• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

hamidjoon1366

Registered User
لایک‌ها
507
اقا چرا کسی منو راهنمایی نمیکنه؟ :(
پارتی پیدا کردم بهش بگم اموزشی و یگان کجا بندازه منو که هتل باشه؟ من فوق لیسانس مدیریت دارم ضمنا
سوال دوم: اگه هفته ی بعد بفرستم دفترجه ر میفتم تیر یا شهریور. چون میخوام شهریور باشه
سوال سوم: این دوره ی کد چیه؟ به من میخوره؟ میشه به پارتیه بگم بهم نندازن؟
سوال چهارم : معاف از رزم چجوریه؟ من یه مقدار مشکل کبد دارم که زده به سوزش پام. چرا همه از معاف از رزم فراریند؟ مگه بده؟
لطفا کمکم کنید

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
پارتی پیدا کردم بهش بگم اموزشی و یگان کجا بندازه منو که هتل باشه؟ من فوق لیسانس مدیریت دارم ضمنا
سوال دوم: اگه هفته ی بعد بفرستم دفترجه ر میفتم تیر یا شهریور. چون میخوام شهریور باشه
سوال چهارم : معاف از رزم چجوریه؟ من یه مقدار مشکل کبد دارم که زده به سوزش پام. چرا همه از معاف از رزم فراریند؟ مگه بده؟
لطفا کمکم کنید

فوق لیسانس داری ؟ خوب برو دنبال امریه

hamidjoon1366

Registered User
لایک‌ها
507
فوق لیسانس داری ؟ خوب برو دنبال امریه

رفتم. نشد. پارتی میخواد. معدلمم پایینه
لطفا جواب سوالا ر بدید. وقت واسه امریه دیگه گذشته. میخوام هفته ی دیگه بفرستم دفترجه ر

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
رفتم. نشد. پارتی میخواد. معدلمم پایینه
لطفا جواب سوالا ر بدید. وقت واسه امریه دیگه گذشته. میخوام هفته ی دیگه بفرستم دفترجه ر

ببخشید اما کدوم عقل کمی با معاف از رزم مخالفه؟تو آموزشی که حال میکنی،تو یگان هم به احتمال زیاد به خاطر معاف از رزم بودنت جای خوب میفتی،فوق لیسانس هم داری که چه بهتر،برو دنبال معاف از رزمی

والا من هر معاف از رزمی رو تو خدمت دیدم حال میکرد،نه رژه داشت،نه کوهنوردی و نه کارهایی از این دست

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
لطفا کمکم کنید

کلفتی پارتیت در چه حده ؟

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
لطفا کمکم کنید

فوق لیسانس ها که معمولا جاهای خوبی میفتن
اکثرا تهران و کار اداری
فوق لیسانس تمام رشته ها دوره کد نداره
حتی نیرو انتظامی هم معمولا فوق لیسانسها رو راهور نمیفرسته و در فرماندهی ناجا واسه کار اداری نگهشون میداره

hamidjoon1366

Registered User
لایک‌ها
507
کلفتی پارتیت در چه حده ؟

خیلی زیاد. در حد رئیس **** وظیفه! چون فوق لیسانسم احتمالا یگان ر جای خوبی بیفتم و کار اداری بکنم همونطور که دوستان گفتند ولی نگرانیم از بابت اموزشیه. بگم کجا بندازدم. کجا از همه بهتره

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
خیلی زیاد. در حد رئیس **** وظیفه! چون فوق لیسانسم احتمالا یگان ر جای خوبی بیفتم و کار اداری بکنم همونطور که دوستان گفتند ولی نگرانیم از بابت اموزشیه. بگم کجا بندازدم. کجا از همه بهتره
تهران؟

hamsokhan68

Registered User
لایک‌ها
52
خواهشمندم یکی جواب بده

میخوام برای معاف از رزم اقدام کنم از کجا شروع کنم؟
من قصد دارم اخر تابستون برم خدمت اما گفتن برا معاف از رزم باید زودتر اقدام کنی.فرضا من بیفتم دنبالش و معاف از رزم بشم بعد حتما باید سریع برم خدمت ؟

