• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نئوباکس حقیقت یا دروغ؟؟؟؟؟

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
دوستان برای مینی چاب به موارد زیر نیاز دازید:
نیاز به یک (وی پ ی ا ن) دارید که امکان تغییر آی پی های مختلف داشته باشه(امریکا+انگلیس+فرانسه+المان+....).به این صورت که وقتی توی اکانتتون هستید همونجا آی پی رو عوض کنید و دوباره مینی بزنید.نه اینکه log out کنید و با آی پی جدیدتون log in کنید.
زمان
یک مقدار زبان انگلیسی
یک مقدار تجربه
اولش خیلی سخته ولی بعد از مدتی همه چی دستتون می آد و راحت جواب میدید.
"من خودم امروز 6 تا 26 سنتی رو توی مدت 15 دقیقه زدم.یعنی حدود 1.5 دلار!!".سوالشم خیلی راحت بود.خلاصه یک مدت باهاش کار کنید راه می افتید.

nav135

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آره اون کازینو هاش خیلی راحته.8 سنت هم میده.منم توی 1 ماه اخیر حدود 14 دلار فقط از مینی جاپ بدست آوردم.بعضی هاش خیلی راحته.یک روزم حدود 3 دلار درآوردم!

انجام دادن مینی جاب ها سخته باید انگلیسیت فول باشه من خودم چند بار خواستم انجام بدم نتونستم. انگلیسیم هم بدک نیست.

aea

Registered User
لایک‌ها
0
نئو باکس شناخته شده هست

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
دوستان برای مینی چاب به موارد زیر نیاز دازید:
نیاز به یک (وی پ ی ا ن) دارید که امکان تغییر آی پی های مختلف داشته باشه(امریکا+انگلیس+فرانسه+المان+....).به این صورت که وقتی توی اکانتتون هستید همونجا آی پی رو عوض کنید و دوباره مینی بزنید.نه اینکه log out کنید و با آی پی جدیدتون log in کنید.
زمان
یک مقدار زبان انگلیسی
یک مقدار تجربه
اولش خیلی سخته ولی بعد از مدتی همه چی دستتون می آد و راحت جواب میدید.
"من خودم امروز 6 تا 26 سنتی رو توی مدت 15 دقیقه زدم.یعنی حدود 1.5 دلار!!".سوالشم خیلی راحت بود.خلاصه یک مدت باهاش کار کنید راه می افتید.

بدون شك نئوباكس بهترين سايتي هست كه حتي تازه كارها رو اگه خوب آموزش ببينن به سمت كارهاي اينترنتي مي‌كشونه.
حالا علي آقا بنظرم زياد وقت نميزاره كه بالاتر ديدم نوشت ماهيانه 14-15 دلار درمياره. حالا از اين وضعيت اينترنت كه بگذريم (كه چند روزه بيكارمون كرده) من تو دو ماه قبل 140 دلار گرفتم. تازه بازم اونجوري كه بايد كار نكردم چون سايت اين قابليتو داره كه روزي 4 دلار بده.

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
راستي در مورد v*n هم البته الان كه قطعه ولي در جاهاي ديگه هم گفتم و مورد استقبالم قرار گرفت.
بهترين v*n براي اينكار كه تمام 11 كشور مورد نياز كه كازينو لينك ميده توش هست رو ميتونيد از سايت خارجي Hidemyass تهيه كنيد كه البته قيمتشش 11.5 دلاره ولي خيلي راحت اين هزينه با كار در نئوباكس پوشش داده ميشه.
اميدواريم كه زودتر اين وضعيت اينترنت درست بشه!!!

Last edited:

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
دوستان من این تاپیک رو کامل خوندم, ممنون از کسانیکه تجربشون رو دراختیار کاربرای دیگه قرار می دن.

من 2 بار برای خواهرم با سیستم خودم کلیک کردم, خواهرم زیرمجموعه خودم هستش, وقتی خواستم براش کلیک کنم هم ip رو تغییر دادم هم مرورگر رو اما طبق نوشته هایی که تو این تاپیک خوندم گفته بودید نئوباکس از رو سخت افزار تشخیص می ده, حالا چیکار کنم برای اکانتم مشکل پیش میاد؟

از طرف دیگه من زیر مجموعه یکی از فامیلامون هستم که وقتی می رم خونشون اونجا هم با تغییر ip کلیکهامو انجام می دم, اما سیستمهامون متفاوته, تو این حالت هم مشکل پیش میاد؟

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
دوستان من این تاپیک رو کامل خوندم, ممنون از کسانیکه تجربشون رو دراختیار کاربرای دیگه قرار می دن.

من 2 بار برای خواهرم با سیستم خودم کلیک کردم, خواهرم زیرمجموعه خودم هستش, وقتی خواستم براش کلیک کنم هم ip رو تغییر دادم هم مرورگر رو اما طبق نوشته هایی که تو این تاپیک خوندم گفته بودید نئوباکس از رو سخت افزار تشخیص می ده, حالا چیکار کنم برای اکانتم مشکل پیش میاد؟

از طرف دیگه من زیر مجموعه یکی از فامیلامون هستم که وقتی می رم خونشون اونجا هم با تغییر ip کلیکهامو انجام می دم, اما سیستمهامون متفاوته, تو این حالت هم مشکل پیش میاد؟

بهتره دیگه این کارو نکنی. برای اینکه مطمئن بشی مشکلی پیش نیاد یکبار برداشت انجام بده.

hamedesf

Registered User
لایک‌ها
117
دوستان پروباکس بهتره یا
نئوباکس؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
بهتره دیگه این کارو نکنی. برای اینکه مطمئن بشی مشکلی پیش نیاد یکبار برداشت انجام بده.

