فعلاً تنها راه انتقال امتیاز روز تولد هستوقتی امتیاز میخوام بخرم از کجا میشه فهمید فروشنده امتیاز رو میفرسته؟ راهی جز انتظار تا روز تولد هست؟
ساده تر بگم... اعتماد سازی موقع خرید امتیاز چطور انجام میشه؟
متاسفانه داخل باشگاه این امکان برای دوستانی که قصد فروش امتیازشون رو دارن فراهم نیست
ولی تو همین پرشین تولز دوستانی هستند که امتیازشون رو می فروشند می تونید تاپیک بزنید
همانطور که قبلاً گفتم متاسفانه متاسفانه بعضی شعبه ها خیلی سخت میگیرن ولی اگه می خواهید کارتون زود راه بیفته دنبال شعبه های خلوت باشین قبلش هم مسئول تسهیلات رو یه بررسی کنید ببینید انسان باحالی هست یا نه:دیسلام
اگه میخواین با امتیازتون وام بگیرین باید بگم سخت در اشتباهید.من نامه کسر از حقوق بردم قبول نکردن و میگن باید یه مشتری شعبه که اعتبار سنجی شده معرفیت کنه و یا کارمند دولت رو باید با مدارک بیاری اینجا!!!
اینا وام بده نیستن.همون نقدی رو روش حساب کنید.
البته شعبه ای که من ازش وام گرفتم از اون شعبه های خفن هست که به هیچ کسی باج نمیده خدایی منم با یه جنگولک بازی تونستم وام بگیرم اگه شدیداً نیاز نداشتم بی خیال میشدم ولی بعضی دوستان هم بودن که خیلی راحت وام گرفتن
درضمن دوست خود من که ضامنم شد قبلاً تو بانک ملت حساب نداشت که نیاز به اعتبار سنجی داشته باشه و استخدام دولت هم نیست ولی شرکتشون دولتی هست و سابقه کار قابل قبول داره
( اصن یه وضعیه :دی مثلاً بعضی شعبه ها بازنشسته قبول می کنن ولی بعضی شعبه ها نه ... )