میگم دوستان کسی از این سرویس های نامحدود جدید مخابرات نگرفته؟ اینجارو کلیک کنید.
اینا الکیه !
فقط سرویس های 2/4/6گیگ ترافیکشون فعاله و مابقی رو من روی 2-3 تا یوزر تست کردم روی هیچکدوم فعال نیست و اصلا نمیشه انتخابشون کرد .
میگم دوستان کسی از این سرویس های نامحدود جدید مخابرات نگرفته؟ اینجارو کلیک کنید.
فن آوا همه جوره داغونه
سرعت به زور 16 کیلوبایته :|
بقیه هم همینطورن؟ اینطور نیستن؟
نامحدود 128شما سرویستون چیه ؟
یه مدت که سوئیچ اکانتینگ داشتند همه چیز ریخته بود به هم، کلی دعوا کردیم، سرویس ها بعد از نزدیک یک ماه دوباره خوب شد
نامحدود 128
از ماه قبلی محدودیت حجم 40 گیگ گذاشتن
ولی تازگی سرعتش هم خیلی داغون شده
قبلا 50-60 کیلوبایت را تقریبا تمامی ساعات شبانه روز میداد
ولی حالا کثر اوقات کمتر از 16 کیلوبایته...بی انصافا همون 16 میدادید!
قرار نیست اتفاقی بیفته؟ :|
سرویس نامحدود تا ماهی 50 چی توصیه میشه؟
ممنونمنم نامحدود فن آوا داشتم که به خاطر همین موضوع کم شدن سرعت سرویس را عوض کردم و رفتم
آسیاتک و الان راضی هستم . البته گویا فن آوا درست شده و به سرعت قبل برگشته . شما یک تماس با
پشتیبانی اصفهان بگیر موضوع را بگو درستش می کنند شماره پشتیبانی اصفهان: 9525555
اگر هم خواستید از آسیاتک سرویس بگیرید با ماهی 45 تومن میتونید سرویس چابک نامحدود بی کران برنزی
بگیرید که بین 100 تا 110 سرعت میده...
اینم سایت آسیاتک : :: ADSL-Tools ::
روی خطوط DLC ساپورت نمی کنه!!چیز منم هی قطع میشهیعنی فی الواقع خود اینترنته که هی قطع میشه. مشکل از جانب رانژه مخابراته چون شبکیه هم که روی همین رانژه سرویس میده همینطوری بود. جالبه به طرف پشتیبانه زنگ میزنم میگم این سرویس ما حداکثر هر نیم ساعت قطع میشه، میگه خب طبیعیه :lol:
9515555
9525555
فن آوا جواب نمیده!
9515050 تماس گرفتم گفتن تا بعد از عید نیستن!:blink:
شماره از یکی از مسئولاشو داشتم که گفتن دیگه با فن آوا کار نمیکنن
با تشکر از ساپرت بسیار خوب!!!! شرکت محترم فن آوا :thumbsdow
یادمه 2 سال پیش هم داخل پی تی جواب میدادن هم مشکلی بود اینقد تماس میگرفتن تا حل بشه!!![]()
فن آوا محترم که جواب ندادن :|زنگ بزن 9510010
پشتیبانی اصلی ...
اگر برنداشتن زنگ بزن 9515151
میره مستقیم روی تهران، اول 2 و بعد 3 رو بزن ... وصل میشی به ساپورت ، بگو از اصفهان هستی و مشکل داری
سعی می کنند برات درستش کنند
البته من با پیگیری که داشتم تونستم سرویسم رو از 128 به همون 512 که خریده بودم و قرارداد داشتم برگردونم و الان مشکل سرعت ندارم و اکثر اوقات بین 50 تا 60 دانلود دارم
فن آوا محترم که جواب ندادن :|
مخابرات سرویسای نامحدودش قابل استفاده هست؟ توصیه میشه؟
قبل از اینکه شما بگید من طرح شکایت کردم داخل سایت...به خاطر ساپرت ضعیف و سرعت پایین9515151 که زنگ زدی وصل نشد تهران؟!
جناب این نمونه خطوط برای سرویس های برنا یا... هستخطم رانژه است قربونش![]()
قبل از اینکه شما بگید من طرح شکایت کردم داخل سایت...به خاطر ساپرت ضعیف و سرعت پایین
بعد تماس گرفتن و شماره 021-82195552 را دادن برای پیگیری
اونجا یکم پیگیری کردن و گفتن 1.5 ساعت دیگه تماس بگیر
بعد چه با 82195552 یا 9515151 تماس گرفتم جواب ندادن :|
حالا فردا دوباره تماس میگیرم
آسیا تک نامحدود چه فرقی بین بی کران برنزی و بی کران طلاییشه؟
جناب این نمونه خطوط برای سرویس های برنا یا... هست
برای این سرویس نامحدود مشکل داره