a1a1
Registered User
- نوشتهها
- 232
- لایکها
- 146
علی جون این پسر خدمتی.
جریان جالبه داره.
تا کسی نیاد تو خدمت اصطلاحات رو نمیدونه.
به یکی از دوستام گفتم که اگه 1/6 اعزام بشی میشی پسر خدمتیم.
انقد بهش برخورد.![]()
ینی چی؟
علی جون این پسر خدمتی.
جریان جالبه داره.
تا کسی نیاد تو خدمت اصطلاحات رو نمیدونه.
به یکی از دوستام گفتم که اگه 1/6 اعزام بشی میشی پسر خدمتیم.
انقد بهش برخورد.![]()
ینی چی؟
بنده اعزامی 1/6/91 هستم.
اونایی که اعزامی 1/8/91 هستن میشن زن خدمتیمو اونایی که اعزامی 1/6/92 هستن میشن پسر خدمتیم.:lol:
به روایت معتبر تر اعزامی های 1/8/91 میشن دوست دختر خدمتیت اعزامی های 1/10/91 میشن زن خدمتیت
خدا کی میشه نوه خدمتیام بیان من رها شوم
بنده اعزامی 1/6/91 هستم.
اونایی که اعزامی 1/8/91 هستن میشن زن خدمتیمو اونایی که اعزامی 1/6/92 هستن میشن پسر خدمتیم.:lol:
این روایت که شما میگید متواتر هستش.
ان شاالله که نوه خدمتیت رو هم میبنی.
منم اعزامی 1/6/91 هستم. منو شما نسبتمون چی میشه الان؟:lol:
الان کجا داری خدمت می کنی؟
چین داره کل محصولاتمونو کپی میزنو بازار قبضه کرده حالا ما توی نوه ی خدمتو دختر خدمتو جدو آباد خدمت موندیم بیخیال مومن
جنابعالی پسر خدمتی بنده هستید.
من ارتش .دزفول.
بابایی....
کاش بیای پیش خودم تا حواستو داشته باشم.
باشه عزیز من.
چه ربطی داره.
اینا هم یه چیزی هست واسه گذروندن سربازی.
الان که بیرونی میگی چیه.ولی وقتی رفتی داخل میفهمی که اگه این حرفا.پسرخدمتی و آشخورو پایه بالا و .. پایه خدمت و ... نباشه آدم اونجا دیونه میشه.
اینا هم یه سری موضع هستن برای سرگرم شدن تو خدمت.
ما هم رفتیم بچه ها، 1 تیرماه 01 ارتشکسی برای بعد از آموزشی جای خوب واسه دوره ی یگان سراغ داشت بگه تا دیر نشده
![]()
منم با این دوست عزیزمون موافقم ما همه میدونیم چین داره چیکار میکنه آمریکا داره تور مسافرتی مریخ میزاره تو آلمان قطار 1 دقیقه دیر میاد مدیر مترو برکنار میشه اونوقت ما 2 سال از بهترین دوران زندگی مونو چال میکنیم . ولی چاره چیه همینیه که است زورت میرسه برو کاری واسه همه ما کن . برای اینکه این روزای تکراری مسخره بگذره مجبوری خودتو بزنی به اسکلی با همین اصطلاحات مت و موتور آشخور پسر خدمتی سرگرم کنی . تو پادگان که نمیتونیم کاری کنیم چین محصولاتمونو کپی نزنه داداش
دورد بر تو علی جان.
منم همینو میگم ، میگم میدونیم ولی چکار کنیم مجبوریم.
وفتی تو پادگان حتی اجازه بردن یک گوشی 1280 هم نداریم و هیچ امکاناتی نیست.چه کار میشه کرد مجبوریم خودمون رو سرگرم کنیم با این صحبت ها.
یادش بخیر بهمن سال ۹۰ چه استرسی داشتم . اسفند ۹۰ رفتم پادگان . الان که دارم فکر میکنم میبینم چقدر زود گذشت همه چیز . اون موقع هر کی میگفت خیلی زود تموم میشه میگفتم برو ... نگو)
ولی واقعا تموم شد. ۱ماه دیگه مونده که اونم توی مرخصی هست . با اینکه میدونم شما هم تو دلتون فحش میدید اما میگم واقعا زود میگذره
واقعا گوشیم نمی برید ؟ بابا من تبلت با خودم می برم سر خدمت تازه اونجا هم انلاین هستم .خدایا این خدمت رو از من نگیر .:thumbsup:
داداش کجاست که میشه تبلت برد ؟
اگه اینجوری بود خدمت هلو میشد که
واقعا گوشیم نمی برید ؟ بابا من تبلت با خودم می برم سر خدمت تازه اونجا هم انلاین هستم .خدایا این خدمت رو از من نگیر .:thumbsup:
خرم آباد هستم .2 روز اونجام 2 روز خونه .در کل بد نیست .ولی بازم هلو نیست .همین که عمرت داره تلف میشه خودش عذاب آور هستش .البته خدا رو شکر همین مشکلی واسه برن تلبت و لپ تاپ و گوشی نیست و البته از نظر غذایی هم عالی هستیم .یعنی جیره خشک برامون میارن و خودمون غدا درست که خودش یه نوع سرگرمی هستش و تقریبا میشه مثل خونه مجردی هستش .