از استارتر تشکر میکنم که با حوصله به سوال هامون پاسخ میدن - یه سوال دارم بعضی سایت ها هستن که اصلا نه شماره تلفنی - ایمیلی و ...... را ندارن ایا میشه اونا رو ثبت کرد اخه مگه چقدر سایت داریم که اطلاعاتشان کامل باشه واقعا کار سختیه - یه سوال هم هست که شما اگه همکار ویرایش گر کم دارین چرا من را استخدام نمیکنید ............ واللهه تجربه خوبی هم دارم
کاملابودن این اطلاعات در رتبه و امتیازی که سایتها میگیرن تاثیر داره پس اگر سایتی اطلاعات رو داشته باشه و درج نشه یجورایی حقش ضایع میشه ولی اگر سایتی هست که هنه شرایط ثبت رو داره و اطلاعاتی نذاشته باز هم میتونید ثبتش کنید.
برای همکاری بعنوان ویرایشگر هم بزودی اقداماتی میشه ولی خوب لازمه که شرایط یه مقدار پایدارتر بشه و کار سرو شکل خودش رو پیدا کنه...
ای کاش این جمله رو نمیگفتید !
پس حتما اون ایمیل رو در اولین فرصت میزارم تا همه ببینن گردانندگان این سایت چه طوری دارن از ملت بیگاری میکشن و تهشم زیر قانونی که خودشون درست کردن میزنن !!!
متاسفم ...
اگر واقعا همکاران ما کم لطفی یا حق کشی از شما کردن باید اطلاع بدید. بهتر بود که با خودمون مطرح میکردید از اول ولی حالا که اینجا گفته شد همین جا رسیدگی میکنیم.
همیشه اشتباهات عمدی نیستن یا اشتباه یه فرد نمیتونه یه مجموعه رو بی اعتبار کنه!
شما مشکل رو بگو من رسیدگی میکنم