• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
دوستان خواهش میکنم ازتون.یه نفر فقط یه نفر هم که شده از شما دوستان با تجربه یه جواب یا مشاوره ای به من بده...خواهش میکنم.این دفعه سومه اینو می پرسم.

من آخر اردیبهشت با همسرم برای مهاجرت میریم کانادا.نمیدونم الان باید دلار بخرم یا بگذارم بعد عید که قبل انتخاباته شاید یه امتیازاتی قائل شدند و یه کم پایین بیاد؟... خودم میدونم هیچ کس تو این زمینه نمیتونه 100 در 100 نظر بده ولی حداقل بگید اگه شما بودید با 50-60 میلیون پولی که همه ی زندگی تون بود و تا 3 ماه دیگه میخواستید برید دلار رو کی میخریدید؟

دوستان خواهش میکنم جوابمو بدید .بخدا اگه کسی رو برای مشورت داشتم اینقدر مصرانه نمی خواستم کمکم کنید...

من جای شما باشم همین امروز خریدم رو انجام میدم. امید به پایین اومدن نداشته باش (هرچند که الان قیمت به اندازه کافی پایین اومده و افتش رو کرده) . اگه بخوای این دست اون دست کنی همین پول ناچیزی هم که داری بیش از پیش ارزشش میاد پایین.

mirzade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
دوستان خواهش میکنم ازتون.یه نفر فقط یه نفر هم که شده از شما دوستان با تجربه یه جواب یا مشاوره ای به من بده...خواهش میکنم.این دفعه سومه اینو می پرسم.

من آخر اردیبهشت با همسرم برای مهاجرت میریم کانادا.نمیدونم الان باید دلار بخرم یا بگذارم بعد عید که قبل انتخاباته شاید یه امتیازاتی قائل شدند و یه کم پایین بیاد؟... خودم میدونم هیچ کس تو این زمینه نمیتونه 100 در 100 نظر بده ولی حداقل بگید اگه شما بودید با 50-60 میلیون پولی که همه ی زندگی تون بود و تا 3 ماه دیگه میخواستید برید دلار رو کی میخریدید؟

دوستان خواهش میکنم جوابمو بدید .بخدا اگه کسی رو برای مشورت داشتم اینقدر مصرانه نمی خواستم کمکم کنید...
اولا که خوشبحالتون که دارین میرین و نجت پیدا میکنین !!!!!!! امیدوارم بری اونجا و بهترین زندگی رو داشته باشی
دوما مگه پارسال هم که نمایش انتخاباتی 34 و چنددهم درصدی.......عه ببخشین.......شصت و سه درصدی !!!!! داشتن قیمتها کاهش داشت ؟؟؟؟؟ بعید میدونم تو این اوضاع خراب قیمت کالا یا طلا یا $$$$ پایین بیاد
وقتی 1500 بود خعلیا میگفتن این دیگه ته تهشه و بیشتر نمیشه چون بازار کشش نداره بعد شد دو تومن اومدن گفتن ارین بیشتر نمیشه اگه بشه شورش میشه شد دقیقا یادمه شد 2300 سایت کلمه گذارش داد دلار سه تومنی در راه است خود من باور نمیکردم و همون خعلیا هم گفتن اگه بشه سه تومن رجیم ساقط میشه و محاله بشه سه تومن !!!!!!! حالا هم که نزدیک 4000 تومنه و .....
شوما تصمیمت رو بگیر و قاطع باش بودجه سال 92 هم با دلار بالای 2 تومن بستن دیگه خودت حساب کن

پ ن : اگه خریدی و بنفعت بود سال دیگه که رفتی کانادا بیا برامون بگو چطوری رفتی منم خعلی دوز دارم ازین خراب شده برم

lion33

Registered User
لایک‌ها
316
ما که تخلیه کردیم راحت..
خرید بعدی انشاله اردیبهشت سال آینده.

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
انشالاه نزولی بشه.قدرت خرید مردم بالاتر بره.و چرخ به گل نشسته اقتصاد هم در بیاد.به امید سربلندی هر ایرانی.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
$ = 3650t فروش 3600 خرید

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840

با 50-60 تومن می خوای مهاجرت کنی!؟!!؟؟

drcopy

Registered User
لایک‌ها
4
دوست عزيز 2 نفر با 50 ميليون پول كه كل زندگيشه ميخواد مهاجرت كنه كانادا؟ فكر همه جاشو كردي ديگه؟ حالا خود داني ولي بهترين راه براي شما خريد پله اي هست.[به هر حال تا QUOTE=iman.re;6677389]دوستان خواهش میکنم ازتون.یه نفر فقط یه نفر هم که شده از شما دوستان با تجربه یه جواب یا مشاوره ای به من بده...خواهش میکنم.این دفعه سومه اینو می پرسم.

