نترس بابا :lol:بابا تو قانون نوشته بود تنها نوه ذکور بالای 18 سال خوب منم 22 سالمه![]()
یکیشو بدی!!
نترس بابا :lol:بابا تو قانون نوشته بود تنها نوه ذکور بالای 18 سال خوب منم 22 سالمه![]()
خواهشا کمکم کنید .نیاز به مشاوره و راهنمایتون دارم !
اطلاعات بیشتر : سلام خدمت عزیز های گل ...
اقا من یکه دو اعزامم (حدود 15 روز دیگه ).افتادم نیروی انتظامی مشکین شهر اردبیل ...
حالا سوالم اینه که اگه تاریخ اعزامو تاخیر بندازمو یکه چهار برم میتونم **** برم ؟
**** این تاریخ نیرو میگیره ؟
اصلا این کار و این عقب انداختن به نفع من هست ؟
نمیدونم خیلی گیجم و دو دل ...
از طرفی یکی از اشناها گفت اگه عقب بندازی میتونم به احتمال 90 درصد **** کارتو درست کنم ...میترسم فقط یه حرف باشه و نتونه یا نشه .اون وقت باید تو گرما برم اموزشی و با دو ماه عقب افتادن از زندگی ...
خلاصه بدجور سر دو راهیم ...اگه مطمین باشم عقب بندازم **** میوفتم این کارو میکنم ...
(عضو فعال هستم و تکمیلی هم دارم و تازگیا عضو گردان هم شدم و کارشناسی دارم و همین طور متاهل هم هستم )
خواهشا کمکم کنید ! سر درد گرفتم ...
ممنونم از همتون
اقا من یکه دو اعزامم (حدود 15 روز دیگه ).افتادم نیروی انتظامی مشکین شهر اردبیل ...
حالا سوالم اینه که اگه تاریخ اعزامو تاخیر بندازمو یکه چهار برم میتونم **** برم ؟
از طرفی یکی از اشناها گفت اگه عقب بندازی میتونم به احتمال 90 درصد **** کارتو درست کنم ...میترسم فقط یه حرف باشه و نتونه یا نشه .اون وقت باید تو گرما برم اموزشی و با دو ماه عقب افتادن از زندگی ...
خلاصه بدجور سر دو راهیم ...اگه مطمین باشم عقب بندازم **** میوفتم این کارو میکنم ...
(عضو فعال هستم و تکمیلی هم دارم و تازگیا عضو گردان هم شدم و کارشناسی دارم و همین طور متاهل هم هستم )
ممنونم از همتون
اگه عقب بندازی میفتی همون نیروی انتظامی
نمیشه بری **** با این وضعیت مگر اینکه پارتی خیلی خیلی خفنی داشتی باشی .
میخوا م عقب بندازم ...
ممنونم از همتون
اگه عقب بندازی میفتی همون نیروی انتظامی
نمیشه بری **** با این وضعیت مگر اینکه پارتی خیلی خیلی خفنی داشتی باشی .
چطور مگه دوست عزیز؟
اگه دلیل قانع کننده ای برام بیاری هیچ وقت اشتباه نمیکنمو کار درست رو انجام میدم .../
ممنونم
بااینکه خوابم میاد ولی اول ابهامات شما رو جواب بدم بعدش برم بخوابم.برحسب تجربه شخصیمیخوا م عقب بندازم ...
بااینکه خوابم میاد ولی اول ابهامات شما رو جواب بدم بعدش برم بخوابم.برحسب تجربه شخصی
درمورد تمدید کردن اینکه شما اگه تمدید کنید چون کد نیروانتظامی دارید حتی اگه دوبار هم تمدید کنید باز هم همون کد رو خواهید خورد مگر اینکه مقطع تحصیلی دیگه برید مثلا الان با لیسانس کد نیروانتظامی خوردی و برید ارشد بگیرید ممکنه کد شما عوض بشه.
بنده این سیستم رو داشتم من تاریخ اعزامم 1/4/91 بود بعدش رفتم پذیرش **** هم گرفتم وقتی سر زدم گفتن که شما مد ارتش خوردی نمیتونی پذیرش بگیری.ولی برو تمدید کن ما میندازیمت جز **** ما رفتیم تمدید کردیم و باز نزدیکای برج 6 برا ما همون کد اومد و مرکز آموزشی 01 رفتیم **** گفتن که کدت عوض نشده بیا برو مع.ن.ا **** رفتیم اونجا هم قرارشد کار ما درست بشه دقیقا من تا 30/5/91 همیگفتن میری ****.
تاشدروز 1/6/91 که ما باید مرفتیم ارتش.
خلاصه رفتیم ارتش الانم اصلا پشیمون نیستم.
پ.ن:نظر بنده اینه شما اگه میتونید و آشنا دارید برید واسه تمدید وگرنه فقط و فقط دوماه از عمرتون رو هدردادید.همچنین اینکه شما چون متاهل هستید نیروانتظامی بعد از طی کردن آموزشی شما رو میندازه شهر خودتون(فقط در دادن مدارک مبنی بر متاهلی دقت لازم رو داشته باشید)از اون نظر نگران نباشید.
موفق باشید امیدوارم که راهنمایی خوبی کرده باشم.
@ xx1051xx
دوست گلم حدود 6 ماهی هست که قانونی اومده هر کس کد نیرو انتظامی ، ارتش ، **** و ... رو خورد هر داستانی بخواد رو تاریخ اعزامش در بیاره عقب بندازه ، نره کلا یا دانشگاه قبول بشه یا هر چیزی بعد که دوباره دفترچه بفرستی حتی 2 سال بعدش بازم کد همونجا رو میخوری حالا شهرش ممکنه تغییر کنه ولی ارگان اصلیت تغییر نمیکنه
جز اینکه پ.ک.ک داشته باشی !!!
