• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد 5-4 دلار در روز:

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
منم از لینکی که گذاشتین در پروباکس ثبت نام کردم.
وقتی روی بعضی از تسک ها کلیک می کنم با پیام Not qualified You are not qualified to work on this task. مواجه می شم. علت چیه؟!!

navidsky

Registered User
لایک‌ها
74
منم از لینکی که گذاشتین در پروباکس ثبت نام کردم.
وقتی روی بعضی از تسک ها کلیک می کنم با پیام Not qualified You are not qualified to work on this task. مواجه می شم. علت چیه؟!!

سلام
نام کاربری پروباکس وایمیلتون رو پخ کنید.
اما در مورد پیامی که با این شکل داده میشه: Not qualified You are not qualified to work on this task.

سوالی بوده که به دفعات از سوی کاربران crowd flower پرسیده شده و از ازشون خواسته شده تا Contributor Id: وJob Id تسک مورد نظر رو گزارش کنند تا مشکل بررسی بشه.
به عکس دقت کنید.

• Like
Reactions: M4U

latari

Registered User
لایک‌ها
86
این تسکها هر روز چه ساعتی آپدیت میشه من دیروز این موقع تسکها رو که زدم الان دوباره میگه که اجازه ندارید این تسک رو بزنید کسی ساعتش رو میدونه

armin39

Registered User
لایک‌ها
51
دوستان من هم سوالم مثل دوستمون هست...زمان تسک ها چطور هست؟؟؟؟من صبح تونستم رو آمریکا تسک های خوبی بزنم بعد الان هم ساعت 9 مجدد تسک های جدید اومد و ما هم استفاده کردیم.......فقط دوستان اگه دقیق زمان تسک ها رو بدونن عالی میشه و اعلام کنید

سوال دیگه اینکه اون لحظه که تسک ها میاد با چند ساعت بعد تسک ها متفاوت هست یعنی اگه اون ساعت اول نزنیم تسک رو تسک ها کم تر میشه ساعت های بعد؟؟فکر می کنم سوال خیلی از دوستان باشه

navidsky

Registered User
لایک‌ها
74
تسک هایsurvey:

در این نوع survey شما باید فیلد های خاص رو بر اساس علایق خودتون پر کنید.این نوع مبلغ بالایی دارند .پس از دست ندید.
عکس.

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
خیلی از سایتها SURVEY میذارند اگر دوستان سایتهای مشابهی پیدا کردند ممنون میشم اعلام کنند

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
دوستان سایت برای من باز نمیشه دو سه بار هم مودممو خاموش روشن کرد فایده نداشته تازه کوکی ها رو هم پاک کردم و دوباره امتحان کردم بازم جواب نداد . قضیه چیه؟؟؟؟

navidsky

Registered User
لایک‌ها
74
دوستان سایت برای من باز نمیشه دو سه بار هم مودممو خاموش روشن کرد فایده نداشته تازه کوکی ها رو هم پاک کردم و دوباره امتحان کردم بازم جواب نداد . قضیه چیه؟؟؟؟

نگران نباشید این مشکل برای کابرا پیش اومده وچیز معمولی هست.
می تونید با ساکس امتحان کنید.

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
نگران نباشید این مشکل برای کابرا پیش اومده وچیز معمولی هست.
می تونید با ساکس امتحان کنید.

آخه من با آی پیه ایران تو سایت عضو شده بودم . حالا اگه با یه آی پیه دیگه وارد بشم برا حسابم مشکلی پیش نمیاد؟؟؟

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
تسک هایsurvey:

در این نوع survey شما باید فیلد های خاص رو بر اساس علایق خودتون پر کنید.این نوع مبلغ بالایی دارند .پس از دست ندید.
عکس.

داش نوید این تسکا ماله امریکاست ؟ الان با وی پی انه امریکا برم؟

navidsky

Registered User
لایک‌ها
74
آخه من با آی پیه ایران تو سایت عضو شده بودم . حالا اگه با یه آی پیه دیگه وارد بشم برا حسابم مشکلی پیش نمیاد؟؟؟

1.5 You can only view advertisements using one IP address within a 24 hours period. On the other hand, you can use multiple IP addresses to login. Any attempt to do otherwise may lead to the termination of your account. Logging in from proxies or shared network environments (such as, but not limited to schools, LAN houses, cybercafes, etc.) is not allowed.

On the other hand, you can use multiple IP addresses to login

اگر موقع لاگین نشد می تونید به ساپورت تیکت بزنید تا پیگیری بشه.:)

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
برای مشکل بالانیومدن سایت این روش برای من جواب داده .. امتحانش کنید:

probux access problem.jpg

navidsky

Registered User
لایک‌ها
74
دوستان به یه نکته توجه کنند
طبق:
1.4 Only one account per computer is allowed to view advertisements. If more than one account in a single computer view advertisements, all of those accounts will be permanently suspended.
اگر شما از سیستمی تبلیغی مشاهده کنید که دوستتون یا کسی دیگه اکانت پروباکس داخلش داشته باشه وتبلیغ دیده باشه،اکانت شما مسدود میشه.
پس مراقب باشید.:)

M4U

Registered User
لایک‌ها
238
طبق:
1.4 Only one account per computer is allowed to view advertisements. If more than one account in a single computer view advertisements, all of those accounts will be permanently suspended.
اگر شما از سیستمی تبلیغی مشاهده کنید که دوستتون یا کسی دیگه اکانت پروباکس داخلش داشته باشه وتبلیغ دیده باشه،اکانت شما مسدود میشه.

نوید جان منظورت رو نفهمیدم میشه بیشتر توضیح بدی

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
طبق:

وای پس دیر یا زود ماله مم پاک میشه اخه با یه اکانته دیگه تبلیغات دیدممممممممممم

navidsky

Registered User
لایک‌ها
74
نوید جان منظورت رو نفهمیدم میشه بیشتر توضیح بدی

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

شما و دوستتون اکانت پروباکس دارید.
مثلا میرید خونه دوستتون ووارد اکانت خودتون میشید وتبلیغ خودتون رو می بینید،اکانت شما ودوستتون امکان مسدود شدنش هست.

• Like
Reactions: M4U
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا