ahmadreza1368
Registered User
دوستان آموزشی افتادم **** - آموزشگاه آیت الله خاتمی یزد.
کسی هست 4/1 اعزام باشه اونجا؟؟؟
منم هستم ولی تکمیلی دارم
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
بعد از اتمام دوره اموزشی به شما یه برگه میدن که توش محل جدیدی اعلام شده که بعد از یک هفته استراحت در منزل میرین اونجا خودتون رو معرفی میکنین.. در اصطلاح به اونجا که قراره خدمت واقعیتون باشه میگن یگان.
برای بعضی ها در اون برگه که عرض کردم به جای یگان , محل اموزشی جدیدی نوشته شده که تقریبا یک دوره یک ماهه هستش و دو حالت مهندسی یا تکاوری داره . به این دوره اصطلاحا میگن دوره ی کد .
دوره کد مهندسی انگار شما یک ماه رفتین یه شهر دیگه دارین درس میخونین , اخر سر هم یه امتحان ازتون میگیرن و محیط اکادمیک هست , البته نه اکادمیک امریکن پای !!! اکادمیک فول متال جکت !!
دوره تکاوری هم که مشخصه چیه دیگه .
در مورد دوره کد این رو عرض کنم که بهتره دوره کد بخورین چون درجتون میره بالا و انگار یک ماه بیشتر اموزشی دارین با استراحت زیاد و وقت مطالعه و مجوز خروج و تلفن و اینا .
به هتل خاتمی خوش امدین !!
Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2
میخوره
تخصص هایی(رشته تحصیلی ها منظورمِ) که به درد نیرو زمینی نمیخورن یه دوره 2 ماهه میفرستن آموزش تخصصی میدن مثلاً بهتون :دی
آقا راحتتون کنم فقط کامپیوتر،حسایداری،حقوق نمیخوره البته تو 90 درصد موارد اینجوریه
البته ارشد هم نمیخوره
دوره بدی هم نیست صبح تا 2 میری کلاس بعد در اختیار خودی،همچین آموزشی هم نمیدن والا
فقط یه مشکلی که داره تو دوره کد نهست یا بی انضباطی راحت درجه افراد و میتونه تغییر بده
فوق دیپلم داشتیم بنده خدا سرجوخه شده بود،لیسانس داشتیم گروهبانیکم شده بود.
بعد از اتمام دوره اموزشی به شما یه برگه میدن که توش محل جدیدی اعلام شده که بعد از یک هفته استراحت در منزل میرین اونجا خودتون رو معرفی میکنین.. در اصطلاح به اونجا که قراره خدمت واقعیتون باشه میگن یگان.
برای بعضی ها در اون برگه که عرض کردم به جای یگان , محل اموزشی جدیدی نوشته شده که تقریبا یک دوره یک ماهه هستش و دو حالت مهندسی یا تکاوری داره . به این دوره اصطلاحا میگن دوره ی کد .
دوره کد مهندسی انگار شما یک ماه رفتین یه شهر دیگه دارین درس میخونین , اخر سر هم یه امتحان ازتون میگیرن و محیط اکادمیک هست , البته نه اکادمیک امریکن پای !!! اکادمیک فول متال جکت !!
دوره تکاوری هم که مشخصه چیه دیگه .
در مورد دوره کد این رو عرض کنم که بهتره دوره کد بخورین چون درجتون میره بالا و انگار یک ماه بیشتر اموزشی دارین با استراحت زیاد و وقت مطالعه و مجوز خروج و تلفن و اینا .
ممنون از دوستان که جواب دادند.
حالا اگه من واسه **** پذیرش کرده باشم چی؟ بازم دوره کد باید برم؟
سلام دوستان من افتادم تهران نیرو هوایی ارتش شهید خضرایی
کسی آمارشو داره چه طور جاییه ؟
سلام دوستان من افتادم تهران نیرو هوایی ارتش شهید خضرایی
کسی آمارشو داره چه طور جاییه ؟
یه نامه ازدکتر بگیری که مثلا یه مشکلی برات پیش اومده البته دکتر باید معتمد **** وظیفه باشه میبری پیلیش +10 یه برگه بهت میدن پر میکنی برات ثبت میکنن 3 4 روز بعدش جواب میاددوستان من امروز تازه برگم اومد
شانسو دارین تو رو خدا
با داشتن دوره تکمیلی افتادیم پدافند هوایی سمنان تو کویر
میخواستم از دوستان خبره بپرسم چه ترفندی بزنم که بتونم دو ماه تمدید کنم ؟؟؟ تا به حال تمدید نکردم
توپ
بهترین جایی که میتونستی بیفتی واقعا خوبه
تاپیکش هست
http://forum.persiantools.com/t198533-page105.html
منو زده خاتمی یزد یعنی ساعت 7 صبح 1 تیر یزد باشم یا تو مرکز **** وظیفه اصفهان
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
منم افتادم همونجا ، اول تیر میبینمت !
بچه کجایی اگه همشهری باشیم که خیلی خوب میشه .
برای منم زده خاتمی ولی محل اعزامو نوشته باید جلوی **** وظیفه شهر خودمون باشم .
فکر کنم شما خودت باید بیای .
خوشبحالتون من که سرباز نیرو زمینی ارتش هستم
01 تهران کسی نیست؟
منم افتادم همونجا ، اول تیر میبینمت !
بچه کجایی اگه همشهری باشیم که خیلی خوب میشه .
برای منم زده خاتمی ولی محل اعزامو نوشته باید جلوی **** وظیفه شهر خودمون باشم .
فکر کنم شما خودت باید بیای .
خدا رو شکر
واسه اولین بار تو زندگیم شانس اوردم اونم چه جایییییییییییییی
فقط یه سوال من باید 7 صبح خودم برم خضرایی ؟
اگه این جوره که رفیقم که گفته افتاده سیرجان که 7 صبح اون جا باشه گرگ می خوردش :lol: