• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخباردنیای خودرو ...

baris manco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
115
هدف آگاه کردن مردم هست:D....خو من از رو عکس ایرادهایی که داره داد میزنه رو دارم میگم دیگه!
ماشین 20سال پیش چیه!!؟! سواری میدونی یعنی چیپس!؟ فول انژکتور یعنی چیپس ؟ ایربگ یعنی چیپس؟ ABSمیدونی یعنی چیپس ؟ 5ستاره ایمنی یعنی چیپس ؟ خودروسال 93 میدونی یعنی چیپس؟ پرفروش ترین خودرو آمریکا میدونی یعنی چیپس؟ماشین 20سال پیش ژاپنی میدونی چیه اصن؟ میدونستی نمیپرسیدی که......شوما یه ماشین ,وطنی تا سقف 20میلیون با این امکانات بره من پیدا کنم من همینجا اسلام مییارم....البته حق میدم ب مردمانی ک جوری بار اومدن که فقط میخوان یه وسیله ای باشه از توپ خونه تا ونک بره..
اگه مثلاً تویوتا کمری داشتی چیکار میکردی؟
میفروختم آکورد 97 میخردیم:D..

یه نمه دور رنگ نمیزنه؟:D

baris manco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
115
سلام عمولی ها:D..

همین امرو تو هفته نامه خودرو خوندم:D...

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های بااشاره ب افزایش 10درصدی مصرف بنزین در کشور در نوروز امسال گفت:با مصرف 98میلیون لیتر در نوروز سال جاری رکورد بالاترین مصرف بنزین در کشور ثبت شد..

به گفته وی : مصرف بنزین ایرانی ها به مرز 100میلیون لیتر در روز رسیده و ایران رکورد دار مصرف بنزین در دنیاست.......

طــِی نوشت: آمریکا با جمعیتی حدود 4 برابر ما روزانه فقط 60 لیتر مصرف دارن با انواع خودروهای پر حجم و قدرتمند........

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
هدف آگاه کردن مردم هست:D....خو من از رو عکس ایرادهایی که داره داد میزنه رو دارم میگم دیگه!
ماشین 20سال پیش چیه!!؟! سواری میدونی یعنی چیپس!؟ فول انژکتور یعنی چیپس ؟ ایربگ یعنی چیپس؟ ABSمیدونی یعنی چیپس ؟ 5ستاره ایمنی یعنی چیپس ؟ خودروسال 93 میدونی یعنی چیپس؟ پرفروش ترین خودرو آمریکا میدونی یعنی چیپس؟ماشین 20سال پیش ژاپنی میدونی چیه اصن؟
کولرم داره یا مث پیکانه؟
3550.gif

پ ن 1 : ایربگش اگه بترکه جایی هست برات شارژش کنه یا باید ببریش ژاپن؟
پ ن 2 : یه لینک از euro ncap یا هر موسسه ی معتبر دیگه ای که اینو تست کرده در مورد 5 ستاره بودنش بذار. تا زمانیکه لینک نذاری فرض میکنیم تست نشده.

شوما یه ماشین ,وطنی تا سقف 20میلیون با این امکانات بره من پیدا کنم من همینجا اسلام مییارم..
عجیجم با ایرانخودرو بیشتر حال میکنی یا سایپا؟
اگه از ایران خودرو میخوای، سورن
سورنی که دو سال (نه مث ماشین شما 20 سال) کار کرده باشه رو میشه با 20 تومن خرید.
abs
ایربگ
صندلی برقی با قابلیت تنظیم گودی کمر
شیشه برقی
آینه برقی
تنظیم ارتفاع نور جلو از داخل
کروز کنترل
یخچال (سفارشی البته)
ایموبلایزر
تیپ و کلاسشم صد تای ماشین شماست

اگرم نظرت رو سایپاست "تیبا" صفرش حدود 20 میلیونه

البته این دو موردی که گفتم گارانتی هم دارن. ینی یه سری از عیب و ایراداتش مجانی رفع میشه. ولی ماشین شما...

یه وقت فک نکنی قصدم طرفداری از ماشینای وطنیه یا دارم تعصب نشون میدم! اصولاً همه ی اینها چه خارجی چه داخلی یه تیکه آهن بیش نیستن. مساله ای که هست اینه که شما نباید توهم بزنی که از همه بهتری و حتی اگه فرغون داشته باشی فرغونت از ماشینای دوستانی که از ماشینشون عکس میذارن ارزشمند تره
یه تاپیک زدی واسه عکس ماشین کاربرا ولی اینقد حرفای ناجور میزنی آدم رغبت نمیکنه عکس بذاره

