• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

alikhalesi

Registered User
لایک‌ها
70
بله، بعدش هم نیروی انتظامی میوفتید. جاهای مختلف هست، راهور، پلیس پیشگیری، پلیس 110، یگان ویژه، یگان امداد و ... .
من خودم یگان ویژه بودم.

ای ..ارشونو گ..اییدم. انقد این افسرای سر چهارراه رو مسخره کردیم که آخر خودمون همونجوری شدیم.:lol:
البته من دلم خوشه چون به موقعش این دو سال و کلا این چند سال زندگیه به گ..ا رفته رو تو ..ون باعث و بانیش می کنم.

ARMIN-F4

Registered User
لایک‌ها
225
وای واسه من 65 روز مونده !!! :wacko:

اعزام: 92/2/1 =====> کجا؟! الله اعلم !!!:(

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
اتفاقا سرما هم خوردم. آقا یه سوال الان من که نیرو انتظامی افتادم بعد از آموزشی هم نیرو انتظامی می افتم یا ربطی نداره؟

بله برادر.آموزشیت که تموم شد یه برگه میدن بهت که شهر یگان خدمتیت مشخص شده.بعد اون بعد حدود یک هفته تو تاریخی که تو اون برگه نوشته میری جایی که افتادی و اونجا تقسیم میشی یا راهور یا پیشگیری. دوباره اونجا تقسیم میشی حالا هر کلانتری یا منطقه ای باشه همونروز یه ماشین میاد میبردتون.یا اینکه خودت باید بری.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
آری عزیزم میدهند

من نیروی انتظامی افتادم یک نفر میگفت که میان دوره برا عید نمیدن!! کسی نبوده 1 اسفند نیروی انتظامی بوده باشه؟ مالک اشتر اراک؟

میخوام بدونم میان دوره میدن برای 4-5 روز اول عید یا نه

alikhalesi

Registered User
لایک‌ها
70
بله برادر.آموزشیت که تموم شد یه برگه میدن بهت که شهر یگان خدمتیت مشخص شده.بعد اون بعد حدود یک هفته تو تاریخی که تو اون برگه نوشته میری جایی که افتادی و اونجا تقسیم میشی یا راهور یا پیشگیری. دوباره اونجا تقسیم میشی حالا هر کلانتری یا منطقه ای باشه همونروز یه ماشین میاد میبردتون.یا اینکه خودت باید بری.

گرفتم. مرسی. فقط دو تا سواله دیگه:
1-من الان یکه اسفند 6 صبح باید دم پادگان مشکین شهر باشم یا میدون **** باید برم؟
2-این همه راه نرم بعد یک اسفند لباسا و وسایلو بدن بعد بگن برید مثلا شنبه بیاید. از همون روز شروع میشه؟

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
من نیروی انتظامی افتادم یک نفر میگفت که میان دوره برا عید نمیدن!! کسی نبوده 1 اسفند نیروی انتظامی بوده باشه؟ مالک اشتر اراک؟

ببین دوست عزیز.الان که داری خدمتتو شروع میکنی و علی الخصوص و علی الخصوص که افتاده نیروی انتظامی یه چیزیو به شما بگم.
ببین اینم که میگم هیچ فرقی بین کادر و سرباز نداره .تو **** هیچ چیز مشخص شده نیست یعنی چی؟
یعنی اینکه اصلا معلوم نمیکنه تا یه ساعت دیگه چه اتفاقی میفته.من خوودم اسفند رفتم البته مشگین بودم و ما داشتیم میاندوره برای عید اومدیم خونه.ولی در کل تا لحظه آخر هیچ چیز معلوم نیست شاید لحظه ای که بخوایید برید بخشنامه بیاد و شمارو نگه دارن.تو بیست و یک ماه ذهنتونو درگیر اینطور مسایل نکنید.فقط کارتونو درست انجام بدید و آتو دست کسی ندین

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
گرفتم. مرسی. فقط دو تا سواله دیگه:
1-من الان یکه اسفند 6 صبح باید دم پادگان مشکین شهر باشم یا میدون **** باید برم؟
2-این همه راه نرم بعد یک اسفند لباسا و وسایلو بدن بعد بگن برید مثلا شنبه بیاید. از همون روز شروع میشه؟

ببین در کل نیروی انتظامی باید خودت بری اونجا.تا جایی که من میدونم اینطوری بوده اگه عوض نشده باشه.بعدم بعده چند وقت یگان که رفتین پول کرایتونو بهتون میدن یعنی میریزن تو حساب.خب این از این
بعدم اینکه اونجا حساب کار دستشونه که کی از کجا اومده.برا ما که از همون روز شروع شد ولی اگرم قرار باشه مثلا دوروز بزارن سرباز بره هیچ وقت بچه تهرانو نمیفرستن که.بعد اینکه بالاخره اونجا رو اصول تقسیمتون میکنم تو گروهاناتون.یعنی تا جایه ممکن بچه هایه یه شهرو باهم میندازن.مثلا ترکارو جدا میکنند.بچه های تهرانو جداو.....

alikhalesi

Registered User
لایک‌ها
70
ببین در کل نیروی انتظامی باید خودت بری اونجا.تا جایی که من میدونم اینطوری بوده اگه عوض نشده باشه.بعدم بعده چند وقت یگان که رفتین پول کرایتونو بهتون میدن یعنی میریزن تو حساب.خب این از این
بعدم اینکه اونجا حساب کار دستشونه که کی از کجا اومده.برا ما که از همون روز شروع شد ولی اگرم قرار باشه مثلا دوروز بزارن سرباز بره هیچ وقت بچه تهرانو نمیفرستن که.بعد اینکه بالاخره اونجا رو اصول تقسیمتون میکنم تو گروهاناتون.یعنی تا جایه ممکن بچه هایه یه شهرو باهم میندازن.مثلا ترکارو جدا میکنند.بچه های تهرانو جداو.....

