• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

mr_khodaei2011

Registered User
لایک‌ها
179
دوستان من 750 تا دارم به نظرتون بفروشم ؟

xms

Registered User
لایک‌ها
387
[h=1]صالحی: شاهد رفع تدریجی تحریم‌ها خواهیم بود

[/h]

وزیر امور خارجه کشورمان گفت: از امروز به بعد شاهد رفع تدریجی تحریم‌ها خواهیم بود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، علی اکبر صالحی در حاشیه حضور در همایش معاونین و فرماندهان مرزبانی ناجا در جمع خبرنگاران با اشاره به بحث تحریم‌ها، اظهار کرد: ما تحریم ها و همچنین این موضوع که از امروز تحریم‌ها نه فقط تشدید نخواهد شد بلکه شاهد رفع تدریجی آن‌ها خواهیم بود را تفأل به خیر می‌دانیم .
صالحی با بیان اینکه دیگر از این بیشتر چه کاری می‌توانند انجام دهند، اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران با ابتکار و درایتی که به خرج داده، تمامی فشارهای وارد شده را دور زده و توانسته از سلبیات بکاهد و به گونه‌ای عمل کند که دشمن خسته شود.
به گفته وزیر امور خارجه کشورمان، اگر تا به امروز دشمن 100 دلار برای ایجاد تحریم‌ها علیه ایران هزینه کرده باشد حتی 10 دلار نیز از آن منفعت نبرده است.
وی ادامه داد: به حمدالله تا به امروز جمهوری اسلامی توانسته آثار تحریم‌ها را کاهش بدهد به طوری که علی‌رغم اظهارات قبلی غربی‌ها مبنی بر "وارد کردن تحریم‌های فلج‌کننده علیه ایران"، امروزه وضعیت جور دیگری است و آنان به نتیجه دلخواه نرسیده‌اند.
صالحی، ملت ایران را ملت بزرگی دانست و با بیان اینکه "اقتصاد کشورمان درون‌زاست"، گفت: اقتصاد ایران، مانند اقتصاد آلمان که اقتصادی صادراتی است، نیست و حجم تبادلات اقتصادی ما چیزی در حدود یک تریلیون دلار بر اساس قدرت خرید است.
وی مشکل به وجود آمده در کشور را ناشی از دستیابی به ارز خارجی دانست و افزود: کل ارز خارجی ما از فروش نفت در حدود 100 میلیون دلار بود که حداکثر در مقابل یک تریلیون دلاری که بر اساس قدرت خرید مردم است، 10 درصد را شامل می‌شود.
وزیر امور خارجه کشورمان با بیان اینکه توانستیم بخش عمده‌ای از تحریم‌ها را خنثی کنیم، گفت: کشور ایران دارای 15 همسایه آبی و خاکی است که قطعا چنین کشوری را به زحمت می‌توان تحریم کرد.
وزیر امور خارجه با اشاره به ایجاد بازارچه‌های مرزی در مناطق مرزی کشور نیز گفت: تعداد این بازارچه‌ها که در سال‌های اخیر ایجاد شده، قابل مقایسه با گذشته نیست.
به گفته وی، وزارت امور خارجه در شورای عالی امنیت ملی، مشغول تنظیم اسنادی است که رسیدگی به امور مرزنشینان و ارائه تسهیلات برای ارتقای زندگی آنان را شامل می‌شود.
صالحی ابراز امیدواری کرد که آثار ایجابی این اسناد از سال 92 خود را نشان دهند.
به گزارش ایسنا، وزیر امور خارجه کشورمان در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه رسیدگی به امور کشورهای همسایه از وظایف وزارت امور خارجه است، اظهار کرد: سعی می‌کنیم که در آینده نه چندان دور تمامی مشکلاتی که بین ایران و کشورهای همسایه در موضوعات آبی و خاکی وجود دارد را حل و فصل کنیم.
وی با اشاره به پدیده قاچاق کالا به خارج از کشور، افزود: مشکلاتی که در حوزه ارز پیش آمد، سبب شد که قاچاق کالا به خارج از کشور افزایش یابد که این موضوع نیز رو به حل است.
صالحی با تاکید بر اینکه باید "به نقطه‌ای برسیم که مرزهای باز و آزادی داشته باشیم"، گفت: در حال حاضر در قرن 21 هستیم و قطعا نمی‌توان مرزها را مانند قرن 19 و 20 اداره کرد.
به گفته وزیر امور خارجه کشورمان، مرزها باید باز باشند و تجارت آزاد در آن صورت بگیرد.
وی همچنین با اشاره به همایش "فرماندهان و معاونان مرزبانی استان‌های سراسر کشور"، اظهار کرد: تبادل نظر از این حیث که چگونه می‌توان مرزها را امن‌تر از گذشته کرد، از اهداف این همایش است.
صالحی، "مرزبانی ناجا" را یکی از حلقه‌های وصل وزارت امور خارجه و مجموعه‌ نیروهای مسلح برشمرد و گفت: استوارنامه فرماندهان مرزبانی از سوی وزارت امور خارجه دریافت می‌شود.
انتهای پیام

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
فرصت مناسب برای خرید به وجود اومده

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
فروش 3480

کشیده پایین اساسی

irtk

Registered User
لایک‌ها
33
دوستان خواهش میکنم ازتون.یه نفر فقط یه نفر هم که شده از شما دوستان با تجربه یه جواب یا مشاوره ای به من بده...خواهش میکنم.این دفعه سومه اینو می پرسم.

من آخر اردیبهشت با همسرم برای مهاجرت میریم کانادا.نمیدونم الان باید دلار بخرم یا بگذارم بعد عید که قبل انتخاباته شاید یه امتیازاتی قائل شدند و یه کم پایین بیاد؟... خودم میدونم هیچ کس تو این زمینه نمیتونه 100 در 100 نظر بده ولی حداقل بگید اگه شما بودید با 50-60 میلیون پولی که همه ی زندگی تون بود و تا 3 ماه دیگه میخواستید برید دلار رو کی میخریدید؟

دوستان خواهش میکنم جوابمو بدید .بخدا اگه کسی رو برای مشورت داشتم اینقدر مصرانه نمی خواستم کمکم کنید...

من اگه بودم نمی خریدم چون حداقل تا 16 فروردین پایین میاد

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
PHP:
[CODE][/CODE][url=http://www.sarafiartin.com/]صرافی آرتین sarafiartin.com |[/url]
3470

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
بهتریم فرصت برای خرید و خرید پلکانی.

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
آقا من الان برمیگردم از صرافی
3480 قیمت زده ولی گفت موجود ندارم!!!

powvex

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
283
واقعا نمیفهمم چرا انقدر اومده پایین. دلیلش چیه؟؟

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
بنده از همین تریبون اعلام ورشکستگی میکنم:))
یکی نیست بگه آخه تو رو چه به دلار:دی
تقصیر این صفحه ی صرافی جلالی حرومزاده بود مارو یه جوری جوگیر کرد رفتیم خریدیم.

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883

نه برادر فکرتو خراب نکن تا شب عید ببین چه وضعیتی میشه بالای 4000 هست 100%

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665

اشتباه خودت رو گردن کس ِ دیگه ای ننداز !! مگه دلار نخریدی که حفظ سرمایه کنی؟؟ خب پس نباید با پایین و بالا آمدنش زیاد ناراحت بشی :)

من که پست زدم گفتم نخر کلی بده و بیراه اون زمان بهم گفتی غیر مستقیم :دی ، حالا که اومده پایین فحش جلالی میدی .. چه ربطی به اون داره...

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
وقتی خبری پخش میشه مبنی بر توافق دو کشور و انقدر زود واکنش نشون میده میشه یقین داشت بر اساس مسائل روحی روانی نرخ تعیین میشه...

این هم کلکی هست که دلال ها میزنن

دلارها رو جمع میکنن و در هفته آخر اسفند به دلیل نیاز مسافران قیمت باز صعودی میشه...

ولی چیزی که مشخصه بنظرم سال 92 قیمت دلار متعادل تر میشه پیش بینی میکنم نرخ دلار بیاد زیر 3 تومن

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
آخ جون یورو شد 4750
قیمت قهوه هامو آوردم پایین :)

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745

فدای سرت خیال کن اون پرایدرو خریدی بعد موقع تحویل از نمایندگی تو راه زدی داغونش کردی پودر شده بیمه بدنه هم نداشتی. تازه یه نفرم زدی کشتی باید دیه ش رو بدی xD

واشنگتن

Registered User
لایک‌ها
154
بالا