• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
دلیلش قیمتی بود که مستر بهمنی برای پیش نویس سکه اعلام کرد ! بازار با اعلام خبر پیش فروش از 2 هفته پیش از 1570 به 1400 رسید ! همه منتظر یه قیمت خوب از بانک مرکزی بودن ! حالا که این یارو اومده این قیمت کذایی رو اعلام کرده قیمتا داره برمیگرده بالا

ممنون رضا جان
دوستان اگه کسی قصد فروش داشت من 1000 دلار بین قیمت خرید و فروش صرافی امروز خریدارم

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
دلیل صعود امروز رو کسی می دونه ؟

که فردا 100ت اومد پایین بگن مذاکرات + بوده : )))))

به نظرم فردا نوسان زیاد داریم اما پس فردا حدس میزنم که نزولی باشه ! عیدی بچه ها رو هم که دادن :دی

قیمت دیروز --> 3800ت ، قیمت امروز 3710 فعلا....

البته بعضی ها خندیدند به پست من :دی که خب طبیعی ــه

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756

آفرین به تو - براووووووو . الان باید دقیقاً چی کار کنیم اونوقت؟؟!!!!

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344

اقا ما امروز رفتیم بخریم ! بانک گفت 3 تومن پول نقد ندارم !‌
الاف شدم برگشتم
به نفعمون شد

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
بهمنی اعلام کرد:

جزئیات طرح اصلاح قیمت ارز/ ممنوعیت جدید برای خرید و فروش ارز
IMG19430804.jpg

رئیس کل بانک مرکزی، از برنامه ریزی برای جلوگیری از خرید و فروش ارز در شبکه غیررسمی و تصویب آن در آینده نزدیک خبر داد و گفت: دلالی از بازار ارز برچیده می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمود بهمنی از طرحی برای ممنوعیت خرید و فروش ارز در شبکه غیررسمی خبر داد و گفت: کوتاه کردن دست دلالان ارز اصلاح قیمت‌ها را در پی دارد و همچنین برای بهتر شدن شرایط زندگی مردم و کاهش فشار‌های موجود هرچه سریع‌تر طرح منع خرید فروش ارز در خارج از شبکه را تصویب خواهیم کرد.
رئیس کل بانک مرکزی، با تأکید بر اینکه بزودی با تدابیر اندیشیده شده جلوی دلالی ارز گرفته خواهد شد، اظهار داشت: خرید و فروش ارز خارج از شبکه بزودی ممنوع شده و به این ترتیب دست دلالان برای ایجاد نوسان در قیمت‌ها کوتاه خواهد شد.
وی با بیان اینکه دیگر فردی با انگیزه کسب سود بیشتر نمی‌تواند دارایی‌های خود را به ارز تبدیل کند، افزود: منع خرید و فروش ارز امکان معامله ارز در خارج از شبکه را ممنوع خواهد کرد یعنی کسی دیگر حق تهیه ارز را نداشته و کسانی که ارز نگه‌داری می‌کنند باید در زمانی مقرر به شبکه اظهار کنند.
بهمنی از منع خرید و فروش ارز در خارج از شبکه خبر داد و بیان داشت: کوتاه کردن دست دلالان ارز اصلاح قیمت‌ها را در پی دارد. رئیس کل بانک مرکزی با تاکید بر اینکه باید اشخاصی که نیاز به ارز دارند اقدام به خرید آن کنند گفت: در صورتی که نیاز کاذب با هدف سود‌بری بیشتر مبنای خرید باشد تورم را در جامعه دامن خواهد زد.
رئیس کل بانک مرکزی، ادامه داد: افرادی که برای واردات یا مسافرت به کشور‌های خارجی نیاز به ارز دارند می‌توانند به خرید آن اقدام کنند و در غیر اینصورت نمی‌توانند با خرید ارز موجبات عدم تعادل را در بازار فراهم کنند. وی اجرای طرح منع خرید و فروش ارز را باعث بهتر شدن قیمت‌ها و کا

