• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت adsl در اصفهان

navidkh

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان برای شبانه سرعت خوب و یا نامحدود چی پیشنهاد می کنید؟ الان شبکیه دارم از وقتی که اکانت شبانه را از روزانه جدا کردن گند زدن تو سرعت ها . آسیا تک کسی تست کرده؟ نامحدوداش و شبانش چه جوریه؟
بد بختی سپاهانشهر هم نمی شه راحت شرکت و عوض کرد.

R0oTkIT

Registered User
لایک‌ها
2
اقا کسی از آسیاتک - پرنیان نت و یا نوین نت هست که سرویس داشته باشه اگه میشه یه تست از Speedtest.net بزارید ممنون :blush:

Last edited:

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260

yas44co

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من سيسيكم استفاده ميكنم ميخواستم بدونم الان بهترين و با ثبات ترين پينگ مال كدوم شركته سرعت و دانلود شبانه برام مهم نيس

hamedesf

Registered User
لایک‌ها
117
کسی اینجا هست از محدوده بزرگمهر که از مخابرات سرویس داشته باشه؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

farhad 8904

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی اینجا هست از محدوده بزرگمهر که از مخابرات سرویس داشته باشه؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

سلام
خودم سرویس ندارم اونجا ولی بکی از دوستام سرویس داره.

سرعتش دقیقا روی 1 مگابیت بسته شده.
پینگ سرویس هم خوبه.

ParsiKade

Registered User
لایک‌ها
6
اقا کسی از آسیاتک - پرنیان نت و یا نوین نت هست که سرویس داشته باشه اگه میشه یه تست از Speedtest.net بزارید ممنون :blush:

نوین نت دو تا از بچه ها داشتن از بس پینگش داغون بود (داغونا!) دوباره عوض کردن. ولی سرعتش نرماله.

دوستان من مصرفم بالاست زیاد هم به شبانه اهمیت نمیدم. الان هم صبانت دارم ولی خیلی تعریف کیفیت و پایداری پارس آنلاین رو شنیدم، پینگ پایین و ثبات سرعت برام مهمه. کسی تجربه نداره از پارس آنلاین یا اینکه از صبانت مهاجرت کرده باشه پارس آنلاین؟

ممنون.

yas44co

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا يكي بگه بهترين پينگ مال كدوم شركته؟

R0oTkIT

Registered User
لایک‌ها
2
آقا يكي بگه بهترين پينگ مال كدوم شركته؟

با توجه به صحبت دوستمون ParSikade من بین آسیاتک و پرنیان موندم

وضعیت نت افتضاح است چیز پی ان و ساگس هیچ کدوم به درستی کار نمیکنند و دائما Request time out دارم موقع پینگ

ParsiKade

Registered User
لایک‌ها
6

وضعیت نت افتضاح است چیز پی ان و ساگس هیچ کدوم به درستی کار نمیکنند و دائما Request time out دارم موقع پینگ

آهان در صمن پرنیان نت که نمایندگی داتک هست رو هم باز همون دوستم که نوین نت گرفته بود الان از پرنیان گرفته (قبل نوین هم از پرنیان داشت).
بد نیست اون هم، پینگش همیشه از من بهتره (من صبانت دارم) و سرعت دانلودش هم خوبه. شبانش قبلا خیلی خوب بود الان ضعیف شده (مثل اینکه سرعت دانلود شبانش نصف روزانه س، مطمین نیستم) که البته فکر نکنم هیچ جا فعلا شبانه خوب باشه!

آسیاتک رو نمیدونم دیگه ولی :دی

اینترنت هم از همه خراب شده من هم مشکل شما رو دارم دو روزه...

R0oTkIT

Registered User
لایک‌ها
2
آهان در صمن پرنیان نت که نمایندگی داتک هست رو هم باز همون دوستم که نوین نت گرفته بود الان از پرنیان گرفته (قبل نوین هم از پرنیان داشت).
بد نیست اون هم، پینگش همیشه از من بهتره (من صبانت دارم) و سرعت دانلودش هم خوبه. شبانش قبلا خیلی خوب بود الان ضعیف شده (مثل اینکه سرعت دانلود شبانش نصف روزانه س، مطمین نیستم) که البته فکر نکنم هیچ جا فعلا شبانه خوب باشه!

آسیاتک رو نمیدونم دیگه ولی :دی

اینترنت هم از همه خراب شده من هم مشکل شما رو دارم دو روزه...

ممنون اگر از شما بهتره پینگش میشه یه تست بزارید از یه سرور اروپایی انگلیس یا هلند ترجیحا مرسی :blush:

yas44co

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

من يكي از دوستام يه ساله پارس آنلاين داره تاحالا هيچ قطعي و كاهش سرعت نداشته ولي واسه من پينگ مهمه ميخواستم بدونم اسياتك و پرنيان از پينگ پارس انلاين بهترن؟

overdose666

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
نوین نت دو تا از بچه ها داشتن از بس پینگش داغون بود (داغونا!) دوباره عوض کردن. ولی سرعتش نرماله.

دوستان من مصرفم بالاست زیاد هم به شبانه اهمیت نمیدم. الان هم صبانت دارم ولی خیلی تعریف کیفیت و پایداری پارس آنلاین رو شنیدم، پینگ پایین و ثبات سرعت برام مهمه. کسی تجربه نداره از پارس آنلاین یا اینکه از صبانت مهاجرت کرده باشه پارس آنلاین؟

ممنون.

سلام دوست عزیز.سرعت و پایداری parsonline رو به جرعت بگم هیچ ISP دیگه ای نداره!
با سرعت۵۱۲ روی ۴۲۰kb دانلود می‌کنم!

وضعیت پینگ به نسبت مرکز مخابراتی متفاوت.اگر مصرفت زیاده به ازای هر ۵گیگ که خرید کنی‌ ۲گیگ رایگان بهت میده.و همچنین من می‌تونم تو سریعترین زمان ممکن برات خطتو رانژه کنم.یه سری طرحه‌ای دیگه هم هست که تا آخر این ماه فقط در دسترسه.دوست داشتی باهم تماس بگیر.۰۹۳۳۳۹۵۴۸۹۱

hengamehsh

Registered User
لایک‌ها
14
دوستان من از مخابرات 2030 اینترنت دارم.مشکل خاصی هم نداشتم.ولی سیستممو تازه عوض کردم.از همون چند هفته پیش هم که سیستمو عوض کردم یه روز کلا مخابرات اصفهان قطع شد و از اون به بعد دیگه بیشتر اوقات یه سایت را باید چندبار اینتر کنم تا بیاد.علتش از اینترنت مخابراته یا سیستم که عوضش کردم؟ممنون

R0oTkIT

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان من از مخابرات 2030 اینترنت دارم.مشکل خاصی هم نداشتم.ولی سیستممو تازه عوض کردم.از همون چند هفته پیش هم که سیستمو عوض کردم یه روز کلا مخابرات اصفهان قطع شد و از اون به بعد دیگه بیشتر اوقات یه سایت را باید چندبار اینتر کنم تا بیاد.علتش از اینترنت مخابراته یا سیستم که عوضش کردم؟ممنون

سلام منم از 2030 دارم شما 1% هم احتمال نده که از سیستم جدیده !!!

بالا