• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

vazifeh01

Registered User
لایک‌ها
0
حتی بعد از تغییر ملیت ؟!!! :eek:

پ.ن: از سر کنجکاوی دارم میپرسم

البته منظور شما تابعیت هست ...

حتی اگه شما تابعیت کشور دیگه ای رو بپذیرید و شما سیتیزنشیپ اون کشور بشید (شهروند ) و پاس اون کشور رو داشته باشید باز کمکی نیکنه ...

چون جمهوری اسلامی تابعیت دوگانه رو به رسمیت نمیشناسه و شما در هر صورت باید به عنوان شهروند ایرانی و با گذرنامه ایرانی وارد خاک کشور بشید!

حتی بچه های که پدر ایرانی دارند و در خاک دیگه ای به دنیا میان و بزرگ میشن اگه روزی بخوان به ایران بیان باید با پاس ایران و به عنوان شهروند ایرانی وارد بشن نه یه خارجی با ویزا ...

امیدوارم متوجه منظورم شده باشید...

:D:D

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
حتی بچه های که پدر ایرانی دارند و در خاک دیگه ای به دنیا میان و بزرگ میشن اگه روزی بخوان به ایران بیان باید با پاس ایران و به عنوان شهروند ایرانی وارد بشن نه یه خارجی با ویزا ...

فریدون زندی رو میخواستن ببرن خدمت :D

greywarden

Registered User
لایک‌ها
2,080
دوستان یه سوال دیگه
طرحی دارم که در اصل برای کاهش هزینه تمام شده تولید دوربین های ترموگرافی هست ولی با کمی تغییرات جزئی میتونه باعث تولید دوربین های با رزولوشن بالا و ارزان برای هواپیماهای جاسوسی و ماهواره ها و موارد مشابه بشه
با کمک این میشه سربازی رو پیچوند که مثلا روی این کار کنم به جای سربازی؟ کجا برم ؟! چی بگم ؟!!:rolleyes:

طرحتون به عنوان اختراع ثبت شده ؟
والا ما یه رفیقی داریم تا الان 5 تا اختراع ثبت کرده ، رفته بود دنبالش برای معافیت همون اوایل بیخیال شد هنوزم نرفته و نمیخاد بره .
توی دفترچه یه چیزایی نوشته بود راجع به اینکه خود وزارت دفاع یه طرحی رو پیشنهاد میده و اگه بتونی بسازی و جواب بده معاف میشی .(دقیقا یادم نیست ولی یه همچین چیزی بود )

ahmadi68

Registered User
لایک‌ها
101
البته منظور شما تابعیت هست ...

حتی اگه شما تابعیت کشور دیگه ای رو بپذیرید و شما سیتیزنشیپ اون کشور بشید (شهروند ) و پاس اون کشور رو داشته باشید باز کمکی نیکنه ...

چون جمهوری اسلامی تابعیت دوگانه رو به رسمیت نمیشناسه و شما در هر صورت باید به عنوان شهروند ایرانی و با گذرنامه ایرانی وارد خاک کشور بشید!

اوکی :f34r:

طرحتون به عنوان اختراع ثبت شده ؟
والا ما یه رفیقی داریم تا الان 5 تا اختراع ثبت کرده ، رفته بود دنبالش برای معافیت همون اوایل بیخیال شد هنوزم نرفته و نمیخاد بره .
توی دفترچه یه چیزایی نوشته بود راجع به اینکه خود وزارت دفاع یه طرحی رو پیشنهاد میده و اگه بتونی بسازی و جواب بده معاف میشی .(دقیقا یادم نیست ولی یه همچین چیزی بود )

نه فعلا. دارم نمونه ی اولیه رو میسازم و بعدش میرم دنبال ثبت و اینا
خوبه پس دفترچه رو میگیرم و میخونم ببینم جریانش چیه

ahmadi68

Registered User
لایک‌ها
101
پذیرش **** در طول سال برقرار هست یا ماه های خاصی داره ؟
میشه من شهر خودمون پذیرش بگیرم و بعد از اتمام آموزشی و ورود به یگان به جای شهر خودمون برم شهر دیگه خدمت کنم ؟ (شهر مقصد شرایط سخت تری خواهد داشت)
اگر نمیشه، امکانش هست که از اول در شهری غیر از شهر خودمون پذیرش بگیرم ؟

Miladicaa

Registered User
لایک‌ها
501
من می خواستم دفترچمو این ور سال بفرستم بره ولی بخاطر مشکلا ت دانشگاه احتمالا تو فروردین پست کنم حالا اگه فروردین هم پست کنم احتمال این که اردیبهشت اعزام شم هم هست یا نه چون من می خوام زود تر برم سربازی کارو تموم کنم
دوست عزیز بهتره اینوره سال پست کنید.من همین امروز پست کردم.چون قراره از 92 بکنن 24 ما خدمتو(الان 21 ماهه)

