لینک euro ncap منظورمه....
نه نپوسیده کاتالوگ ماشین تا حالا دیدی مگه از نزدیک ؟ اینجور که شوما متعجب میشی شک دارم ب سئوالی که پرسیدم..
واقعا سئوال هاتو باید bookmark کنم نشون بچه های تی تی بدم بخندن اون بالا هم گفتم آکورد چندسال متواری بهترین وایمن ترین خودرو جهان انتخاب شد فروشش در آمریکا ب حدی بوده و هنوزم هست که شورولت نتونسته تو سدان رو دستش بیاد اولین برند ژاپنی بود که وارد بازار آمریکا شد(آمریکا یعنی خدای ماشین باز ها و..) الانم که 2013هستیم هنوزم که هنوزه فروش داره ...سال 2012 هم همانند 24سال قبل ایمن ترین خودروسال انتخاب شد...حالا بماند هوندا از موتور جت هم میسازه تا موتور قایق موتوری..و...
حالا فعلا چرخی بزن ببین حرفای کی کورسی شعره تا بعد برات ابول رستمو رو کنم

..سئوالای منم اون بالا بی پاسخ موند
نمکدون سوراخات کجاست؟
کجا سرچ زدی؟ چیپس جوری ب این نتیجه رسیدی که الان باید پراید 13بگیره؟. .حالا من نمیگم پراید همین تست 20سال پیش رو رو پژو 405 بگیرن نه رو سورن نه رو گنده تون زانتیا 3رو رد کردن من اسلام مییارم...پسر NOOBفرانسوی ها اگه اینکاره بودن که الان ما ماشین های دهه 80شون رو مونتاژ نمیکردیم که...پسر NOOBاصن ببین این تولیدات وطنی ای که میخرید تست ایمنی داره؟ نه!چون مشتریهای فهیمی مثل شما و امثال شما دارن که تست رو رسما تو جاده با سالیانه هزاران کشته ب ثبت میرسونن........فکرشو کن تنها خودروساز(مونتاژ کار ی ) هستیم که تست ایمنی نداره
شرایط سخت میشه از اون ور ماشینشون سخت جون تر میشه
آخه چرا خودتو زدی کلا تو اون کوچه!..بحث کاتالوگ که چندی قبل از سئوال من بود..در ضمن همه خودروهای ژآپنی و آمریکایی از اون اول تا حالا همشون دارای کاتالوگ هستن سرچکی هم بزنی بد نیست..
پسر شآد قبل اینکه پست بدی یه سرچی تو گوگل راجع ب هوندا و آکورد تو گوگل بزن بعد بیا نظر بده همین که میگی لینک بده خودش نشون میده هیچ اطلاعاتی نداری. وقتی من حرفی میزنم از رو باد فتخ م نیست که ...من نیازی نمیبینم بره شما برم منبع بیارم از سال 75ـــه کله م تو مجله ماشین ــه و مطبوعات خودرو و مینیگ های ژاپنی بازها....همین اندک اطلاعاتی هم که بهت دادم هم .....هم

...اتفاقا تو ناوگان تاکسی رانی محل ما 3دستگاه میتسوبیشی لنسر 91هست

...
اولا که داریم با تولیدات وطنی مقایسه میکنیم خودرو 23سال پیش رو .این خودش نشون دهنده عقب افتادگی فرهنگ-مردم-و خودروساز های ماست.دوما این (آکورد 91)که الان قیمتی بین 15تا 25داره...در حالی که الان 405 بیستو7تومن هست هر جور حساب میکنی از لحاظ فنی ایمنی ظاهر و سواری و...از خیلی از تولیدات وطنی الان حتی از زانتیا هم سر تر هست با20خرده سال سن......الان نیار من رو با بودجه 20تومن این تولیدات وطنی اصلا برآورده نمیکنه پس من چاره دیگه ای ندارم جز ماشین های با عمر 20سال و20 سال به بالا که با ماکسیما مونتاژی هم عوض نمیکنم منی که میدونم چی دارم سوار میشم ......
آکورد 2009 رو شما چند خریدی؟ تو ایران منظورته؟ اگه تو ایران خریدی شک ندارم که 6تا7برابر قیمت واقعیش پول دادی ..پس در قبال پول زیادی که شما ب هدر دادی باید م بگی آکورد چیزه خاصی نیست ..اگه در خارج از کشور خریدی بحث ش جداست اون موقع باید مقایسه ش کنیم با هم تیپ ها و هم کلاس ها و هم سدانی های خودش......