• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره (خرید، مقایسه، فنی...)

÷

• Total voters
    52

بامداد

Registered User
لایک‌ها
164
:rolleyes: زمانی با 35 تومان یه تویوتا کمری سفید 14 هزار کارکرد انگار اک بود جب ال ایکس فول :D عکس هاشو به پیوست ارسال می کنم یه اه بکشیم .

Altair

Registered User
لایک‌ها
42
داداش کمک لوازمی بگیر، برو کمک سازی بگو چقدر میخوای ارتفاش باشه برات میسازه...
راستی به هیچ وجه فنزلول خالی رو کوتاه نکن که اکثرا همین کارو میکنن! سواری ماشینت میشه افتضاح

Amin_boroojerdi

Registered User
لایک‌ها
38
اگه تجربه کار با دستگاه جوش رو داری میتونی با جوش دادن به اندازه مورد نیازت ماشینو بخوابونی.روشش اینطوره: جک میزنی ماشن بره بالا بعد یه کم پیچ هارو شل میکنی الکترود رو روی جایی که میخوای ببری نگه میداری(البته از پایین فنر میبری)وقتی که حسابی سرخ شد یه کم که تکونش بدی خودش می افته.اینو بگم اگه تجربه نداری بده جلوبندی خودش درستش کنه.روی لاستیک رو هم خیس کن وقتی داری جوش میزنی لاستیکتو نسوزونه

Amin_boroojerdi

Registered User
لایک‌ها
38
داداش کمک لوازمی بگیر، برو کمک سازی بگو چقدر میخوای ارتفاش باشه برات میسازه...
راستی به هیچ وجه فنزلول خالی رو کوتاه نکن که اکثرا همین کارو میکنن! سواری ماشینت میشه افتضاح

سواری ماشین هیچ فرقس نمیکنه.مگه اینکه لاستیک تو گلگیر بره.من هم فنرو بریدم تا الان خیلی راضی ام

persiancloobs

Registered User
لایک‌ها
142
سواری ماشین هیچ فرقس نمیکنه.مگه اینکه لاستیک تو گلگیر بره.من هم فنرو بریدم تا الان خیلی راضی ام

داداش چیو فرقی نمیکنه
پدرمو در اورده
اینقد خشک شده که کمر درد میگیرم موقع رانندگی
انگار اصلا فنر زیرش نیست
باید برم توو کار لوازمی

Amin_boroojerdi

Registered User
لایک‌ها
38
داداش چیو فرقی نمیکنه
پدرمو در اورده
اینقد خشک شده که کمر درد میگیرم موقع رانندگی
انگار اصلا فنر زیرش نیست
باید برم توو کار لوازمی
برادر کمک های ماشینت سالمه؟
اگه پشتی صندلی رو زیاد بخوابونی هم کمر درد میاره ها.
بعد اگه ماشینت پرایده که این کمر درد ها عادیه.صندلی طبی یا صندلی ریو بخر بنداز.ربطی به فنر نداره

persiancloobs

Registered User
لایک‌ها
142
برادر کمک های ماشینت سالمه؟
اگه پشتی صندلی رو زیاد بخوابونی هم کمر درد میاره ها.
بعد اگه ماشینت پرایده که این کمر درد ها عادیه.صندلی طبی یا صندلی ریو بخر بنداز.ربطی به فنر نداره

عزیز تازه یه هفتس ارت زدم
قبلا ماشین خیلی نرم بود مشکلی نداشتم
طبق تحقیقاتم تو این یه هفته ایشالا با کمک لوازمی حله

tanha2011

Registered User
لایک‌ها
251
عزیز تازه یه هفتس ارت زدم
قبلا ماشین خیلی نرم بود مشکلی نداشتم
طبق تحقیقاتم تو این یه هفته ایشالا با کمک لوازمی حله

داداش کمتر از 4 انگشت روی لاستیک ماشین کم کم خشک میشه بهترین ارت هم 2.5 تا 3 انگشت بالای لاستیک هستش که هم نرم هستش و خیلی کم خشک میشه !

بعد اینکه چقدر ارتفاع زدی ؟ زیر 3انگشت شما نیاز به کمک لوازمی داری !

بنده برای خودم رو 2.5 دور جلو رو بریدم و 2دور عقب رو هم ماشین رخ خوبی گرفت و خیلی خشک نشد ! اما اینو بهت بگم که فنر لول رو فقط ببری فایده نداره !!

کمک لوازمی هم تنها مزیتش اینکه تو ارتفاع لب به لب دیگه هد نمیزنی و ماشین مثل حالت فابریک دست انداز ها رو رد میکنه اما ماشین خشک میشه چه 2انگشت بالای لاستیک چه 2انگشت داخل لاستیک !

توی تی تی سجاد هست که میفروشه 150 تومن بنده گرفتم واقعا ماشین نرم شد ! در ضمن کمک لوازمی کن تا جلوبندیت به فنا نرفته !

persiancloobs

Registered User
لایک‌ها
142
داداش کمتر از 4 انگشت روی لاستیک ماشین کم کم خشک میشه بهترین ارت هم 2.5 تا 3 انگشت بالای لاستیک هستش که هم نرم هستش و خیلی کم خشک میشه !

بعد اینکه چقدر ارتفاع زدی ؟ زیر 3انگشت شما نیاز به کمک لوازمی داری !

بنده برای خودم رو 2.5 دور جلو رو بریدم و 2دور عقب رو هم ماشین رخ خوبی گرفت و خیلی خشک نشد ! اما اینو بهت بگم که فنر لول رو فقط ببری فایده نداره !!

کمک لوازمی هم تنها مزیتش اینکه تو ارتفاع لب به لب دیگه هد نمیزنی و ماشین مثل حالت فابریک دست انداز ها رو رد میکنه اما ماشین خشک میشه چه 2انگشت بالای لاستیک چه 2انگشت داخل لاستیک !

توی تی تی سجاد هست که میفروشه 150 تومن بنده گرفتم واقعا ماشین نرم شد ! در ضمن کمک لوازمی کن تا جلوبندیت به فنا نرفته !

داداش شما گازی گرفتی یا روغنی به نظرت من کدومو بگیرم که هم زود خراب نشه هم جواب کارمو بده؟؟؟
راستی از کمک های سجاد راضی هستی؟؟
خوب جواب میده؟؟؟

tanha2011

Registered User
لایک‌ها
251
داداش شما گازی گرفتی یا روغنی به نظرت من کدومو بگیرم که هم زود خراب نشه هم جواب کارمو بده؟؟؟
راستی از کمک های سجاد راضی هستی؟؟
خوب جواب میده؟؟؟

داداش من گازی گرفتم ! اما مونده به ارتفاعی که میخوای بزنی روغنی هم خوبه ولی تفاوتشون فقط 10هزار تومنه !(تو پراید اصلا فرق نمیکنه چی بندازی چون اینقدر صدا هستش که نگوو)

کمک های سجاد هم 6ماه گارانتی تعویض دارن !

کمک ها رو 2ماهی میشه گرفتم ! خوبه بد نیستش راضی هستم ! والا قیمتشش هم خوبه ! البته قبلا 110 بود الان 150 تومن هست!

persiancloobs

Registered User
لایک‌ها
142
داداش من گازی گرفتم ! اما مونده به ارتفاعی که میخوای بزنی روغنی هم خوبه ولی تفاوتشون فقط 10هزار تومنه !(تو پراید اصلا فرق نمیکنه چی بندازی چون اینقدر صدا هستش که نگوو)

کمک های سجاد هم 6ماه گارانتی تعویض دارن !

کمک ها رو 2ماهی میشه گرفتم ! خوبه بد نیستش راضی هستم ! والا قیمتشش هم خوبه ! البته قبلا 110 بود الان 150 تومن هست!

ارتفاعی که میخوام جلو تقریبا لب به لب عقب هم 1 انگشت
بچه ها میگفتن گازی نرم تره ولی خرابیش بیشتره
حالا نمیدونم روغنی بگیرم یا گازی
راستی کمک هایی که لوازمی میکنه دست دومن یا نو؟؟
سجاد مشهده درسته؟برای شما با چی ارسال کرد؟

tanha2011

Registered User
لایک‌ها
251
ارتفاعی که میخوام جلو تقریبا لب به لب عقب هم 1 انگشت
بچه ها میگفتن گازی نرم تره ولی خرابیش بیشتره
حالا نمیدونم روغنی بگیرم یا گازی
راستی کمک هایی که لوازمی میکنه دست دومن یا نو؟؟
سجاد مشهده درسته؟برای شما با چی ارسال کرد؟

خوب داداش روغنی بگیر ! به نظر من هم بهتره و چند سالی کار میکنه ! (گازی هم در بهترین شرایط 2سال کار میکنه )

کمک های لوازمی دست 2 هستند ! بله درسته مشهده ! با بابربری ارسال کرد !

ولی داداش لب به لب با این آسفالت ها زیاد سازگار نیستا ؟! شما فنر لول رو 3 دور جلو 2.5 دور عقب رو ببر بهترین ارتفاع هستش ! چون بعد یه مدت یکم ماشین میاد پایین ! بعدشم لب به لب کنی قول میدم بر میگردی به ارتفاع فابریک !

kambiz_g

Registered User
لایک‌ها
1,522
میخواستم یه جعبه بکس بخرم دیروز رفتم طرف تاپ تول داشت میداد ۱۶۰ تومن به نظر خوب می اومد چی خوبه تو بازار که هم قیمتش خوب باشه و هم کیفیتش مناسب باشه تا ۲۵۰ مشکلی ندارم

کافر-مقدس

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
من یه دونه سراغ دارم ولی قیمتش بالای یک میلیون تومنه . حیف شد
troll_ghamghin.png

خستم دنیا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من چندین سال کار کردم تونستم یه پولی پس انداز کنم برای خرید ماشین
امروز روزنامه خریدم و تو نیازمندی ها 206 رو دیدم بهش زنگ زدم میگه مال ساله 84 هست و یه مقدار رنگ داره و 13.5 میده

من تا حالا نه ماشین داشتم نه چیزی ازش میدونم چند سال پیش گواهی گرفتم

حالا قرار شده فردا صبح برم ماشین رو ببینم ولی هیچ چیزی ازش نمیدونم
1- آیا قیمت مناسب گفته؟
2-برای این که از سلامت ماشین مطمئن بشم باید به نمایندگی ایران خودرو ببرمش؟یا هر تعمیرگاهی که شد؟
3-اگر باهاش به توافق رسیدم باید چی کار کنم؟(قرار شده 10 تومنش رو نقد بدم و بقیش رو 1ماه مهلت بگیرم)
اگر به توافق رسیدیم باید 10 تومن رو همونجا بهش بدم و خودمون رو کاغذ بنویسیم و وقتی خواستم بقیه پول رو بدم بریم مهزر؟
4-موقع تحویل دقیقا چه چیزای رو ازش بگیرم؟

لطفا روش خرید رو کامل بگین چون من تا حالا معمله ای نداشتم و میترسم با یه حرکت اشتباه همه پس اندازم از دست بدم

aidin23771

Registered User
لایک‌ها
105
اقا من راجع به سوالایی که گفتی اطلاعت دقیقی ندارم ولی یه نکته بهت بگم که خیلی مهمه. ببین اقا 206 هزینه نگهداریش خیلی بالاست یه کلاج بدی عوض کنن الان خوبش حدود 250 قیمت داره!! 206 مدل 84 به احتمال زیاد دیگه به خرج افتاده اگر به خرج افتاده باشه واویلاست!! به نظرم اگر با همین 13 تومنت یه پرایده تمیزه 90 یا 91 بگیری هم سرپا تره هم خرج نگهداریش خیلی پایین تره. مثلا دوست خود من با پرایدش تصادف کرد مجبور شد 2 تا کاسه چراغ و سپر جلو رو عوض کنه کلش شد 150 فک کنم یه کاسه چراغ 206 این قیمتا باشه> البته شایدم 206 طرف تمیز باشه خدا میدونه ولی شما بهتره ماشینو به یک مکانیک و یه صافکار نشون بدید حتما با طرف طی کن که باید دو تا متخصص ببینن(مکانیک و صافکار) برای محکم کاری هم هرچی میگه تو قولنامه ذکر کنید که بعدا اگر خلافش ثابت شد بتونی باطل کنی

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
۱. قیمتشو در جریان نیستم.
۲. ببین داداش کلا در همه امور مرتبط با ماشین قید نمایندگی ها را بزن! یه صافکار و مکانیک آشنا پیدا کن با خودش ببر نشون بده. بگو دیاگ هم بندازن برات کارکردش و اینارو هم بهت بگن.
۳. بگو اول سندو بزنه به نامت و بعد گرو بذارش پیشش تا تسویه کنی باهاش.
۴. سند، کارت ماشین، کارت سوخت، بیمه نامه، دفترچه راهنماش اگه هست، ضبط فابریک و بقیه امکانات! لاستیکهای زیرش و زاپاسو هم چک کن داغی نندازه بهت.

البته داداش با شرایطی که توضیح دادی فکر نکنم ۲۰۶ انتخاب خوبی باشه. قطعاتش گرونه، استهلاکشم بالاست. فکر کنم برای خرید اولت یه پراید تر و تمیز پیدا کنی خیلی بهتره.

Nart

Registered User
لایک‌ها
297
با 25میلیون چه ماشینی بخرم البته کارکرده

بالا