mohammad4410
Registered User
داداش درایو نوری داره ؟؟؟ دی وی دی رام مثال
سلام و عرض ادب , درايو نورى ندارن اين 10 اينچها , در مورد عکسى هم که دستور فرمودين تا فردا ميزارم , شب بايد برم منزل و عکس بگيرمداداش درایو نوری داره ؟؟؟ دی وی دی رام مثال
جناب برزویی فیلم 1080p رو جواب میده؟
سلام عرض ادب , خواهش ميکنم دوست خوبم , پائينتر از پايه برام مقدور نيست برادر , قيمت خيلى خوبه ,سلام دوست عزیز
ببخشید زیر پایه قیمت میدم
600 خریدارم
سلام دوست عزيز , پيشنهاد حضرتعالى رو با صاحبش مطرح ميکنم ولى بعيد ميدونم کمتر از پايه بده , البته قيمت شما هم فاصله چندانى با پايه نداره , کمى بالاتر بياين موضوع حله ,730با درایور و کیف خریدارم
اگه با نوت امضام تعویض داشتی شرایط را پخ کن
با سلام
1. شما کدوم شهری برادر ؟
2. جعبه هم که نداره متعلقات چی داره بجز اون رایتر ؟
3. خط ؟ خش؟ اینا چیزی نداره ؟ داغ نمیکنه جاییش ؟ صدای بیخودی نمیده ؟
4. میتونید با برنامه تست هارد و سی پی یو یه تست بزنید و عکس بذارید
بسم الله
سلام و درود به تمامی دوستان و تبریک مجدد فرا رسیدن سال جدید .
و اما اصل قضیه :
یک دستگاه لپ تاپ 10 اینچ خیلی تر و تمیز Asus مدل 1005Pxd موجوده که کانفیگش رو میتونید از لینک های زیر متوجه بشین :
ASUSTeK Computer Inc. -Support- Troubleshooting Eee PC 1005PXD
لپ تاپ ASUS - ASUS Eee PC 1005PXD - Eee PC 1005PXD - لپ تاپ,نوت بوک,لیست قیمت لپ تاپ,فروشگاه لپ تاپ,فروش لپ تاپ,خرید لپ تاپ
جریان این لپ تاپ خوشگل اینه که یک سال قبل برای برادر خانمم خریدمش و ایشون به دلیل مشغله کاری تو این مدت خیلی خیلی کم ازش استفاده کرده و به نوعی نو نو مونده این دستگاه و الآن چون احساس میکنم بلااستفاده هست ازش خواستم بزاره براش بفروشمش ( اصلا و ابدا نیاز مالی نداره ، پولداره ! )
کارتن و گارانتی نداره ( با همدیگه انداختن رفته !!! )
عکس ها :
مشاهده پیوست 331476مشاهده پیوست 331477مشاهده پیوست 331478مشاهده پیوست 331479
مشاهده پیوست 336202مشاهده پیوست 336203مشاهده پیوست 336204مشاهده پیوست 336205
قیمت پایه 650
یه دونه dvdrw اکسترنال از برند Pioneer خیلی خیلی کم کارکرد ( تا الآن اصلا رایت نکرده و شاید حدود 5 تا 10 تا دیسک روش رفته کلا !!! ) و یه دونه کیف خیلی زیبا هم هست : قیمت هر دو با هم پایه : 100
شایان ذکره که :
1- لپ تاپ در بهترین وضعیت باطری و ... قرار داره ( به دلیل کم کارکرد بودن )
2- درایور قطعات به صورت سی دی نداره ولی آخرین درایوراش دانلود و تو درایو D کپی شده و قائدتا آماده بهره برداری صاحب جدیدش خواهد بود
3- ویندوز 7 جدیدا برای دومین بار روش نصب کردم و از نظر نرم افزاری هم آماده کار می باشد !
4- یکی از برچسبهای سرپیچهای کنار مونیتورش کنده شده که اصلا مشخص نیست ، عکس پنجم ( امان از دست این بچه ها ! )
5- لطفا نظرات متفرقه و قیمتهای پرت رو در پیام خصوصی بفرمائید تا به روند تاپیک لطمه وارد نشه . البته از هر گونه توضیح و مطلبی که به اطلاعات من و دیگر دوستان چیزی اضافه کنه استقبال میشه .
سئوالی بود در خدمتم
حالا بگو انشا الله درست شهسلام دوست عزيز , پيشنهاد حضرتعالى رو با صاحبش مطرح ميکنم ولى بعيد ميدونم کمتر از پايه بده , البته قيمت شما هم فاصله چندانى با پايه نداره , کمى بالاتر بياين موضوع حله ,
حالا بگو انشا الله درست شه
مشکلی نداره قیمت پایه هستم
راستش من نه آقای برزویی رو میشناسم نه تا حالا معامله ای با ایشون کردم، ولی این دستگاه نسبت به قیمتش اونقدر ارزش داره که من چندین بار به دوستم که میخواست بخره التماس کردم که از دستش نده...حتی فردای روزی که عکس دستگاه رو بهش نشون دادم هم sms زدم هم بهش زنگ زدم... دیگه گفتم اگه زیادی اصرار کنم میگه حتماً یه سودی برای من داره... ولی مطمئنم بهتر از دستگاه آقای برزویی پیدا نمیکنه.
لازم دیدم اینو بگم، شرمنده اگه بی ربط به امر خرید و فروش بود.