپم ضایعس و از ده فرسحی داد بزنم کجاییم, ولی سوار بنزم و این مهمه. کسی هم چپ نگاه کرد با بیل بزنم تو سرش.
یاد داستان اول ابتدایی یا دوم بود افتادم از اون اول معلوم بود ثمره این *(^&^R چیه: یادتونه که همش گفتن خوشا به حالت ای روستایی! الان معنی این شعر رو میفهمم.
به قول یه نمایشگاهی اگه این آدمهایی که میان بنز میخرن از اول عمرشون تا الان باباشون پول جاپ کرده بود الان اینقدری نبود که تو جیبشونه.

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
اینم پسر من

با اینکه قدیمی ترین ماشین تو خونس،اما هنوزم که هنوزه،ابهت و سلامت خودش رو کاملا حفظ کرده و شاهی میکنه برا خودش :wub:

2.jpg

1.jpg

ansar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
247
زمینی داشتم.
تا بتونم برم تو یه شهر دیگه بچه پایتخت بشم و عرصه بر ساکنین اون شهر تنگ کنم. مهم نیست تیپم ضایعس و از ده فرسحی داد بزنم کجاییم, ولی سوار بنزم و این مهمه. کسی هم چپ نگاه کرد با بیل بزنم تو سرش.
یاد داستان اول ابتدایی یا دوم بود افتادم از اون اول معلوم بود ثمره این *(^&^R چیه: یادتونه که همش گفتن خوشا به حالت ای روستایی! الان معنی این شعر رو میفهمم.
به قول یه نمایشگاهی اگه این آدمهایی که میان بنز میخرن از اول عمرشون تا الان باباشون پول جاپ کرده بود الان اینقدری نبود که تو جیبشونه.

احوی مگه هر کی پولداره گاو و گوسفنداشو فروخته یا دزدی کرده که به اینجا رسیده؟
از حسادت و تنگ نظری دست بردارید!
پولدار شدن خلاقیت میخواد و پشتکار که بعضی ها هیچ کدوم رو ندارن شروع می کنن به فحاشی به پولدارها و فرافکنی که هر کی پولداره حقش نیست این پولا!
یکی نشسته یک عمر درس خونده دکتر شده یکی هم نشسته تو خونه با لای پاش یه قل دو قل بازی کرده بعد میشینه میگه اون دکتره چرا بنز داره من ندارم!
جوان 18 - 19 ساله هم اگر از این ماشینا میخره یا بابای پولدارش براش خریده یا بهش ارث رسیده که هیچکدوم دزدی نیست و ارث از شیر مادر هم حلال تر هست.

patteerr2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
84
پولدار شدن خلاقیت میخواد و پشتکار که بعضی ها هیچ کدوم رو ندارن شروع می کنن به فحاشی به پولدارها و فرافکنی که هر کی پولداره حقش نیست این پولا!
یکی نشسته یک عمر درس خونده دکتر شده یکی هم نشسته تو خونه با لای پاش یه قل دو قل بازی کرده بعد میشینه میگه اون دکتره چرا بنز داره من ندارم!
جوان 18 - 19 ساله هم اگر از این ماشینا میخره یا بابای پولدارش براش خریده یا بهش ارث رسیده که هیچکدوم دزدی نیست و ارث از شیر مادر هم حلال تر هست.

ان تنصرالله ینصرکم ویثبت اقدامکم

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761

حسود نیستم چون دارم به قدر خودم
ولی میبینیم گوسفند فروشیو که الان سوار بنز و با اون آدم های با پرستیژی که میشناختم متفاوته. این آقا پاش بیفته با چاقو گردن کسی که بهش چپ نگاه کنه رو میزنه . داستان میدون سعادت آبادو نشنیدین؟

patteerr2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
84
ولی میبینیم گوسفند فروشیو که الان سوار بنز و با اون آدم های با پرستیژی که میشناختم متفاوته. این آقا پاش بیفته با چاقو گردن کسی که بهش چپ نگاه کنه رو میزنه . داستان میدون سعادت آبادو نشنیدین؟

اره خب راست میگه . منم خیلی زیاد دیدم . طرف چپشو از راستش تشخیص نمیده از پشت کوه اومده با لباس کردی نشسته ماشین شاسی بلند بعد میاد بنگاه سر کوچه ما از بیشعوری هم ماشین رو وسط خیابون نگه میداره میشینه معاملات چندصد میلیونی میکنه .

saeed kabinet

Registered User
لایک‌ها
501
زمینی داشتم.

یه شاعر که به نظر بعضی ها ممکنه حسود بیاد و به نظر بعضی ها واقع بین، می گه:

از آسمان که زر نباریده است به سرش
یا خودش دزد بوده یا پدرش

ansar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
247
کی گفته راننده سعادت آباد گوسفند فروش بوده؟
انسان پروفسور هم باشه در عصبانیت کارهای خشن و غیر قابل پیش بینی از سر میزنه.
یه شاعر که به نظر بعضی ها ممکنه حسود بیاد و به نظر بعضی ها واقع بین، می گه:

از آسمان که زر نباریده است به سرش
یا خودش دزد بوده یا پدرش

مگه شاعر نمی تونه حسود باشه؟

baris manco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
115

با اینکه قدیمی ترین ماشین تو خونس،اما هنوزم که هنوزه،ابهت و سلامت خودش رو کاملا حفظ کرده و شاهی میکنه برا خودش
wubsmiley.gif
داش اینو خوندم خوشحال شدم گفتم الان موستانگ ــه فست بکی پونتیاکی چیزیه....چنان گفتی قدیمی و سلامت فکرم 14تا راه رفت!.....
ولی عکس ها که کامل لود شد.......هیچیپس بقیشو بیخیار

baris manco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
115
,واقعا کاره بزرگیه تو کشوری که ماشین 7تا8 برابره قیمت جهانیشه ماشین خارجی خریدن
همچنان در کف بیوک
yahoo_2.gif
فک کن هستن مردمانی که ix 55--azera--sonata ی 22-21-24هزار دلاری رو 150 میخرن
yahoo_2.gif

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
داش اینو خوندم خوشحال شدم گفتم الان موستانگ ــه فست بکی پونتیاکی چیزیه....چنان گفتی قدیمی و سلامت فکرم 14تا راه رفت!.....
ولی عکس ها که کامل لود شد.......هیچیپس بقیشو بیخیار

آقا ما دستمون به فورد و اینا نمیرسه،وگرنه اونا که سلطانن،پول بیاد دستم دنبال یه BMW یا Benz دهه 90 ام
این به پای اونا هیچه
ولی به پای هم سن و سالای خودش خیلی سالم و تمیز مونده

بالا