• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

a1a1

Registered User
لایک‌ها
146
علی جون این پسر خدمتی.
جریان جالبه داره.
تا کسی نیاد تو خدمت اصطلاحات رو نمیدونه.
به یکی از دوستام گفتم که اگه 1/6 اعزام بشی میشی پسر خدمتیم.
انقد بهش برخورد.:D

ینی چی؟

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
بنده اعزامی 1/6/91 هستم.
اونایی که اعزامی 1/8/91 هستن میشن زن خدمتیم :D و اونایی که اعزامی 1/6/92 هستن میشن پسر خدمتیم.:lol:

به روایت معتبر تر اعزامی های 1/8/91 میشن دوست دختر خدمتیت اعزامی های 1/10/91 میشن زن خدمتیت
خدا کی میشه نوه خدمتیام بیان من رها شوم

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
به روایت معتبر تر اعزامی های 1/8/91 میشن دوست دختر خدمتیت اعزامی های 1/10/91 میشن زن خدمتیت
خدا کی میشه نوه خدمتیام بیان من رها شوم

این روایت که شما میگید متواتر هستش.
ان شاالله که نوه خدمتیت رو هم میبنی.

Miladicaa

Registered User
لایک‌ها
501
كسي از پادگان نيروي دريايي ارتش كوهك(رسالت) اطلاعي داره؟

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
بنده اعزامی 1/6/91 هستم.
اونایی که اعزامی 1/8/91 هستن میشن زن خدمتیم :D و اونایی که اعزامی 1/6/92 هستن میشن پسر خدمتیم.:lol:

منم اعزامی 1/6/91 هستم. منو شما نسبتمون چی میشه الان؟:lol:
الان کجا داری خدمت می کنی؟

arman na

Registered User
لایک‌ها
149
این روایت که شما میگید متواتر هستش.
ان شاالله که نوه خدمتیت رو هم میبنی.

چین داره کل محصولاتمونو کپی میزنو بازار قبضه کرده حالا ما توی نوه ی خدمتو دختر خدمتو جدو آباد خدمت موندیم بیخیال مومن

aali361

Registered User
لایک‌ها
42
آموزش نظامی برای مشمولان معاف از خدمت الزامی شد/ شهریور، آخرین مهلت برای سربازان فراری مشمول عفو *****
جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح از الزامی شدن دوره آموزش نظامی برای مشمولان معاف از خدمت سربازی از تیر امسال و مهلت سه ماهه عفو ***** برای سربازان فراری تا پایان شهریور امسال خبر داد.

سردار موسی کمالی جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح در گفت‌وگو با خبرنگار فارس گفت: برابر قانون جدید **** وظیفه عمومی تمام مشمولان معافیت‌ از خدمت باید دوره آموزش نظامی را طی کنند و سپس کارت پایان خدمت را دریافت کنند.کمالی گفت: از اول تیر امسال آموزش مشمولان معاف از خدمت الزامی می‌شود و تمام مشمولان به غیر از گروه معافیت‌های پزشکی به مدت حداکثر یک ماه در نزدیکترین محل آموزشی به محل سکونت خود آموزش نظامی خواهند دید و این قانون شامل افرادی که در گذشته معاف شده‌اند، نمی‌شود.وی درباره وضعیت سربازان فراری گفت: مشمولانی که تا پایان سال 86 از محل خدمت خود فرار کرده‌اند مورد عفو مقام معظم ***** قرار گرفته و این افراد تا پایان شهریور امسال مهلت دارند که خودشان را برای ادامه مدت زمان خدمت معرفی کنند و اگر در این زمان خود را معرفی نکنند از تاریخ یک مهر مجدداً در شمول غیبت قرار گرفته و مانند سربازان فراری با آنان رفتار خواهد شد.

