• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
با تشکر از اینکه این فرصت رو در اختیار بنده قرار دادید

مدیریت چند سایت و فروشگاه اینترنتی + خرید و فروش ملک + تولید پارچه در اصفهان + خرید و فروش سکه طلا ، چهار شغل اصلی بنده هست به ترتیب نوشتن اولویت دارن

این سوالی که مطرح کردم رو برای کار پارچه میخواستم بطور کلی همه کاره و هیش کاره هستم و اکثر وقتم آزاده

ماشاا... چقدر اکتیوی ‍
اقا ادرس سایت و فروشگاه ها رو بزار حداقل خرید میکنیم از شما بگیریم

physics

Registered User
لایک‌ها
31
بانک دی الان کوتاه مدت باز می کنه روزشمار 19درصد اگر حساب زیر 50تومن نیاد همون 19حساب می شه عالیه امروز پرسیدم فردا پس فردا باز می کنم

نگاشته شده با تاپاتالک دزدیده شده!

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
ماشاا... چقدر اکتیوی ‍
اقا ادرس سایت و فروشگاه ها رو بزار حداقل خرید میکنیم از شما بگیریم
پ.خ شد
بانک دی الان کوتاه مدت باز می کنه روزشمار 19درصد اگر حساب زیر 50تومن نیاد همون 19حساب می شه عالیه امروز پرسیدم فردا پس فردا باز می کنم

نگاشته شده با تاپاتالک دزدیده شده!
طرح اشتیاق 4 تا پایان اردیبهشت

من الان از بانک برمیگردم.افتتاح کردم :)

vazirnia

Registered User
لایک‌ها
80
طرح اشتیاق 4 تا پایان اردیبهشت

من الان از بانک برمیگردم.افتتاح کردم :)

زیر 50 هزارتومن یا میلیون ؟ من چندروز پیش یک بنر دیدم زده سود 19 درصد برای سرده بالای 50 تومن . اسمشم اشتیاق بود . دیگه عدد نداشت بعدش .

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
زیر 50 هزارتومن یا میلیون ؟ من چندروز پیش یک بنر دیدم زده سود 19 درصد برای سرده بالای 50 تومن . اسمشم اشتیاق بود . دیگه عدد نداشت بعدش .
نه داداش

بهم اون خانومه گف نباید از 50 هزار تومن حسابت کمتر بشه وگرنه سود نمیگیری ؛ منم گفتم چشب
d.gif

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
از یه نفر شنیدم جایی روزشمار 25% میده کسی اگه می دونه خبرمون کنه کجاست :wacko:

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
بانک کشاورزی دیدم نوشته بود روزشمار 25 درصد اگه اشتباه نکنم امروز پلاکارت زده بود!!!

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
باید سی درصد بدن
خیلی کم میدن
یک ساله هم 50% بسته به تورم

______

ارسال از طریق موبایل با کمک تپتاک

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
باید سی درصد بدن
خیلی کم میدن
یک ساله هم 50% بسته به تورم

______

ارسال از طریق موبایل با کمک تپتاک

زمزمه ای برای این کار هست باید ببینیم بانک مرکزی موافقت میکنه یا نه

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
من یه سوال داشتم اگه به فرض الان من یه حساب بلند مدت 5 ساله تو یه بانک دولتی با سود 20 درصد باز کنم و مثلا اگه یک ماه دیگه بانک مرکزی سود ها رو افزایش داد سود سپرده من هم افزایش پیدا میکنه یا تا پایان 5 سال همون 20 درصد میمونه؟ یه سوال دیگه هم دارم اگه قبل از سر رسید پنج سال پول برداشته بشه مثلا یک سال نیم بعد پول بردارم سود پولم چند درصد حساب میشه؟

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
بانک ها بدبخت بخوان سودم بدن باید یواشکی بدن...تو سایت اکثر بانکها زده روزشمار 7 درصد .......:D
حاج احسان ممنون تاپیک خوبی باز کردی.....;)
یه سوال داشتم خدمتتون اینکه این روزشمار بانک دی که میفرمایید کارت داره و اینترنت بانک داره مثل باقی بانک ها فعلا بدون دستگاه رمز فقط بین حساب های خود بانک دی میشه انتقال وجه کرد...من تو سایتش رفتم انگار بدون دستگاه نمیشه اصلا........:eek:
.
.
از دوستان کسی بانک دیگه ای میشناسه که کارت شتاب سپرده کوتاه مدت داشته باشه ...از همین بانک های معمول مثل ملی و ملت و ... که شعبش هم زیاد باشه...اگه درصد سود هم بگید ممنونم.

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
یه سایت پیدا کردم نوشته خرید فروش آنلاین آهن نظرتون چیه دربارش؟
http://www.ahanonline.ir/
ویکی هم نوشته زریک خرید فروش آنلاین سکه

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
بانک ها بدبخت بخوان سودم بدن باید یواشکی بدن...تو سایت اکثر بانکها زده روزشمار 7 درصد .......:D
حاج احسان ممنون تاپیک خوبی باز کردی.....;)
یه سوال داشتم خدمتتون اینکه این روزشمار بانک دی که میفرمایید کارت داره و اینترنت بانک داره مثل باقی بانک ها فعلا بدون دستگاه رمز فقط بین حساب های خود بانک دی میشه انتقال وجه کرد...من تو سایتش رفتم انگار بدون دستگاه نمیشه اصلا........:eek:
.
.
از دوستان کسی بانک دیگه ای میشناسه که کارت شتاب سپرده کوتاه مدت داشته باشه ...از همین بانک های معمول مثل ملی و ملت و ... که شعبش هم زیاد باشه...اگه درصد سود هم بگید ممنونم.
ممنون

برای نت بانک حتماً نیاز به OTP یا دستگاه رمزیابه که مثل بانک ملی و صادرات میمونه

این طرح 19% جدید اشتیاق 4 نام داره که هم میتونی کارت بگیری هم دفترچه

من کارت داشتم و یه حساب افتتاح کردم که ربطش داد به کارتم و تبدیلش کرد به حساب اصلی کارتم و سود 19% روز شمار بهش تعلق میگیره

SMS بانکش هم آنلاینه - شتاب هست و با هر عابر بانکی به هر کارتی میتونید کارت به کارت کنید

مثلا من امروز از کارت دی ، از طریق ATM پاسارگاد ، به بانک ملی کارت به کارت کردم با کارمزد 500 تومن

خلاصه برای دریافت وجه و ... راحتید اما اگه مبلغ بالا باشه باس به شعبه مراجعه کنید

راستی این طرح تا پایان اردیبهشته یعنی فقط 29 روز دیگه

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
ممنون

برای نت بانک حتماً نیاز به OTP یا دستگاه رمزیابه که مثل بانک ملی و صادرات میمونه

من کارت داشتم و یه حساب افتتاح کردم که ربطش داد به کارتم و تبدیلش کرد به حساب اصلی کارتم و سود 19% روز شمار بهش تعلق میگیره

SMS بانکش هم آنلاینه - شتاب هست و با هر عابر بانکی به هر کارتی میتونید کارت به کارت کنید

مثلا من امروز از کارت دی ، از طریق ATM پاسارگاد ، به بانک ملی کارت به کارت کردم با کارمزد 500 تومن

خلاصه برای دریافت وجه و ... راحتید اما اگه مبلغ بالا باشه باس به شعبه مراجعه کنید

این بانک دی دستگاه پوز هم داره؟؟؟

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
ممنون

ممنون:)

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
بالا