• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

فک کنم سه شنبه اگه با صعود باز بشه مثلا رو 3780-3790 چون بازار فک نکنم به روز اول پیش فروش واکنش نشون بده چهارشنبه و پنج شنبه بیاد بیاد زیر 3650
البته شایدم غلط باشه

من که یکم امروز رو 3730 یکم فروختم و اگه فردا با صعود باز بشه یکمه دیگه میفروشم

به سکه به نظرم مثه خرید آتی نگاه کنید . اما یه سوالی که هست اینه که بفرض الان سکه 1.450 هست و این داره 200 زیر بازار میفروشه . حتی اگر 6 ماهه دیگه هم تحویل بده یعنی با در نظر گرفتن تورم و احتمال افزای اونس طلا سکه اونموقه 1.700 اینها نیست ؟ یا حتی بیشتر ؟
جوه سیاسی اون زمان هم در نظر بگیریدا . میشه مرداددد

Last edited:

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
امروز دوباره فنر ازاد شد بازار حساس شده به سخنرانی و مصاحبه ها .

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
با هدف هدایت درآمدهای ارزی به مرکز مبادلات انجام شد
تصویب دستورالعمل جدید ارزی

گروه بازار پول- همزمان با اظهارات ريیس‌کل بانک مرکزی مبنی بر «برنامه جدید برای کنترل بازار ارز» یک عضو شورای پول و اعتبار نیز از ابلاغ دستورالعمل جدید ارزی به بانک‌های عامل تا چند روز آینده خبر داده است.

محمود بهمنی ريیس‌کل بانک مرکزی، هفته گذشته از «جمع‌آوری بازار آزاد ارز» و برخورد با خرید و فروش ارز در بازار آزاد خبر داده بود. جزئیات این تصمیم بانک مرکزی به روشنی مشخص نیست؛ اما از لابه‌لای اظهارات مسوولان بانک مرکزی این گونه بر می آید که به زودی بازار آزاد ارز با اقدامات قهری جمع‌آوری و در عوض هر گونه تقاضا برای خرید ارز به مرکز مبادلات ارزی هدایت خواهد شد. بانک مرکزی امیدوار است با این اقدام بتواند بازار ارز را باز هم کنترل کند. همزمان در مجلس نیز، طرحی در حال بررسی است که در صورت تصویب نهایی، برای آنچه که «اخلال در بازار ارز» خوانده شده؛ مجازات‌های سنگینی از جمله حبس‌های طولانی مدت در نظر گرفته شده است. در همین حال کوروش پرویزیان عضو شورای پول و اعتبار به خبرگزاری ایسنا گفته است که دستورالعمل جدید در راستای مسائل ارزی و موضوعات مرتبط با آن و کنترل و مدیریت بازار ارز تا چند روز آینده به بانک‌ها ابلاغ می شود. به گفته وی «این دستورالعمل در راستای تعیین تکلیف مسائل ارزی بین بانک‌ها و مشتریان است.» گویا بر اساس تصمیمات جدید مقرر شده است عمده درآمدهای ارزی به مرکز مبادلات هدایت شود؛ ضمن اینکه پس از هدایت منابع مذکور در فاز بعدی تلاش خواهد شد تا بر اساس مکانیزم‌های طراحی شده، ارز صادرکنندگان غیرنفتی شامل پتروشیمی‌ها نیز برای پوشش بیشتر و سریع‌تر تقاضای ارز به بازار بین بانکی سوق داده شود. صمد کریمی سخنگوی مرکز مبادلات ارزی کشور نیز در این باره گفت: مقرر شده است عمده منابع و درآمدهای ارزی کشور به مرکز مبادلات و بازار بین بانکی هدایت شود. کریمی افزود: با توجه به عملکرد پنج ماهه مرکز مبادلات ارزی کشور (119 روز کاری) از یک سو‌ و آسیب‌شناسی فعالیت از سوی دیگر تصمیم بزرگی اتخاذ شده است که بر اساس آن عمده منابع و درآمدهای ارزی کشور به مرکز مبادلات ارزی یا بازار بین بانکی هدایت می‌شود. سیاست‌های اخیر در راستای تقویت و تعمیق مرکز مبادلات ارزی کشور است و براساس این تصمیم بزرگ، عرضه ارز در بازار بین بانکی و مرکز مبادلات تقویت خواهد شد.کریمی در مورد تامین نیاز ارزی صنایع بزرگ، گفت: بدیهی است در صورت هدایت منابع قابل عرضه ارزی به بازار بین بانکی، امکان تامین نیازهای ارزی صنایع بزرگ ممکن خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: پس از تامین ارز این گروه از کالاها و واردات آنها تاثیرپذیری بازار کالا و خدمات از واردات کالای نهایی به نرخ مبادله‌ای افزایش می‌یابد. به عبارت دیگر، نظر به اینکه این کالاها قبلا به نرخ ارز شبکه صرافی‌های مجاز وارد کشور می‌شدند، با اختصاص ارز مبادله ای بازار این نوع کالاها از یک سو قیمت آنها کاهش یافته و از سوی دیگر به دلیل ثبات بالای نرخ مبادله‌ای ارز در مقایسه با نرخ ارز در شبکه صرافی‌های مجاز ثبات بیشتری در قیمت کالاهای وارداتی این گروه خواهیم داشت.

سوالاتی که همه میپرسن در این خبر

1...........

Last edited:

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
دلیل صعود امروز رو کسی می دونه ؟

Sad Larry

Registered User
لایک‌ها
30
اعلام قیمت پیشفروش سکه قطعی توسط بانک مرکزی که 1.250 بود + 6 درصد مالیاتش که 6 ماه دیگه میگیرن میشه 1.325

قیمت طلا در بازار برای حفظ فاصله و ایجاد رغبت برای مردم که برن بخرن این پیش فروشا رو (قیمت به 1.390 رسیده بود دیروز) بالا برده شد.

به طبعش نرخ ارز

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
دلیل صعود امروز رو کسی می دونه ؟

دلیلش قیمتی بود که مستر بهمنی برای پیش نویس سکه اعلام کرد ! بازار با اعلام خبر پیش فروش از 2 هفته پیش از 1570 به 1400 رسید ! همه منتظر یه قیمت خوب از بانک مرکزی بودن ! حالا که این یارو اومده این قیمت کذایی رو اعلام کرده قیمتا داره برمیگرده بالا

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
به نظرم فردا نوسان زیاد داریم اما پس فردا حدس میزنم که نزولی باشه ! عیدی بچه ها رو هم که دادن :دی

persiandiscus

Registered User
لایک‌ها
36
دلیلش قیمتی بود که مستر بهمنی برای پیش نویس سکه اعلام کرد ! بازار با اعلام خبر پیش فروش از 2 هفته پیش از 1570 به 1400 رسید ! همه منتظر یه قیمت خوب از بانک مرکزی بودن ! حالا که این یارو اومده این قیمت کذایی رو اعلام کرده قیمتا داره برمیگرده بالا

دوست عزيز احترام نگه داشتن افراد چه مسيول كشور چه هر كس ديگه نشانه شخصيت فرد هست.
نزديك بودن به عيد افزايش سفر افراد ميتونه دليل افزايش ارز باشه هر ساله اين افزايش قيمت نزديك عيد بوده و خواهد بود تا پايان اسفند شايد ٣٩٠٠ هم برسه و بعد عيد نزولي خواهد بود.

mirzade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
عیدی ؟؟؟؟؟ عیدی چیه ؟؟؟؟؟؟
به نظرم فردا نوسان زیاد داریم اما پس فردا حدس میزنم که نزولی باشه ! عیدی بچه ها رو هم که دادن :دی
من از حدسهای شوما که همیشه دررابطه با کاهش و انزال هست استفاده میکنم ..... خودم یه مشت دولار داشتم اوندفعه ای که شوما گوفتی میاد پایین رفتم فوروختم و بوظیفه خودم عمل کردم .... ایندفه هم بدوستم که دولار داره گفتم بره بقیمت ارز مرجع برفوشه تا بوظیفه خودش عمل کرده باشه و قیمتها رو بشدت کاهش بده ..... بازی دولار دیگه تموم شده !!!!!

Captive

لایک‌ها
16,665
عید آمد و بوی اسپم آورد...

عیدی ؟؟؟؟؟ عیدی چیه ؟؟؟؟؟؟من از حدسهای شوما که همیشه دررابطه با کاهش و انزال هست استفاده میکنم ..... خودم یه مشت دولار داشتم اوندفعه ای که شوما گوفتی میاد پایین رفتم فوروختم و بوظیفه خودم عمل کردم .... ایندفه هم بدوستم که دولار داره گفتم بره بقیمت ارز مرجع برفوشه تا بوظیفه خودش عمل کرده باشه و قیمتها رو بشدت کاهش بده ..... بازی دولار دیگه تموم شده !!!!!

ممنون از لطفت : ))) هاهاهاها

Captive

لایک‌ها
16,665

xms

Registered User
لایک‌ها
387
بهمنی اعلام کرد:

جزئیات طرح اصلاح قیمت ارز/ ممنوعیت جدید برای خرید و فروش ارز
IMG19430804.jpg

رئیس کل بانک مرکزی، از برنامه ریزی برای جلوگیری از خرید و فروش ارز در شبکه غیررسمی و تصویب آن در آینده نزدیک خبر داد و گفت: دلالی از بازار ارز برچیده می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمود بهمنی از طرحی برای ممنوعیت خرید و فروش ارز در شبکه غیررسمی خبر داد و گفت: کوتاه کردن دست دلالان ارز اصلاح قیمت‌ها را در پی دارد و همچنین برای بهتر شدن شرایط زندگی مردم و کاهش فشار‌های موجود هرچه سریع‌تر طرح منع خرید فروش ارز در خارج از شبکه را تصویب خواهیم کرد.
رئیس کل بانک مرکزی، با تأکید بر اینکه بزودی با تدابیر اندیشیده شده جلوی دلالی ارز گرفته خواهد شد، اظهار داشت: خرید و فروش ارز خارج از شبکه بزودی ممنوع شده و به این ترتیب دست دلالان برای ایجاد نوسان در قیمت‌ها کوتاه خواهد شد.
وی با بیان اینکه دیگر فردی با انگیزه کسب سود بیشتر نمی‌تواند دارایی‌های خود را به ارز تبدیل کند، افزود: منع خرید و فروش ارز امکان معامله ارز در خارج از شبکه را ممنوع خواهد کرد یعنی کسی دیگر حق تهیه ارز را نداشته و کسانی که ارز نگه‌داری می‌کنند باید در زمانی مقرر به شبکه اظهار کنند.
بهمنی از منع خرید و فروش ارز در خارج از شبکه خبر داد و بیان داشت: کوتاه کردن دست دلالان ارز اصلاح قیمت‌ها را در پی دارد. رئیس کل بانک مرکزی با تاکید بر اینکه باید اشخاصی که نیاز به ارز دارند اقدام به خرید آن کنند گفت: در صورتی که نیاز کاذب با هدف سود‌بری بیشتر مبنای خرید باشد تورم را در جامعه دامن خواهد زد.
رئیس کل بانک مرکزی، ادامه داد: افرادی که برای واردات یا مسافرت به کشور‌های خارجی نیاز به ارز دارند می‌توانند به خرید آن اقدام کنند و در غیر اینصورت نمی‌توانند با خرید ارز موجبات عدم تعادل را در بازار فراهم کنند. وی اجرای طرح منع خرید و فروش ارز را باعث بهتر شدن قیمت‌ها و کا

بالا