• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخباردنیای خودرو ...

azada

Registered User
لایک‌ها
279
قدیما بیشتر برای کپسول آتش نشانی ماشین زنگ میزدن!!!

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
سلام

در این تاپیک نکاتی برای کسانی که میخوان به سفرهای بین شهری برن قرار میگیره و اگر دوستان همکاری کنن و مطلب اضافه کنن کم کم میتونه به عنوان یک مرجع جامع از نکات و ضروریات سفر مورد استفاده قرار بگیره

همونطور که بهتر از من می دونید برای داشتن یه سفر خوب و راحت، یکسری باید ها و نبایدهایی وجود داره که اگر رعایت بشه احتمال مواجه شدن با مشکل رو کم میکنه.

پس هر نکته ای در مورد ایمنی خودرو، تجهیزات، شرایط رانندگی، رفتارهای حادثه ساز و... می دونید و همچنین اگر تجربیاتی دارید و فکر میکنید به اشتراک گذاشتنش مفید هست در این تاپیک مطرح کنید.

thanks

remix.hotel

Registered User
لایک‌ها
15
بسیار تاپیک کاربردی زدی جناب استارتر

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
مرسی remix جان.
با یه نکته ی ریز شروع میکنیم
collapse_40b_collapsed.png

اگر همسفرهای دیگه ای شما رو همراهی میکنن قبل از سفر توجه کنید ببینید آیا سیمکارت شما و همراهانتون از اپراتورهای مختلف هست یا همش یکیه. مثلاً اگر همه ی سیمکارتها ایرانسله، یدونه سیمکارت همراه اول هم با خودتون ببرید (یا اگر تنها سفر میکنید دو تا سیمکارت مختلف با خودتون ببرید) . چون بعضی از مناطق و جاده ها جزو نقاط کور یکی از اپراتورها هست و اون اپراتور در اون نقطه پوشش و آنتن دهی نداره . در چنین وضعیتی اگر نیاز پیدا کنید با اقوامتون یا امداد خودرو یا خدای نکرده 115 و ... تماس ضروری برقرار کنید به ارزش سیمکارت اضافی پی میبرید.

اگر دوستان هم نکاتی به ذهنشون میرسه بگن. هر چند به ظاهر ساده باشه

Takesh-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
590
به نظر بانک اطلاعات بودن میخاستم آمار بیرون بکشن چون مثل مرکز پیام صدای همهمه و صحبت میومد خاصتم به سایرین هم اطلاع بدم که اینجوری میشه اطلاعاتتون رو میکشن بیرون و بعد زرت و زرت زنگ میزنن که فلان و بمان

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
البته بنده زیاد افتخار نداشتم سوار ایشون بشم :دی سر جمع یه ۱۰ بار شد فکر کنم.

تازه افتخار نداشتی 10 بار سوار شدی؟ :دی
ما که یه بارم سوار نشدیم چی بگیم؟

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189

آخه اصفهان ژیان زیاد داشت :D یه افسانه هایی بود مبنی بر این که یارو اصفهانیه شرط بندی میکنه میبازه میره همه ژیان های کشورو میخره میاره.

sohrab zar

Registered User
لایک‌ها
22
ااااا یادش بخیر بابام بچه بودم ژیان داشت در حدد بوگاتی عاشقش بودم :rolleyes:

پدر بزرگمم زمان شاه نمایندگیشو داشت که به سنن من قد نمیده :sly:

Sent from my X10i using Tapatalk 2

Takesh-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
590
منم تا حالا سوار نشدم :دی
تو کف موندم یه بار پشتش بشینم ببینم این لامصب چیه آخه اینقدر راجع بهش افسانه میگن :دی
دندش چجوری عوض میشه و.....

آخه اصفهان ژیان زیاد داشت :D یه افسانه هایی بود مبنی بر این که یارو اصفهانیه شرط بندی میکنه میبازه میره همه ژیان های کشورو میخره میاره.

با روحیات اصفهانیا گویا خیلی هم خوانی داره :دی

mamdo

Registered User
لایک‌ها
38
تی تی عالیه اگه راجع به موتور هم اطلاعات خواستید persianmotor.net عالیه .

فرهاد 021

Registered User
لایک‌ها
20
آقا اسم تی تی هرجا باشه ما وظیفه خودمون میدونیم جواب بدیم
ما سرباز تیونینگ تاک هستیم

ebara

Registered User
لایک‌ها
3
سلام خدمت دوستان عزیز
هدف از این تاپیک کمک خواستن از دوستان و اساتید گل برای حل مشکلمه-مشکلی که بیچارم کرده:(
سرتون رو درد نیارم-من 1پراید 141 آی مدل 82 نیمه انژکتوری گرفتم که از وقتی خریدم هرروز پمپ بنزینم:(
مصرف سوختش وحشتناک بالاس
بنظرتون چیکارش کنم؟؟قابل حل هست
اصلا کسی تا حالا همچین مشکلی داشته؟

ممنون:)

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
قبل از حرکت یکسری از موارد رو باید کنترل و بازدید کنید و اگر مشکلی داشتند برطرف بشن

سطح روغن ترمز - روغن موتور - روغن هیدرولیک (در صورت وجود) - آب رادیات - ...

چراغهای ماشین (نور بالا و پایین - چراغ ترمز - راهنماها ...) - برف پاک کن - بوق - کولر - کلاً هر سیستم برقی ئی که به ذهنتون میرسه

سلامت آمپرها

لنت ترمز (اگه در حال اتمام بود قبل از سفر عوضش کنید)

فشار باد تایرها

سلامت زاپاس

جَک

ممکنه مثلا در قسمتی از جاده خورده شیشه یا هر چیز دیگه ای وجود داشته باشه و بعد از طی مسافتی زمانیکه برای استراحت توقف میکنید متوجه بشید همزمان دو~سه تا از لاستیکاتون داره باد کم میکنه. وقتی با اینجور پنچری های خفیف مواجه میشید نه میتونید مسیرتونو ادامه بدید و نه وسط بیابون امکانات پنچرگیری دارید. در این مواقع، داشتن اسپری پنچرگیری یا یدونه از این پمپ برقیها که میشه باهاش باد تایرها رو سریع کم و زیاد کرد بد نیست.

جعبه ی آچار فراموش نشه

کیفیت بنزین هم در شهرهای مختلف فرق میکنه. از شهر خودتون باک ـو پر کنید

تابلوی خطر و چراغ گردون هم بسیار مفید هست. فرض کنید شب در یک جاده ی فاقد شونه خاکی که از قضا روشنایی هم نداره (مثل جاده های کوهستانی یا بزرگراه هایی که گارد ریل دارند) مجبور میشید توقف کنید (بخاطر خراب شدن ماشین یا پنچری لاستیک یا هر دلیل دیگه ای) . اینجا تفاوتِ داشتن یا نداشتنِ چراغ گردون و تابلوی شبرنگ مشخص میشه. ممکنه همین دو تا وسیله ی ساده جون یه نفرو نجات بده

TABRIZ-MACHINERY

Registered User
لایک‌ها
25
هر رنگی که دلت بخواد داشت.
الانم که میتونی ببینیش شده ماشین کلکسیونی و لوکس و ارزوی خیلی از کلکسیونر ها چون دیگه پیدا نمیشه.
من الان یدونه بخوام بگیرم 30-35 تومن میگن حتما.فولکس بدتر از این.پیکانمهم داره همینطوری میشه و حتی خوده رنو.

بالا