badomak
Registered User
- نوشتهها
- 1,014
- لایکها
- 1,491
به خدا حرف دل منو زدی!باور کنید قیمت واقعیه ارز بالای 4500 هست.دلیل اینکه این قیمت وایساده اینه که من دارم.اگه بفروشم یه هفته ای میره رو 4500 به بالا.
به خدا حرف دل منو زدی!باور کنید قیمت واقعیه ارز بالای 4500 هست.دلیل اینکه این قیمت وایساده اینه که من دارم.اگه بفروشم یه هفته ای میره رو 4500 به بالا.
یه چیزایی میگید ادم خندش میگیره ! یعنی میخوای بگی وضع اقتصادی ما از ارمنستان و افغانستان و ... بدتر هست ؟! این حرفتون اصلا با عقل جور در نمیادباور کنید قیمت واقعیه ارز بالای 4500 هست.دلیل اینکه این قیمت وایساده اینه که من دارم.اگه بفروشم یه هفته ای میره رو 4500 به بالا.
یعنی یه سری تو این انجمن نشستن دعا میکنند بالا بره سود کنند؟؟!!!!
عجب بساطی درست کردن بجای اینکه بشینید دعا کنید بالا بره دعا کنید قیمتش پایین بیاد ثابت بشه نمیبینید همه چیز بهم خورده باز دوست دارید برای سودتون که ضررش به نسبت تغییر وبالا رفتن دوباره کل قیمت ها بسیار ناچیزه دعا میکنید بالا بره
موافقم و اینکه کسی که می خواد نوسان بگیره از جاهایی خبر بش میرسه به نظرمن و همیشه نگه نمی دارهموافقم ! چه سودی اخه ! سود رو کسی میکنه که نوسان گیری میکنه اگر نه خریدن دلار و تو خونه نگه داشتن به امید بالاتر رفتن که سود نیست
عجب بساطی درست کردن بجای اینکه بشینید دعا کنید بالا بره دعا کنید قیمتش پایین بیاد ثابت بشه نمیبینید همه چیز بهم خورده باز دوست دارید برای سودتون که ضررش به نسبت تغییر وبالا رفتن دوباره کل قیمت ها بسیار ناچیزه دعا میکنید بالا بره
یه چیزایی میگید ادم خندش میگیره ! یعنی میخوای بگی وضع اقتصادی ما از ارمنستان و افغانستان و ... بدتر هست ؟! این حرفتون اصلا با عقل جور در نمیاد
اینو دیگه همه میدونن که استانه تحمل اقتصاد ما تا همون دلار 4 تومنی هست ، بالاتر از اون دیگه کشش نداره ...
خدا رو چه دیدید شاید بهمنی بیاد این متن رو بخونه . ولی من مطمعنم اگه خرید و فروش ارز بیاد تو شبکه بانکی و از تو خیابون جمع بشه حداقل میشه نوسان ارز رو کنترول کرد . تو خارج از کشور بانک ها این کار رو انجام میدن و برای اینکه برای بانک هم سود اور بشه برای هر تبدیل کمیسیون جدا از مشتری میگیرن مثلا برای 1000 دلار 10 دلار کمیسیون میگیرن و تبدیل رو انجام میدن .تمام اطلاعات مشتری رجیستر میشه و رسید به مشتری داده میشه ولی او ایران هم میخواستن همچین طرحی رو پیاده کنند میری تو صرافی های مجاز پول میدی دلار میگیری بدون اینکه جایی رجیستر کنند . و چرا زود بانک مرکزی به این صرافی ها نمیرسه رو نمیدونم چرا دولت توانایی جمع کردن شبه صرافی ها رو نداره واقعا نمیدونم .
مورد دوم اینکه با نوسان بازار هیچ کسی سود نمیکنه نه کسانی که کار خرید و فروش میکنند نه تولید کننده نه وارد کننده و چه کسانی دارند از این نوسان ها سود میبرند واقعا نمیدونم کی هستند و ....
دقیقا حرف دل ما رو زدی...اینقدر آتیش میگیرم میبینم تا 100 تومن بالا میره بعضی ها کلی هیجانزده میشند ..اون هم واسه 1000 دلاری که تو خونه دارند.یعنی واقعا به اینجا رسیدیم که چشممون فراتر از همین یکی دو هزار دولار رو نمی بینه؟
اگه بازار ما تغییراتش با بازار دنیا هماهنگ باشه
در اینده پوند و یورو ارزون میشن و دلار افزایش پیدا میکنه
اونس رو هم در نظر بگیرید.با اجازه اساتید عزیز :
با توجه به نرخی که واسه پیش فروش در نظر گرفته شده پس دلار نمیتونه از 3500 بیاد پایین تر . چرا ؟ چون اونوقت سکه میاد زیر نرخ پیش فروش و این یعنی حباب منفی و قاچاق طلا .
اگه درست نمیگم لطفا به منم بگید یاد بگیرم نه اینکه جو بدید .
ارادت...
یه چیزایی میگید ادم خندش میگیره ! یعنی میخوای بگی وضع اقتصادی ما از ارمنستان و افغانستان و ... بدتر هست ؟! این حرفتون اصلا با عقل جور در نمیاد
اینو دیگه همه میدونن که استانه تحمل اقتصاد ما تا همون دلار 4 تومنی هست ، بالاتر از اون دیگه کشش نداره ...
دوستان خواهش میکنم ازتون.یه نفر فقط یه نفر هم که شده از شما دوستان با تجربه یه جواب یا مشاوره ای به من بده...خواهش میکنم.این دفعه سومه اینو می پرسم.
من آخر اردیبهشت با همسرم برای مهاجرت میریم کانادا.نمیدونم الان باید دلار بخرم یا بگذارم بعد عید که قبل انتخاباته شاید یه امتیازاتی قائل شدند و یه کم پایین بیاد؟... خودم میدونم هیچ کس تو این زمینه نمیتونه 100 در 100 نظر بده ولی حداقل بگید اگه شما بودید با 50-60 میلیون پولی که همه ی زندگی تون بود و تا 3 ماه دیگه میخواستید برید دلار رو کی میخریدید؟
دوستان خواهش میکنم جوابمو بدید .بخدا اگه کسی رو برای مشورت داشتم اینقدر مصرانه نمی خواستم کمکم کنید...