baris manco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
115
کولرم داره یا مث پیکانه؟
3550.gif
کول هم میکنه:D...
پ ن 1 : ایربگش اگه بترکه جایی هست برات شارژش کنه یا باید ببریش ژاپن؟
تهران میدون فتح .
کرج-انبار نفت.
پ ن 2 : یه لینک از euro ncap یا هر موسسه ی معتبر دیگه ای که اینو تست کرده در مورد 5 ستاره بودنش بذار. تا زمانیکه لینک نذاری فرض میکنیم تست نشده.
22سال پیش لینکی وجود داشته!؟ وقتی کاتالوگ ماشین موجود ـــه چه نیازی ب لینک هست؟ یه سرچی تو گوگل کنی خودت متبَجه میشی...چندتا پیدا کردم ولی هیتلر بودن.در ضمن هوندا 25ساله که داره ایمن ترین خودرو سال رو با خودش یَدک میکشه..
اگه از ایران خودرو میخوای، سورن
:lol:
abs
ایربگ
صندلی برقی با قابلیت تنظیم گودی کمر
شیشه برقی
آینه برقی
تنظیم ارتفاع نور جلو از داخل
کروز کنترل
یخچال (سفارشی البته)
ایموبلایزر
تیپ و کلاسشم صد تای ماشین شماست
شیشه برقی!! آیینه برقی!! صندلی برقی!! اینارو که ساده ترین تیپ هوندا آکورد 89 هم داره عمولی:D.....حالا بماند آکوردهای سفارش آمریکا 2400سی سی هستن و اتومات و .چای سرد کن و گرم کن:D...

شیشه برقی آیینه برقی صندلی برقی رو آپشن میدونی شومآ؟ اینا جزو ملزومات هر ماشینی هست...

5 میلیون هم زیاده بره خودرویی که موتورش بره پژو هست!! اونم پژو ی دهه 80 میلادی...

در ضمن اصالت و ریشه چیپس میشه این وسط...سورن چه اصالتی داره؟ ریشه ش کجاست؟ طراحی دهه 80میلادی SEAD..موتور پژو.قطعات چین ب سفارش ایران. از تست ایمنی ش هم برام میگی؟

یه وقت فک نکنی قصدم طرفداری از ماشینای وطنیه یا دارم تعصب نشون میدم!
پست هات کلا فکر کردن نمیخواد خودش نشون دهنده این هست که در واقع خودت اطلاعی نداری و ..........با تمام احترامی که برات قائل هستم NOOBمیزنی:D...

Sadhu

Registered User
لایک‌ها
499
کول هم میکنه:D...

تهران میدون فتح .
کرج-انبار نفت.

22سال پیش لینکی وجود داشته!؟ وقتی کاتالوگ ماشین موجود ـــه چه نیازی ب لینک هست؟ یه سرچی تو گوگل کنی خودت متبَجه میشی...چندتا پیدا کردم ولی هیتلر بودن.در ضمن هوندا 25ساله که داره ایمن ترین خودرو سال رو با خودش یَدک میکشه..

:lol:

شیشه برقی!! آیینه برقی!! صندلی برقی!! اینارو که ساده ترین تیپ هوندا آکورد 89 هم داره عمولی:D.....حالا بماند آکوردهای سفارش آمریکا 2400سی سی هستن و اتومات و .چای سرد کن و گرم کن:D...

شیشه برقی آیینه برقی صندلی برقی رو آپشن میدونی شومآ؟ اینا جزو ملزومات هر ماشینی هست...

5 میلیون هم زیاده بره خودرویی که موتورش بره پژو هست!! اونم پژو ی دهه 80 میلادی...

در ضمن اصالت و ریشه چیپس میشه این وسط...سورن چه اصالتی داره؟ ریشه ش کجاست؟ طراحی دهه 80میلادی SEAD..موتور پژو.قطعات چین ب سفارش ایران. از تست ایمنی ش هم برام میگی؟

پست هات کلا فکر کردن نمیخواد خودش نشون دهنده این هست که در واقع خودت اطلاعی نداری و ..........با تمام احترامی که برات قائل هستم NOOBمیزنی:D...

داداش اصلا شما بگو 6 ستاره ! وقتیمال ۲۰ سال پیش با این سرعت پیشرفت علم که دیگه مهم نیست ، البته من خودم طرفدار خودروی کلاسیک هستم ، که خودروی شما را شامل نمی شه ، بعد ام اگر آکورد ۲۰ و اندی شال پیش مطابق با نیازهای جامعه امروزی بود که همون لاین را بدون تغییر الانم تولید می کردن ( من خودم آکورد مدل ۲۰۰۹ داشتم ).دیگه همچین آش دهن سوزی نیست که آدم تو بوق و کرنا کنه که ۶ طبق جاهاز داره ، خال کنار لب داره

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
22سال پیش لینکی وجود داشته!؟
الان در مورد اهرام مصر هم لینک وجود داره. در حالیکه متعلق به 7000 سال پیشه. دلیل نمیشه اگه یه چیزی قدیمی بود اطلاعاتش موجود نباشه.
ماشین شمام اگه تست ایمنی روش انجام شده باشه بعد از اینکه اینترنت اختراع شده و سایتها زیاد شدن نتایجش در سایتها قرار گرفته و میشه پیداش کرد.