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
دوست عزیز بهتره اینوره سال پست کنید.من همین امروز پست کردم.چون قراره از 92 بکنن 24 ما خدمتو(الان 21 ماهه)

دانشگاه گواهی رو امسال نمیده تو فروردین میده
حالا اگه من 18 فروردین پست کنم اردیبهشت اعزام میشم؟
اگه تاریخ پیشنهادی رو 1 اردیبهشت بزنم تاثیری داره ؟

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
دانشگاه گواهی رو امسال نمیده تو فروردین میده حالا اگه من 18 فروردین پست کنم اردیبهشت اعزام میشم؟ اگه تاریخ پیشنهادی رو 1 اردیبهشت بزنم تاثیری داره ؟
در مورد 24 ماه شدن روز ارسال اصلا مهم نیست سال اعزام مهمه اگه سربازی 24 ماه بشه همه کسایی که سال 92 میرن خدمت 24 ماه میشه سربازیشون-امیدوارم که اینکارو نکنن-در مورد دوم هم شما میتونی وقته برگه سبزت اومد بری تعجیل بزنی اردیبهشت بری

Miladicaa

Registered User
لایک‌ها
501
دانشگاه گواهی رو امسال نمیده تو فروردین میده
حالا اگه من 18 فروردین پست کنم اردیبهشت اعزام میشم؟
اگه تاریخ پیشنهادی رو 1 اردیبهشت بزنم تاثیری داره ؟
اگه 18 بهت بدن دیگه هیچ رقمه برج 2 اعزام نمیتونی بشی.چون فقط 20 روز میکشه برگ سبزت بیاد.منم که امروز پست کردم ش دارم برج 2 اعزامم یا نه!؟در رابطه با 24 ماه شدن هم.بنده از 10 نفر پرسیم که میگن اگه اینور سال پست کنی 21 ماه میشی+اینکه پارسال ائنایی که قبل سال پست(1390) کردن 18 ماهن.بپرس.

amirjigar

Registered User
لایک‌ها
1
اگه 18 بهت بدن دیگه هیچ رقمه برج 2 اعزام نمیتونی بشی.چون فقط 20 روز میکشه برگ سبزت بیاد.منم که امروز پست کردم ش دارم برج 2 اعزامم یا نه!؟در رابطه با 24 ماه شدن هم.بنده از 10 نفر پرسیم که میگن اگه اینور سال پست کنی 21 ماه میشی+اینکه پارسال ائنایی که قبل سال پست(1390) کردن 18 ماهن.بپرس.

جه خبره 20 روز 7-10 روز میادش تازه هر موقع دفترچه رو ارسال کنی 48 ساعت بعدش میتونی بری المثنی برگ سبزو بگیری, شما هم صد در صد اردیبهشتی اون دوستمون مگر اینکه تعجیل بزنه شاید بشه.
همچنین در مورد تغییر مدت زمان خدمت ملاک سال اعزام هست نه سال ارسال, کمالی هم توی آخرین مصاحبش دوباره این موضوع رو اعلام کرده که میذارم متنشو

تغییر قانون سربازی در سال گذشته سبب شد که سوالات بیشماری برای مشمولان به وجود آید.

هر چند وقت یک بار هم اخبار جدیدی درباره فروش سربازی و یا معافیت های جدید شنیده می شود. اما سردار موسی کمالی جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح، در گفت وگو با خبرآنلاین تاکید می کند که مشمولان تنها به اخباری که از سوی ستاد و سازمان وظیفه عمومی اعلام می شود توجه کنند.

برای سال بعد معافیت جدیدی در نظر ندارید؟

قانون اصلاح شده سربازی مربوط به بیست و دوم آبان سال 90 است و بعد از آن هیچ تغییر جدیدی در آن ندادیم و برای همین تمام خبرهایی که در مورد افزایش مدت سربازی ، معافیتهای جدید یا فروش سربازی اعلام می شود شایعه هستند.

مشمولان برای اینکه آخرین اخبار مربوط به سربازی را بدانند باید به کدام مرجع مراجعه کنند؟

برخی خبرها که از منابع غیر مسئول شنیده می شود، پیشنهاد و نظر شخصی است. اخبار ما معمولا از سوی ستاد و سازمان وظیفه عمومی اعلام می شود.

پس امکان فروش سربازی وجود ندارد.چون برخی اعلام می کنند که چون کشور در شرایط صلح است فروش سربازی انجام می شود؟

من بارها به این موضع اشاره کردم که شاید سربازی تنها جایی باشد که درآن تفاوتی میان ثروتمند و فقیر وجود ندارد .زمانی که فروش سربازی اجرا می‌شد، برخی از افراد جامعه مجبور شدند برای تهیه پول، وسیله نقلیه یا منزل خود را بفروشند و مشکلات زیادی به همراه داشت. بنابراین پرونده فروش سربازی کلا بسته شد و این بحث کاملا منتفی است و هیچ‌کس منتظر فروش سربازی نباشد.