الان نمی تونم برداشت داشته باشم چون زیرمجموعه کرایه کردم زیر 2 دلار هستش و اینکه هنوز موفق نشدم حساب پی پال باز کنم, بنظر میاد خیلی دردسر داشته باشه.

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
الان نمی تونم برداشت داشته باشم چون زیرمجموعه کرایه کردم زیر 2 دلار هستش و اینکه هنوز موفق نشدم حساب پی پال باز کنم, بنظر میاد خیلی دردسر داشته باشه.

حساب payza باز کن. دردسرش کمتر از پی پاله.

بابا پنج علی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
نظر دوستان در مورد اینکه برا شروع 1000 دلار سرمایه گزاری کنم چیه ؟

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195

سرمایه گذاری توی سایت های باکس توصیه نمیشه
حداقل در مبالغ بالا اصلا .
یه مقداری که برای خرید و اجاره نفرات باشه و آپگرید اکانتتون کفایت میکنه.
بیشتر به هیچ عنوان.

HOOSEIN 105

Registered User
لایک‌ها
98

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267

شما اگه می‌تونید 1000 دلار سرمایه گذاری کنید چرا دنبال سایتهای باکس میاین؟؟؟
یه سایت مثل UInvest‌ میتونه ماهیانه 15 تا 20 درصد بهتون سود بده یعنی برای 1000 دلار شما حداقل 150 دلار سود ماهیانه
هم مطمئنه و هم می‌تونید نوع سرمایه گذاری رو کاملا مشخص کنید
اگه توضیحات بیشتری احتیاج دارین برای پیغام خصوصی بگذارید
موفق باشید

irancelltopup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
95
حقیقت یا دروغ ؟؟!!!
به نظر من حتی اگر حقیقت هم داشته باشه تضمینی نداره ! نه در پرداخت و نه در کسب درآمد و پایداری و برقراری سیستم !

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
شما اگه می‌تونید 1000 دلار سرمایه گذاری کنید چرا دنبال سایتهای باکس میاین؟؟؟
یه سایت مثل UInvest‌ میتونه ماهیانه 15 تا 20 درصد بهتون سود بده یعنی برای 1000 دلار شما حداقل 150 دلار سود ماهیانه
هم مطمئنه و هم می‌تونید نوع سرمایه گذاری رو کاملا مشخص کنید
اگه توضیحات بیشتری احتیاج دارین برای پیغام خصوصی بگذارید
موفق باشید

البته من سرمایه ندارم, ولی اگر می شه درمورد سایتی که معرفی کردید بیشتر توضیح بدید.
ممنون

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
یه زمانی سال 85-86 کلی رو این سایت ها وقت گذاشتیم جز تلف کردن وقت هیچی نداشت
اون زمانی که رو این چیزا وقت صرف میکردم رو هر چی میذاشتم کلی منفعت داشت البته تجربه بود
وقتتون رو با این چیزا تلف نکنید
صلاح کار خویش خسروان دانند

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
البته من سرمایه ندارم, ولی اگر می شه درمورد سایتی که معرفی کردید بیشتر توضیح بدید.
ممنون

UInvest مخفف Ukraine Invest هست كه اول این سایت فقط در این کشور فعالیت داشت ولی چند سالی است که به صورت بین المللی فعالیت می کنه. مکان اصلی یواینوست در اوکراین هست و یک دفتر دایمی هم در آمریکا داره که در زمینه آموزش و پشتیبانی به سرمایه گذاران فعال هستند.
شرکت یواینوست با بهره گیری از کارشناسان و ویزوتورهایش پروژه های مختلفی از سراسر جهان را به کاربران خود معرفی می کند و کابران هم با خرید سهام یا اوراق مشارکت این شرکت ها از سود سهام برخوردار می شوند و شرکت هم ۱۰ درصد سود شما را به عنوان حق الزحمه می گیرد. مثلا فرض کنید یک شرکت پیمانکار می خواد یک کارخانه تولید استیل در ترکیه و یا ایران احداث کنه و بعد از برآورد مبلغ،قیمت و تعداد هر سهم یا اوراق مشارکت را اعلام می کنه و شرکت یواینوست به عنوان واسطه مسئول فروش این اوراق به کاربران می شه. سهام هايي كه معرفي ميشه بين 10 تا 20 درصد سود ماهيانه داره و ضمنا مي‌تونيد سهام رو پس از خريد وقتي قيمتش بالا رفت بفروشيد كه البته اينجوري سود ماهيانه به شما تعلق نمي‌گيره.
اين مشخصات امروز برام ارسال شده كه در مورد يك سهام جديده كه در اين سايت عرضه شده:
Region of Business: Russia, Central Federal District
Business: Recreation Complex
Period of business activity: 14 year
Funds required: $3,588,000
Monthly earnings: $631,800

main_logo.png

بالا