• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
دوره اسفند دوره طلاییه دیگه حال میکنید همش مرخصی دوستایی که عجله دارند میتونند برن تعجیل بزنن اردیبهشت برند هرچی زودتر بری زودتر تموم میشه

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705

Miladicaa

Registered User
لایک‌ها
501
اقا این قضیه ی امریه گرفتن چیه؟
کسی میتونه توضیح بده
مثلا من میخوام بیفتم **** باید چیکار کنم!؟

amirjigar

Registered User
لایک‌ها
1
اقا این قضیه ی امریه گرفتن چیه؟
کسی میتونه توضیح بده
مثلا من میخوام بیفتم **** باید چیکار کنم!؟

مشمولان وظيفه در نيروهای مسلح خدمت میکنند یعنی : ارتش ،**** و یا نيروی
انتظامی. بر اساس قوانين و بر اساس ضوابط خاصی سازمان های دولتی هم می توانند از نيروهای
وظيفه استفاده کنند این میشه امریه . یعنی شما به جای خدمت در یگان توی یه سازمان دولتی میری که طبعا هر سازمانی افراد مرتبط به تخصص خودش رو میخواد. در حال خاضر هم مدت خدمت امریه ها 24 ماه است یعنی 3 ماه بیشتر از حالت عادی.

اما برای خدمت در **** شما باید پذیرش بگیرید یعنی برید مراکز مربوط به **** شهرتون و درخواست پذیرش بدید که در حالت عادی بسیج فعال هم باید داشته باشید.

پ.ن: چنانچه بند پ در هرکدام از موارد بالا دارید اون خودش همه کار رو انجام میده

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212

Miladicaa

Registered User
لایک‌ها
501
مشمولان وظيفه در نيروهای مسلح خدمت میکنند یعنی : ارتش ،**** و یا نيروی
انتظامی. بر اساس قوانين و بر اساس ضوابط خاصی سازمان های دولتی هم می توانند از نيروهای
وظيفه استفاده کنند این میشه امریه . یعنی شما به جای خدمت در یگان توی یه سازمان دولتی میری که طبعا هر سازمانی افراد مرتبط به تخصص خودش رو میخواد. در حال خاضر هم مدت خدمت امریه ها 24 ماه است یعنی 3 ماه بیشتر از حالت عادی.

اما برای خدمت در **** شما باید پذیرش بگیرید یعنی برید مراکز مربوط به **** شهرتون و درخواست پذیرش بدید که در حالت عادی بسیج فعال هم باید داشته باشید.

پ.ن: چنانچه بند پ در هرکدام از موارد بالا دارید اون خودش همه کار رو انجام میده
حتما کارت بسیج میخواد؟کی باید بری واسه امریه؟

amirjigar

Registered User
لایک‌ها
1
حتما کارت بسیج میخواد؟کی باید بری واسه امریه؟

والا برای پذیرش **** تا اونجا که من میدونم بسیج فعال میخواد ولی اگه شخصی یا آشنایی باشه نیاز به بسیجم نیست
برگ سبزتون که اومده از ادارات دولتی مربوط به رشته تحصیلیتون سوال کنید به چه صورته بعضی هاشون هم شرایطشون توی سایت اون سازمان ذکر شده

shahin_shimi

Registered User
لایک‌ها
1
اونجا اوضاتون چطوره ؟
اینجا که دهن مارو سرویس کردن بس که رژه میبرن

ما هم همش رژه میریم!
زیاد سخت نیست ولی امکانات پدافند خیلی ضعیفه...
اصلن نمیشه با 01 یا 02 مقایسه کرد!

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
چطور خدمت اجباریی که یه فرد نامقدس به نام رضا خان پهلوی به وجود اورد میتونه مقدس باشه
مسخرشو در آوردن همه جای دنیا یا خدمت اجباریو حذف کردن یا مدتشو به شدت کاهش دادن . اینا ایستگاه جوونارو گرفتن 21 ماه 24 ماه . همون 18 ماهش خیلی خیلی زیاد بود ....
کارای پادگان ما با یک دهم این سرباز ها هم انجام میشد . نمیدونن با این همه سرباز چیکار کنن بعد میگن سرباز کم شده زاد و ولد کم شده ..

Nathan Mckane

Registered User
لایک‌ها
69
فقط بحث سربازي نيست دوست عزيز. اينجا همه چيز طبق يه قانون نانوشته بايد جهت نزولي داشته باشه. هر سال بدتر از پارسال.

ARMIN-F4

Registered User
لایک‌ها
225
تاریخ اعزام من 92/2/1 ... کجا میفتم خدا میدونه!!! راستی خدمت 24 ماهه یا 21 ماه ؟!

Miladicaa

Registered User
لایک‌ها
501
تاریخ اعزام من 92/2/1 ... کجا میفتم خدا میدونه!!! راستی خدمت 24 ماهه یا 21 ماه ؟!
میگن میخواد بشه 24 ماه ولی هنوز قطعی نیست
من امروز رفتم درخواست دادم که بندازنم 2/1 جای 4/1 ببینم موافقت میکنند عایا؟!
فکر نکنید به خاطره اون 2 3 روز تعطیلیش تو خرداد این کارو کردما!

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
آقا اینقدر جو ندید خدمت شده فلان قدر اینا همینو میخوان اول ذهن ها رو آماده کنن بعد همینجور زیادش کنن .
خدمت الان 18 ماهه قراره بشه 10 ماه وسلام

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
با 1 روز حضور برداشتن منو زدن تو لوحه پست عید،اونم کی،بعد اینکه مرخصی رو رد کردم تازه امروز لوحه نوشتن،منم از یه کانالی زود خبردار شدم و گوشی رو خاموش کردم تا نتونن تماس بگیرن،گفتن که به ازای هر 1 روز غیبت 9 روز اضاف میزنن،البته من که خبر ندارم :دی

اقا از من این درسو بگیرین که اندازه سر سوزنی برای ارگان های نظامی این کشور کار مفید نکنین،اگه میخواین کار انجام بدین یا اینقدر طولش بدین که به غلط کردن بیفتن،یا کار رو خراب کنبد و اشتباه انجام بدید،البته یه جوری که گیر نیفتید :دی

بالا