عزیزان هنوز برای ما که خطوطمون فیبر نوریه هیچ راهی نیست نت شبانه رایگان دار و یا نامحدود بگیریم ؟
کسی سراغ نداره ؟ عجب اوضاعی داریم ماااااا :|
پیش شماره 4346 ...
از مبیننت wimax بگیری راحتتری.
عزیزان هنوز برای ما که خطوطمون فیبر نوریه هیچ راهی نیست نت شبانه رایگان دار و یا نامحدود بگیریم ؟
پیش شماره 4346 ...
تعرفه های قیمتش چطوره؟از مبیننت wimax بگیری راحتتری.
پینگ پایین برای ویدیو چت چی توصیه میکنید؟
بین سرویس های حجمی - رنگین کمان - آریا فون - فن آوا
مخابرات خوبه، فقط شبانه رایگان نداره، با طرح برتا هر گیگ 600 تومن در میاد که اگه دانلود زیاد باشه چندان به صرفه نیستاز مخابرات بگیر راحت و باصرفه پشتیبانی خوب قطعی کم
دوستان شبانه رایگان پارس آنلاین چطوره ؟ نسبت به سرعت روزانه کم شدن سرعت داره ؟
این شرکتهایی که شبانه رایگان دارن کدومش پیشنهاد میشن شبی 2 گیگ بشه دانلود کرد قیمتشم پرت نباشه برای سرویس 1 مگ سراغ صبانت رفتم که گفتن بیشتر از 128 نمیدیم . کارت دانشجویی و نامه از شرکت و اینها میخواستن که من نداشتم مبین نت هم که میگن شبانه جالبی نداره شاتل هم که خیلی مزخرفه انگار رنگین کمان و اریافون هم که شبانه ندارن مخابراتم که گیگی 600 میگیره شبانشیه شرکتم که وای فای رو پیشنهاد داد که خیلی ازش تعریف میکرد ولی خیلی گرون در میومد . دو تا مودم 350 تومنی و 150 هم هزینه نصب و سرویس هاش هم از 50 به بالا بود کسی نظری پیشنهادی داره
پیش شماره 4346 ...
رفتم از شبکیه سرویس 1 مگ گرفتم هنوز رانژه نکردن خطمو ولی گفتم روزانم روی 2 مگ هه شبانه روی 70 کیاوبایت ماهی هم 17 تومن . 1 ماه گرفتم واسه تست که ببینم چجوریه
یکی تو همین pt یه سری آفر داده بود به اسامی چلچله و بلبل و اینانامحدود هم توشون داشت میگفت روی DLC هم مشکلی نداریم (با توجه به این طرحهای سراسری که مخابرات گذاشته، فکر کنم رو همین رانژه مخابرات سرویس میدن چون به قول خودش کل ایران تحت پوشش سرویساشونه). منتظرم ترافیک این تموم بشه برم اونا تست کنم. البته اسم و رسم درست حسابی نداشتن تاپیکشم چون چند جا زده شده بود پاک شد!
اینی که شما میخوای ازش بگیری آسیاتک هست
این بلبل و چلچله و اینا هم اسم سرویس هاشون هست
توی سایتشون تمام سرویس ها هست
بچه گرفتن مثل اینکه راضی هستند
بله دیروز متوجه شدم. ثبت نام کردم تو سایتش، پسوردمو ارسال نکرد بهم. خودشونم پاسخگو نیستن. از بچه های اینجا کسی ریسلرشون نیست مزاحمش بشیم؟
من ثبت نام کردم اون هفته، اس ام اس داد پسورد رو ، ایمیل نمیکنه