• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت adsl در اصفهان

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
عزیزان هنوز برای ما که خطوطمون فیبر نوریه هیچ راهی نیست نت شبانه رایگان دار و یا نامحدود بگیریم ؟

کسی سراغ نداره ؟ عجب اوضاعی داریم ماااااا :|

پیش شماره 4346 ...

از مبین‌نت wimax بگیری راحت‌تری.

daeialborz

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
26
پینگ پایین برای ویدیو چت چی توصیه میکنید؟
بین سرویس های حجمی - رنگین کمان - آریا فون - فن آوا

alireza tr

Registered User
لایک‌ها
143
پینگ پایین برای ویدیو چت چی توصیه میکنید؟
بین سرویس های حجمی - رنگین کمان - آریا فون - فن آوا

من رنگين كمان دارم خوبه اريا فون رفيقم داره اونم ميگه خوبه

roohroba

Registered User
لایک‌ها
0
از دوستان کسی از کیفیت سرویس نداگستر خبر داره؟ سرعت دانلود شبانش چه جوریه

roohroba

Registered User
لایک‌ها
0
از مخابرات بگیر راحت و باصرفه پشتیبانی خوب قطعی کم
مخابرات خوبه، فقط شبانه رایگان نداره، با طرح برتا هر گیگ 600 تومن در میاد که اگه دانلود زیاد باشه چندان به صرفه نیست

overdose666

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دوستان شبانه رایگان پارس آنلاین چطوره ؟ نسبت به سرعت روزانه کم شدن سرعت داره ؟

سلام.من reseller parsonline هستم.بستگی زیادی با مرکز مخابراتیتون داره.توی سرعت های زیر 1مگ بله.چون ضریب اشتراک 1به 8 هستش.اما 1مگ 1به3 هستش.من خودم شخصا با 1مگ شبا بین 4 تا 6 گیگ دانلود دارم.
سوالی داشتین در خدمتم.09333954891

R@min

Registered User
لایک‌ها
43
این شرکتهایی که شبانه رایگان دارن کدومش پیشنهاد میشن شبی 2 گیگ بشه دانلود کرد قیمتشم پرت نباشه برای سرویس 1 مگ سراغ صبانت رفتم که گفتن بیشتر از 128 نمیدیم . کارت دانشجویی و نامه از شرکت و اینها میخواستن که من نداشتم مبین نت هم که میگن شبانه جالبی نداره شاتل هم که خیلی مزخرفه انگار رنگین کمان و اریافون هم که شبانه ندارن مخابراتم که گیگی 600 میگیره شبانشیه شرکتم که وای فای رو پیشنهاد داد که خیلی ازش تعریف میکرد ولی خیلی گرون در میومد . دو تا مودم 350 تومنی و 150 هم هزینه نصب و سرویس هاش هم از 50 به بالا بود کسی نظری پیشنهادی داره

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
این شرکتهایی که شبانه رایگان دارن کدومش پیشنهاد میشن شبی 2 گیگ بشه دانلود کرد قیمتشم پرت نباشه برای سرویس 1 مگ سراغ صبانت رفتم که گفتن بیشتر از 128 نمیدیم . کارت دانشجویی و نامه از شرکت و اینها میخواستن که من نداشتم مبین نت هم که میگن شبانه جالبی نداره شاتل هم که خیلی مزخرفه انگار رنگین کمان و اریافون هم که شبانه ندارن مخابراتم که گیگی 600 میگیره شبانشیه شرکتم که وای فای رو پیشنهاد داد که خیلی ازش تعریف میکرد ولی خیلی گرون در میومد . دو تا مودم 350 تومنی و 150 هم هزینه نصب و سرویس هاش هم از 50 به بالا بود کسی نظری پیشنهادی داره

آسیاتک بگیر(البته نصف قیمته)
فن آوا هم بعضی از سرویس هاش رایگان داره، به گفته خودشون پورت ها تا 2 مگ بازه

R@min

Registered User
لایک‌ها
43
نماینده اسیاتک ایران گیت بود ؟ وضعیت شبانش چطوره ؟
//
سرویس 128 کیلو بیت صبا شبانش هنوز روی 10-15 کیلوبایته ؟ قدیما با همین سرویش 128 شبا تا 250 کلوبایت میشد دانلود کرد که از اوایل سال محدود کردن سرویساشون رو ما هم فسخش کردیم . کسی از وضعیت صبانت اطلاعی داره ؟

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
عزیزان هنوز برای ما که خطوطمون فیبر نوریه هیچ راهی نیست نت شبانه رایگان دار و یا نامحدود بگیریم ؟

کسی سراغ نداره ؟ عجب اوضاعی داریم ماااااا :|

پیش شماره 4346 ...

