داداش کمک لوازمی بگیر، برو کمک سازی بگو چقدر میخوای ارتفاش باشه برات میسازه...
راستی به هیچ وجه فنزلول خالی رو کوتاه نکن که اکثرا همین کارو میکنن! سواری ماشینت میشه افتضاح
سواری ماشین هیچ فرقس نمیکنه.مگه اینکه لاستیک تو گلگیر بره.من هم فنرو بریدم تا الان خیلی راضی ام
برادر کمک های ماشینت سالمه؟داداش چیو فرقی نمیکنه
پدرمو در اورده
اینقد خشک شده که کمر درد میگیرم موقع رانندگی
انگار اصلا فنر زیرش نیست
باید برم توو کار لوازمی
برادر کمک های ماشینت سالمه؟
اگه پشتی صندلی رو زیاد بخوابونی هم کمر درد میاره ها.
بعد اگه ماشینت پرایده که این کمر درد ها عادیه.صندلی طبی یا صندلی ریو بخر بنداز.ربطی به فنر نداره
عزیز تازه یه هفتس ارت زدم
قبلا ماشین خیلی نرم بود مشکلی نداشتم
طبق تحقیقاتم تو این یه هفته ایشالا با کمک لوازمی حله
داداش کمتر از 4 انگشت روی لاستیک ماشین کم کم خشک میشه بهترین ارت هم 2.5 تا 3 انگشت بالای لاستیک هستش که هم نرم هستش و خیلی کم خشک میشه !
بعد اینکه چقدر ارتفاع زدی ؟ زیر 3انگشت شما نیاز به کمک لوازمی داری !
بنده برای خودم رو 2.5 دور جلو رو بریدم و 2دور عقب رو هم ماشین رخ خوبی گرفت و خیلی خشک نشد ! اما اینو بهت بگم که فنر لول رو فقط ببری فایده نداره !!
کمک لوازمی هم تنها مزیتش اینکه تو ارتفاع لب به لب دیگه هد نمیزنی و ماشین مثل حالت فابریک دست انداز ها رو رد میکنه اما ماشین خشک میشه چه 2انگشت بالای لاستیک چه 2انگشت داخل لاستیک !
توی تی تی سجاد هست که میفروشه 150 تومن بنده گرفتم واقعا ماشین نرم شد ! در ضمن کمک لوازمی کن تا جلوبندیت به فنا نرفته !
داداش شما گازی گرفتی یا روغنی به نظرت من کدومو بگیرم که هم زود خراب نشه هم جواب کارمو بده؟؟؟
راستی از کمک های سجاد راضی هستی؟؟
خوب جواب میده؟؟؟
داداش من گازی گرفتم ! اما مونده به ارتفاعی که میخوای بزنی روغنی هم خوبه ولی تفاوتشون فقط 10هزار تومنه !(تو پراید اصلا فرق نمیکنه چی بندازی چون اینقدر صدا هستش که نگوو)
کمک های سجاد هم 6ماه گارانتی تعویض دارن !
کمک ها رو 2ماهی میشه گرفتم ! خوبه بد نیستش راضی هستم ! والا قیمتشش هم خوبه ! البته قبلا 110 بود الان 150 تومن هست!
ارتفاعی که میخوام جلو تقریبا لب به لب عقب هم 1 انگشت
بچه ها میگفتن گازی نرم تره ولی خرابیش بیشتره
حالا نمیدونم روغنی بگیرم یا گازی
راستی کمک هایی که لوازمی میکنه دست دومن یا نو؟؟
سجاد مشهده درسته؟برای شما با چی ارسال کرد؟
من یه دونه سراغ دارم ولی قیمتش بالای یک میلیون تومنه . حیف شد![]()