alinozad

Registered User
لایک‌ها
32
من معاف از رزم نبودم،ولی تو خدمت خودمو معاف از رزم کردم!
همیشه تمام حمالی ها برای معاف از رزم هاست.بقیه میرن برای رژه شما باید بری برای تمیزکاری!درحالی که اگر بری رژه و وسطش پات بگیره باید بری استراحت کنی.
تو آموزشی یکی از قوی ها من بودم،یهو وسط رژه جلوی فرمانده زانوم اسیب دید(الکی)تا اخرش اونقدر دلشون برام میسوخت....میگفتن همه بشین پاشو برید میگفتم نمیتونم....میگفتن نمیخاد تو بری!معاف ازرزمها باید شنا میرفتن یا میرفتن بارمیاوردن.اگرم تصمیمت جدیه موقعی که داری میری دکتر برای ارسال دفترچه و واکسن و .... باید به دکتر بگی مشکل داری و بقیه کارارو میگن چیکار کنی.رفتی خدمت بدن،اول زرنگ باش بعد خودتو اسیب دیده نشون بده،اگر از اول اسیب دیده باشی باهات لج میشن.البته گاهی کمی فشار میارن تا بفهمن راست میگی یا دروغ و نباید خسته بشی.مثلا دیدی یکی دوروز بازداشتت کردن که اگر رژه نری بازداشتی!جدی نگیر.دوروز سختی بهتر از اینه که زانوهات اب بیاره

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
لطفا کمکم کنید

اگه تهرانی - نیروی هوایی
احتمال 99 درصد شهریور

ex_man99

Registered User
لایک‌ها
57
دوستان كسي هست كه بتونه براي من سابقه بسيج جور كنه
هزينه اش رو هم ميدم اگه كسي هست بهم پيم بده ؟؟؟

septemer

Registered User
لایک‌ها
368
دوست عزیز، اگه تهرانی برو بالای میدون **** از باجه های الکترونیکی اونجا استعلام بگیر، به احتمال 99 درصد کسریت رو از سیستم حذف کردن، واسه منم حذف کردن. مگر اینکه نامه کسریت رو مد وظیفه ها تو اون زمانی که هنوز حذف نکرده بودن، تایید کرده باشه و لای پرونده ات تو شعبه افراد باشه. باز در این حالت هم موقع ترخیص شدن هم شعبه افراد (به احتمال 50 درصد) گیر می ده و هم ناجا موقع صدور کارت (به احتمال 90 درصد)
می گفتن خیلیا هم بودن که ترخیص شدن ولی بعد زنگ زدن گفتن برگردین کسریتون قبول نیست.
اما در کل همونی که اول گفتم، برو میدون **** چک کن. طبق بخش نامه، از اعزامی های 91 فقط کسایی می تونن کسری استفاده کنن که دفترچه شون رو سال 90 فرستاده باشن و تاریخ صدور برگه کسر خدمتشون هم سال 90 بوده باشه

با توجه به این حرف سردار سدر السادات MHCIP Portal - اخبار همه کسر خدمتهای که سال 90 ثبت شده مورد قبول هستش .

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
کلا واسه من سایت پلیس باز نمیشه

odise2004

Registered User
لایک‌ها
16
1 دی 90 ...03 عجب شیر...نبووووووووود؟:cool:
سلام بر کچلان گرامی! :D:happy:
من هم 17 ماه پس از این پست پریروز تسویه زدم و اومدم.
عمر گران میگذرد....
15 ماه تو تیپ 35 تکاور کرمانشاه خدمت کردیم.دوران بدی نبود!فقط حیف که عمرمون به گاج رفت...

دوستان کسی میدونه با برگ تسویه میشه پاسپورت گرفت یا نه؟ با برگ موقت پایان خدمت که از یگان گرفتم چی؟ کلا اینا به دردی میخورن یا فقط دلخوشیه برا آدم!!

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
عمر گران میگذرد....
15 ماه تو تیپ 35 تکاور کرمانشاه خدمت کردیم.دوران بدی نبود!فقط حیف که عمرمون به گاج رفت...

دوستان کسی میدونه با برگ تسویه میشه پاسپورت گرفت یا نه؟ با برگ موقت پایان خدمت که از یگان گرفتم چی؟ کلا اینا به دردی میخورن یا فقط دلخوشیه برا آدم!!

معمولا نامه می زنن برای این قضیه

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
عمر گران میگذرد....

یه گواهی پایان خدمت باید برای اداره گذرنامه شهر یا استانت بگیری

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
این سوال رو یه بنده خدایی تو پخ پرسیده،تعداد پستاش کمه نمیتونه اینجا پست بده

داداش یک سوال داشتم. من آموزشی سربازی سال 90 رفتم و تموم شد و بعد از آموزشی دانشگاه قبول شدم و رفتم. الان بعداز تموم شدن درسم می خوام برم سربازی . سربازی من چقدر محاسبه می شود؟ 24 ماه ؟؟

من بهشون گفتم که میشه 19 ماه اگه اون 2 ماه آموزشی رو کم کنه،دوستان اگه اطلاع دارن جواب بدن که ایشون هم مطمئن بشه

بالا