شبکیه روی همون رانژه مخابرات سرویس میده. هم نامحدود داره هم شبانه رایگان. نامحدودهاش که خیلی گرونن. شبانه اش هم ۲-۳ هفته ایه لطف کردن ورداشتن یه خطو به اشتراک گذاشتن بین همه سرعتش از ۷ بالاتر نمیره :eek:
.
.
.
مبین نت خوبه آقا؟ بدشو زیاد شنیدم ولی یه جایی مهمون بودیم مبین نت داشتن خوب بود اتفاقا. پایداریش که اوکی بود. فکر کنم هم ۵۱۲ بود با ۶۰-۷۰ دانلود میکرد.

R@min

Registered User
لایک‌ها
43
رفتم از شبکیه سرویس 1 مگ گرفتم هنوز رانژه نکردن خطمو ولی گفتم روزانم روی 2 مگ هه شبانه روی 70 کیاوبایت ماهی هم 17 تومن . 1 ماه گرفتم واسه تست که ببینم چجوریه

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
رفتم از شبکیه سرویس 1 مگ گرفتم هنوز رانژه نکردن خطمو ولی گفتم روزانم روی 2 مگ هه شبانه روی 70 کیاوبایت ماهی هم 17 تومن . 1 ماه گرفتم واسه تست که ببینم چجوریه

شبانه ۷۰ کیلوبایت؟!! سلام مخصوص بهشون برسون! در کل با وضعیت شبانه ای که این داره از همون مخابرات بگیرید سنگین تره!

پ.ن: یکی تو همین pt یه سری آفر داده بود به اسامی چلچله و بلبل و اینا :D نامحدود هم توشون داشت میگفت روی DLC هم مشکلی نداریم (با توجه به این طرحهای سراسری که مخابرات گذاشته، فکر کنم رو همین رانژه مخابرات سرویس میدن چون به قول خودش کل ایران تحت پوشش سرویساشونه). منتظرم ترافیک این تموم بشه برم اونا تست کنم. البته اسم و رسم درست حسابی نداشتن تاپیکشم چون چند جا زده شده بود پاک شد!

R@min

Registered User
لایک‌ها
43
از شبانش راضی نیستم سرعتش روی 30-40 کیلوبایته , خوب شد یک ماه بیشتر شارژ نکردم

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
یکی تو همین pt یه سری آفر داده بود به اسامی چلچله و بلبل و اینا :D نامحدود هم توشون داشت میگفت روی DLC هم مشکلی نداریم (با توجه به این طرحهای سراسری که مخابرات گذاشته، فکر کنم رو همین رانژه مخابرات سرویس میدن چون به قول خودش کل ایران تحت پوشش سرویساشونه). منتظرم ترافیک این تموم بشه برم اونا تست کنم. البته اسم و رسم درست حسابی نداشتن تاپیکشم چون چند جا زده شده بود پاک شد!

اینی که شما میخوای ازش بگیری آسیاتک هست
این بلبل و چلچله و اینا هم اسم سرویس هاشون هست
توی سایتشون تمام سرویس ها هست
بچه گرفتن مثل اینکه راضی هستند

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
اینی که شما میخوای ازش بگیری آسیاتک هست
این بلبل و چلچله و اینا هم اسم سرویس هاشون هست
توی سایتشون تمام سرویس ها هست
بچه گرفتن مثل اینکه راضی هستند

بله دیروز متوجه شدم. ثبت نام کردم تو سایتش، پسوردمو ارسال نکرد بهم. خودشونم پاسخگو نیستن. از بچه های اینجا کسی ریسلرشون نیست مزاحمش بشیم؟

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
بله دیروز متوجه شدم. ثبت نام کردم تو سایتش، پسوردمو ارسال نکرد بهم. خودشونم پاسخگو نیستن. از بچه های اینجا کسی ریسلرشون نیست مزاحمش بشیم؟

من ثبت نام کردم اون هفته، اس ام اس داد پسورد رو ، ایمیل نمیکنه

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
من ثبت نام کردم اون هفته، اس ام اس داد پسورد رو ، ایمیل نمیکنه

بله نوشته بود خودش ولی خب نفرستاد دیگه! کارشناسای فروشش هم که خوابن کلا انگار! به یه نام دیگه ثبت نام کردم این دفعه اومد برام اس ام اسش. ببینیم چی میشه.

بالا