شایعه کم یا زیاد شدن مدت سربازی چی آن هم کذب است؟

اعلام شد که ممکن است طول مدت سربازی کاهش یابد، اما ما توضیح دادیم که کاهش پیدا نمی کند، چون با توجه به کاهش موالید ذکور در حال حاضر که به سن سربازی رسیدند امکان کاهش وجود ندارد، اما اگر با کمبود مشمول مواجه شویم طبق قانون احتمالا مدت سربازی همان 24 ماه می شود.

بنابراین امکان دارد کسانی که سال بعد اعزام می شوند،24 ماه خدمت کنند؟

ملاک مدت سربازی همان سالی است که اعزام می شوند.یعنی کسانیکه در سال 90 به خدمت اعزام شده‌اند، مدت سربازی‌شان مانند قوانین همان سال برابر 18 ماه است. کسانی هم که در سال 91 اعزام شده باشند، طول مدت خدمت سربازی‌شان برابر با مقررات همان سال اعزام است یعنی 21 ماه.برای همین ما تاکید داشتیم مشمولانی که امسال باید اعزام شوند این موضوع را به تعویق نیندازند.البته هنورز برنامه ای برای تغییر مدت سربازی نداریم اما قعطا کاهش پیدا نمی کند و احتمالا 24 ماه می شود.

موضوع دیگر طرح سرباز جانشین است.آیا این طرح اجرایی می شود؟

همانطور که گفتم درباره سربازی یک تفکر ارزشی وجود دارد که معتقد است تفاوتی بین افراد پولدار و غیرپولدار نیست و قوانین تدوین شده درباره **** وظیفه نیز باید قوانین ارزشی باشد و فرقی بین طبقات مختلف جامعه قائل نشود.این طرح نه در دولت و نه در مجلس و ستاد مطرح نیست.اما این طرح درستی نیست که کسانی که پول دارند عده ای را اجیر کنند و پول بدهند تا برای آنها سربازی کنند.بنابراین از نظر ما منتفی است.

سوالی که خیلی پرسیده می شود لغو فروش سربازی برای کسانی است که در خارج از کشور زندگی می کنند. این موضوع به کجا رسید؟

این طرح در حال بررسی است اما فعلا کسانی که مقیم خارج از کشور هستند و تا پیش از پایان سال 82 از کشور خارج شده اند، می توانند خرید خدمت سربازی را انجام دهند و می توانند هر سال یک بار، حداکثر به مدت سه ماه به کشور سفر کنند اما دانشجویان و کسانی که از سال 83 خارج شدند، در صورت ورود به کشور، اجازه خروج مجدد ندارند و باید سربازی بروند.

mortezafox

Registered User
لایک‌ها
721
به به
عزیزان با اجازه بزرگان اینجا عزیزان که تو ارتش افتادن سوالی بود درخدمنم
به صورت ویژه جواب سوال های در مورد پادگان های 05 کرمان مرکز مخابرات تهران پاسخ داده میشود

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
به به
عزیزان با اجازه بزرگان اینجا عزیزان که تو ارتش افتادن سوالی بود درخدمنم
به صورت ویژه جواب سوال های در مورد پادگان های 05 کرمان مرکز مخابرات تهران پاسخ داده میشود

داداش این آواتارت خسرو مترجمی نیست؟

DivxCntr

Registered User
لایک‌ها
164
من اومدم مرخصی :دی :دی
بچه های 02 به من پ خ بدن

Miladicaa

Registered User
لایک‌ها
501
جه خبره 20 روز 7-10 روز میادش تازه هر موقع دفترچه رو ارسال کنی 48 ساعت بعدش میتونی بری المثنی برگ سبزو بگیری, شما هم صد در صد اردیبهشتی
امروز برگه ی اعزاممو گرفتم
4/1 اعزامم
جاش هنوز مشخص نیست گفت 15 روز قبل اعزام مشخص میشه
کاشکی 2/1 اعزام میشدم

amirjigar

Registered User
لایک‌ها
1
امروز برگه ی اعزاممو گرفتم
4/1 اعزامم
جاش هنوز مشخص نیست گفت 15 روز قبل اعزام مشخص میشه
کاشکی 2/1 اعزام میشدم

نه بابا 1/4 ؟ یعنی به این زودی 1/2 پر شد! ایشالا که جای خوبی میوفتی دوست عزیز

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
2/1 که پر شد خدا کنه من که 19 می فرستم 4/1 پرنشه تا اون موقع
قدرت خدا رو نیگا من که می خواستم زودتر از همه برم سربازی و خدمت به کشور کنم از همه دیر تر دارم میرم :blink:

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
آقا نبود دو روز حضور :D

پس فردا میرم مرخصی عید رو بگیرم و بعد عید هم که خلاص

بالا