دقت کرردین تو همین بازارچه اس3 دست دوم رو 1.450.000 تا 1.500.000 گذاشته بودن برای فروش
اقا جواد بازگشت پیروز مندانه شما رو از جزیره تبریک عرض منماییم:blush:
Last edited:
دقت کرردین تو همین بازارچه اس3 دست دوم رو 1.450.000 تا 1.500.000 گذاشته بودن برای فروش
اقا جواد بازگشت پیروز مندانه شما رو از جزیره تبریک عرض منماییم
دقیقا یادمه همون روزه اولی که آقا جواد این تاپیکو زد.اتفاقا اولین پست رو هم خودم گذاشتم.نه قصدش سود کردن بود.نه میخواست بازاره کسی رو خراب کنه.فقط اومد به بچه ها اطلاع رسانی کرد.قیمتای واقعی رو گذاشت که بچه ها گرون نخرن.الانم مطمینم قصدش بیشتر کمک به بچه هاست تا سود و درآمد.پس بیاید یکم قدر شناس باشیم هی نگیم قیمت بالاست.واقعا هم بالا نیست.قیمتاش خوبن.
این بازارچه گفتیم دوستان میتونند بدون دلال و بدون واسطه جنس های خودشون رو بفروشن و بخرند ولی بخدا جنس های اینجا خیلی گرونتراز بازار و دلال های بازاری هستداش جواد ما مخلصتیییییم
اما خداییش 1700 اس3!!!!!!!!!
(تو این بازارچه هم قیمتهای تخیلی تا دلتون بخواد هست، مثلا طرف یه کیف پول دسته دو گذاشته قیمت زده 250 هزار تومن!!)
دوست محترم روز خوش n9 ابی رنگ موجود دارین
داداش قیمتات با قیمت های علاالدین یکی شده پاساز علاالدین
آقا جواد، I9305 موجود نیست؟!
رنگ قهوه ای یا نقره ای داره؟!
اقا جواد بازگشت پیروز مندانه شما رو از جزیره تبریک عرض منماییم:blush:
دقیقا یادمه همون روزه اولی که آقا جواد این تاپیکو زد.اتفاقا اولین پست رو هم خودم گذاشتم.نه قصدش سود کردن بود.نه میخواست بازاره کسی رو خراب کنه.فقط اومد به بچه ها اطلاع رسانی کرد.قیمتای واقعی رو گذاشت که بچه ها گرون نخرن.الانم مطمینم قصدش بیشتر کمک به بچه هاست تا سود و درآمد.پس بیاید یکم قدر شناس باشیم هی نگیم قیمت بالاست.واقعا هم بالا نیست.قیمتاش خوبن.
قیمت اچ تی سی وان رو میخوام اگه ممکنه. سپاسگذارم
گرند قیمت آخر ؟
one s z520e موجود هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
داداش جواد یه خواهش دارم ازت در حد المپیک این که لومیا 925 رو پیگیر باش ببین کی میاد دبی و بازار تا زود بیاری برای فروش خیلی دلمو برده
آقا جواد سلام
آمار قیمت این ۲تا رو بده بیزحمت
Galaxy tab 2 3113
Xperia P
Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2
سلامبا سلام
دوست عزیز آخرین قیمت huawei y300رو لطف میکنی تا اگه مناسب بود بگیرم.
با تشکر
گلکسی اس دو سیم کار 20 روز بیشتر استفاده نشده آک آک هست به رنگ سفید قیمت 580.000 تومان
با one x 32 تعویض داری داش !؟
http://forum.persiantools.com/t395295.html
برادر ادونس سفید با چه قیمتی موحوده ؟
سلام خوش حال شدیم که از بن در اومدید
راستی اگر 1280 رو تعداد بخوام 20 عدد
با هزینه ارسال تا شمال چقدر میشه؟
سلام
آقا جواد اون اس 3 مشکیه که ظهر تماس گرفتم خدمتتون فروخته شد؟