اصلا دوست ندارم ایبرا برگرده یووه
دمای تورینو هم +11 هستش
=====
دلم برا همه تنگ شده،از عمو جواد تا .....
جای اون یکی عمو جواد هم که به طور باور نکردنی ای خالیه
آرش جان برعکس شما من لحظه شماری می کنم این اتفاق رخ بده...
زلاتان یک بازیکن و تموم کننده فوق العادست که تو سیستم یووه کونته خیلی خوب جواب میده و با حضور بازیکنانی مثل یورنته در فصل بعد، خط حمله آتشینی خواهیم داشت.
امیدوارم در حد صحبت باقی نمونه:happy:
آرش جان منم با بهنام جان موافقم شاید کمی داریم در مورد ایبرا سخت می گیریم درسته هیچ وقت مثل اسطوره هامون نمی شه که در شرایط سخت پشتیبان تیممون بودند ولی هرچی باشه بازیکن خوبیه و از بازگشتش استقبال می کنم![]()
![]()
:|
پرهوادار ترین باشگاه های اروپا
1. Manchester United (354 million fans)
2. FC Barcelona (270 million fans)
3. Real Madrid (174 million fans)
4. Chelsea (135 million fans)
5. Arsenal (113 million fans)
6. AC Milan (99 million fans)
7. Liverpool (74 million fans)
8. Inter Milan (49 million fans)
9. Bayern Munich (24 million fans)
10. Juventus (20 million fans)
11. Manchester City (18 million fans)
12. Tottenham Hotspur (11millionfans)
13. Newcastle United (6 million fans)
منبع آمار معتبره؟
شما یع جمع بزنی اعداد رو از جمعیت فوتبال دوست اروپا میزنه بالا. از طرفی مگه میشه یووره 20 میلیون طرفدار داشته باشه !!!!
با من سیتی 2 میلیون فقط اختلاف؟ یا چلسی بالاتر باشه؟ من مشکوکم به این آمار
توتو اسپورت چاپ امروز:
جیووینکو+نصف مالکیت مارونه+مقداری پول ، همه اینا برای معاوضه با یووتیچ
بابا یووتیچه، کریس رونالدو که نیست.
جوینکو هیچی ولی مارونه حیف هستش واقعا حیف هست , راستی بازم اخبار شایعات مربوط به زالاتان داره خودنمایی می کنه و بعد از کونته الان هم پاول از برگشت زالاتان استقبال کرده و باید دید که آیا تابستان انتقالی صورت می گیره یا ماروتا بدون در نظر گرفتن شایعات کار خودش رو می کنه :lol:
اگر ارزش جووینکو را 10 میلیون یورو و همچنین نیمی از مالکیت مارونه 5 میلیون یورو باشد، با اضافه کردن 15 میلیون یورو پیشنهادی، رقمی حدود 30 میلیون یورو برای جذب یووتیچ هزینه خواهد شد!
[h=1]ايبراهيموويچ: رسانههاي فرانسوي عجيب هستند[/h] [h=2] مهاجم سوئدي تيم فوتبال پاريسنژرمن از رسانههاي فرانسوي خواست وي را منصفانه نقد کنند.[/h] |
![]() |
زلاتان ايبراهيموويچ در ديدار شنبه با نانسي از هفته بيست و هشتم لوشامپيونه موفق شد هر دو گل تيمش را در برد 2 بر يک به ثمر رساند. به اين ترتيب وي توانست شمار گلهاي زده خود را براي پاريسيها در فصل جاري به 24 افزايش دهد. به اعتقاد وي اين دو گل باعث خواهند شد تا رسانههاي فرانسوي کمي از شدت انتقادات عليه وي بکاهند. ايبرا اظهار داشت: ما بازيکنان، انسان هستيم و انسانها نيز گاهي اشتباه ميکنند. در حاليکه رسانهها اشتباهات زيادي مرتکب ميشوند، اما اشتباهات خود را به گردن نميگيرند. آنان بايد منصف باشند و همه از جمله مرا با بيطرفي نقد کنند. وي افزود: من در تيمهاي زيادي بازي کردهام و در ليگهاي مهمي نيز حضور داشتهام. حس ميکنم سطح انتظارات رسانهها در فرانسه کمي عجيب است. او تصريح کرد: منتقدين بايد در نظر بگيرند بازيها دشوار است و شما به عنوان بازيکن و تيم هميشه برنده نخواهيد بود. |