• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخباردنیای خودرو ...

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
405 کاشین خر کاری (برا خانواده خوبه)
آما پیر نمیشه ولی بشه ردش کنی بره بیتره
ولی انصافا l90 خوب ماشینیه

Nart

Registered User
لایک‌ها
297
دوستان بازم داره بوی افزایش قیمت خودرو میاد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
مرسی از همه ی دوستای عزیز
دوستان منظورتون از خرج افتادن چیه؟
یعنی ۲۰۶ از ۴۰۵ و سمند زودتر مستهلک میشه و قطعاتش خراب میشه؟
یا اینکه قطعاتش کمتر خراب میشه ولی قیمت قطعات گرون تره؟
سالی ۵۰۰ اینا خرج بیفته مشکل ندارم
در ضمن من شنیده بودم ۴۰۵ ماشینیه که زود پیر میشه!

Sent from my N70-S using Tapatalk 2
206 عمر خیلی بیشتری از 405 داره و کیفیتش قابل مقایسه با 405 و l90 نیست!
کمتر خراب میشه و کیفیت قطعاتش خیلی بهتره ولی خوب یکم قطعاتش گرونتر هست
قیمتها هم بعیده پایین بیاد! هرچند قطعی نمیشه نظر داد و بستگی به اتفاقات داره

feri23

Registered User
لایک‌ها
193
206 عمر خیلی بیشتری از 405 داره و کیفیتش قابل مقایسه با 405 و l90 نیست!
کمتر خراب میشه و کیفیت قطعاتش خیلی بهتره ولی خوب یکم قطعاتش گرونتر هست
قیمتها هم بعیده پایین بیاد! هرچند قطعی نمیشه نظر داد و بستگی به اتفاقات داره

ممنونم از شما و همچنین تشکر کلی از تموم دوستانی که پاسخ دادن ، اینجوری که قطعاتش دیرتر نسبت به 405 مستهلک بشه هر چند که گرونتر هم باشه واسه من خیلی مناسبه... البته قصد خرید کارکرد دارم ، میخاستم یه برنامه ریزی داشته باشم که تو اواسط پاییز بتونم ماشین بگیرم

mohamad n

Registered User
لایک‌ها
592
به نظر میرسه برای شما کیفیت اهمیت بیشتری داره البته درست هم همینه
از این نظر 405 ماشین مناسبی نیست بی کیفیت و در بهترین حالت سرشار از اشکالات کوچیک
بعدشم از چند ماه پیش یه موجی راه افتاده برای خرید ال90 و مگان انگار قبلا این ماشین ها در دسترس نبودن! اینا ماشین های خوبی هستن کیفیت قابل قبول و لذت رانندگی مناسب؛ ال90 کلاس کارش بالاتر از سمند و 405 و پرشیا هست البته مدل فولش
ولی چیزی که هست فلسفه تولید ال90 توسط رنو عرضه یه ماشین خانوادگی کم هزینه و ارزان قیمت بوده یعنی این هدف اولویت داشته نسبت به نیازهای مشتریهاشون.کابین جعبه ای و جادار و استفاده خیلی کم از قوس ها رو در این ماشین دقت کنید همشون برای کاهش هزینه و ارائه یه اتومبیل اقتصادی بوده . . .
اما 206 هدف گذاری خاص خودشو داشت و تونست مشتری های خاص خودشو جذب کنه و پرفروش ترین ماشین اروپا بشه.منم دوست دارم به جای اینکه بشینم تو یه ماشین جعبه ای با ارتفاع شیشه های زیاد ماشینی داشته باشم ک اسپرت تر باشه!
اما در ایران عزیزمون هر 2 اینا ماشین های لوکسی هستن و در حد همدیگه پس انتخاب با خودتونه
یه پیشنهاد دیگه: اگه بودجه رو بالاتر ببرید به نظرم بهتره یه کارکرده تویوتا یاریس صندوقدار بردارید کم مصرف و باکیفیت وقتی هم که گاز میدی از جون و دل برات مایه میزاره:D

رضا اردلان

Registered User
لایک‌ها
43
مگه یکی سال پیش بوگاتی نیاورده بود ؟ قرمز - کربنی بود رنگش

اون بوگاتی رو چرخش تو ایران راه نرفت ، صاحبش اهل باکو بوده و ماشین از طریق بنادر جنوب بارگیری و از طریق بندر انزلی به باکو حمل میشه .