دوستان خواهش میکنم جوابمو بدید .بخدا اگه کسی رو برای مشورت داشتم اینقدر مصرانه نمی خواستم کمکم کنید...[/QUOTE]

criss21

Registered User
لایک‌ها
40
با سلام
من انتظار داشتم که اواسط اسفند ماه نرخ دلار به مقداری باشه که مناسب باشه برای فروش ولی اینطوری نشد و انکاری ثابت بود و افزایشی نداشت
من توی همین یکی دو هفته قصد دارم که دلار هارو بفروشم چون به پولشون نیاز دارم
و فکر نمیکنم تا بعد از عید اتفاقات جالبی بیوفته

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745

hippo.gif

iman.re

Registered User
لایک‌ها
21
با سلام.ممنون دوستان از راهنماییتون.واقعا ممنون .در جواب اون دوستانی که با تعجب درباره سرمایه من پرسیدند هم باید بگم بله دقیقا همین قدر برای من مونده. بماند که فقط 10 میلیون پول بلیط شده و ... 5 سال پیش که فایل مهاجرتم رو باز کردم دلار کانادا 700 بود وحالا؟؟؟ در هر صورت با وجود اینکه 16-17 هزار دلار چیز زیادی نمیشه ترجیح میدم خودمو برسونم به جایی که اقلا بشه روی ثبات زندگی حساب کرد... یعنی همون سیم آخر..امیدوارم شما هم هرجا هستید شاد و راضی باشید. و ممنون.

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
اگر منظورت منه باید بگم خیر بنده دنبال سود نیستم بلکه دنبال حفظ ارزش پولی هستم که طی دوسال شیفت و بدبختی تو بیمارستان جمع کردم.دوست دارم همین الان دلار به قیمت قبل برگرده و قیمتا مثل قبل بشه و ضرر کنم.حداقلش اینه انوقت میتونم با نصف زمان کارکردن الان قدرت خرید چندین برابری داشته باشم.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

نه رفیق منظورم شما نبود قصد جسارت ندارم من کلی گفتم دیدم همه اینجا میگن خدا کنه بالا بره خدا کنه بالا بره
ولی خدایی فقط باید تاسف خورد به حال خودمون ازبدبختی همه اینا بخدا

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
چه فایده ! قیمت ها که دیگه پایین نمیاد‍ البته خوبه ارزون بشه اما به شرطی که قیمت ها هم پایین بیاد
الان 2 ماه دلار روی 3600 بمونه قیمت ها هم همین می مونه

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
چه فایده ! قیمت ها که دیگه پایین نمیاد‍ البته خوبه ارزون بشه اما به شرطی که قیمت ها هم پایین بیاد
الان 2 ماه دلار روی 3600 بمونه قیمت ها هم همین می مونه

چرا مطمئن باش اگه مدت طولانی پایین بیاد و ثابت بمونه قیمت ها هم پایین میاد
نمونش توی آبان بود فکر کنم دلار به 2700 هم رسید و قیمت بعضی جنسا پایین اومد

criss21

Registered User
لایک‌ها
40
امیدوارم که هرچه زودتر قیمت ارز کاهش پیدا کنه و به ثبات برسه
بنظرتون تا قبل از عید افزایشی در راه هست/؟

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
با سلام.ممنون دوستان از راهنماییتون.واقعا ممنون .در جواب اون دوستانی که با تعجب درباره سرمایه من پرسیدند هم باید بگم بله دقیقا همین قدر برای من مونده. بماند که فقط 10 میلیون پول بلیط شده و ... 5 سال پیش که فایل مهاجرتم رو باز کردم دلار کانادا 700 بود وحالا؟؟؟ در هر صورت با وجود اینکه 16-17 هزار دلار چیز زیادی نمیشه ترجیح میدم خودمو برسونم به جایی که اقلا بشه روی ثبات زندگی حساب کرد... یعنی همون سیم آخر..امیدوارم شما هم هرجا هستید شاد و راضی باشید. و ممنون.

به نظر من بهترین زمان برا خرید شما اواسط عیده اگه گیرت بیاد
یا 2 3 روز بعد از عید

معمولا این روزا بازار میخابه و فقط کسایی که پول لازمن دلار میفروشن
بنا براین تو این روزا اگه از دس بتونی بخری خوش قیمت گیرت میاد

اما اگه اگه از صراف بخای بخری ...

بالا