• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دعوت به همکاری - کسب درآمد اینترنتی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Kara Dayi

Registered User
لایک‌ها
173
از استارتر تشکر میکنم که با حوصله به سوال هامون پاسخ میدن - یه سوال دارم بعضی سایت ها هستن که اصلا نه شماره تلفنی - ایمیلی و ...... را ندارن ایا میشه اونا رو ثبت کرد اخه مگه چقدر سایت داریم که اطلاعاتشان کامل باشه واقعا کار سختیه - یه سوال هم هست که شما اگه همکار ویرایش گر کم دارین چرا من را استخدام نمیکنید ............ واللهه تجربه خوبی هم دارم

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
دوست عزیز بعید میدونم که این تعداد رد شده داشته باشید، اگر سایتی تایید نشه از حساب کاربری شما و بخش در خال بررسی کم میشه و اون تعداد قبلی نمیمونه. اون ایمیل رو هم لطفا بزارید که کسی فکر بدی نکنه، بعید میدونم چیز بدی توش نوشته شده باشه..
مرسی
ای کاش این جمله رو نمیگفتید !
پس حتما اون ایمیل رو در اولین فرصت میزارم تا همه ببینن گردانندگان این سایت چه طوری دارن از ملت بیگاری میکشن و تهشم زیر قانونی که خودشون درست کردن میزنن !!!
متاسفم ...

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
از استارتر تشکر میکنم که با حوصله به سوال هامون پاسخ میدن - یه سوال دارم بعضی سایت ها هستن که اصلا نه شماره تلفنی - ایمیلی و ...... را ندارن ایا میشه اونا رو ثبت کرد اخه مگه چقدر سایت داریم که اطلاعاتشان کامل باشه واقعا کار سختیه - یه سوال هم هست که شما اگه همکار ویرایش گر کم دارین چرا من را استخدام نمیکنید ............ واللهه تجربه خوبی هم دارم

کاملابودن این اطلاعات در رتبه و امتیازی که سایتها میگیرن تاثیر داره پس اگر سایتی اطلاعات رو داشته باشه و درج نشه یجورایی حقش ضایع میشه ولی اگر سایتی هست که هنه شرایط ثبت رو داره و اطلاعاتی نذاشته باز هم میتونید ثبتش کنید.
برای همکاری بعنوان ویرایشگر هم بزودی اقداماتی میشه ولی خوب لازمه که شرایط یه مقدار پایدارتر بشه و کار سرو شکل خودش رو پیدا کنه...

ای کاش این جمله رو نمیگفتید !
پس حتما اون ایمیل رو در اولین فرصت میزارم تا همه ببینن گردانندگان این سایت چه طوری دارن از ملت بیگاری میکشن و تهشم زیر قانونی که خودشون درست کردن میزنن !!!
متاسفم ...

اگر واقعا همکاران ما کم لطفی یا حق کشی از شما کردن باید اطلاع بدید. بهتر بود که با خودمون مطرح میکردید از اول ولی حالا که اینجا گفته شد همین جا رسیدگی میکنیم.
همیشه اشتباهات عمدی نیستن یا اشتباه یه فرد نمیتونه یه مجموعه رو بی اعتبار کنه!
شما مشکل رو بگو من رسیدگی میکنم

salehkhan

Registered User
لایک‌ها
26
من توی این سایت ثبت نام کردم یکی دو تا سایت هم ثبت کردم چندین روز گذشته هنوز نه تاییدش کردن و نه رد کردن فعلا در حال بررسی هست . اینکه نشد کسب درآمد . حداکثر وقتی که برای بررسی یک سایت لازم هست 24 ساعته ! نه الان که بیش از 3 روز میگذره و هیچ پیغامی از طرف مدیران این سایت ارسال نشده مبنی بر اینکه سایت شما ثبت شده است یا مورد تایید قرار نگرفت . این مورد اتلاف بیش از وقت کاربران ثبت نام شده واقعا یک ضعف بزرگ هست که اگر برطرف نشود بعید میدونم کسی بیاید رایگان همکاری کنه !!

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
من توی این سایت ثبت نام کردم یکی دو تا سایت هم ثبت کردم چندین روز گذشته هنوز نه تاییدش کردن و نه رد کردن فعلا در حال بررسی هست . اینکه نشد کسب درآمد . حداکثر وقتی که برای بررسی یک سایت لازم هست 24 ساعته ! نه الان که بیش از 3 روز میگذره و هیچ پیغامی از طرف مدیران این سایت ارسال نشده مبنی بر اینکه سایت شما ثبت شده است یا مورد تایید قرار نگرفت . این مورد اتلاف بیش از وقت کاربران ثبت نام شده واقعا یک ضعف بزرگ هست که اگر برطرف نشود بعید میدونم کسی بیاید رایگان همکاری کنه !!

