- نوشتهها
- 1,318
- لایکها
- 14
داداش شما یک نگاه به قیمت های الان و چند روز قبل کنید ببینید حرفی که زدین درسته یا نهجواد جان، صفحه 200 مبارک... !
دوستان، قبل از خرید از آقا جواد سوال کنید که برچسب شبنم داره یا نه؟ که مثل من به مشکل بر نخورید.
راستی، چرا قیمت گوشی، فقط در مواقع افزایش قیمت دلار پیرو قیمت دلار هست و موقع کاهش نه؟!!!
الان من روزی حداقل دوبار قیمت هامون اپدیت میکنم
دوست عزیز من وقت نمیکنم لیست رو پ.خ کنم هرموقع قیمت ها آپدیت شد تو تاپیک مشاهده کنیدجواد جان قیمتا بشدت افت کرده لیست جدید رو زحمتشو بکش واسمون پخ کن ببینیم چجوریاست پخ دادم حاجی جواب ندادی هنوز ! ارادت
دادا قيمت اين رو برام پخ كن سامسونگ گلکسی تبلت نوت8 (16گیگ البته براي تعداد 4 تا
پ .ن : دوستان مسائل مربوط به ارز رو ميتونيد تويتايپيك مربوطه دنبال كنيد :http://forum.persiantools.com/t214102.html
پ.خ شد
دوستان یکبار دیگه اگر در تاپیک اعلام نرخ ارز کنید گزارش میشود
یک نکته دیگه اگر کسانی فکر میکنند من قیمتم بالاتراز جای دیگه ای است بروند از همونجا خرید کنند و به من نرخ ندهند فکر میکنید من نمیدونم صرافی کنارمون هست لحظه ای قیمت میگیریم ازش
******************************************************************************************************************************************************
قیمت های خانواده لومیا نوکیا
لومیا920 قیمت 1.490.000
لومیا820 قیمت 980.000
لومیا720 قیمت 1.030.000
Last edited: