• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

silverman7

Registered User
لایک‌ها
14
باور کنید قیمت واقعیه ارز بالای 4500 هست.دلیل اینکه این قیمت وایساده اینه که من دارم.اگه بفروشم یه هفته ای میره رو 4500 به بالا.
یه چیزایی میگید ادم خندش میگیره ! یعنی میخوای بگی وضع اقتصادی ما از ارمنستان و افغانستان و ... بدتر هست ؟! این حرفتون اصلا با عقل جور در نمیاد
اینو دیگه همه میدونن که استانه تحمل اقتصاد ما تا همون دلار 4 تومنی هست ، بالاتر از اون دیگه کشش نداره ...

iman.re

Registered User
لایک‌ها
21
دقیقا حرف دل ما رو زدی...اینقدر آتیش میگیرم میبینم تا 100 تومن بالا میره بعضی ها کلی هیجانزده میشند ..اون هم واسه 1000 دلاری که تو خونه دارند.یعنی واقعا به اینجا رسیدیم که چشممون فراتر از همین یکی دو هزار دولار رو نمی بینه؟

Blue Moon

Registered User
لایک‌ها
50
وقت داره تموم میشه چیکار کنم ؟ 6 تومن پول دارم که تا 8 ماه دیگه بهش نیاز ندارم ولی 8 ماهه دیگه به پولم نیاز دارم تو این هشت ماه سکه رو پیشنهاد میدید یا سود بانکی 22 درصدی؟ سکه بنویسم یا نه ؟

frzn87

Registered User
لایک‌ها
79
یعنی یه سری تو این انجمن نشستن دعا میکنند بالا بره سود کنند؟؟!!!!
عجب بساطی درست کردن بجای اینکه بشینید دعا کنید بالا بره دعا کنید قیمتش پایین بیاد ثابت بشه نمیبینید همه چیز بهم خورده باز دوست دارید برای سودتون که ضررش به نسبت تغییر وبالا رفتن دوباره کل قیمت ها بسیار ناچیزه دعا میکنید بالا بره

موافقم ! چه سودی اخه !‌ سود رو کسی میکنه که نوسان گیری میکنه اگر نه خریدن دلار و تو خونه نگه داشتن به امید بالاتر رفتن که سود نیست
موافقم و اینکه کسی که می خواد نوسان بگیره از جاهایی خبر بش میرسه به نظرمن و همیشه نگه نمی داره
در کل اگر قیمت ها پایین بیاد خیلی خوبه و بانک مرکزی باید سیاست گزاریهاش درست باشه .. وگرنه آینده ای برای کشور نمیشه در نظر گرفت
همین شیراز باور نمی کنید چقدر دلال زیاد شده در خیابان .. خیلی ها کارشون این بوده یعنی فقط اسما صراف نیستند ... خیلی ها هم کارشون چیز دیگه ای دارن اومدن که سود کنند خوب آدم چی بگه آخه ؟!

hossein1111

Registered User
لایک‌ها
7
عجب بساطی درست کردن بجای اینکه بشینید دعا کنید بالا بره دعا کنید قیمتش پایین بیاد ثابت بشه نمیبینید همه چیز بهم خورده باز دوست دارید برای سودتون که ضررش به نسبت تغییر وبالا رفتن دوباره کل قیمت ها بسیار ناچیزه دعا میکنید بالا بره

احسنت ، جای بسی تامل داره ... !!!

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
یه چیزایی میگید ادم خندش میگیره ! یعنی میخوای بگی وضع اقتصادی ما از ارمنستان و افغانستان و ... بدتر هست ؟! این حرفتون اصلا با عقل جور در نمیاد
اینو دیگه همه میدونن که استانه تحمل اقتصاد ما تا همون دلار 4 تومنی هست ، بالاتر از اون دیگه کشش نداره ...

اقتصاد ما قوی هست ولی الان مسله منم ارزش پول ملی هست که متاسفانه پایین تر از اون کشور ها هست . من 4 سال پیش رفتم ارمنستان کرایه تاکسی و هزینه ها و خیلی چیز های دیگه تا 1 سال پیش هیچ تغییری نکرده بود . ولی تو ایران یک شبه مثلا بیلیط هواپیما 100 درصد گرون میشه ماشبن 8 میلیونی میشه 20 میلیون . و خیلی از مسائل دیگه . به این میگن بی ثبانی اقتصادی که بسیار بدتر از اقتصاد ضعیف هست باعث میشه کسی به فکر تولید نباشه و عملا اقتصاد روز به روز ضعیفتر میشه و کم کم تنزل میکنیم به پایین و شاید روزی پایین تر از افغانستان .

راه حل هم ساده هست : رابطه با غرب و باز کردن راه های تبادل مالی و گسترش فعالیت های تجاری خارجی در ایران و برعکس . بالا بردن سطح تولید و ثبات قیمت ارز حتی اگر قرار هست روی 4 تومن باشه بهتره ثابت باشه و هیچ تغییر نکنه .
ایران میتونه تو چند سال بشه اقتصاد اول منطقه و بعد از 10 سال میتونه یکی از قدرت های اقتصادی دنیا بشه همانند برزیل ... ولی به نظر خیلی سخت ولی شدنی هست

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
خدا رو چه دیدید شاید بهمنی بیاد این متن رو بخونه . ولی من مطمعنم اگه خرید و فروش ارز بیاد تو شبکه بانکی و از تو خیابون جمع بشه حداقل میشه نوسان ارز رو کنترول کرد . تو خارج از کشور بانک ها این کار رو انجام میدن و برای اینکه برای بانک هم سود اور بشه برای هر تبدیل کمیسیون جدا از مشتری میگیرن مثلا برای 1000 دلار 10 دلار کمیسیون میگیرن و تبدیل رو انجام میدن .تمام اطلاعات مشتری رجیستر میشه و رسید به مشتری داده میشه ولی او ایران هم میخواستن همچین طرحی رو پیاده کنند میری تو صرافی های مجاز پول میدی دلار میگیری بدون اینکه جایی رجیستر کنند . و چرا زود بانک مرکزی به این صرافی ها نمیرسه رو نمیدونم چرا دولت توانایی جمع کردن شبه صرافی ها رو نداره واقعا نمیدونم .
مورد دوم اینکه با نوسان بازار هیچ کسی سود نمیکنه نه کسانی که کار خرید و فروش میکنند نه تولید کننده نه وارد کننده و چه کسانی دارند از این نوسان ها سود میبرند واقعا نمیدونم کی هستند و ....

شما منظورت کدوم خارجه!؟!؟ اون خارجی که من شنیدم و دیدم همچین کاری تحت نظارت بانک نیست و اکس چینج ها بدون رجیستر انجام میشه!

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
امروز بهمنی گفته در دریافت ارز نفتی با مشکل جدی روبرو هست و باید برای دریافت ارز نفتی به شیوه های جدیدی از جمله دریافت کالا روی بیاره
از طرفی برداشتن تحریم بانک مرکزی رو به عنوان دادن هویچ کوچک در برابر تعلیق 20 درصد تعبیر کردن
فردا مجدد هرچی ریال دستمه میرم ارز میخرم البته اگر بالاتر نره که بعید میدونم

chukar

Registered User
لایک‌ها
51
لطفا قیمت روزانه سکه و دلار شیراز هم بگید.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
فردا به نظر کمی ثبات داریم در بازار ، دلیل خاص ( جدیدی ) برای بالا رفتن و یا کاهش ارز فعلا نمیبینم :)... در هر صورت فعلا رد کردن 4ت یکم غیر منطقی به نظر میرسد اما به نظر من اگر 3500-3400 و رد کنه تا 3000-3100 رو میتونیم انتظار داشته باشیم :)

پ.ن : اگر کسی سوالی ، حرفی سخنی داره مثل یک مرد حرفش رو بزنه :دی مثل بچه ها پست نذاره که بابا ایول تو وزیر اقتصاد و... ماشاالله بعضی ها فقط خودشون رو میبینن ، خدا نکنه پستی بر خلاف میل یه عده بزنی اونوقته که مجبور میشن آب رو جایی بریزن که...

اگر من نوعی جایی اشتباه میکنم شما که بلدی بیا یاد من بده تا منم استفاده کنم نه اینکه فقط یاد گرفته باشی پست بزنی دلار 6 تومنی !!!

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
دقیقا حرف دل ما رو زدی...اینقدر آتیش میگیرم میبینم تا 100 تومن بالا میره بعضی ها کلی هیجانزده میشند ..اون هم واسه 1000 دلاری که تو خونه دارند.یعنی واقعا به اینجا رسیدیم که چشممون فراتر از همین یکی دو هزار دولار رو نمی بینه؟

اگه همین حرف و به رئیس جمهور محترم بزنی و بگی چرا دلار داره گرون میشه مردم بدبخت شدن چی میگه؟
آیا همه بدبخت شدن؟!اونی که دلار داره که گرون شده و خوشحاله!!دقیقا همین حرف و واسه گرون شدن خونه زد!!

vazirnia

Registered User
لایک‌ها
80
با اجازه اساتید عزیز :

با توجه به نرخی که واسه پیش فروش در نظر گرفته شده پس دلار نمیتونه از 3500 بیاد پایین تر . چرا ؟ چون اونوقت سکه میاد زیر نرخ پیش فروش و این یعنی حباب منفی و قاچاق طلا .