ی چیز دیگه هم بگمت به وعده های الکی دل خوش نکن که بعدش نشد نخوره تو برجکت!
من فرمانده **** بهم قول همکاری داده و 100% مطمئن میشه ولی آخرش کد ارتش خوردم
ولی پسر خالم پ.ک.ک داشت تونست هر کاری دلش خواست انجام بده
ممنون عزیز دل .قربونت لطفت عزیز .xx1051xx
داداش نیرو انتظامی بیوفتی خیلی برات بهتره .. خاطرت جمع باشه بعد آموزشی میفرستنت شهر خودت
من بچه قم هستم اکثریت قریب به اتفاق شمالی هائی که آموزشی رفته بودند تو ****،، افتادن قـــم (لشکر 17) میتونی بری بپرسی از بچه محلات بعدشم ماموریت سردشت کردستان بردن همه شمالیارو که ماموریت هم در حال حاضر به اتمام رسیده! که با هزار گریه و زاری و هزار جور ادا اطفار اگه متاهل باشی میندازنت شهر خودت همیشه مدارک ازدواجت همراهت باشه بعد از آموزشی!
اینو یادت باشه تو **** (که من خیلی دوستش دارم) به این مفتیا به کسی انتقالی نمیدن !
ولی احتمال قوی نیرو انتظامی باشی!از لحاظ کچل کردن هم که لیسانس داری برات بهشته پست مست هم خیلی کم میدی!
شدنش میشه ولی باید خیلی کلفت باشه و کار انجام ده باشه و فقط قول سر سری نباشهممنون دوست خوبو عزیزم
بایت وقتی ک برام گذاشتی ازت ممنونم .
پس اگه اشنام داشته باشمم نمیشه **** برم ...اخه از 3 نفر قول گرفتم ...؟؟؟
راستی پ.ک.ک چیه ؟ میشه یه توضیح برام بدی .قربون مرامت با مرام
2/1 اعزامم نمیدونم کجا افتادم .باید برم پلیس +10 ببینم کجا افتادم که پاهام نمیره!!!
اول اینکه تو نیروهای مسلح اصلا درجه ملاک نیست تو پارتی بازی.چون میبینی طرف سرهنگه ولی آنچنان برش نداره ولی یه استوار هر کاری میکنه .پس زیاد به درجه اکتفا نکن.ممنون عزیز .خیلی کمکم کردی .خدا خیرت بده .
اشنا داشتیو نشد ؟
ولی اشنا قول داده میارمت **** ...درجشونم معمولیه نه بالا نه پایین ...بنظرت از پسش بر میاد ؟ کار خیلی سختیه ؟
شما اشنا داشتیو نشد ؟یا نه خودت رو شانس جلو رفتی ؟
مدارکش چیه ؟
بازم ممنونم عزیز
اول اینکه تو نیروهای مسلح اصلا درجه ملاک نیست تو پارتی بازی.چون میبینی طرف سرهنگه ولی آنچنان برش نداره ولی یه استوار هر کاری میکنه .پس زیاد به درجه اکتفا نکن.
دوستان راهنمایی کردن.
همون چیزی که آقای DivxCntr گفتن تایید میشه.
نه بنده خودم رفتم مع.ن.ا **** تهران با یه آشتا گفتن کار انجام شده ولی نشد.چون مثلا بنده سهمیه ارتش بودم باید میرفتم 01 وقتی طرف کد رو میزد واسه **** باید ارتش هم ok میکرد.که نشد.البته اصلا نارحت نیست و خدا رو شکر که نشد.
مدارک مربوط به متاهلی کپی شناسنامه شما + همسر + کپی عقدنامه یادت نره که برابر اصل کنی.
و پیگیرش شو که ثبت کنن.تو آموزشی درسنه وقتی نداری ولی اگه رفتی نیروانتظامی صدرصد یه سر بزن برات ثبت کنن.
اگه سوالی دیگه ای بود در خدمتم.
سلام
خدمت تو حفاظت اطلاعات **** چطوره ؟ اصلا سرباز میگیرن اینا ؟
الان یادم اومد یه سرهنگ اشنا تو حفاظت اطلاعات داریم که هم محل کارش یه خونه مسکونی عادی هست هم بدون لباس نظامی میره. اگه سرباز بگیرن، سربازها هم با لباس شخصی میرن ؟
کلا نظرتون چیه ؟
ممنون
خدمت توی حفاظت اطلاعات خوبه.بله سرباز میگرن و درجه دار و افسر وظیفه تا جایی که بنده میدونم نمیگیرن و فقط سرباز میگیرن.
بعدش اینکه سربازا کار خاصی ندارن و حفاظت کارای خودش رو داره و همه چیز از سرباز مخفیه و کارای سربازا بیشتر خدماتیه مثلا رسوندن نامه یا تایپ نامه غیرمحرمانه و ....
بله کادرهای حفاظت با لباس شخصی هستن ولی شما اگه بشید سرباز حفاظت خیر با همون لباس خدمت میرید.
ولی کلا بگم وقتی بشید سرباز حفاظت یه چیز مثلا قدرت شاید داشته باشید نه قدرت خاصی به شما بده ولی یه طور بقیه پادگانه اعم از دژبان و ... سعی میکنن زیاد به شما گیر ندن.
خدا خیرتون بده .از همتون ممنونم .از شمام واقعا ممنونم .
ممنون هم استانی عزیز![]()