• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

jack_poppy

Registered User
لایک‌ها
0
سلام خدمت همه ی دوستان امیدوارم خوب و خوش و سلامت باشند مخصوصا اونایی که سرباز هستند و یا تازه در شرف پیوستن به جمع سربازان عزیز رو دارن.
من خودم حدود بیست روز هست که سربازیم رو تو نیروی زمینی ارتش خدا رو شکر به خوبی و خوشی تموم کردم ،در خدمت دوستان هستم تا تجربیات خودم رو در اختیارشون قرار بدم.
قبل از هر چیز این نصیحت رو بهتون می کنم که قدر این دوره رو بدونین که بهترین دوره زندگیتون هست و دیگه تکرار نمی شه و من حاضرم به جای تک تکتون تا آخر عمرم سرباز باشم.آخ که چه روز های خوبی بود.
یه آهنگ هم واسه حال و هوای سربازی می خواستم آپلود کنم که متاسفانه تو هات فایل نشد.

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002
دوستان این که نوشته 1 تیر تو برگه باید 1تیر تو پادگان اموزشی باشیم یا نه تو محل **** وظیفه

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2

خواستم بگم برو خدا پشت و پناهت سربازی هم واسه خودش عالمی داره قطعا خاطره خوبی برات میشه ........
به سلامتی میری و به سلامتی برمیگردی ...............

ahmadreza1368

Registered User
لایک‌ها
54
خواستم بگم برو خدا پشت و پناهت سربازی هم واسه خودش عالمی داره قطعا خاطره خوبی برات میشه ........
به سلامتی میری و به سلامتی برمیگردی ...............

نوکرتم داداش
شما هم سلامت باشی

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
سلام خدمت همه ی دوستان امیدوارم خوب و خوش و سلامت باشند مخصوصا اونایی که سرباز هستند و یا تازه در شرف پیوستن به جمع سربازان عزیز رو دارن.
من خودم حدود بیست روز هست که سربازیم رو تو نیروی زمینی ارتش خدا رو شکر به خوبی و خوشی تموم کردم ،در خدمت دوستان هستم تا تجربیات خودم رو در اختیارشون قرار بدم.
قبل از هر چیز این نصیحت رو بهتون می کنم که قدر این دوره رو بدونین که بهترین دوره زندگیتون هست و دیگه تکرار نمی شه و من حاضرم به جای تک تکتون تا آخر عمرم سرباز باشم.آخ که چه روز های خوبی بود.
یه آهنگ هم واسه حال و هوای سربازی می خواستم آپلود کنم که متاسفانه تو هات فایل نشد.
پس معلومه هدر رفتن عمر روزای تکراری فرمانبرداری از ادمای بی لیاقت تحقیر واست روزای خوبی بوده . اگه این بهترین دوران هممون بریم بمیریم که این زندگی ارزششو نداره

jack_poppy

Registered User
لایک‌ها
0
در جوابتون باید بگم که در برابرش یه سری خوبی های هم داره که باید خودتون تجربه کنید.در ضمن تو سربازی این نصیحت من رو به خاطر بسپارید:
هرچیز که سلسله مراتبتون بهتون دستور دادن بگید چشم،احتیاجی نیست حتما اون کار رو هر طوری که اونها می خوان انجام بدید فقط بگید چشم و باهاشون بحث نکنید اما در عمل اون کار رو نکنید و یا خیلی کم رنگ اون کار رو انجام بدید طوری که فقط رفع تکلیف بشه.
این رو هم به خاطر داشته باشید احتیاجی نیست با جون و دل براشون کار کنید ،به اندازه حقوقی که به شما می دن براشون کار کنید.زیادی کار کنید پررو می شن.باور کنید پررو می شن. کاری که وظیفه شما نیست رو به هیچ وجه انجام ندید چون 2 بار کاری که مربوط به شما نیست انجام بدید تشویقتون نمی کنند و انتظارش رو هم نداشته باشید، اما اگر بار سوم همون کار رو براشون انجامش ندید تنبیهتون می کنند.کاری که در حیطه خودتون نیست بگید بلد نیستم و مسئولش باید بیاد و خودش انجام بده.
ضرب المثل معروف:هر دستوری که دادن بگید چشم،عقب گرد کنید بگید پشم.باور کنید این معجزه می کنه.
خلاصه این رو هم به یاد داشته باشید واسه پیچوندن اینجور کارها خیلی زیاد راه هست و همین پیچوندنا سربازی رو شیرین می کنه.
اگر سوالی داشتید در خدمتتونم.

Last edited:

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705

رفیق دیگه بهترین دوران زندگی هم نیست،خاطرات خوب زیادی برات اتفاق میفته اما این خاطرات که جواب هدر رفت 18 ماه عمرمون رونمیده که

راستی تسویه کردی نگفتن کی کارتت میاد؟من الان نزدیک 55 روزه تسویه کردم هنوز نیومده

jack_poppy

Registered User
لایک‌ها
0
راستی تسویه کردی نگفتن کی کارتت میاد؟من الان نزدیک 55 روزه تسویه کردم هنوز نیومده

احتمالا شما مدرکت تحصیلیتون کارشناسی ارشده.من 26 روزه تسویه کردم هنوز کارتم نیومده.صدور کارت به تسویه ربطی نداره به کمیسیون مربوط میشه.گاها سربازایی رو می دیدیم که تو پادگان بودند اما کارت پایان خدمت می رفت دم در خونشون.

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
19 /4 اعزام هستم
الان می تونم پزشکی اقدام کنم ؟
**** پذیرش شدم ؟ می تونم لغو کنم جای دیگه برم ؟

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
بریم سربازی استخر و باشگاه بدنسازی و.... داره ؟
تودوره آموزشی میذارن استفاده کنیم ؟

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975

زمین چمن ، استخر ، زمین سوارکاری ، قلیون ، خانم و ... آماده استفاده هست

jack_poppy

Registered User
لایک‌ها
0
توی اکثر پادگان ها باشگاه بدنسازی هست و استفاده هم رایگان.اما استخر رو بعضی از پادگان های خوب مثل مرآتو دارند.

iAR11

Registered User
لایک‌ها
28
سلام
دوستانی که 01 خدمت کردن میدونن که پادگان پارکینگ داره؟ و اجازه استفاده ازش رو همه دارن؟ میشه موتور یا ماشین برد؟

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
سلام
دوستانی که 01 خدمت کردن میدونن که پادگان پارکینگ داره؟ و اجازه استفاده ازش رو همه دارن؟ میشه موتور یا ماشین برد؟

بله پارکینگ داره و میشه ازش استفاده کرد.پولیه.یه در دیگه داره.میرید ماشین رو میذارید تو پارکینگ بعدش میاد از دژبانی وارد پادگان میشید.
مشکلی بابت ماشین وجود نداره

Miladicaa

Registered User
لایک‌ها
501
مرکز اموزش ما باشگاه بدنسازی داشت اسخر هم داشت زمین فوتبال هم داشت .خلاصه خوب جایی بود با این که نیروی دریایی ارتش سیرجان بود
استخرش بلیطش 12 تومن بود ولی واسه سربازا 3 تومن بود.باشگاهش هم رایگان بود.در کل خوب بود.
امروز رسیدم تهران تا 5 تیر هم مرخصی پایان دوره بهمون دادن
سوالی بود در خدمتم

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
ای خدا من پارسال 1 تیر اعزام شدم حالا پسر خدمتی هام دارن اعزام میشن 1 تیر
چقدر دیر گذشت انگار یه عمره

bigarasg

Registered User
لایک‌ها
92
سلام
برادر من آموزشیش تازه تموم شده و تقسیم کردن افتاده توی مهاباد آذربایجان غربی، نیروی انتظامی هست، دوستان اگه خودشون یا آشنایی دارن که اهل مهاباد یا میاندوآب باشه و در حال حاضر توی تهران و حومه یا تبریز و حومه خدمت میکنن و میخوان جابجا بشن لطفا خبر بدن، ممنون میشم کمک کنین!

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
احتمالا شما مدرکت تحصیلیتون کارشناسی ارشده.من 26 روزه تسویه کردم هنوز کارتم نیومده.صدور کارت به تسویه ربطی نداره به کمیسیون مربوط میشه.گاها سربازایی رو می دیدیم که تو پادگان بودند اما کارت پایان خدمت می رفت دم در خونشون.

نه داداش کارشناسی دارم،الان پیگیر شدم یه دونه رفقای هم خدمتی بهمن پارسال تسویه کرده هنوز نیومده کارتش:eek:

آره اگه خدا بخواد ایندفعه میرم، چون جاش خوبه.
برو تمومش کن بره لامصب رو،تا الان هم خیلی دیر شده

داداش سخت نگیر میگذره مگه ما چطوری گذروندیمش،بالاخره یه روزی تموم میشه

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205

علی جون این پسر خدمتی.
جریان جالبه داره.
تا کسی نیاد تو خدمت اصطلاحات رو نمیدونه.
به یکی از دوستام گفتم که اگه 1/6 اعزام بشی میشی پسر خدمتیم.
انقد بهش برخورد.:D

بالا