اگه درست نمیگم لطفا به منم بگید یاد بگیرم نه اینکه جو بدید .

ارادت...

hamidfarhadi

Registered User
لایک‌ها
16
اگه بازار ما تغییراتش با بازار دنیا هماهنگ باشه
در اینده پوند و یورو ارزون میشن و دلار افزایش پیدا میکنه

سلام
من معتقدم اگر کسی تو این موقعیت با خارجی ها معامله کند و ارز دریافت کنه برد زیادی میکنه

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
با اجازه اساتید عزیز :

با توجه به نرخی که واسه پیش فروش در نظر گرفته شده پس دلار نمیتونه از 3500 بیاد پایین تر . چرا ؟ چون اونوقت سکه میاد زیر نرخ پیش فروش و این یعنی حباب منفی و قاچاق طلا .

اگه درست نمیگم لطفا به منم بگید یاد بگیرم نه اینکه جو بدید .

ارادت...
اونس رو هم در نظر بگیرید.

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699

ارمنستان؟تو بگو سومالی.از اونم بدتره.فکر کنم شما اطلاع ندارید بی ارزش ترین پول دنیا متعلق به ایرانه.واحد پول افغانستان 50تومنه ایرانه.
کدوم اقتصاد؟کدوم تولیدات.شما به مونتاژ پژو و پراید میگی اقتصاد؟

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699

اگر منظورت منه باید بگم خیر بنده دنبال سود نیستم بلکه دنبال حفظ ارزش پولی هستم که طی دوسال شیفت و بدبختی تو بیمارستان جمع کردم.دوست دارم همین الان دلار به قیمت قبل برگرده و قیمتا مثل قبل بشه و ضرر کنم.حداقلش اینه انوقت میتونم با نصف زمان کارکردن الان قدرت خرید چندین برابری داشته باشم.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794

مگه با دعا قیمت بالا پایین میره؟:blink::D

iman.re

Registered User
لایک‌ها
21
دوستان خواهش میکنم ازتون.یه نفر فقط یه نفر هم که شده از شما دوستان با تجربه یه جواب یا مشاوره ای به من بده...خواهش میکنم.این دفعه سومه اینو می پرسم.

من آخر اردیبهشت با همسرم برای مهاجرت میریم کانادا.نمیدونم الان باید دلار بخرم یا بگذارم بعد عید که قبل انتخاباته شاید یه امتیازاتی قائل شدند و یه کم پایین بیاد؟... خودم میدونم هیچ کس تو این زمینه نمیتونه 100 در 100 نظر بده ولی حداقل بگید اگه شما بودید با 50-60 میلیون پولی که همه ی زندگی تون بود و تا 3 ماه دیگه میخواستید برید دلار رو کی میخریدید؟

دوستان خواهش میکنم جوابمو بدید .بخدا اگه کسی رو برای مشورت داشتم اینقدر مصرانه نمی خواستم کمکم کنید...

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
دوستان خواهش میکنم ازتون.یه نفر فقط یه نفر هم که شده از شما دوستان با تجربه یه جواب یا مشاوره ای به من بده...خواهش میکنم.این دفعه سومه اینو می پرسم.

من آخر اردیبهشت با همسرم برای مهاجرت میریم کانادا.نمیدونم الان باید دلار بخرم یا بگذارم بعد عید که قبل انتخاباته شاید یه امتیازاتی قائل شدند و یه کم پایین بیاد؟... خودم میدونم هیچ کس تو این زمینه نمیتونه 100 در 100 نظر بده ولی حداقل بگید اگه شما بودید با 50-60 میلیون پولی که همه ی زندگی تون بود و تا 3 ماه دیگه میخواستید برید دلار رو کی میخریدید؟

دوستان خواهش میکنم جوابمو بدید .بخدا اگه کسی رو برای مشورت داشتم اینقدر مصرانه نمی خواستم کمکم کنید...

من اگر بودم ، اول اردیبهشت میخریدم !!

بالا