وقتی کاتالوگ ماشین موجود ـــه چه نیازی ب لینک هست؟
کاتالوگش هنوز نپوسیده؟ :lol: ینی شما داری به کاتالوگِ ماشین استناد میکنی میگی 5 ستاره؟
143fs503525.gif

جهنم. همون کاتالوگشو همون جایی که میگی نوشته 5 ستارست اسکن کن بذار

یه سرچی تو گوگل کنی خودت متبَجه میشی...چندتا پیدا کردم ولی هیتلر بودن.
سرچ زدم متوجه شدم که شرایط تست خودروها سال به سال سخت تر میشه. ینی تستی که 20 سال پیش روی آکورد انجام شده (اگر شده باشه) و 5 ستاره گرفته (اگر گرفته باشه) الان اگه روی پراید همون تستِ 20 سال پیش انجام بشه از 5 ستاره 13 تا ستاره میگیره
25r30wi.gif

در ضمن هوندا 25ساله که داره ایمن ترین خودرو سال رو با خودش یَدک میکشه..
شما حرفایی که تو تاکسی شنیدیو نباید هر جایی بازگو کنی. الان واسه این حرفت منبع معتبر داری؟ لینک بده

از تست ایمنی ش هم برام میگی؟
قرار شد اول 5 ستاره بودن آکوردتو اثبات کنی. اون وقت منم کاتالوگِ سورنو زیر و رو میکنم ببینم در مورد ایمنی چی توش نوشته :D چون ظاهرا مندرجات کاتالوگ برای شما یه مدرکِ خیلی محکم و قابل قبوله ;)

baris manco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
115
الان در مورد اهرام مصر هم لینک وجود داره. در حالیکه متعلق به 7000 سال پیشه. دلیل نمیشه اگه یه چیزی قدیمی بود اطلاعاتش موجود نباشه.
لینک euro ncap منظورمه....
کاتالوگش هنوز نپوسیده؟
laughingsmiley.gif
نه نپوسیده کاتالوگ ماشین تا حالا دیدی مگه از نزدیک ؟ اینجور که شوما متعجب میشی شک دارم ب سئوالی که پرسیدم..
ینی شما داری به کاتالوگِ ماشین استناد میکنی میگی 5 ستاره؟
واقعا سئوال هاتو باید bookmark کنم نشون بچه های تی تی بدم بخندن اون بالا هم گفتم آکورد چندسال متواری بهترین وایمن ترین خودرو جهان انتخاب شد فروشش در آمریکا ب حدی بوده و هنوزم هست که شورولت نتونسته تو سدان رو دستش بیاد اولین برند ژاپنی بود که وارد بازار آمریکا شد(آمریکا یعنی خدای ماشین باز ها و..) الانم که 2013هستیم هنوزم که هنوزه فروش داره ...سال 2012 هم همانند 24سال قبل ایمن ترین خودروسال انتخاب شد...حالا بماند هوندا از موتور جت هم میسازه تا موتور قایق موتوری..و...
جهنم. همون کاتالوگشو همون جایی که میگی نوشته 5 ستارست اسکن کن بذار
حالا فعلا چرخی بزن ببین حرفای کی کورسی شعره تا بعد برات ابول رستمو رو کنم:D..سئوالای منم اون بالا بی پاسخ موند

سرچ زدم متوجه شدم که شرایط تست خودروها سال به سال سخت تر میشه. ینی تستی که 20 سال پیش روی آکورد انجام شده (اگر شده باشه) و 5 ستاره گرفته (اگر گرفته باشه) الان اگه روی پراید همون تستِ 20 سال پیش انجام بشه از 5 ستاره 13 تا ستاره میگیره
نمکدون سوراخات کجاست؟
کجا سرچ زدی؟ چیپس جوری ب این نتیجه رسیدی که الان باید پراید 13بگیره؟. .حالا من نمیگم پراید همین تست 20سال پیش رو رو پژو 405 بگیرن نه رو سورن نه رو گنده تون زانتیا 3رو رد کردن من اسلام مییارم...پسر NOOBفرانسوی ها اگه اینکاره بودن که الان ما ماشین های دهه 80شون رو مونتاژ نمیکردیم که...پسر NOOBاصن ببین این تولیدات وطنی ای که میخرید تست ایمنی داره؟ نه!چون مشتریهای فهیمی مثل شما و امثال شما دارن که تست رو رسما تو جاده با سالیانه هزاران کشته ب ثبت میرسونن........فکرشو کن تنها خودروساز(مونتاژ کار ی ) هستیم که تست ایمنی نداره
شرایط سخت میشه از اون ور ماشینشون سخت جون تر میشه

قرار شد اول 5 ستاره بودن آکوردتو اثبات کنی. اون وقت منم کاتالوگِ سورنو زیر و رو میکنم ببینم در مورد ایمنی چی توش نوشته
biggrinsmiley.gif
چون ظاهرا مندرجات کاتالوگ برای شما یه مدرکِ خیلی محکم و قابل قبوله
winksmiley02.gif
آخه چرا خودتو زدی کلا تو اون کوچه!..بحث کاتالوگ که چندی قبل از سئوال من بود..در ضمن همه خودروهای ژآپنی و آمریکایی از اون اول تا حالا همشون دارای کاتالوگ هستن سرچکی هم بزنی بد نیست..