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
منم اعزامی 1/6/91 هستم. منو شما نسبتمون چی میشه الان؟:lol:
الان کجا داری خدمت می کنی؟

جنابعالی پسر خدمتی بنده هستید.
من ارتش .دزفول.
بابایی....
کاش بیای پیش خودم تا حواستو داشته باشم.:D

چین داره کل محصولاتمونو کپی میزنو بازار قبضه کرده حالا ما توی نوه ی خدمتو دختر خدمتو جدو آباد خدمت موندیم بیخیال مومن

باشه عزیز من.
چه ربطی داره.
اینا هم یه چیزی هست واسه گذروندن سربازی.
الان که بیرونی میگی چیه.ولی وقتی رفتی داخل میفهمی که اگه این حرفا.پسرخدمتی و آشخورو پایه بالا و .. پایه خدمت و ... نباشه آدم اونجا دیونه میشه.
اینا هم یه سری موضع هستن برای سرگرم شدن تو خدمت.

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
جنابعالی پسر خدمتی بنده هستید.
من ارتش .دزفول.
بابایی....
کاش بیای پیش خودم تا حواستو داشته باشم.:D

باشه عزیز من.
چه ربطی داره.
اینا هم یه چیزی هست واسه گذروندن سربازی.
الان که بیرونی میگی چیه.ولی وقتی رفتی داخل میفهمی که اگه این حرفا.پسرخدمتی و آشخورو پایه بالا و .. پایه خدمت و ... نباشه آدم اونجا دیونه میشه.
اینا هم یه سری موضع هستن برای سرگرم شدن تو خدمت.

منم با این دوست عزیزمون موافقم ما همه میدونیم چین داره چیکار میکنه آمریکا داره تور مسافرتی مریخ میزاره تو آلمان قطار 1 دقیقه دیر میاد مدیر مترو برکنار میشه اونوقت ما 2 سال از بهترین دوران زندگی مونو چال میکنیم . ولی چاره چیه همینیه که است زورت میرسه برو کاری واسه همه ما کن . برای اینکه این روزای تکراری مسخره بگذره مجبوری خودتو بزنی به اسکلی با همین اصطلاحات مت و موتور آشخور پسر خدمتی سرگرم کنی . تو پادگان که نمیتونیم کاری کنیم چین محصولاتمونو کپی نزنه داداش

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
ما هم رفتیم بچه ها، 1 تیرماه 01 ارتش :( کسی برای بعد از آموزشی جای خوب واسه دوره ی یگان سراغ داشت بگه تا دیر نشده :(

DRSaeid

Registered User
لایک‌ها
44
یادش بخیر بهمن سال ۹۰ چه استرسی داشتم . اسفند ۹۰ رفتم پادگان . الان که دارم فکر میکنم میبینم چقدر زود گذشت همه چیز . اون موقع هر کی میگفت خیلی زود تموم میشه میگفتم برو ... نگو :))
ولی واقعا تموم شد. ۱ماه دیگه مونده که اونم توی مرخصی هست . با اینکه میدونم شما هم تو دلتون فحش میدید اما میگم واقعا زود میگذره

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
ما هم رفتیم بچه ها، 1 تیرماه 01 ارتش :( کسی برای بعد از آموزشی جای خوب واسه دوره ی یگان سراغ داشت بگه تا دیر نشده :(

داداش ستاد نیرو زمینی لویزان . هوانیروز لویزان . ستاد مشترک چخار راه قصر . آماد و پش نزاجا اقدسیه . جاهای خوبیه اگه بچه تهران باشی هر روز خونه

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
منم با این دوست عزیزمون موافقم ما همه میدونیم چین داره چیکار میکنه آمریکا داره تور مسافرتی مریخ میزاره تو آلمان قطار 1 دقیقه دیر میاد مدیر مترو برکنار میشه اونوقت ما 2 سال از بهترین دوران زندگی مونو چال میکنیم . ولی چاره چیه همینیه که است زورت میرسه برو کاری واسه همه ما کن . برای اینکه این روزای تکراری مسخره بگذره مجبوری خودتو بزنی به اسکلی با همین اصطلاحات مت و موتور آشخور پسر خدمتی سرگرم کنی . تو پادگان که نمیتونیم کاری کنیم چین محصولاتمونو کپی نزنه داداش