سلام دوست عزیز
حق با شماست توی این زمینه ولی در نظر داشته باشید که چه روزایی این اتفاق افتاده، مطمئن باشید که توی روزهای کاری عادی چنین مشکلی پیش نمیاد.
بالاخره مردم یه سال کار کردن 4 روز هم باید استراحت کنن دیگه نمیشه به زور کسی رو سر کار آورد. ولی با این حال ما سعی میکنیم امروز تعداد زیادی از سایتهارو تایید کنیم.
در آینده چنین مشکلاتی نخواهد بود...

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
اگر واقعا همکاران ما کم لطفی یا حق کشی از شما کردن باید اطلاع بدید. بهتر بود که با خودمون مطرح میکردید از اول ولی حالا که اینجا گفته شد همین جا رسیدگی میکنیم.
همیشه اشتباهات عمدی نیستن یا اشتباه یه فرد نمیتونه یه مجموعه رو بی اعتبار کنه!
شما مشکل رو بگو من رسیدگی میکنم

سلام
مطمئنا حق من از بین رفته ولی چون شما بالاخره قبول کردید که حداقل ممکنه اشتباه شده باشه و ... خوشحالم و دیگه به خاطر سال نو هم که شده ، ادامه نمیدم و امیدوارم سال خوبی داشته باشید.
یا علی

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
سلام
مطمئنا حق من از بین رفته ولی چون شما بالاخره قبول کردید که حداقل ممکنه اشتباه شده باشه و ... خوشحالم و دیگه به خاطر سال نو هم که شده ، ادامه نمیدم و امیدوارم سال خوبی داشته باشید.
یا علی

شما نظر لطفته. ایشالا امسال واسه هممون سال خوبی باشه چون پارسال که واقعا سخت بود!
ولی شما اون مساله رو پیگیری کن ما راضی نیستیم حق کسی ضایع بشه شاید راهی برای جبرانش باشه..

Hadi_M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
چرا نمیشه ثبتنام کرد؟!

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
چرا نمیشه ثبتنام کرد؟!

در حال حاضر تعداد دوستانی که ثبت نام کردن بیشتر از پیش بینی و نیاز نماسایت بوده و امکانش هست که ما نتونیم به موقع سایت هارو تایید کنیم و کار عقب بیفته. به همین دلیل ثبت نام همکار جدید رو فعلا متوقف کردیم البته بعضی از دوستان ممکنه که با گذشت زمان نخوان همکاری کنن یا در صورت ضعیف بودن عملکردشون نماسایت بعد از تسویه خساب مالی باهاشون قطع همکاری کنه و اونموقع دوباره ثبت نام جدید انجام میشه.

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
شما نظر لطفته. ایشالا امسال واسه هممون سال خوبی باشه چون پارسال که واقعا سخت بود!
ولی شما اون مساله رو پیگیری کن ما راضی نیستیم حق کسی ضایع بشه شاید راهی برای جبرانش باشه..

نه ممنون . 1000 تومان که ارزش این حرفا رو نداره .
یا علی

sunflower1

Registered User
لایک‌ها
65
کی دوباره همکار جدید میگیرید ؟
من از موضوع سایتتون خوشم اومد میخواستم فعالیت کنم !

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
کی دوباره همکار جدید میگیرید ؟
من از موضوع سایتتون خوشم اومد میخواستم فعالیت کنم !

بستگی به فعالیت همکارامون داره وحجم کار. تقاضا بیشتر از حد انتظار ما بوده. البته بعید نیست که بزودی دوباره همکار جدید بگیریم.

iranadsense

Registered User
لایک‌ها
2,412
بستگی به فعالیت همکارامون داره وحجم کار. تقاضا بیشتر از حد انتظار ما بوده. البته بعید نیست که بزودی دوباره همکار جدید بگیریم.

عزیز من بجای این حرفا لینک ها رو تایید کنید.
اگه نیرو کم دارید واسه تایید کردن خودم صبح تا شب بیکارم. مدیریت سایت هم کردم. می خوای واست کار کنم؟

sunflower1

Registered User
لایک‌ها
65
برای چی تعداد افرادی که لینک ها رو تایید میکنن افزایش نمیدید ؟؟
فکر کنم اینجوری با تاخیر کار کردن اعتبار سایتتون زیر سوال میره !

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
عزیز من بجای این حرفا لینک ها رو تایید کنید.
اگه نیرو کم دارید واسه تایید کردن خودم صبح تا شب بیکارم. مدیریت سایت هم کردم. می خوای واست کار کنم؟

چشم چشم
بزودی کار شروع میشه با قدرت، دیگه تعطیلاتم داره تموم میشه

برای چی تعداد افرادی که لینک ها رو تایید میکنن افزایش نمیدید ؟؟
فکر کنم اینجوری با تاخیر کار کردن اعتبار سایتتون زیر سوال میره !

مشکل از تعداد افراد نیست دوست عزیز، بحث تعطیلاته اگر 100 تا کارمند هم داشتیم الان همشون شمال بودن!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا