• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

md_md_2600

Registered User
لایک‌ها
43
هیچ وقت یادم نمیره روزی رو که داشتن امریه های بچه ها رو میدادن، اون موقع یکی از بچه ها که لیسانس زبان آلمانی داشت و بچه خیلی خوبی هم بود، بنده خدا همش هم میگفت که پارتی گردن کلفتی داره که قول داده صد در صد تهرانه. ولی وقتی امریش رو خوندن، افتاده بود خرم آباد !!!! بنده خدا خیلی خیلی ناراحت بود. اما بعدش که رفته بود اونجا میگفت که بهش سخت نمیگذره و وضعیت بدک نبوده.

Parsian-Soft

Registered User
لایک‌ها
0
من امریه سازمانی داشتم
تقسیمها اونجا خیلی بد بود
خیلی از لیسانسها تهرانی افتادن چابهار- خارک و ...
فوق لیسانسها رو اکثرا قرارگاه پدافند تهران فرستادند
اگه متاهل باشی یا پدر نظامی مدارک گرفتاری رو بدی احتمالا شهر خودت بیفتی
ولی اصلا تقسیمها سمنان حساب کتاب نداره - فوق لیسانس مشهد رو انداختند بوشهر !

کجای تهران افتاذی شما ؟

آموزشی من هم تازه در سمنان شروع شده
دوست عزیز شما کجا تقسیم شدی؟
امکانش هست موقع تقسیم خودمون شهر انتخاب کنیم یا خودشون میندازن هرجایی که شد...!

دو هفته قبل از تقسیم اگر خواستی به من بگو شاید بتونم کمکت کنم ;)

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
کجای تهران افتاذی شما ؟

دو هفته قبل از تقسیم اگر خواستی به من بگو شاید بتونم کمکت کنم ;)

من امریه منابع طبیعی دارم
اگر امریه نداشتم پدافند نمی افتادم میفتادم 01 نیرو زمینی
کلا اکثر تهرانی کرجی ها اگر ارتش برداره 01و02و06 نیرو زمینی میفتند
تعداد خیلی کمی پدافند میفتند اکثرا پدافند مشهدها میفتند

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,772
من امریه منابع طبیعی دارم
اگر امریه نداشتم پدافند نمی افتادم میفتادم 01 نیرو زمینی
کلا اکثر تهرانی کرجی ها اگر ارتش برداره 01و02و06 نیرو زمینی میفتند
تعداد خیلی کمی پدافند میفتند اکثرا پدافند مشهدها میفتند
سلام
این امریه چیه قضیه ش
اصلا چی هست:D

hamidjoon1366

Registered User
لایک‌ها
507
کسی میدونه کدوم ارگانها و سازمانها و ادارات امریه میگیرن؟
لطفا راهنمایی کنید
مرسی

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
سلام
این امریه چیه قضیه ش
اصلا چی هست:D

لطفا راهنمایی کنید
مرسی

امریه به جای خدمت در نیروی نظامی، در سازمان غیر نظامی خدمت میکنی که 24 ماه هست البته اگر یگان حفاظت اون سازمان باشه 21 ماه هستش

من سمنان بودم اکثر امریه ها رو فرستاده بودن اونجا مثل:
آستان قدس که قاعدتا فقط واسه مشهدی هاست
انرژی اتمی که اکثرا فوق لیسانس گرفته بود واسه شهرهای تهران، کرج، نطنز، اصفهان، اراک، بوشهر از رشته کشاورزی بگیر تا مکانیک، برق، هسته ای و ...
سازمان جنگلها و مراتع که تقریبا تمام مراکز استان گرفته بودند فوق دیپلم به بالا از رشته های منابع طبیعی تا کامپیوتر، نقشه کشی، حسابداری و ...
موسسه استاندارد هم به تعداد خیلی کم سرباز میگیره
آتش نشانی، دادگستری، شهرداری و شرکت نفت هم میگرن که اونها سمنان نبودند فکر کنم آموزشی نیرو زمینی تهران بودند

البته از سال آینده قراره امریه ها 50 درصد کاهش پیدا کنه چون خودشون سرباز کم دارن سرباز معلمی هم میخوان بردارن

از مزایایی امریه (بسته به سازمان) امکان استخدام در اون سازمان بیشتر میشه ممکنه اون سازمان یک حقوق جداگانه هم بهت بده مرخصی بیشتری بدن و ...

greywarden

Registered User
لایک‌ها
2,080
لطفا راهنمایی کنید
مرسی

بطور کامل نمیدونم کدوم ارگانها امریه می گیرن ولی جاهایی که من رفتم :
اموزش پرورش، سرباز معلمی که فوق دیپلم و لیسانس ثبت نام می کردن .
سازمان فنی حرفه ای، که هنوز ثبت نامش شروع نشده .
یکی از بچه ها می گفت دادگستری هم می گیره ولی من نرفتم

امین رضا

Registered User
لایک‌ها
59
سلام دوستان
من متولد 21 بهمن 1372 هستم. متاسفانه کنکور 91 که دادم رتبم به پزشکی نمیخورد و گذاشتم واسه 92. تو اردیبهشت باید دفترچه پست کنم تا غیبت نخورم چون مدرک پیش دانشگاهیم خرداد 91 صادر شده و قبل از اتمام فرصت یکساله باید تکلیف خدمت رو مشخص کرده باشم.
حالا کسی میدونه اصولا چقدر طول میکشه تا تاریخ اعزام مشخص بشه ؟ یدفه خدایی نکرده اینجوری نمیشه که روز کنکور قرار باشه از سربازخونه برم بیرون کنکور بدم ؟
کلا ممنون میشم راهنماییم کنید

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام دوستان
من متولد 21 بهمن 1372 هستم. متاسفانه کنکور 91 که دادم رتبم به پزشکی نمیخورد و گذاشتم واسه 92. تو اردیبهشت باید دفترچه پست کنم تا غیبت نخورم چون مدرک پیش دانشگاهیم خرداد 91 صادر شده و قبل از اتمام فرصت یکساله باید تکلیف خدمت رو مشخص کرده باشم.
حالا کسی میدونه اصولا چقدر طول میکشه تا تاریخ اعزام مشخص بشه ؟ یدفه خدایی نکرده اینجوری نمیشه که روز کنکور قرار باشه از سربازخونه برم بیرون کنکور بدم ؟
کلا ممنون میشم راهنماییم کنید

بستگی به تعداد سربازان داره، الان تعداد سربازها کمه پس احتمالش زیاده که در اولین دوره ای که بهتون میخوره اعزامتون کنن، اگه مدرک دانشگاهی داشته باشین میشه 1 ماه های زوج، در غیر اینصورت فکر کنم 18-19 هر ماه اعزام داشته باشید.
اگه اعزام بشید برای کنکور مرخصی میدن که به کنکورتون برسید.

امین رضا

Registered User
لایک‌ها
59
آره اتفاقا تو خوزه **** وظیفه کرمان نوشته که 18-19 هر ماه اعزامه.
یعنی اگر 16-17 اردیبهشت دفترچه پست کنم ممکنه قرار باشه 18-19 خرداد اعزام به خدمت بشم ؟
هیچ راهی وجود نداره که این 2-3 ماه قبل از رفتنم به دانشگاه رو بصورت قانونی بکنم تو دیوار ؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
آره اتفاقا تو خوزه **** وظیفه کرمان نوشته که 18-19 هر ماه اعزامه.
یعنی اگر 16-17 اردیبهشت دفترچه پست کنم ممکنه قرار باشه 18-19 خرداد اعزام به خدمت بشم ؟
هیچ راهی وجود نداره که این 2-3 ماه قبل از رفتنم به دانشگاه رو بصورت قانونی بکنم تو دیوار ؟

آره احتمالش هست خرداد اعزام بشی.
1 دوره رو میتونی تعویق بندازی، مثلا اگه اعزامت خرداد بود قبلش بری فرم پر کنی و درخواست بدی یه دوره تعویق بندازن (ممکنم هست قبول نکنن)
البته اگه دیرتر پست کنی مثلا اواخر اردیبهشت احتمالش هست تیر اعزام بزنن که میتونی 1 دوره هم تعویق بندازی که بره تا برج بعدی و تا اونموقع به درست برسی.

