• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

'''فروش تبلت ها و موبایل های چینی (فقط موارد موجود در داخل ایران)'''

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
هزینه ی گمرکی چقدره؟دوستان تا حالا کسی هزینه گمرکی داده؟
دوست عزیز بنده تا به حالا 5 بار تبلت سفارش دادم.
3 بار با سنگاپور پست و 2 بار با DHL.
از 3 بار سنگاپور پست 2 بار برای تبلت های Window N90 II و Window N101 II گمرکی نخورد و یک بار برای تبلت Ainol Novo10 Hero مبلغ 29000 تومان گمرکی خورد. البته هر 3 بار پول پست جداگانه دریافت شد! (15540 تومان)
در مورد DHL هر دوبار گمرکی خورد، یک بار 140 تومان و بار دیگه 130 تومان.

androidy

Registered User
لایک‌ها
15
سلام چرا لیست صفحه ی اول آپدیت نمیشه؟
چرا کم پیدایین؟

majidhtc

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان سلام من یه تبلت ramos w28 دارم میخولستم اپدیتش کنم همه کار هاشو که انجام دادم ریبوت که کردم دیگه بالا نیومد فقط صفحه روشن میشه دیگه تو بوت لودر هم نمیره..کامپیوتر هم نمیشناسه؟
دوستان خواهشا کمک کنید؟؟
از مدیر تایپیک هم میخوام کمکم کنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
قیمت ها آپدیت شد ، 10 اینچی ها بین 100 تا 140 ت کاهش قیمت داشتن و بقیه تبلت ها هم 50 تا 60 ت پایین تر اومدن

این کد رهیگیری ما رو بدید
پخ دادم
هزینه ی گمرکی چقدره؟دوستان تا حالا کسی هزینه گمرکی داده؟
اگر بخوره 40 تا 50 ت ولی اگر دفعه اول هست بسته از خارج دارید به اسمتون 50 دلار معافیت گمرکی داره ....
سلام چرا لیست صفحه ی اول آپدیت نمیشه؟
چرا کم پیدایین؟
سلام
آپدیت شد ...
دوستان سلام من یه تبلت ramos w28 دارم میخولستم اپدیتش کنم همه کار هاشو که انجام دادم ریبوت که کردم دیگه بالا نیومد فقط صفحه روشن میشه دیگه تو بوت لودر هم نمیره..کامپیوتر هم نمیشناسه؟
دوستان خواهشا کمک کنید؟؟
از مدیر تایپیک هم میخوام کمکم کنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
این تبلت از چیپست Amlogic استفاده می کنه ، برنامه ی Amlogic Flash tool (فکر کنم اسمش این بود یا شبیه این...) رو دانلود کنید + آخرین فریمور رو هم از سایت رسمی دانلود کنید با برنامه فلش کنید ، احتمال زیاد درست می شه
داخل فروم زیر سرچ کنید آموزشش هست :
Android Tablet Forum : Forums covering all Android Tablets
مشکلی نیست که نتونید حل کنید ولی اگر هیچ راهی نتیجه نداد با فروشنده ای که خریدید صحبت کنید بفرستن چین برای گارانتی

ho3ein1375

Registered User
لایک‌ها
24
با سلام بین تبلت های زیر کدوم بهتره ؟ لطفا قیمت را به دلار و تومان ذکر بفرمایید . ایا امکانش هست که فردا سفارش بدم و تا قبل از عید به دستم برسد؟اگر تبلت بهتری هم می شناسید معرفی کنید.
pipo max 9
cube u30gt2

ITEhsan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
الان تبلت Hyundai T7را بخواهیم میتوانیم سفارش بدهیم؟قیمتش همینی هست که نوشتین؟

sikad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.چند تا سوال .ampe a10 چقد هست الان؟ ainol hero 2 قیمتش چند؟cube u30 چند.اگه تا آخر این هفته hero رو سفارش بدم تا قبل عید میرسه دستم؟راستی میگن صفحه نمایشش مورد داره.راسته؟ممنون

مص مص

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام.
من یه تبلت آندروید میخوام بخرم سیم کارت خور،آندروید 4،با رزولوشن بالا،سی پی یوش حداقل 2 هسته ای باشه،گرافیکشم خوب باشه که بازی hd و فیلم های کیفیت دار رو روان اجرا کنه.بلوتوث و وایرلس و gps هم داشته باشه،دوربینش هم هر چقدر باشه زیاد مهم نیست.تا 700 تومن میتونم خرج کنم.شما چه مدلی رو بهم معرفی میکنید؟
با تشکر...

tradew

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
31
با عرض سلام.
من یه تبلت آندروید میخوام بخرم سیم کارت خور،آندروید 4،با رزولوشن بالا،سی پی یوش حداقل 2 هسته ای باشه،گرافیکشم خوب باشه که بازی hd و فیلم های کیفیت دار رو روان اجرا کنه.بلوتوث و وایرلس و gps هم داشته باشه،دوربینش هم هر چقدر باشه زیاد مهم نیست.تا 700 تومن میتونم خرج کنم.شما چه مدلی رو بهم معرفی میکنید؟
با تشکر...
بزارش کوثر بعد 6ماه 2برابرش کن بیا بخر :دی ناراحت نشید ولی بااین کانفیگ اصلا دراین قیمت پیدا نمیشه

Redkings

Registered User
لایک‌ها
16
عزیز همه این تبلت ها ویندوزن ؟ ... 8 ؟؟

اندروید هم دارین ؟

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
دوستان فعلا به دلیل مشکلاتی تا شنبه سفارشی گرفته نمی شه ....

با سلام بین تبلت های زیر کدوم بهتره ؟ لطفا قیمت را به دلار و تومان ذکر بفرمایید . ایا امکانش هست که فردا سفارش بدم و تا قبل از عید به دستم برسد؟اگر تبلت بهتری هم می شناسید معرفی کنید.
pipo max 9
cube u30gt2
سلام
u30gt2 بهتر هست ، متاسفانه هر دو پیش فروش هستن وتحویلشون می ره برای اواخر فروردین ...
الان تبلت Hyundai T7را بخواهیم میتوانیم سفارش بدهیم؟قیمتش همینی هست که نوشتین؟
متاسفانه ارز نوسان داره فعلا نمی شه قیمت ثابت داد ...
سلام.چند تا سوال .ampe a10 چقد هست الان؟ ainol hero 2 قیمتش چند؟cube u30 چند.اگه تا آخر این هفته hero رو سفارش بدم تا قبل عید میرسه دستم؟راستی میگن صفحه نمایشش مورد داره.راسته؟ممنون
سلام
Ampe a10 ورژن 4 هسته ای 850 ت می شه
هیرو2 و u30gt حدود 900
با عرض سلام.
با تشکر...
سلام

متاسفانه قعلا سیم کارت خور دو هسته ای موجود نیست تو بازار ...
Cube U30GT2 Quad Core RK3188 Retina Tablet PC Android 4.1 10.1 Inch IPS HDMI Bluetooth 32GB

اين تبلت چند در مياد !؟
كيفش چنده !؟
كي بدستم ميرسه !؟

با تشكر.
سلام
پیش فروش هست تا حدود 20 روز دیگه
عزیز همه این تبلت ها ویندوزن ؟ ... 8 ؟؟

اندروید هم دارین ؟

همگی اندروید هستن ....

ho3ein1375

Registered User
لایک‌ها
24
تبلت قدرتمند که تا قبل از عید به دستم برسه چی داری؟ قیمت؟

mohsen473

Registered User
لایک‌ها
6
سلام ...... از بین این تبلت ها کدوم رو بیشتر پینهاد میکنید ؟؟ ( از نظر سخت افزار و کارایی و معتبر بودن)

Ampe A10 Quad Core
Ainol novo7 Fire/Flame
Window N70HD
Ainol novo7 Venus/Myth
Onda V712
Onda V801

از نظر قیمت زیاد برام مهم نیست فقط کارایی و اعتبار رو میخوام. (اندازه صفحه هم زیاد فرقی نداره برام)

Last edited:

m.rostami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و عرض خسته نباشید بنده تبلت cube u30gt2 در خواست سفارش دارم . اطلاعات کامل پرداخت و ..... را در صورت امکان در اختیارم قرار دهید .

peyman_mob

Registered User
لایک‌ها
111
سلام
ال سی دی Q75 رو موجود داری؟و قیمتش چقدره؟ (پ.خ بزن)

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
سلام ...... از بین این تبلت ها کدوم رو بیشتر پینهاد میکنید ؟؟ ( از نظر سخت افزار و کارایی و معتبر بودن)

Ampe A10 Quad Core
Ainol novo7 Fire/Flame
Window N70HD
Ainol novo7 Venus/Myth
Onda V712
Onda V801

از نظر قیمت زیاد برام مهم نیست فقط کارایی و اعتبار رو میخوام. (اندازه صفحه هم زیاد فرقی نداره برام)
سلام
N70HD رو پیشنهاد می کنم ، باتری خوب ، سخت افزار قوی + صفحه نمایش با کیفیتی داره
تبلت قدرتمند که تا قبل از عید به دستم برسه چی داری؟ قیمت؟
یه بار تو راه داریم اگر خدا بخواد تا هفته ی آینده دستمون هست ...
با سلام و عرض خسته نباشید بنده تبلت cube u30gt2 در خواست سفارش دارم . اطلاعات کامل پرداخت و ..... را در صورت امکان در اختیارم قرار دهید .
سلام
متاسفانه تا حدود یکی دو هفته ی دیگه پیش فروش هست ...
سلام
ال سی دی Q75 رو موجود داری؟و قیمتش چقدره؟ (پ.خ بزن)
سلام
تکی وارد کردنش صرف نداره ، جوری که یه تبلت دیگه از همین مدل تهیه کنید حتی به صرف تر هست ، به خصوص که این مدل های وینتاچ در اصل OEM بوده که ریبرند شده و اونور باید گشت دید کدوم مدل بوده و اتصال هاش رو بررسی کرد و ...
راین Window N90 FHD Quad core وزنش رو دست زدید ؟
314g ?:eek::eek:
اصلاح شد ...

m.rostami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام مجدد تبلت 4 هسته با cpu rk3188 و ram 2gig . اندازش و حافظه داخلی و دوربین برام مهم نیست این ور سال چیزی با این مشخصات میتونم ازتون بگیرم با توجه به باری که تو راه دارین ؟ با تشکر .

بالا