• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فوق العاده لپ تاپ 10 اینچ ایسوس Eee Pc 1005pxd ( سفید )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohammad4410

Registered User
لایک‌ها
97
داداش درایو نوری داره ؟؟؟ دی وی دی رام مثال

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
داداش درایو نوری داره ؟؟؟ دی وی دی رام مثال
سلام و عرض ادب , درايو نورى ندارن اين 10 اينچها , در مورد عکسى هم که دستور فرمودين تا فردا ميزارم , شب بايد برم منزل و عکس بگيرم

kourosh4

Registered User
لایک‌ها
733
جناب برزویی فیلم 1080p رو جواب میده؟

amin_khann

Guest
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز
ببخشید زیر پایه قیمت میدم
600 خریدارم

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
جناب برزویی فیلم 1080p رو جواب میده؟

سلام همشهرى گلم , پخ دادم خدمتت , ياعلى

سلام دوست عزیز
ببخشید زیر پایه قیمت میدم
600 خریدارم
سلام عرض ادب , خواهش ميکنم دوست خوبم , پائينتر از پايه برام مقدور نيست برادر , قيمت خيلى خوبه ,
اگر سرى به بازار بزنيد و قيمت لپ تاپ مينىها رو پرس و جو بفرمائيد حرف اين حقير رو تائيد خواهيد کرد , الآن نت بوکهاى کانفيگ 2012 حول حوش 1100 قيمت ميخوره , اين نت بوک کانفيگ يک لول پائينتر رو داره و اگر نوش بود ديگه زير 900 مطمئنا قيمت نميخورد , با اين حساب 650 براى لپتاپى که حتى در کل شايد کمتر از 30 ساعت روشن بوده واقعا مناسب و منصفانه است , شک نکنيد ,

Last edited:

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
سلام, محکم بشينيد , ميريم بالو !

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
730با درایور و کیف خریدارم
سلام دوست عزيز , پيشنهاد حضرتعالى رو با صاحبش مطرح ميکنم ولى بعيد ميدونم کمتر از پايه بده , البته قيمت شما هم فاصله چندانى با پايه نداره , کمى بالاتر بياين موضوع حله ,

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
با سلام
1. شما کدوم شهری برادر ؟
2. جعبه هم که نداره متعلقات چی داره بجز اون رایتر ؟
3. خط ؟ خش؟ اینا چیزی نداره ؟ داغ نمیکنه جاییش ؟ صدای بیخودی نمیده ؟
4. میتونید با برنامه تست هارد و سی پی یو یه تست بزنید و عکس بذارید

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
با سلام
1. شما کدوم شهری برادر ؟
2. جعبه هم که نداره متعلقات چی داره بجز اون رایتر ؟
3. خط ؟ خش؟ اینا چیزی نداره ؟ داغ نمیکنه جاییش ؟ صدای بیخودی نمیده ؟
4. میتونید با برنامه تست هارد و سی پی یو یه تست بزنید و عکس بذارید

سلام دوست عزیز ، شیراز هستم ، جعبه که گفتم نداره ، متعلقات خود لپ تاپ فقط شارژر اورجینال خودش ، خط و خش نداره ( به جز اون موردی که گفتم ) نه برادر جائیش داغ نمیکنه و سر و صدا هم الحمدلله نداره ، اگر خریدار باشید و پیشنهادتون هم معقول باشه به روی چشم تست میزارم ( یکی از دوستان هم یکی دو مورد خواست و انجام دادم ، یه دفعه اومد گفت 600 !!! اگر پیشنهاد شما هم کمتر از پایه هست بهتره بیخیالش بشین برادر )

irancelltopup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
95
بسم الله
سلام و درود به تمامی دوستان و تبریک مجدد فرا رسیدن سال جدید .
و اما اصل قضیه :
یک دستگاه لپ تاپ 10 اینچ خیلی تر و تمیز Asus مدل 1005Pxd موجوده که کانفیگش رو میتونید از لینک های زیر متوجه بشین :
ASUSTeK Computer Inc. -Support- Troubleshooting Eee PC 1005PXD
لپ تاپ ASUS - ASUS Eee PC 1005PXD - Eee PC 1005PXD - لپ تاپ,نوت بوک,لیست قیمت لپ تاپ,فروشگاه لپ تاپ,فروش لپ تاپ,خرید لپ تاپ

جریان این لپ تاپ خوشگل اینه که یک سال قبل برای برادر خانمم خریدمش و ایشون به دلیل مشغله کاری تو این مدت خیلی خیلی کم ازش استفاده کرده و به نوعی نو نو مونده این دستگاه و الآن چون احساس میکنم بلااستفاده هست ازش خواستم بزاره براش بفروشمش ( اصلا و ابدا نیاز مالی نداره ، پولداره ! )
کارتن و گارانتی نداره ( با همدیگه انداختن رفته !!! )
عکس ها :
مشاهده پیوست 331476مشاهده پیوست 331477مشاهده پیوست 331478مشاهده پیوست 331479