feri23

Registered User
لایک‌ها
193
به نظر میرسه برای شما کیفیت اهمیت بیشتری داره البته درست هم همینه
از این نظر 405 ماشین مناسبی نیست بی کیفیت و در بهترین حالت سرشار از اشکالات کوچیک
بعدشم از چند ماه پیش یه موجی راه افتاده برای خرید ال90 و مگان انگار قبلا این ماشین ها در دسترس نبودن! اینا ماشین های خوبی هستن کیفیت قابل قبول و لذت رانندگی مناسب؛ ال90 کلاس کارش بالاتر از سمند و 405 و پرشیا هست البته مدل فولش
ولی چیزی که هست فلسفه تولید ال90 توسط رنو عرضه یه ماشین خانوادگی کم هزینه و ارزان قیمت بوده یعنی این هدف اولویت داشته نسبت به نیازهای مشتریهاشون.کابین جعبه ای و جادار و استفاده خیلی کم از قوس ها رو در این ماشین دقت کنید همشون برای کاهش هزینه و ارائه یه اتومبیل اقتصادی بوده . . .
اما 206 هدف گذاری خاص خودشو داشت و تونست مشتری های خاص خودشو جذب کنه و پرفروش ترین ماشین اروپا بشه.منم دوست دارم به جای اینکه بشینم تو یه ماشین جعبه ای با ارتفاع شیشه های زیاد ماشینی داشته باشم ک اسپرت تر باشه!
اما در ایران عزیزمون هر 2 اینا ماشین های لوکسی هستن و در حد همدیگه پس انتخاب با خودتونه
یه پیشنهاد دیگه: اگه بودجه رو بالاتر ببرید به نظرم بهتره یه کارکرده تویوتا یاریس صندوقدار بردارید کم مصرف و باکیفیت وقتی هم که گاز میدی از جون و دل برات مایه میزاره:D
بله درسته ، ال90 سوار شدم واقعا از سواریش تعجب کردم ، یه جورایی سواری و شتابش در حد مگان 1600 بود ! ولی حقیقتش از قیافه ال 90 خوشم نمیاد واسه همین کلا از لیست خط زدم :D
والا تو این اوضاع فکر نکنم بودجم به یاریس برسه !

iran480

Registered User
لایک‌ها
7
کاخ سفید در بیانیه ای اعلام کرده است که بر اساس فرمانی که باراک اوباما، رییس جمهوری، روز دوشنبه صادر کرده، تحریم‌های جدیدی بر پول رایج و صنعت خودروسازی ایران وضع شده است.
موسسات مالی که خرید و فروش ریال را تسهیل می بخشند و یا در حساب‌های خود مقادیر بالایی ریال دارند، شامل تحریم‌های جدید خواهند بود.
طبق تحریم‌های جدید، "فروش، تهیه و ارسال کالا و خدمات مربوط به صنعت خودروسازی و یا سوار کردن قطعات خودرو در ایران شامل تحریم‌ها خواهد بود."

smart2009

Registered User
لایک‌ها
120
به نظر من به کیفیت اهمیت بدی بهتره و ضرر نمیکنی !!!!

یعنی L90 بگیر که سواری بسیار عالی داره !!! هنوز هم بازرسیهای کیفیتش سفت و سخت توسط رنو انجام میشه !!!

206 درسته خوش تیپ تره اما سواری خیلی خشکی داره مخصوصا اون صندلیش که مثل چوب میمونه و کمر برا آدم نمیذاره :wacko: جدیداش که ایرانیزه بی کیفیت !!!

فقط قدیمیهاش خوب هستن !!!

باز هم هرجور خودت میدونی ولی L90 مخصوصا رنگ سفیدش خیلی عالیه

ماشینی بگیر که کمتر اذیت بشی و سواری لذت بخشی بهت بده

اگر هم بری سراغ یاریس دست دوم که دیگه حرف نداره !!! بهترین انتخاب رو انجام دادی و پشیمون نمیشی !!! :rolleyes:

sisaco

Registered User
لایک‌ها
839
آقا فقط ال 90 ! فقطا .... ضمنا. قطعات خودرو تحریم شد همینطور ریال ایران. مطمئن باش قیمت ها بالا تر میره . رضایی بیا به داد برس . خدایا ناظر باش. ملت حرکتی کنید ...

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
هنوز هم بازرسیهای کیفیتش سفت و سخت توسط رنو انجام میشه !!!
تایید نمیشه
بدلیل تحریم دیگه نظارتی مثل قبل نیست و هرچی دست خودرو سازها برسه میبندن چه پژو206 چه داچیا لوگان
وضع از اینهم بدتر خواهد شد به نظر من اگه قصد خرید داری الان وقتشه

Done

Registered User
لایک‌ها
168
دوست عزیز فکر اینکه قیمت ها بیاد پایین نباش بگیر که بعدا ضرر میکنی و با همین قیمت هم نمیتونی بگیری

بالا