دورد بر تو علی جان.
منم همینو میگم ، میگم میدونیم ولی چکار کنیم مجبوریم.
وفتی تو پادگان حتی اجازه بردن یک گوشی 1280 هم نداریم و هیچ امکاناتی نیست.چه کار میشه کرد مجبوریم خودمون رو سرگرم کنیم با این صحبت ها.

mahmood_t

Registered User
لایک‌ها
396
دورد بر تو علی جان.
منم همینو میگم ، میگم میدونیم ولی چکار کنیم مجبوریم.
وفتی تو پادگان حتی اجازه بردن یک گوشی 1280 هم نداریم و هیچ امکاناتی نیست.چه کار میشه کرد مجبوریم خودمون رو سرگرم کنیم با این صحبت ها.

واقعا گوشیم نمی برید ؟ بابا من تبلت با خودم می برم سر خدمت تازه اونجا هم انلاین هستم .خدایا این خدمت رو از من نگیر .:thumbsup:

aali361

Registered User
لایک‌ها
42
انالله و انا الیه راجعون .

19 / 4 به دیدار حق میشتابم .

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
یادش بخیر بهمن سال ۹۰ چه استرسی داشتم . اسفند ۹۰ رفتم پادگان . الان که دارم فکر میکنم میبینم چقدر زود گذشت همه چیز . اون موقع هر کی میگفت خیلی زود تموم میشه میگفتم برو ... نگو :))
ولی واقعا تموم شد. ۱ماه دیگه مونده که اونم توی مرخصی هست . با اینکه میدونم شما هم تو دلتون فحش میدید اما میگم واقعا زود میگذره

داداش واسه شما که خوب بود 17 ماه خدمت کردید ما یه دوره بعد شما اومدیم 21 ماه باید خدمت کنیم شما ماهی 2.5 روز مرخصی استحقاق داشتید ما 1 روز داریم . اینقدر سرباز صفر کم شده کم مونده ستوانو بزارن اسلحه خونه پست بده

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
واقعا گوشیم نمی برید ؟ بابا من تبلت با خودم می برم سر خدمت تازه اونجا هم انلاین هستم .خدایا این خدمت رو از من نگیر .:thumbsup:

داداش کجاست که میشه تبلت برد ؟
اگه اینجوری بود خدمت هلو میشد که

mahmood_t

Registered User
لایک‌ها
396
داداش کجاست که میشه تبلت برد ؟
اگه اینجوری بود خدمت هلو میشد که

خرم آباد هستم .2 روز اونجام 2 روز خونه .در کل بد نیست .ولی بازم هلو نیست .همین که عمرت داره تلف میشه خودش عذاب آور هستش .البته خدا رو شکر همین مشکلی واسه برن تلبت و لپ تاپ و گوشی نیست و البته از نظر غذایی هم عالی هستیم .یعنی جیره خشک برامون میارن و خودمون غدا درست که خودش یه نوع سرگرمی هستش و تقریبا میشه مثل خونه مجردی هستش .

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205

نه بابا.
ما اگه گوشی بگیرن.10 روز اضافه خدمت میزنن.اگه دوربین دار باشه 20 روز.

خرم آباد هستم .2 روز اونجام 2 روز خونه .در کل بد نیست .ولی بازم هلو نیست .همین که عمرت داره تلف میشه خودش عذاب آور هستش .البته خدا رو شکر همین مشکلی واسه برن تلبت و لپ تاپ و گوشی نیست و البته از نظر غذایی هم عالی هستیم .یعنی جیره خشک برامون میارن و خودمون غدا درست که خودش یه نوع سرگرمی هستش و تقریبا میشه مثل خونه مجردی هستش .

خوش به حالت.منم باید همین وضعیت رو داشتم.ولی دیگه طاقت نیاوردم که وایسم تا 1/8/91 اگه میموندم پذیرش س÷اهم درست میشد.

بالا