اقای بهمنی:
اگه این صرافی ها رو تعطیل کنید و شبکه فروش ارز رو ببرید روی بانک ها اینطوری میشه قیمت ارز رو کنترول کرد . تو کشور های جهان سوم هم ارز تو خیابان و مغازه ها خرید و فروش نمیشه همشوم رجیستر میشن بعد میشه خریداری کرد . یا بانک ها شعبی باز کنند تحت نظر بانک مرکزی و خود بانک که کار های exchange رو انجام بدن و سقف داشته باشه برای تبادل ریال یه دفعه یه پیرمرد 70 ساله نیاد صرافی بخواد 200 میلیون تومن ارز بخره ببره بزاره خونه اش تا دو روز دیگه سود کنه .
البته توجه کنند اقای بهمنی همه این مشکلات ب خاطر بی ثباتی پول ملی و کاهش هر روزه اون هست . و مردم اعتمادشون به ارز های خارحی بیشتر از ارز های دولتی هست و به حای اینکه پولشون رو تو بورس یا در تولید سرمایه گذاری کنند چون ثبات اقتصادی نیست مجبورن دلار بخرن بزارن زیر سرشون بخوابن

البته اقای بهمنی شاید بعد از شما یکی بیاد و اوضاع رو بهتر کنه ولی اینقدر اوضاع خراب هست الان فکر میکنم چند سالی زمان ببره :blink:

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
اقای بهمنی:
اگه این صرافی ها رو تعطیل کنید و شبکه فروش ارز رو ببرید روی بانک ها اینطوری میشه قیمت ارز رو کنترول کرد . تو کشور های جهان سوم هم ارز تو خیابان و مغازه ها خرید و فروش نمیشه همشوم رجیستر میشن بعد میشه خریداری کرد . یا بانک ها شعبی باز کنند تحت نظر بانک مرکزی و خود بانک که کار های exchange رو انجام بدن و سقف داشته باشه برای تبادل ریال یه دفعه یه پیرمرد 70 ساله نیاد صرافی بخواد 200 میلیون تومن ارز بخره ببره بزاره خونه اش تا دو روز دیگه سود کنه .
البته توجه کنند اقای بهمنی همه این مشکلات ب خاطر بی ثباتی پول ملی و کاهش هر روزه اون هست . و مردم اعتمادشون به ارز های خارحی بیشتر از ارز های دولتی هست و به حای اینکه پولشون رو تو بورس یا در تولید سرمایه گذاری کنند چون ثبات اقتصادی نیست مجبورن دلار بخرن بزارن زیر سرشون بخوابن

البته اقای بهمنی شاید بعد از شما یکی بیاد و اوضاع رو بهتر کنه ولی اینقدر اوضاع خراب هست الان فکر میکنم چند سالی زمان ببره :blink:

مگه اینجاست آقای بهمنی؟یه جوری نوشتی فکر کردم اینجا عضوه.نکنه دکتره؟
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
بهمنی اعلام کرد:

جزئیات طرح اصلاح قیمت ارز/ ممنوعیت جدید برای خرید و فروش ارز
IMG19430804.jpg

رئیس کل بانک مرکزی، از برنامه ریزی برای جلوگیری از خرید و فروش ارز در شبکه غیررسمی و تصویب آن در آینده نزدیک خبر داد و گفت: دلالی از بازار ارز برچیده می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمود بهمنی از طرحی برای ممنوعیت خرید و فروش ارز در شبکه غیررسمی خبر داد و گفت: کوتاه کردن دست دلالان ارز اصلاح قیمت‌ها را در پی دارد و همچنین برای بهتر شدن شرایط زندگی مردم و کاهش فشار‌های موجود هرچه سریع‌تر طرح منع خرید فروش ارز در خارج از شبکه را تصویب خواهیم کرد.
رئیس کل بانک مرکزی، با تأکید بر اینکه بزودی با تدابیر اندیشیده شده جلوی دلالی ارز گرفته خواهد شد، اظهار داشت: خرید و فروش ارز خارج از شبکه بزودی ممنوع شده و به این ترتیب دست دلالان برای ایجاد نوسان در قیمت‌ها کوتاه خواهد شد.
وی با بیان اینکه دیگر فردی با انگیزه کسب سود بیشتر نمی‌تواند دارایی‌های خود را به ارز تبدیل کند، افزود: منع خرید و فروش ارز امکان معامله ارز در خارج از شبکه را ممنوع خواهد کرد یعنی کسی دیگر حق تهیه ارز را نداشته و کسانی که ارز نگه‌داری می‌کنند باید در زمانی مقرر به شبکه اظهار کنند.
بهمنی از منع خرید و فروش ارز در خارج از شبکه خبر داد و بیان داشت: کوتاه کردن دست دلالان ارز اصلاح قیمت‌ها را در پی دارد. رئیس کل بانک مرکزی با تاکید بر اینکه باید اشخاصی که نیاز به ارز دارند اقدام به خرید آن کنند گفت: در صورتی که نیاز کاذب با هدف سود‌بری بیشتر مبنای خرید باشد تورم را در جامعه دامن خواهد زد.
رئیس کل بانک مرکزی، ادامه داد: افرادی که برای واردات یا مسافرت به کشور‌های خارجی نیاز به ارز دارند می‌توانند به خرید آن اقدام کنند و در غیر اینصورت نمی‌توانند با خرید ارز موجبات عدم تعادل را در بازار فراهم کنند. وی اجرای طرح منع خرید و فروش ارز را باعث بهتر شدن قیمت‌ها و کا

