مبارکت باشه
چند درومد برات؟
ریو "87" 24.5 معامله کردیم 3 هفته پیش
من خودم 4 ساله ریو دارم بی نهایت راضیم...
هم مصرفش هم شتابش هم ایمنیش فوق العادست
خیلی هم کم خرجه،تو این 3 سال بجز تعویض روغن و بنزین هیچ خرج دیگه ای نداشته (بزنم به تخته) :دی
شمام تجربت از دوو رو بنویس ببینیم چجوریاست![]()
میگن ترمزش ضعیفه ؛ درسته ؟
مبارکت باشه
13 خوب گرفتی انصافا
ریو "87" 24.5 معامله کردیم 3 هفته پیش
من خودم 4 ساله ریو دارم بی نهایت راضیم...
هم مصرفش هم شتابش هم ایمنیش فوق العادست
خیلی هم کم خرجه،تو این 3 سال بجز تعویض روغن و بنزین هیچ خرج دیگه ای نداشته (بزنم به تخته) :دی
شمام تجربت از دوو رو بنویس ببینیم چجوریاست![]()
نمایندگی ک نمیشه گفت چند تا مایه دار جمع شدن دوره همی یه چیز شبیه نمایندگی ساختن دکور مکورو اینا (مثل نمایندگی های آدیداس) در واقع اصلا نمایندگی تو ایران معنی نداره اصن صاپورت نمیکنن ایرانو که...گوشی جی ال ایکس چینی با اون عظمتینمایندگیش کجاست ؟؟؟
سایتی چیزی داره یا نه ؟؟؟
اگه داره معرفی کنید
آریو فاکینگ اند کیدینگ میک :/ وانت ایت :/
نمایندگی ک نمیشه گفت چند تا مایه دار جمع شدن دوره همی یه چیز شبیه نمایندگی ساختن دکور مکورو اینا (مثل نمایندگی های آدیداس) در واقع اصلا نمایندگی تو ایران معنی نداره اصن صاپورت نمیکنن ایرانو که...گوشی جی ال ایکس چینی با اون عظمتیتو سایتش عراقو صاپورت کرده اما خبری از ایران نیست دیگه چیپس برسه ب هوندا....
فقط هم آکورد و سیویک LX مییان تو ایران...بقیه قابل پلاک شدن نی.....الان هم وارد شدن آکورد 180 تومن.سیویک 160تومن....قیمت جهانی هر دوشو بزاری رو هم 60هزار دلار نمیشه..ولی خوب اینجا با کل جهان فرق داره تنها کشوری هستیم تو دنیا که 8 تا 9 برابر قیمت واقعی ماشین بهش پول میدم این نشان از فرهنگ غنـــــــــی ماست..
نمایندگی شم فک کنم ته اتوبان ارتش باشه...
صفحه اصلی
فا
آریو فاکینگ اند کیدینگ می
اون وانت و چند تای دیگه در نمونه های بنزین سوز...دیزل..و هیبرید هستن..اینجا هم نمییان...