مشاهده پیوست 336202مشاهده پیوست 336203مشاهده پیوست 336204مشاهده پیوست 336205
قیمت پایه 650
یه دونه dvdrw اکسترنال از برند Pioneer خیلی خیلی کم کارکرد ( تا الآن اصلا رایت نکرده و شاید حدود 5 تا 10 تا دیسک روش رفته کلا !!! ) و یه دونه کیف خیلی زیبا هم هست : قیمت هر دو با هم پایه : 100
شایان ذکره که :
1- لپ تاپ در بهترین وضعیت باطری و ... قرار داره ( به دلیل کم کارکرد بودن )
2- درایور قطعات به صورت سی دی نداره ولی آخرین درایوراش دانلود و تو درایو D کپی شده و قائدتا آماده بهره برداری صاحب جدیدش خواهد بود
3- ویندوز 7 جدیدا برای دومین بار روش نصب کردم و از نظر نرم افزاری هم آماده کار می باشد !
4- یکی از برچسبهای سرپیچهای کنار مونیتورش کنده شده که اصلا مشخص نیست ، عکس پنجم ( امان از دست این بچه ها ! )
5- لطفا نظرات متفرقه و قیمتهای پرت رو در پیام خصوصی بفرمائید تا به روند تاپیک لطمه وارد نشه . البته از هر گونه توضیح و مطلبی که به اطلاعات من و دیگر دوستان چیزی اضافه کنه استقبال میشه .
سئوالی بود در خدمتم

پایه رو خیلی بالا زدید دوست گرامی !
مخصوصا که کیف و دی وی دی رایتر رو داری جدا حساب میکنی !

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
سلام ، مبنای محاسباتی حضرتعالی چیه برادر و رو چه حساب و کتابی قیمت منو بالا میدونید ؟ ، من مبنای خودمو برای قیمت گذاری گفتم شما هم بفرمائید تا هم من و هم دیگران استفاده کنیم .

godfather_2978

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزيز , پيشنهاد حضرتعالى رو با صاحبش مطرح ميکنم ولى بعيد ميدونم کمتر از پايه بده , البته قيمت شما هم فاصله چندانى با پايه نداره , کمى بالاتر بياين موضوع حله ,
حالا بگو انشا الله درست شه

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
حالا بگو انشا الله درست شه

عرض ادب ، برادر مطرح کردم ، همونطور که خدمتتون عرض شد کمتر از پایه نمیده ، فقط نصف کرایه رو تخفیف میشه لحاظ کرد . در خدمتتون هستم .

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
راستش من نه آقای برزویی رو میشناسم نه تا حالا معامله ای با ایشون کردم، ولی این دستگاه نسبت به قیمتش اونقدر ارزش داره که من چندین بار به دوستم که میخواست بخره التماس کردم که از دستش نده... :( حتی فردای روزی که عکس دستگاه رو بهش نشون دادم هم sms زدم هم بهش زنگ زدم... دیگه گفتم اگه زیادی اصرار کنم میگه حتماً یه سودی برای من داره... ولی مطمئنم بهتر از دستگاه آقای برزویی پیدا نمیکنه.

لازم دیدم اینو بگم، شرمنده اگه بی ربط به امر خرید و فروش بود.

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
راستش من نه آقای برزویی رو میشناسم نه تا حالا معامله ای با ایشون کردم، ولی این دستگاه نسبت به قیمتش اونقدر ارزش داره که من چندین بار به دوستم که میخواست بخره التماس کردم که از دستش نده... :( حتی فردای روزی که عکس دستگاه رو بهش نشون دادم هم sms زدم هم بهش زنگ زدم... دیگه گفتم اگه زیادی اصرار کنم میگه حتماً یه سودی برای من داره... ولی مطمئنم بهتر از دستگاه آقای برزویی پیدا نمیکنه.

لازم دیدم اینو بگم، شرمنده اگه بی ربط به امر خرید و فروش بود.

سلام مجدد ، واقعا بعضی اخلاقهای خوب و پسندیده رو که آدم میبینه امیدوار میشه تو این زمونه ..... ، به هر حال نه به خاطر این لپ تاپ ( که میدونیم در مقابل خوبی ها بی ارزشه ) بلکه به خاطر مرام خوبی که دارید از شما تشکر می کنم و امیدوارم خدا قسمت کنه بیشتر آشنا بشیم . یا علی.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا