راستی دقت کردین ارز مبادله ای هیچ تغییری نکرده؟؟
خوب حفظ سرمایه که نشده.همین الان یک ملیون رو ضررم.اشتباه خودت رو گردن کس ِ دیگه ای ننداز !! مگه دلار نخریدی که حفظ سرمایه کنی؟؟ خب پس نباید با پایین و بالا آمدنش زیاد ناراحت بشی
من که پست زدم گفتم نخر کلی بده و بیراه اون زمان بهم گفتی غیر مستقیم :دی ، حالا که اومده پایین فحش جلالی میدی .. چه ربطی به اون داره...
چرا مطمئن باش اگه مدت طولانی پایین بیاد و ثابت بمونه قیمت ها هم پایین میاد
نمونش توی آبان بود فکر کنم دلار به 2700 هم رسید و قیمت بعضی جنسا پایین اومد
با سلام.ممنون دوستان از راهنماییتون.واقعا ممنون .در جواب اون دوستانی که با تعجب درباره سرمایه من پرسیدند هم باید بگم بله دقیقا همین قدر برای من مونده. بماند که فقط 10 میلیون پول بلیط شده و ... 5 سال پیش که فایل مهاجرتم رو باز کردم دلار کانادا 700 بود وحالا؟؟؟ در هر صورت با وجود اینکه 16-17 هزار دلار چیز زیادی نمیشه ترجیح میدم خودمو برسونم به جایی که اقلا بشه روی ثبات زندگی حساب کرد... یعنی همون سیم آخر..امیدوارم شما هم هرجا هستید شاد و راضی باشید. و ممنون.
مطمئنی 3200 بود؟؟؟؟؟ اول بهمن شروع کرد به بالا رفتن که با نزدیک شدن به 22 بهمن و دادن یارانه ها ، من گفتم مطمئنا قیمت ها بالای 4ت که نمیره هیچ و نزولی خواهد بود و تقریبا 200ت اومد پایین و الانم که...
مورد بعد اینکه من به شما گفتم به جای خرید و نگه داشتن دلار برید باهاش کار کنید ، حالا هر کاری که شده آنچنان تاکید بر خریدن یا نخریدن نکردم.. گفتم اگر بزنیش تو کار بهتره..
در ضمن شما هم که دلار خریدی و هدفت نوسان گیری نبوده باید نگه داری و نفروشی ....
امیدوارم که هرچه زودتر قیمت ارز کاهش پیدا کنه و به ثبات برسه
بنظرتون تا قبل از عید افزایشی در راه هست/؟
والله با 7-8 تومن هیچ کار درست حسابی نمیشه کرد.
مگه اینکه برن دکه بزنم:دی
نه نمیفروشم.بزار بمونه.فوقش یه ضرر چند ملیونی میکنم.
آخ جون یورو شد 4750
قیمت قهوه هامو آوردم پایین
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
این بازی دلار بد بازی هست نمیدونم چرا دولت داره با قیمت بازی میکنه اگه بخواد دلار رو میتونه روی یه نرخی ثابت نگه داره مثلاا 4 تومن نمیگم 4 تومن ولی میتونه روی 3 تومن ثابت نگه داره ولی بالا پایین شدن ضررش خیلی بیشتر از گرون شدن دلار هست . ما کلی جنس با دلار 3700 تا 3800 خریدیم جنس هامون بیاد نمیایم به دلار 3000 تومنی بفروشیم چون خریدمون رو اون قیمت بوده و نتیجه اینکه قیمت هیچ چیزی تا موقع ای که دلار قیمتش ثابت نشه پایین نمیاد .
جنسی هم که از خارج وارد میشه 1 روزه نمیاد که کم کم 60 روز طول میکشه ترخیص بشه و تو این 60 روز 1000000 بار قیمت دلار تغییر کرده و این وسط فقط و فقط مصرف کننده ضرر میکنه
من امیدوارم دولت سر عقل بیاد و قیمت رو ثابت نگه داره و اینقدر با قیمت ها بازی نکنه .
آبان که رو 3100 بود!
زیر سه تومن هم فقط به مدت ییکی دو هفته رفت که من به شخصه کاهش هیچی رو تو شهرمون ندیدم
یعنی شما قیمت قهوه هاتون با یورو تغییر میکنه؟!!!!!!!!!!!!!
:blink:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
پس با چی باید تغییر کنه؟؟؟
با یورو خریدم با یورو هم باید پولشو پس بفرستم که دوباره جنس بیاد
بد میکنم قیمت ارز پایین میاد قیمتامو پایین میارم؟
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
بد میکنی دیگه مرد حسابی
با قیمت قبلی باید بفروشی
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2