منم از لینکی که گذاشتین در پروباکس ثبت نام کردم.
وقتی روی بعضی از تسک ها کلیک می کنم با پیام Not qualified You are not qualified to work on this task. مواجه می شم. علت چیه؟!!
دوستان سایت برای من باز نمیشه دو سه بار هم مودممو خاموش روشن کرد فایده نداشته تازه کوکی ها رو هم پاک کردم و دوباره امتحان کردم بازم جواب نداد . قضیه چیه؟؟؟؟
نگران نباشید این مشکل برای کابرا پیش اومده وچیز معمولی هست.
می تونید با ساکس امتحان کنید.
داش نوید این تسکا ماله امریکاست ؟ الان با وی پی انه امریکا برم؟
شما پ خ هم جواب نمیدید نه؟نگران نباشید این مشکل برای کابرا پیش اومده وچیز معمولی هست.
می تونید با ساکس امتحان کنید.
آخه من با آی پیه ایران تو سایت عضو شده بودم . حالا اگه با یه آی پیه دیگه وارد بشم برا حسابم مشکلی پیش نمیاد؟؟؟
On the other hand, you can use multiple IP addresses to login
اره این نوع رو می تونید با انگلیس یا امریکا انجام بدید.داش نوید این تسکا ماله امریکاست ؟ الان با وی پی انه امریکا برم؟
دوستان به یه نکته توجه کنند
طبق:
1.4 Only one account per computer is allowed to view advertisements. If more than one account in a single computer view advertisements, all of those accounts will be permanently suspended.
اگر شما از سیستمی تبلیغی مشاهده کنید که دوستتون یا کسی دیگه اکانت پروباکس داخلش داشته باشه وتبلیغ دیده باشه،اکانت شما مسدود میشه.
پس مراقب باشید.![]()
دوستان به یه نکته توجه کنند
طبق:
1.4 Only one account per computer is allowed to view advertisements. If more than one account in a single computer view advertisements, all of those accounts will be permanently suspended.
اگر شما از سیستمی تبلیغی مشاهده کنید که دوستتون یا کسی دیگه اکانت پروباکس داخلش داشته باشه وتبلیغ دیده باشه،اکانت شما مسدود میشه.
پس مراقب باشید.![]()
نوید جان منظورت رو نفهمیدم میشه بیشتر توضیح بدی
Sent from my WT19i using Tapatalk 2