خدا کنه کاهش پيدا کنه

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
با توجه به اتفاقاتی که دیروز افتاد و همینطور کاهش جهانی انس انتظار داشتم قیمت سکه امروز حداقل تا 1400 سقوط کنه اما این اتفاق رخ نداده که به نظر من دلیلش قیمت بالای پیش فروش سکه هست که مانع از کاهش قیمت شده چون وقتی قیمت پیش فروش سکه برای تحویل در 6 ماه بعد انقدر در نظر گرفته شده و موقع تحویل هم احتمالا 100 تومان هم مالیات میگرند بخاطر همین بازار هم دلیلی برای کم کردن قیمت سکه نمیبینه و قیمت ها همچنان بالا مونده

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
اقای بهمنی:

آفرین به تو
126fs3186991.gif

واقعا حیف که قدر تو رو نمی دونن و به عنوان وزیر اقتصاد انتخابت نمی کنن
s050.gif

به نظرت همین که برای میزان خخرید سقف وجود داشته باشه باعث افزایش قیمت ها نمیشه عایا؟
ugly_confused2.gif

پ.ن: احیانا این جا رو با صندوق پیشنهادات بانک مرکزی اشتباه نگرفتی؟
1436.gif

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
بچه ها دلار امروز پایین اومد.به نظرتون این سقوط ادامه داره یا موقتیه؟

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
امروز من فردوسی بودم اکثرا فروشنده بودن
خرید 3630
فروش 3670

badomak

Registered User
لایک‌ها
1,491
به نظر من مقطعی پایین بیاد و دوباره میره بالا

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
باور کنید قیمت واقعیه ارز بالای 4500 هست.دلیل اینکه این قیمت وایساده اینه که من دارم.اگه بفروشم یه هفته ای میره رو 4500 به بالا.

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
آقا چه کنیم همه گفتن بعد مزاکرات بالای 4000 هست ولی روز بروز کمتر میشه

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
یعنی یه سری تو این انجمن نشستن دعا میکنند بالا بره سود کنند؟؟!!!!
عجب بساطی درست کردن بجای اینکه بشینید دعا کنید بالا بره دعا کنید قیمتش پایین بیاد ثابت بشه نمیبینید همه چیز بهم خورده باز دوست دارید برای سودتون که ضررش به نسبت تغییر وبالا رفتن دوباره کل قیمت ها بسیار ناچیزه دعا میکنید بالا بره

xms

Registered User
لایک‌ها
387
رئیس جمهور در نشست کارگروه اقتصادی دولت، بر مدیریت نقدینگی و کنترل نوسانات ارزی و تسریع در دریافت معوقات بانکی تأکید کرده و این اقدامات را موجب رونق اقتصادی کشور دانست.
رئیس جمهور در نشست کارگروه اقتصادی دولت، بر مدیریت نقدینگی و کنترل نوسانات ارزی و تسریع در دریافت معوقات بانکی تأکید کرده و این اقدامات را موجب رونق اقتصادی کشور دانست.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری، محمود احمدی‌نژاد در جلسه امروز کارگروه اقتصادی بر مدیریت نقدینگی در کشور و کنترل نوسانات ارزی و تسریع در دریافت مطالبات معوق بانک‌ها و نیز افزایش توان وام‌دهی بانک‌ها به اشخاص حقیقی و حقوقی تأکید کرده و آن را موجب رونق اقتصادی کشور دانست.