دمت گرم دادا. من کلا تو زندگی با تو تا چیز مشکل دارم یکی سرما یکی هموطنان آذری. خدام قشنگ گذاشت تو پاچمون. دمت گرم.

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
دمت گرم دادا. من کلا تو زندگی با تو تا چیز مشکل دارم یکی سرما یکی هموطنان آذری. خدام قشنگ گذاشت تو پاچمون. دمت گرم.

از بابت هموطنان آذری که من خودمم اصلیتم یعنی پدر و مادرم آذرین .بگم بهت که اصلا شما کاری باهاشون نداری که بخواد مشکل باشه.شما میری پادگان و گفتم شما با همشهریات تو یه گروهان میوفتی به احتمال ۹۹ درصد. ولی سرما سرما
آقا اونجا خیلی خیلی سرده.ببین یه توصیه دیگه همبن که احساس کردی خدایی نکردی مریض شدی یا جاییت درد میکنه سریع بگو میخوام برم دکتر.خود پادگان داره.اصلا رودروایسی نکن یا نترس.
گفتم اونجا هوا خیلی سرد میشه سعی کن شب حموم نری چون تو طول هفته هرگروهان ساعت خاصی برای حمام رفتن داره و شبا از ساعت فک کنم سه تا چهار همه میتونن برن. ولی شما شب نرو هیچ وقت .چون به احتمال زیاد سرما میخوری.بعد اینکه وقتی پوتین بهت دادن تند تند واکس بزن تا نرم بشه.حواست باشه وقتی پوتین اندازه پاتو گرفتی و دیدی مشکلی نداره ولی وقتی رفتی رژه و پاتو زد بدون که کارت ایراد دارخ و خوب رژه نمیره و ممکنه به زانوت آسیبه جدی برسه.اینو جدی بگیر.

alikhalesi

Registered User
لایک‌ها
70
خیلی خیلی دمت گرم. داداش آدرسشم بدی که ما راحت بریم دیگه سالاری.

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
خیلی خیلی دمت گرم. داداش آدرسشم بدی که ما راحت بریم دیگه سالاری.

آدرس پادگانو؟ تهرانی شما؟
اگه تهرانی که میری ترمینال غرب.آزادی
دقیق یادم نیست ولی یه تعاونی بود که ما رفتیم باهاش.بگردی و بپرسی پیدا میکنی.الان بری بخری بلیطو بهتره ها.اونروزم تو اتوبوسی که میره شاید بگم نودو پنج درصد سرباز میرین.آدرس خاصی نداره اون شهر کوچیکه.اتوبوس نزدیکایه صبح میرسه و خودش میبردتون جلوی پادگان پیادتون میکنه

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
alikhalesi عزیز. توی برگه سفیدتون نوشته کجا مراجعه کنید؟ برای ما نوشته بود 6 صبح میدون **** باشید. بعد مراجعه به میدون **** بهمون یه برگه کوچیک دادن که آدرس تعاونی و تاریخ و ساعت اعزام رو نوشته بود. فردای اون روز، بعد از ظهر رفتیم ترمینال غرب به همراه بقیه بچه ها عازم مشکین شهر شدیم. ما 3 شهریور ساعت 3 صبح دم در پادگان بودیم. بچه های بومی هم از همون 1 شهریور اومده بودن به پادگان.

shahin_shimi

Registered User
لایک‌ها
1

دوست عزیز من آذری نیستم ولی باتوجه به کارم آذری زبان ها از خیلی از شهرای دیگه مرد تر و با معرفت ترند!
ایشالا که نظر شما هم راجع به این موضوع عوض بشه

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
alikhalesi عزیز. توی برگه سفیدتون نوشته کجا مراجعه کنید؟ برای ما نوشته بود 6 صبح میدون **** باشید. بعد مراجعه به میدون **** بهمون یه برگه کوچیک دادن که آدرس تعاونی و تاریخ و ساعت اعزام رو نوشته بود. فردای اون روز، بعد از ظهر رفتیم ترمینال غرب به همراه بقیه بچه ها عازم مشکین شهر شدیم. ما 3 شهریور ساعت 3 صبح دم در پادگان بودیم. بچه های بومی هم از همون 1 شهریور اومده بودن به پادگان.

اینم درسته.

alikhalesi

Registered User
لایک‌ها
70

آره عزیز واسه منم زده آدرس محل اعزام میدون ****. پس من میرم همون میدون ****.مرسی

DivxCntr

Registered User
لایک‌ها
164

بله دوست گلم
رفیق من 1.12 پارسال همین هتل مالک بود
فک کنم کل عید خونه بود
ولی میگن نهایت سختگیریشون یا 7 روز اول میفرستن یا 7 روز آخر عید

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
بله دوست گلم
رفیق من 1.12 پارسال همین هتل مالک بود
فک کنم کل عید خونه بود
ولی میگن نهایت سختگیریشون یا 7 روز اول میفرستن یا 7 روز آخر عید

ممنون

همه میگن هتله ! نمیدونم والا..! میریم ببینیم چیه !! نبووووووووووووووووووووووووووووود؟3 روز دیگه :D

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
ممنون

همه میگن هتله ! نمیدونم والا..! میریم ببینیم چیه !! نبووووووووووووووووووووووووووووود؟3 روز دیگه :D

جای خوبیه، اگه نگیم بهترین مرکز آموزش ناجاست، صد در صد یکی از بهترین هاست ;)

بالا