شما حرفایی که تو تاکسی شنیدیو نباید هر جایی بازگو کنی. الان واسه این حرفت منبع معتبر داری؟ لینک بده
پسر شآد قبل اینکه پست بدی یه سرچی تو گوگل راجع ب هوندا و آکورد تو گوگل بزن بعد بیا نظر بده همین که میگی لینک بده خودش نشون میده هیچ اطلاعاتی نداری. وقتی من حرفی میزنم از رو باد فتخ م نیست که ...من نیازی نمیبینم بره شما برم منبع بیارم از سال 75ـــه کله م تو مجله ماشین ــه و مطبوعات خودرو و مینیگ های ژاپنی بازها....همین اندک اطلاعاتی هم که بهت دادم هم .....هم:D...اتفاقا تو ناوگان تاکسی رانی محل ما 3دستگاه میتسوبیشی لنسر 91هست:D...

داداش اصلا شما بگو 6 ستاره ! وقتیمال ۲۰ سال پیش با این سرعت پیشرفت علم که دیگه مهم نیست ، البته من خودم طرفدار خودروی کلاسیک هستم ، که خودروی شما را شامل نمی شه ، بعد ام اگر آکورد ۲۰ و اندی شال پیش مطابق با نیازهای جامعه امروزی بود که همون لاین را بدون تغییر الانم تولید می کردن ( من خودم آکورد مدل ۲۰۰۹ داشتم ).دیگه همچین آش دهن سوزی نیست که آدم تو بوق و کرنا کنه که ۶ طبق جاهاز داره ، خال کنار لب داره
اولا که داریم با تولیدات وطنی مقایسه میکنیم خودرو 23سال پیش رو .این خودش نشون دهنده عقب افتادگی فرهنگ-مردم-و خودروساز های ماست.دوما این (آکورد 91)که الان قیمتی بین 15تا 25داره...در حالی که الان 405 بیستو7تومن هست هر جور حساب میکنی از لحاظ فنی ایمنی ظاهر و سواری و...از خیلی از تولیدات وطنی الان حتی از زانتیا هم سر تر هست با20خرده سال سن......الان نیار من رو با بودجه 20تومن این تولیدات وطنی اصلا برآورده نمیکنه پس من چاره دیگه ای ندارم جز ماشین های با عمر 20سال و20 سال به بالا که با ماکسیما مونتاژی هم عوض نمیکنم منی که میدونم چی دارم سوار میشم ......
آکورد 2009 رو شما چند خریدی؟ تو ایران منظورته؟ اگه تو ایران خریدی شک ندارم که 6تا7برابر قیمت واقعیش پول دادی ..پس در قبال پول زیادی که شما ب هدر دادی باید م بگی آکورد چیزه خاصی نیست ..اگه در خارج از کشور خریدی بحث ش جداست اون موقع باید مقایسه ش کنیم با هم تیپ ها و هم کلاس ها و هم سدانی های خودش......

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
لینک euro ncap منظورمه....

نه نپوسیده کاتالوگ ماشین تا حالا دیدی مگه از نزدیک ؟ اینجور که شوما متعجب میشی شک دارم ب سئوالی که پرسیدم..

واقعا سئوال هاتو باید bookmark کنم نشون بچه های تی تی بدم بخندن اون بالا هم گفتم آکورد چندسال متواری بهترین وایمن ترین خودرو جهان انتخاب شد فروشش در آمریکا ب حدی بوده و هنوزم هست که شورولت نتونسته تو سدان رو دستش بیاد اولین برند ژاپنی بود که وارد بازار آمریکا شد(آمریکا یعنی خدای ماشین باز ها و..) الانم که 2013هستیم هنوزم که هنوزه فروش داره ...سال 2012 هم همانند 24سال قبل ایمن ترین خودروسال انتخاب شد...حالا بماند هوندا از موتور جت هم میسازه تا موتور قایق موتوری..و...

حالا فعلا چرخی بزن ببین حرفای کی کورسی شعره تا بعد برات ابول رستمو رو کنم:D..سئوالای منم اون بالا بی پاسخ موند

نمکدون سوراخات کجاست؟
کجا سرچ زدی؟ چیپس جوری ب این نتیجه رسیدی که الان باید پراید 13بگیره؟. .حالا من نمیگم پراید همین تست 20سال پیش رو رو پژو 405 بگیرن نه رو سورن نه رو گنده تون زانتیا 3رو رد کردن من اسلام مییارم...پسر NOOBفرانسوی ها اگه اینکاره بودن که الان ما ماشین های دهه 80شون رو مونتاژ نمیکردیم که...پسر NOOBاصن ببین این تولیدات وطنی ای که میخرید تست ایمنی داره؟ نه!چون مشتریهای فهیمی مثل شما و امثال شما دارن که تست رو رسما تو جاده با سالیانه هزاران کشته ب ثبت میرسونن........فکرشو کن تنها خودروساز(مونتاژ کار ی ) هستیم که تست ایمنی نداره
شرایط سخت میشه از اون ور ماشینشون سخت جون تر میشه

آخه چرا خودتو زدی کلا تو اون کوچه!..بحث کاتالوگ که چندی قبل از سئوال من بود..در ضمن همه خودروهای ژآپنی و آمریکایی از اون اول تا حالا همشون دارای کاتالوگ هستن سرچکی هم بزنی بد نیست..

پسر شآد قبل اینکه پست بدی یه سرچی تو گوگل راجع ب هوندا و آکورد تو گوگل بزن بعد بیا نظر بده همین که میگی لینک بده خودش نشون میده هیچ اطلاعاتی نداری. وقتی من حرفی میزنم از رو باد فتخ م نیست که ...من نیازی نمیبینم بره شما برم منبع بیارم از سال 75ـــه کله م تو مجله ماشین ــه و مطبوعات خودرو و مینیگ های ژاپنی بازها....همین اندک اطلاعاتی هم که بهت دادم هم .....هم:D...اتفاقا تو ناوگان تاکسی رانی محل ما 3دستگاه میتسوبیشی لنسر 91هست:D...

اولا که داریم با تولیدات وطنی مقایسه میکنیم خودرو 23سال پیش رو .این خودش نشون دهنده عقب افتادگی فرهنگ-مردم-و خودروساز های ماست.دوما این (آکورد 91)که الان قیمتی بین 15تا 25داره...در حالی که الان 405 بیستو7تومن هست هر جور حساب میکنی از لحاظ فنی ایمنی ظاهر و سواری و...از خیلی از تولیدات وطنی الان حتی از زانتیا هم سر تر هست با20خرده سال سن......الان نیار من رو با بودجه 20تومن این تولیدات وطنی اصلا برآورده نمیکنه پس من چاره دیگه ای ندارم جز ماشین های با عمر 20سال و20 سال به بالا که با ماکسیما مونتاژی هم عوض نمیکنم منی که میدونم چی دارم سوار میشم ......
آکورد 2009 رو شما چند خریدی؟ تو ایران منظورته؟ اگه تو ایران خریدی شک ندارم که 6تا7برابر قیمت واقعیش پول دادی ..پس در قبال پول زیادی که شما ب هدر دادی باید م بگی آکورد چیزه خاصی نیست ..اگه در خارج از کشور خریدی بحث ش جداست اون موقع باید مقایسه ش کنیم با هم تیپ ها و هم کلاس ها و هم سدانی های خودش......
صحبتات به جای اینکه فنی و منطقی باشه، کوچه بازاری و به دور از منطق و دلیل و مدرکه و من دلیلی به ادامه ی بحث با شما (مخصوصا با این ادبیاتی که پیش گرفتید) نمیبینم.

به هر حال به نظر میاد این بحث « 5 ستاره بودن ایمنی ماشین شما » و « ماندن در صدر ایمن ترین خودروی جهان به قول خودتون 25 سال متواری! » و « پر فروش ترین خودروی آمریکا » و ... از اون دسته صحبتهای مسخره ای هست که مطرح میکنید و نه تنها نمیتونید لینکی برای اثباتش قرار بدید، حتی حاضر نیستید از کاتالوگی که در موردش صحبت میکنید عکس بگیرید ( چون مطلقاً چنین مطلبی در مورد 5 ستاره بودن ماشین در کاتالوگ وجود نداره و طبیعتاً شما نمیتونید از چیزی که نوشته نشده عکس بگیرید! هر چند به فرض محال و در صورت وجودش هم ادعای سازنده نمیتونست ملاک باشه. فقط میتونست دلیل بر راستگویی شما باشه، که اینگونه نشد) بنابر این برای اینکه بحث کاتالوگ خاتمه پیدا کنه و کاربرا فراموش کنن محور صحبت در مورد چی بود به حرف های سخیف مثل « تا حالا کاتالوگ از نزدیک دیدی؟ » ، « noob میزنی » و... روی میارید. بلکه بحث منحرف بشه و کسی دنباله ی صحبتتونو نگیره. در حالیکه نوشته ها و ادعاهای شما در تاپیک موجود هست و با یه دور خوندنش روشن میشه حرف های شما چقدر پوچ و بی ارزش و غیر منطقیه و اینطور به نظر میاد که این صحبتها و ادعاها از زبان یه نوجوان جو زده و بی اطلاعه.

هر نتیجه ای لازم بود گرفته بشه دوستان با مطالعه ی پست های من و شما بهش میرسن. خوش باشی

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
صحبتات به جای اینکه فنی و منطقی باشه، کوچه بازاری و به دور از منطق و دلیل و مدرکه و من دلیلی به ادامه ی بحث با شما (مخصوصا با این ادبیاتی که پیش گرفتید) نمیبینم.

به هر حال به نظر میاد این بحث « 5 ستاره بودن ایمنی ماشین شما » و « ماندن در صدر ایمن ترین خودروی جهان به قول خودتون 25 سال متواری! » و « پر فروش ترین خودروی آمریکا » و ... از اون دسته صحبتهای مسخره ای هست که مطرح میکنید و نه تنها نمیتونید لینکی برای اثباتش قرار بدید، حتی حاضر نیستید از کاتالوگی که در موردش صحبت میکنید عکس بگیرید ( چون مطلقاً چنین مطلبی در مورد 5 ستاره بودن ماشین در کاتالوگ وجود نداره و طبیعتاً شما نمیتونید از چیزی که نوشته نشده عکس بگیرید! هر چند به فرض محال و در صورت وجودش هم ادعای سازنده نمیتونست ملاک باشه. فقط میتونست دلیل بر راستگویی شما باشه، که اینگونه نشد) بنابر این برای اینکه بحث کاتالوگ خاتمه پیدا کنه و کاربرا فراموش کنن محور صحبت در مورد چی بود به حرف های سخیف مثل « تا حالا کاتالوگ از نزدیک دیدی؟ » ، « noob میزنی » و... روی میارید. بلکه بحث منحرف بشه و کسی دنباله ی صحبتتونو نگیره. در حالیکه نوشته ها و ادعاهای شما در تاپیک موجود هست و با یه دور خوندنش روشن میشه حرف های شما چقدر پوچ و بی ارزش و غیر منطقیه و اینطور به نظر میاد که این صحبتها و ادعاها از زبان یه نوجوان جو زده و بی اطلاعه.

هر نتیجه ای لازم بود گرفته بشه دوستان با مطالعه ی پست های من و شما بهش میرسن. خوش باشی

حق با شماست فکر کنم ایشون 16 17 سالش باشه یا لااقل در این حد چون مثل بچه ها فقط خودشو جر میده بگه مال من خوبه
دیگه پارس و زانتیا و سورن هرچی ک باشن از ماشین های 30 سال پیش بهترن
شما دلیلی نه دارید واسه اینکه 25 سال پیاپی امن ترین خودرو جهان بوده نه مدرکی دال بر 5 ستاره بودن دارید نه مدرکی ک نشون بده پر فروش ترین بوده
فقط جر میدی خودتو تاپیک زدی عکس ماشینتون دیگه تو چیکار داری ماشینشون چی باشه!! پیکان باشه پارس باشه لامبورگینی باشه
منم عکسی ک گذاشتمو بر میدارم بذارید عکس ماشین داداشتون بمونه

Takesh-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
590
آقا داستان از این قراره تماس گرفت با خونه گقت ماشین داری ؟ گفتم آره و گفت چیه و....منم با خودم گفتم حتمی سرکاری و ..... واسه همین پیچوندمش اونم آخرش گفت سوختت رو باطل میکنیم
به نظر من چرته چون نه اسمم رو میدونست نه شماره همراهو داشت نه مدل ماشین رو میدونست اصن نمیدونست ماشین داریم یانه
خلاصه گفتم بقیه هم در جریان باشن گولشون رو نخرن
اگرم نه واقعی بوده که بیچاره شدیم و حالا بگید چیکار کنم؟ واسه شما هم شده

baris manco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
115
واقعا وای ب حال دوستان ساده ما....حتی حاظر نیستن یه سرچی بکنن که همه چی دستشون بیاد..
اینم لینک شاید فرجی شد دوستان
خو بذار از جدید شروع کنم بریم ب قدیم...سال 2013 هم دوباره داره ایمن ترین میشه.

ایمن ترین خودروهای سال ۲۰۱۳ کدام ها هستند؟ موسسه بیمه ایمنی بزرگراه ها (IIHS) اخیراً لیست امن ترین خودروهای سال ۲۰۱۳ را منتشر کرده است. در این لیست تعداد ۱۱۷ خودرو قرار دارد که دارای بیشترین میزان امنیت بودند. سیزده خودروی برتر این لیست به روایت زیر هستند:
هوندا آکورد دو درب – Honda Accord 2-door
هوندا آکورد معمولاً همیشه در رده های بالای امنیت قرار دارد امسال هم قرار گرفته است. این مدل دو درب هم ظاهری اسپورت دارد و هم دارای امنیت بسیار بالایی است.

هوندا آکورد چهار درب – Honda Accord 4-door
این هوندا آکورد چهار درب همانند نوع دو درب آن دارای سطح بالایی از امنیت است. خانواده هایی که بدنبال خودرویی با امنیت بالا هستند می توانند از این مدل سدان استفاده کنند.

=======================================================================
جواب همه ی دوستان از اینجا ب بعد مشخص خواهد شد.

این بره اون عزیزی که با زانتیا مقایسه میکنه ماشین 25سال پیش مارو.

سرآمد تکنولوژی و کیفیت مال آکورا که مال هونداست و بعدش هم هونداست
هوندا آکورد 93 بهترین خودروی سال دنیا شده.زانتیا هم فکر کنم مال یکی دو سال قبلش باشه آیا زانتیا هم حرفی داشته تو اون زمان بزنه؟
تو بحث ایمنی همه هم آکورد رو میشناسن هم زانتیا رو دیگه دلیلی نداره من چیزی بگم
تو بحث کیفیت قطعات و موتور که دوستانی که زانتیا دارند میدونند محاله 20 سال بدون خرج باشه
تو بحث هندلینگ هم آکورد حدود0.9 جی هست که از زانتیا که حدود 0.75 جی هست یه دنیا فاصله داره
فکر نمیکنم زیر بندی آکورد زیر هیچ ماشینی تا 50 میلیون باشه

اینم تست تصادف زانتیا که نمره اسفناک 1نیم رو گرفته..زانتیا مدل 97 با ستاره ایمنی 1نیم و آکورد 91 با ستاره ایمنی 5.
تست تصادف زانتیا

Citroen Xantia | Euro NCAP - For safer cars crash test safety rating
كسي كه بدونه اين ماشين چيه مطمئن باش يه هزاري بابت زانتيا نميده. كسي هم كه ندونه آكورد چيه يه هزاري بابت آكورد نميده...

اینم سیستم هایی که هوندا از دهه 60 تو محصولاتش ب کار میبره بره اون عزیزی ک سورن رو میکنه:D
...
http://www.dkmag.net/index.php?option=com_k2&view=item&id=2531:هوندا-آكورد-خاطره‌انگيز&Itemid=83

اینم بماند که هوندا در مسابقات فرمول 1هم مقام هایی داره
مشخصات اکورد EX 1991

4 تا شيشه برقي
آينه برقي
سانروف برقي
صندلي برقي
تهويه برقي
كروز كنترل
و.غیره هایی که تو صفحه قبل گفتم
دنده اتومات( حالت اسپرت- امكان تعويض دنده دستي)
موتور 2200 سي سي 16 سوپاپ انژكتور با 140 اسب قدرت
4.8 ستاره ايمني از تست آمريكا
حالا آپشن های مدل EXIش بماند..
سيستم تعليق عقب مولتي لينك كه هنوز كه هنوزه لنگشو نديدم!!
هندلينگ فوق العاده.

مشخصات فنی

نوع موتور : L4
حجم موتور : 2156 cc
ضريب كمپرس : 8.9 / 1
سوخت رساني : انژكتوري مولتي پوينت
حداكثر قدرت : 5600 @ 140
حداكثر گشتاور : 143 @ 4500
حداكثر سرعت : 220
طول : 4.67
عرض : 1.78
ارتفاع : 1.41

مشخصات زانتیا

نام خودرو زانتیا 2000 - XANTIA 2000
کلاس خودرو لیفت بک
گیربکس 5 دنده دستی
محور محرک دیفرانسیل جلو
تعداد و آرایش سیلندر/ سوپاپ 4 خطی/16
حجم موتوربه سی سی 1997
قدرت - اسب بخار/دور در دقیقه 120/5500
گشتاور - نیوتن متر/ دور بر دقیقه 175/4200
توان وزنی مخصوص - اسب بخار بر تن 107
توان خروجی مخصوص - اسب بخار بر لیتر 68
حداکثر سرعت - کیلومتر بر ساعت 200
شتاب 0 تا 100 کیلومتر در ساعت-ثانیه 9/5
طول/عرض/ارتفاع - میلیمتر 1400/1755/4524
فاصله دو چرخ جلو/ دو محور - میلیمتر 2740/1500
استاندارد آلایندگی EURO 2
حجم مخزن سوخت - لیتر 65

فک نمیکنم جای بحثی مونده باش ـــه با عزیزی که زانتیارو ب رخ میکشه بدون هیچ گونه اطلاعاتی...مثل بعضی ها
====================================================================

اینم بره اون دوست عزیز و مطلعه که منتظر لینک هست

پر فروش ترین خودروهای دنیا در سال 2011 (آکورد):..لینک 2012 ش رو پیدا نکردم ولی مطمئنم که اسمی از هوندا هست
http://www.edmunds.com/car-reviews/t...-for-2011.html

کم مصرف ترین خودروهای دنیا (سیویک و آکورد):
http://www.edmunds.com/car-reviews/t...-for-2012.html

بهترین خودروهای خانواده (با حضور سه نماینده از هوندا):
http://www.edmunds.com/car-reviews/t...-for-2012.html

محبوب ترین خودروهای جهان از نظر مصرف کنندگان: (آکورد در ردۀاول وسیویک دوم، اثری از فرانسوی نمی بینید!)
http://www.edmunds.com/car-reviews/c...t-popular.html

بهترین خودروهای خانواده (هوندا ادیسه مقام دوم، هوندا CR-V پنجم، سیویک هشتم):
http://www.kbb.com/car-reviews-and-n...electedindex=8

10 خودروی برتر دنیا از همه لحاظ (از سوی مجلۀ CAR & DRIVER یکی از معتبرترین منابعِ ترین های موتوری):
http://www.caranddriver.com/features...t-cars-feature

10 خودروی برتر سایز متوسط با قیمت مناسب:

http://usnews.rankingsandreviews.com...e-Midsize-Cars

هوندا سی سال افتخار و غرور: Car and Driver 10Best - Wikipedia, the free encyclopedia
هوندا خودروی سال جهان: Car of the Year - Wikipedia, the free encyclopedia
و اگه بخواهید، بغیر از ویکی، از دهها منبع مختلف براتون لینک میزارم.
فقط جالب اینجاست که تو هیچ کجای اینها اثری از برند درجۀ 3 سیتروئن نیست.
این رو هم بدونید که با تولید C5 بعد از زانتیا، سیتروئن یکی از افتضاح ترین طراحی های تاریخ تولیدش رو رونمایی کرد

واقعا جای تاسف داره که دوستان مییان تولیدات .وطنی رو با یه ژاپنی مقایسه میکنن بدون هیچ کونه اطلاعاتی

اگه هم دیشب لینک نذاشتم ب خاطر نت دایل آپ م هست....

متاسفم بره خودم که 4ساعت با دوستانی بحث کردم که ارزششو نداشت

بماند که خیلی از سئوالات من بی پاسخ مونده..

BOOKMARKکنید پست منو ب اطلاعاتتون اضافه بشه.....

شهدای گمنام رو شرمنده کردید شما ها

Behdadi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ماشین های دهه 90 ژاپن در صورتی که تمیز و خوب نگهداری شده باشند از اکثر خودروهای صفر کیلومتر ما بهترند...
آکورد،سیویک،میتسو لنسر گالانت کرولا همه ی این ها محشر و فوق العاده ان...
وانت هایلوکس دهه نود ببینید هنوز محبوب قاچاقچی هاست...

Sadhu

Registered User
لایک‌ها
499
آخه پسر خوب این اطلاعاتی که دادی یا مال کلا کمپانی honda. یا آکورد های جدید که با ۲۰ سال پیش تفاوتهای بسیار زیادی داره مسلما ، و به نظر بنده که مسلما ۲ تا ۳ ماشین بیشتر از شما اوراق کردم ، خرید ماشین ۲۰ سال پیش ، اشتباه چون ماشین نیاز به لوازم یدک و قطعات داره ، حالا بماند که هوندا کمپانی قوی هست و ماشیناش را شخصا خیلی دوست دارم ، من هوندا آکورد مدل سال ۲۰۰۹(البته اون موقع مدل سال بود) سنگاپور که بودم سوار می شدم . حالا اشکال نداره پسر خوب شما هم یک روز بزرگ میشی بودجه و قدرت خریدت میره بالا اون موقع است که به انتخابات الانت ممکن خندت بگیره ،

Last edited:

shadow fiend

Registered User
لایک‌ها
515
رزرو واسه یه چند سال دیگه که شاید فرجی بشه و منم یه ماشین گیرم بیاد.
:)
خدایا دوست دارم.
یه چی باشه تا دانشگاه ببرتم هم بسه!

HITBOY

Registered User
لایک‌ها
132
البته همین الانم هوندا آکورد 2012 فکر میکنم چیزی حدود 150 میلیون باشه!
2013 اش بماند!

AZAZEL

Registered User
لایک‌ها
341
هدف از زدن این تاپیک ها با هم بودن و افزایش رفاقته نه اینکه هی بخوایم همدیگه رو دست بندازیم داداش استارتر شما یه سر برو عکس سیستم اعضا حتما کسایی که کیس های 10 میلیونی دارن باید به کسایی که کیس ضعیف دارن بگن این لگن چیه گذاشتی ؟؟ شما اگر می خواید ایرادات ماشین ها رو بگید ایرادی نداره اما لفظی که شما در پیش گرفتید تند و زننده هستش .

abbas joon

Registered User
لایک‌ها
218

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
اینا یه سری بیمار روانی و در پاره ای موارد کلاهبردار هستن
اگه اطلاعاتی بهشون ندید جای نگرانی نیست.

mak.k

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
214
اینم ماشین من ( فرزندمه ) از تمامی زوایا
برید حال کنید واسه خودتون

2.jpg7.jpg8.jpg

شک نکنید تردید بکنید
:blink:

بالا