امین رضا

Registered User
لایک‌ها
59
اصلا پست نکنم چطور میشه ؟ اگه برم دانشگاه خودشون این 2-3 ماه غیبت رو نمیبخشن؟ آخه اصلا دوس ندارم با دیپلم برم سربازی که دهنم سرویس شه

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
اصلا پست نکنم چطور میشه ؟ اگه برم دانشگاه خودشون این 2-3 ماه غیبت رو نمیبخشن؟ آخه اصلا دوس ندارم با دیپلم برم سربازی که دهنم سرویس شه

پست نکنی غیبت میخوری و در اون صورت حتی اگه کنکور قبول بشی امکان دانشگاه رفتن هم نداری چه برسه به بخشش!

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273

دوست عزیز غیبت داشته باشین نمیبخشن اصلا.شما میتونی بری خدمت قبول که بشی ترخیص میشی.اتفاقا بعد خدمت درس خوندن حسن زیاد داره مثلا اگه کاری پیدا بشه راحت میتونی بدون مشکل شرکار

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2

امین رضا

Registered User
لایک‌ها
59
یعنی شما میگین 2-3 ماهی برم سربازی ؟
نمیشه سربازی رو بصورت قانونی خرید ؟
آخه از هرکی میشنوم میگه با دیپلم بری سربازی هر یه روزش به اندازه 10 روز واست میگذره

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
یعنی شما میگین 2-3 ماهی برم سربازی ؟
نمیشه سربازی رو بصورت قانونی خرید ؟
آخه از هرکی میشنوم میگه با دیپلم بری سربازی هر یه روزش به اندازه 10 روز واست میگذره

اگه اعزام بشید و بعدش کنکور قبول بشید ترخیصتون میکنن و بعد از دانشگاه دوباره اعزامتون میکنن.
نه متاسفانه.

امین رضا

Registered User
لایک‌ها
59
تاریخ صدور مدرک پیش دانشگاهیم دقیقا 8 تیر 91 هست یعنی اگر قرار بر یکسال باشه تا 8 تیر 92 وقت دارم.
بنظرتون تو همون اردیبهشت دفترچه پست کنم یا بذارم تو خرداد ؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
تاریخ صدور مدرک پیش دانشگاهیم دقیقا 8 تیر 91 هست یعنی اگر قرار بر یکسال باشه تا 8 تیر 92 وقت دارم.
بنظرتون تو همون اردیبهشت دفترچه پست کنم یا بذارم تو خرداد ؟

اگه مطمئنید از 8 تیر شروع میشه، خرداد بفرستید بهتره.
مثل قبلا نیست که نیاز به پست باشه همه چیز کامپیوتریه و چند روز قبل از اتمام هم بفرستید مشکلی پیش نمیاد ولی ریسک نکنید و نهایتا خرداد بفرستید که اعزامتون هم دیرتر باشه.

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,772
امریه به جای خدمت در نیروی نظامی، در سازمان غیر نظامی خدمت میکنی که 24 ماه هست البته اگر یگان حفاظت اون سازمان باشه 21 ماه هستش

من سمنان بودم اکثر امریه ها رو فرستاده بودن اونجا مثل:
آستان قدس که قاعدتا فقط واسه مشهدی هاست
انرژی اتمی که اکثرا فوق لیسانس گرفته بود واسه شهرهای تهران، کرج، نطنز، اصفهان، اراک، بوشهر از رشته کشاورزی بگیر تا مکانیک، برق، هسته ای و ...
سازمان جنگلها و مراتع که تقریبا تمام مراکز استان گرفته بودند فوق دیپلم به بالا از رشته های منابع طبیعی تا کامپیوتر، نقشه کشی، حسابداری و ...
موسسه استاندارد هم به تعداد خیلی کم سرباز میگیره
آتش نشانی، دادگستری، شهرداری و شرکت نفت هم میگرن که اونها سمنان نبودند فکر کنم آموزشی نیرو زمینی تهران بودند

البته از سال آینده قراره امریه ها 50 درصد کاهش پیدا کنه چون خودشون سرباز کم دارن سرباز معلمی هم میخوان بردارن

از مزایایی امریه (بسته به سازمان) امکان استخدام در اون سازمان بیشتر میشه ممکنه اون سازمان یک حقوق جداگانه هم بهت بده مرخصی بیشتری بدن و ...

یعنی از حالت عادی بهتر هست؟ شرایط داره؟

این شرایط معافی رو کجا میشه یافت؟(اینترنت)

بالا