• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران یوونتوس

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
اصلا دوست ندارم ایبرا برگرده یووه

آرش جان برعکس شما من لحظه شماری می کنم این اتفاق رخ بده...

زلاتان یک بازیکن و تموم کننده فوق العادست که تو سیستم یووه کونته خیلی خوب جواب میده و با حضور بازیکنانی مثل یورنته در فصل بعد، خط حمله آتشینی خواهیم داشت.

امیدوارم در حد صحبت باقی نمونه:happy:

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
آرش جان منم با بهنام جان موافقم شاید کمی داریم در مورد ایبرا سخت می گیریم درسته هیچ وقت مثل اسطوره هامون نمی شه که در شرایط سخت پشتیبان تیممون بودند ولی هرچی باشه بازیکن خوبیه و از بازگشتش استقبال می کنم :rolleyes:

دمای تورینو هم +11 هستش
=====
دلم برا همه تنگ شده،از عمو جواد تا .....
جای اون یکی عمو جواد هم که به طور باور نکردنی ای خالیه

داداش رضای گل خودمون چطوره نمی گی بچه های اینجا دلشون برات یه ذره شده :happy:

چی بگم من که:(
این جواد انقدر سرش رو با کار گرم کرده که دیگه این تاپیکو ( کلا باید بگم اینترنت رو :دی ) انگار کلا فراموش کرده :(

ولی امیدوارم هر جا هست و هرکاری می کنه موفق باشه :rolleyes:

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
آرش جان برعکس شما من لحظه شماری می کنم این اتفاق رخ بده...

زلاتان یک بازیکن و تموم کننده فوق العادست که تو سیستم یووه کونته خیلی خوب جواب میده و با حضور بازیکنانی مثل یورنته در فصل بعد، خط حمله آتشینی خواهیم داشت.

امیدوارم در حد صحبت باقی نمونه:happy:

آرش جان منم با بهنام جان موافقم شاید کمی داریم در مورد ایبرا سخت می گیریم درسته هیچ وقت مثل اسطوره هامون نمی شه که در شرایط سخت پشتیبان تیممون بودند ولی هرچی باشه بازیکن خوبیه و از بازگشتش استقبال می کنم :rolleyes: :rolleyes:

شایدم من دارم سخت میگیرم ولی از همون موقعی که تیم رو فروخت اونم به اینتر! خیلی بدم اومد ازش

به نظر من سوارز و یورنته بهتر جواب میدن
سوارز این فصل فوق العاده بود
تو این فصل 21 گل زده تو لیگ جزیره که رکوردار هم هست
5702_439593776116355_829903381_n.jpg

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
:|

پرهوادار ترین باشگاه های اروپا

1. Manchester United (354 million fans)
2. FC Barcelona (270 million fans)
3. Real Madrid (174 million fans)
4. Chelsea (135 million fans)
5. Arsenal (113 million fans)
6. AC Milan (99 million fans)
7. Liverpool (74 million fans)
8. Inter Milan (49 million fans)
9. Bayern Munich (24 million fans)
10. Juventus (20 million fans)
11. Manchester City (18 million fans)
12. Tottenham Hotspur (11millionfans)
13. Newcastle United (6 million fans)

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
توتو اسپورت چاپ امروز:

جیووینکو+نصف مالکیت مارونه+مقداری پول ، همه اینا برای معاوضه با یووتیچ

بابا یووتیچه، کریس رونالدو که نیست.

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
شایعات نقل و نتقالات یوونتوس
هنوز به پایان لیگ راه زیادی باقی ست، هر چند که تصور می شود این راه با اقتدار یووه ادامه داشته باشد. اما یوونتوسی ها می دانند که باید تمرکز خود را برای حفظ شرایط حفظ کنند تا قهرمانی دیگری را به دست بیاورند. در این میان شایعات نقل و انتقالات نیز بیشتر از گذشته به کار خود ادامه می دهد.

در حالی که پیش از این اخبار زیادی در خصوص تمایل یوونتوسی ها به جذب یووتیچ شنیده میشد، این بار منابع خبری از پررنگ تر شدن این شایعه نوشتند. طبق اخرین گزارشات رسیده سران فیوره برای فروش این مهره خواهان خرید سباستین جووینکو، مارونه و 15 میلیون یورو شده اند!

هر چند که بعید است این پیشنهاد مورد موافقت مسولین یووه قرار گیرد. اما این مهره شدیدا توجه بانوی پیر اروپا را به خود جلب کرده.

در این میان اخباری نیز در خصوص تمایل یووه برای خرید سیمونه زازا، مهاجم 21 ساله سمپدوریا شنیده می شود. این مهره مذاکره و دیدارش با پاراتیچی را رد نکرده و از این ملاقات صحبت کرده.

در این میان گفته می شود سران رم نیز به دنبال خرید ایسلا هستند؛ هر چند که اینتری ها نیز از جذب وی استقبال می کنند

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
:|

پرهوادار ترین باشگاه های اروپا

1. Manchester United (354 million fans)
2. FC Barcelona (270 million fans)
3. Real Madrid (174 million fans)
4. Chelsea (135 million fans)
5. Arsenal (113 million fans)
6. AC Milan (99 million fans)
7. Liverpool (74 million fans)
8. Inter Milan (49 million fans)
9. Bayern Munich (24 million fans)
10. Juventus (20 million fans)
11. Manchester City (18 million fans)
12. Tottenham Hotspur (11millionfans)
13. Newcastle United (6 million fans)

منبع آمار معتبره؟
شما یع جمع بزنی اعداد رو از جمعیت فوتبال دوست اروپا میزنه بالا :rolleyes:. از طرفی مگه میشه یووره 20 میلیون طرفدار داشته باشه !!!!
با من سیتی 2 میلیون فقط اختلاف؟ یا چلسی بالاتر باشه؟ من مشکوکم به این آمار

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
منبع آمار معتبره؟
شما یع جمع بزنی اعداد رو از جمعیت فوتبال دوست اروپا میزنه بالا :rolleyes:. از طرفی مگه میشه یووره 20 میلیون طرفدار داشته باشه !!!!
با من سیتی 2 میلیون فقط اختلاف؟ یا چلسی بالاتر باشه؟ من مشکوکم به این آمار

من تو تعداد هوادارای اینتر موندم!!!

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

منم فکر کنم آمارش مشکل داره :)

توتو اسپورت چاپ امروز:

جیووینکو+نصف مالکیت مارونه+مقداری پول ، همه اینا برای معاوضه با یووتیچ

بابا یووتیچه، کریس رونالدو که نیست.

جوینکو هیچی ولی مارونه حیف هستش واقعا حیف هست , راستی بازم اخبار شایعات مربوط به زالاتان داره خودنمایی می کنه و بعد از کونته الان هم پاول از برگشت زالاتان استقبال کرده و باید دید که آیا تابستان انتقالی صورت می گیره یا ماروتا بدون در نظر گرفتن شایعات کار خودش رو می کنه :lol:

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام دوستان

جوینکو هیچی ولی مارونه حیف هستش واقعا حیف هست , راستی بازم اخبار شایعات مربوط به زالاتان داره خودنمایی می کنه و بعد از کونته الان هم پاول از برگشت زالاتان استقبال کرده و باید دید که آیا تابستان انتقالی صورت می گیره یا ماروتا بدون در نظر گرفتن شایعات کار خودش رو می کنه :lol:

جواد جان کاملا موافقم و بنظرم خرید یووتیچ با این قیمت کاملا اشتباه هست؛ یووه بعضی مواقع در خرید بازیکنان دچار توهم و جوزدگی میشه که نمونه بارزش خرید فیلیپه ملو و آمائوری بود که هر کدوم حدود 25 میلیون آب خورد و در آخر هم خود یووه تلاش می کرد به هر نحوی که شده از شر دستمزد بالاشون رها بشه...

یووتیچ بازیکن خوبیه و اینو نمیشه منکرش بود اما نه با هر بهایی...

از جووینکو که بگذریم، مارونه یکی از بازیکنان آینده دار فوتبال ایتالیا خواهد بود که فروش نیمی از مالکیتش به فیوه دقیقا همون اشتباهی هست که در مورد فروش نیمی از مالکیت جووینکو به مبلغ 3 میلیون به پارما صورت گرفت که فصل بعد از اون مجبور شدیم برای بازخرید همون نیم مالکیت جووینکو 11 میلیون بپردازیم...

اگر ارزش جووینکو را 10 میلیون یورو و همچنین نیمی از مالکیت مارونه 5 میلیون یورو باشد، با اضافه کردن 15 میلیون یورو پیشنهادی، رقمی حدود 30 میلیون یورو برای جذب یووتیچ هزینه خواهد شد!

30 میلیون یورو برای یووتیچ!!!

در مورد زلاتان هم خدا کنه قضیه همین طور جدی باقی بمونه و ماروتا جان کاسه کوزه هامونو نزنه داغون کنه...

ندود از حضور ایبرا در یوونتوس استقبال می کند

64fcee9e4453a14d8e5b1746432fe10ea6a4bd96.jpg

پاول ندود سرپرست فعلی و بازیکن سابق یوونتوسی ها در مصاحبه اخیرش اذعان داشت که او از پیوستن دوباره زلاتان به یوونتوس استقبال می کند! گفتنی است ایبراهیموویچ 31 ساله، قبلا دو سال پیراهن بیانکونری را بر تن می کرده و در سال 2006 پس از حوادث کالچوپولی از یوونتوس جدا شد.

ندود در گفتگو با برنامه تلویزیونی Undici گفت: "در حقیقت نمی توانم علاقه خودم به ایبراهیمووویچ را پنهان کنم. به نظر من او یکی از سه بازیکن برتر دنیاست! او هم سطح مسی و رونالدو است."

"او می تواند به تنهایی وضعیت یک تیم را عوض کند، چه کسی او را نمی خواهد؟ من یقینا او را دوست دارم!"

"من با رایولا (مدیر برنامه های ایبراهیموویچ) در ارتباط هستم. من باید بگویم یوونتوس در خرید پوگبا با کمک رایولا بسیار عالی عمل کرد! هنگامیکه برای اولین بار بازی پوگبا را دیدم به ارزش او پی بردم، یک جوان 19 ساله با شخصیت خاص خودش. شاید او منحصر به فرد باشد!"

"ما فرصتی برای خرید یک مهاجم جدید نداشتیم، پس بنابراین با مهاجمان قبلی خود ادامه دادیم. برای خرید مهاجمی بهتر از مهاجمان فعلی نیازمند مقدار زیادی پول بودیم که به آن دسترسی نداشتیم و در ادامه هم مقدار زیادی پول برای خرید مهاجم صرف نخواهیم کرد."

"آینده کونته؟ ما در این رابطه سکوت می کنیم و من تا زمانی که در یوونتوس هستم به او اجازه خروج نمی دهم! کونته به عنوان یک بازیکن به من درس ها و نکات زیادی را آموزش داد اما به عنوان یک مربی مرا شگفت زده کرد!"

گفتنی است که رایولا چند روز قبل با مدیران یوونتوس دیدار داشته و صحبت هایی پیرامون پیوستن ایبرا به یوونتوس به گوش می رسد!

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
عملکرد جی جی بوفون تا اینجای فصل، آمار تا بعد از بازی با کاتانیا:

11 کلین شیت در سری آ و 17 بار در کل رقابت های این فصل

75% مهار موفق، رده دوم بهترین ها در میان دروازه بانانی که بیش از 6 بازی انجام دادند

91% مهار موفق روی شوت های خارج از محوطه جریمه

G.Buffon

Registered User
لایک‌ها
757
جو بد علیه زلاتان در فرانسه. فک کنم به خاطر یوونتوسه:D

[h=1]ايبراهيموويچ: رسانه‌هاي فرانسوي عجيب هستند[/h]
[h=2] مهاجم سوئدي تيم فوتبال پاري‌سن‌ژرمن از رسانه‌هاي فرانسوي خواست وي را منصفانه نقد کنند.[/h]
00939886.jpg

زلاتان ايبراهيموويچ در ديدار شنبه با نانسي از هفته بيست و هشتم لوشامپيونه موفق شد هر دو گل تيمش را در برد 2 بر يک به ثمر رساند. به اين ترتيب وي توانست شمار گل‌هاي زده خود را براي پاريسي‌ها در فصل جاري به 24 افزايش دهد.

به اعتقاد وي اين دو گل باعث خواهند شد تا رسانه‌هاي فرانسوي کمي از شدت انتقادات عليه وي بکاهند.

ايبرا اظهار داشت: ما بازيکنان، انسان هستيم و انسان‌ها نيز گاهي اشتباه مي‌کنند. در حاليکه رسانه‌ها اشتباهات زيادي مرتکب مي‌شوند، اما اشتباهات خود را به گردن نمي‌گيرند. آنان بايد منصف باشند و همه از جمله مرا با بي‌طرفي نقد کنند.

وي افزود: من در تيم‌هاي زيادي بازي کرده‌ام و در ليگ‌هاي مهمي نيز حضور داشته‌ام. حس مي‌کنم سطح انتظارات رسانه‌ها در فرانسه کمي عجيب است.

او تصريح کرد: منتقدين بايد در نظر بگيرند بازي‌ها دشوار است و شما به عنوان بازيکن و تيم هميشه برنده نخواهيد بود.

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
contenew13.jpg

همیشه چنین ماجراهایی تلخ هستند

22 اسفند 1391

روز گذشته انتونیو کونته سرمربی باشگاه یوونتوس برای حضور در جلسه ای به فدارسیون فوتبال ایتالیا رفته بود. کونته در پایان این جلسه در مقابل خبرنگاران قرار گرفت و گفت:

"همه چیز خوب پیش رفت ؛ ما کنار هم چای ، قهوه و بیسکویت هم خوردیم ، چیز خاصی برای گفتن ندارم "

همه ی بازیکنان باری دست داشتن شما در تبانی را رد کرده اند البته بجز کوتوزوف ، در این مورد نظری ندارید ؟

" نه ، من در مورد همه چیز توضیح دادم "

نمی ترسید که دوباره شما را به عدم گزارش دادن تبانی متهم کنند ؟

" نه ، هرگز ؛ بهتر است در مورد فوتبال صحبت کنیم "

سوال های زیادی پرسیدند ؟

" دو دیدار را بررسی می کردند و از من به عنوان یک مربی سوال هایی را پرسیدند ؛ دوباره می گویم که مدت زمان زیادی را در کنار هم صرف خوردن چای ، قهوه و بیسکویت گذراندیم ، با اتوجه به اتفاق هایی که در گذشته افتاد ، فضای دوستانه ای بود "

این ماجرا برای شما تلخ بود ؟

" همیشه چنین ماجراهایی تلخ هستند اما وقتی این تلخی بیشتر می شود که بدانید اتفاق هایی پشت پرده افتاده و شما از آن خبر نداشتید "

الگری گفته که یوونتوس قهرمان است ؛ نظر شما در مورد بارسا – میلان چیست ؟

" وی گفت که یوونتوس 99 % قهرمان است پس یک در صد شانس :lol: برای خودشان قائل شده که به نظر من منطقی است ؛ امیدوارم که میلان به مرحله ی بعد صعود کند زیرا یک تیم ایتالیایی هستند و در مرحله ی بعد هم به ما نخورند زیرا دوست دارم با هم به مراحل بعد صعود کنیم "

بعد از اون صحبت هایی که در مورد دستگاه قضایی فدراسیون کردید ، احساس شرمندگی نکردید ؟

" نه ؛ وقتیکه یه چیزی را بگوید و به اون ایمان داشته باشی ، شرمندگی در کار نخواهد بود "

بالا