وی با تأکید بر نقش بانک مرکزی به عنوان اتاق فرمان و کنترل سیاست‌های پولی کشور، تصریح کرد: بانک مرکزی باید با اتخاذ راهکارهای جامع و مناسب، از حقوق 76 میلیون جمعیت کشور صیانت کند.

رئیس جمهور همچنین تقویت روند تامین ارز مورد نیاز بخش‌های مختلف اقتصادی کشور را مورد تأکید قرار داد که بر این اساس مقرر شد فرآیند واردات کالاهای واسطه‌ای و سرمایه‌ای تسهیل گردد تا بدین وسیله بخش تولید از رونق بیشتر و شرایط بهتری برخوردار شود.

در نشست پنج ساعته کارگروه اقتصادی که صبح امروز (پنج‌شنبه) به ریاست احمدی‌نژاد برگزار شد، مباحث مهم اقتصادی کشور با حضور اعضای کارگروه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
باور کنید قیمت واقعیه ارز بالای 4500 هست.دلیل اینکه این قیمت وایساده اینه که من دارم.اگه بفروشم یه هفته ای میره رو 4500 به بالا.

یه کم دیگه بتونی مقاوت کنی ممنونت می شیم:D
دیگه چیزی نمیخری؟

chukar

Registered User
لایک‌ها
51
والله شاید چون میدونند دیگه قطعا پایین نمیاد خب دوست دارند حداقل خودشون یک نفعی ببرند.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
یعنی یه سری تو این انجمن نشستن دعا میکنند بالا بره سود کنند؟؟!!!!
عجب بساطی درست کردن بجای اینکه بشینید دعا کنید بالا بره دعا کنید قیمتش پایین بیاد ثابت بشه نمیبینید همه چیز بهم خورده باز دوست دارید برای سودتون که ضررش به نسبت تغییر وبالا رفتن دوباره کل قیمت ها بسیار ناچیزه دعا میکنید بالا بره

موافقم ! چه سودی اخه !‌ سود رو کسی میکنه که نوسان گیری میکنه اگر نه خریدن دلار و تو خونه نگه داشتن به امید بالاتر رفتن که سود نیست

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
آفرین به تو
126fs3186991.gif

واقعا حیف که قدر تو رو نمی دونن و به عنوان وزیر اقتصاد انتخابت نمی کنن
s050.gif

به نظرت همین که برای میزان خخرید سقف وجود داشته باشه باعث افزایش قیمت ها نمیشه عایا؟
ugly_confused2.gif

پ.ن: احیانا این جا رو با صندوق پیشنهادات بانک مرکزی اشتباه نگرفتی؟
1436.gif

خدا رو چه دیدید شاید بهمنی بیاد این متن رو بخونه . ولی من مطمعنم اگه خرید و فروش ارز بیاد تو شبکه بانکی و از تو خیابون جمع بشه حداقل میشه نوسان ارز رو کنترول کرد . تو خارج از کشور بانک ها این کار رو انجام میدن و برای اینکه برای بانک هم سود اور بشه برای هر تبدیل کمیسیون جدا از مشتری میگیرن مثلا برای 1000 دلار 10 دلار کمیسیون میگیرن و تبدیل رو انجام میدن .تمام اطلاعات مشتری رجیستر میشه و رسید به مشتری داده میشه ولی او ایران هم میخواستن همچین طرحی رو پیاده کنند میری تو صرافی های مجاز پول میدی دلار میگیری بدون اینکه جایی رجیستر کنند . و چرا زود بانک مرکزی به این صرافی ها نمیرسه رو نمیدونم چرا دولت توانایی جمع کردن شبه صرافی ها رو نداره واقعا نمیدونم .
مورد دوم اینکه با نوسان بازار هیچ کسی سود نمیکنه نه کسانی که کار خرید و فروش میکنند نه تولید کننده نه وارد کننده و چه کسانی دارند از این نوسان ها سود میبرند واقعا نمیدونم کی هستند و ....

بالا