- نوشتهها
- 1,318
- لایکها
- 14
داداش کی لیست قیمت جدید اضافه میشه ؟؟؟؟
انشالله هرموقع جنس برامون برسه که معلوم نیست که میاد یا فردا یا چند روز دیگه دست خداست
داداش کی لیست قیمت جدید اضافه میشه ؟؟؟؟
انشالله هرموقع جنس برامون برسه که معلوم نیست که میاد یا فردا یا چند روز دیگه دست خداست
سلام
تو تاپیک اگر مدلشو دیدین بهم بگید مفتی بهتون میدم
دوست عزیز این موضوع هم برای من هم خیلی سوال هست نمیدونم چرا نوت1 از اس3 حدود 100 تومن گرونتر هست و در دست دوم حدود 100 تومن ارزون تر هست فکر کنم چون خرید نوت1 از همون دبی گرون درمیاد قیمتش بالاترهست و بخاطر کم بودن مشتری برای نوت1 کسی بخواد دست دوم رو بفروشه مجبور میشه ارزون تر از اس3 بفروشهیه سوال !!
چرا نوت 1 از اس 3 گرون تره ؟ بعدش دست دوش ارزون تره ؟
خیلی سوال جالبیه . میدونم به قیمت جهانی ربط داره ولی خب دیگه نوت 1 فروش داره با این قیمت خداییش ؟ خب طرف اس 3 یا نکسوس 4 میگیره !
ممنون میشم یه توضیحی در بارش بدید !![]()
دوست عزیز این موضوع هم برای من هم خیلی سوال هست نمیدونم چرا نوت1 از اس3 حدود 100 تومن گرونتر هست و در دست دوم حدود 100 تومن ارزون تر هست فکر کنم چون خرید نوت1 از همون دبی گرون درمیاد قیمتش بالاترهست و بخاطر کم بودن مشتری برای نوت1 کسی بخواد دست دوم رو بفروشه مجبور میشه ارزون تر از اس3 بفروشه
سلام دادا
گفتید تا صبح برای گالاکسی 2 سیم بهم خبر میدید
من تماس گرفتم هم ج ندادید
تو بازار بعضی گوشی ها قیمت های الکی دارند یکیش مثل سنسیشن ایکس ال هست که از یک گوشی 700 تومنی پایین تر هست ولی قیمت دست دومش دارند یک میلیون به بالا میزارندجالبه مثل این میمونه که مثلا میگن این زمین 500 میلیون ارزش داره ولی چون کسی نمیخره میدیم 250 میلیون . !!!
ممون داداش .![]()
سلام دوست عزیز من امروز صبح وقت نکردم برم پیش اون طرف بعدازظهر میرم شرمنده بخدا
تو بازار بعضی گوشی ها قیمت های الکی دارند یکیش مثل سنسیشن ایکس ال هست که از یک گوشی 700 تومنی پایین تر هست ولی قیمت دست دومش دارند یک میلیون به بالا میزارند
پس دادا منتظر بمونم بهم خبرمیدین؟
سلام من میخواستم حضوری اس4 ونوت2 خرید کنم اگه میشه آدرس وشماره تماستون رو بهم بدید ممنون میشم.
سلام آقا جواد
من خیلی وقته میخوام sony xperia v بخرم و منتظر بودم قیمتش بیاد پایین و حالا میخوام بخرم ولی چون پنل ال سی دی این گوشی مدل های مختلف داره (سونی شارپ و ...) صبر کردم، حالا میخواستم بپرسم شما میدونید پنل این مدل گوشی که دارید چیه و اگه سونی هست که برای خرید مزاحمتون بشم؟
ipad mini wifi16 چنده؟
اگر سر به سر معامله میکنی آره چرا که نه :دی
در غیر این صورت مال من نیست و برای فروش گذاشته شده
این توضیحو پیدا کردم که یکی گفته بود ببینید میتونید تشخیص بدید :
1- از این روش هم میشه
البته فک کنم این روش روی اندروید 4 فقط جواب بده روی 4.1 نمیشه
*#*# 7378423 #*#*
service info رو بزنید وارد softwareinfo بشید...اونجا نوشته شده.
touch firmware version
دمت گرم دیگه
یه خبری ازش بگیر
اگه اوکی بود تعویض کنیم
یجوری باهم راه بیایم
سلام. شما کدوم شهری؟
سامسونگ گلکسی تبلت نوت 10.1 (16گیگ) ................... 1.590.000
منظورت N8000 که سیم کارت میخوره؟