• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ارزون ترین گوشی های آکبند در کل پرشین تولز از جمله اس3

وضعیت
موضوع بسته شده است.

javad96

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
14
جواد جان، صفحه 200 مبارک... !;)

دوستان، قبل از خرید از آقا جواد سوال کنید که برچسب شبنم داره یا نه؟ که مثل من به مشکل بر نخورید.

راستی، چرا قیمت گوشی، فقط در مواقع افزایش قیمت دلار پیرو قیمت دلار هست و موقع کاهش نه؟!!!
داداش شما یک نگاه به قیمت های الان و چند روز قبل کنید ببینید حرفی که زدین درسته یا نه
الان من روزی حداقل دوبار قیمت هامون اپدیت میکنم

جواد جان قیمتا بشدت افت کرده لیست جدید رو زحمتشو بکش واسمون پخ کن ببینیم چجوریاست پخ دادم حاجی جواب ندادی هنوز ! ارادت
دوست عزیز من وقت نمیکنم لیست رو پ.خ کنم هرموقع قیمت ها آپدیت شد تو تاپیک مشاهده کنید

دادا قيمت اين رو برام پخ كن سامسونگ گلکسی تبلت نوت8 (16گیگ البته براي تعداد 4 تا

پ .ن : دوستان مسائل مربوط به ارز رو ميتونيد تويتايپيك مربوطه دنبال كنيد :http://forum.persiantools.com/t214102.html

پ.خ شد

دوستان یکبار دیگه اگر در تاپیک اعلام نرخ ارز کنید گزارش میشود
یک نکته دیگه اگر کسانی فکر میکنند من قیمتم بالاتراز جای دیگه ای است بروند از همونجا خرید کنند و به من نرخ ندهند فکر میکنید من نمیدونم صرافی کنارمون هست لحظه ای قیمت میگیریم ازش

******************************************************************************************************************************************************

قیمت های خانواده لومیا نوکیا

لومیا920 قیمت 1.490.000
لومیا820 قیمت 980.000
لومیا720 قیمت 1.030.000

Last edited:

peyman133

Registered User
لایک‌ها
5
اقا جواد گوشي مارو گرفتي؟؟؟ 4اس 64 گيگ

Yousof876

Registered User
لایک‌ها
57
من قیمتهارو همیشه مقایسه میکنم بنظرم درحال حاضر بهترین قیمتهارو اینجا داره

astonmartin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

دوست گرامی معمولا کدام برندهایی که می فروشید پلم 100% نه اینکه شما تضمین کنید می خوام پلمب 100% باشند ؟؟؟؟

الجی نکسوس مثلا یا سونی اکسپریا اس پی

javad96

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
14
آخه LG NEXUS 4 قیمتش تکون نمیخوره...!

شما از جای دیگه قیمت دارید؟
واقعا که
مردم ما طوری هستند که اگر از بین 100 گوشی دوتا از اون ها قیمتشون گرون یا تغییر نکنه میگن کل بازار ...
الان تمامی گوشی های من تو لیست اومدن پایین ولی شما نکسوس4 رو دیدین ماشالله باید به دقتت بگم که خوب تو این همه گوشی پیداش کردی

سلام

دوست گرامی معمولا کدام برندهایی که می فروشید پلم 100% نه اینکه شما تضمین کنید می خوام پلمب 100% باشند ؟؟؟؟

الجی نکسوس مثلا یا سونی اکسپریا اس پی

هر گوشی که بخواهید پلمپ براتون میفرستم
حتی نکسوس4 و سونی اکسپریا اس پی

ببخشيد چرا دروغ اخه همين دو روز پيش 1200 سرم كلاه رفاه چشمم ترسيده البته نسبت به شماجسارت نميكنما ولي خب ضرر تلخه ديگه

درسته ولی شما خیالتون راحت باشه گوشی رو براتون امروز نشد فردا میفرستم

ata_bros

Registered User
لایک‌ها
130
واقعا که
مردم ما طوری هستند که اگر از بین 100 گوشی دوتا از اون ها قیمتشون گرون یا تغییر نکنه میگن کل بازار ...
الان تمامی گوشی های من تو لیست اومدن پایین ولی شما نکسوس4 رو دیدین ماشالله باید به دقتت بگم که خوب تو این همه گوشی پیداش کردی
جواد جان، امروز اعصاب نداریا... !

بنده گوشی مد نظرم Nexus 4 بوده، قیمتشم دنبال کردم، دیدم تغییر نمیکنه... !!!

در ضمن، بنده با آرامش سوال کردم، شما هم با آرامش جواب میدادین بهتر بود.

javad96

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
14
واقعا که
جواد جان، امروز اعصاب نداریا... !

بنده گوشی مد نظرم Nexus 4 بوده، قیمتشم دنبال کردم، دیدم تغییر نمیکنه... !!!

در ضمن، بنده با آرامش سوال کردم، شما هم با آرامش جواب میدادین بهتر بود.

من امروز بخاطر کار اداره پست عصابم بهم ریخته
بعدا جوابتون رو میدم

makina

Registered User
لایک‌ها
4
اقا blackberry q10 نمیارید؟؟؟
الان قیمتش بند عباس چقدره؟

خریدم دارید؟؟؟؟؟؟؟

mlu

Registered User
لایک‌ها
360
اقا جواد یه 2.3 لیوان اب بخور برو شب بیا مث که زیاد حال نداری

mostafa_h

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آفا جواد عزیز جوابمو نگرفتم من نوکیا 206 تک سیم کارتشو احتمال داره بیاری ؟ سفید ؟ یا شدنی نیست ؟

javad96

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
14
اقا جواد یه 2.3 لیوان اب بخور برو شب بیا مث که زیاد حال نداری

ممنون داداش الان خوب شدم
از تمامی دوستانی که بعدازظهر بدبرخورد کردم معذرت میخوام

آفا جواد عزیز جوابمو نگرفتم من نوکیا 206 تک سیم کارتشو احتمال داره بیاری ؟ سفید ؟ یا شدنی نیست ؟

داداش بخدا آمار گوشی 206 ندارم اما 100درصد داریم فقط فردا حتما بهم زنگ بزن یاداوری کن تا برات آمارشو بگیرم تا زمانی که تو مغازه هستم

montazery

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
56
ممنون داداش الان خوب شدم
از تمامی دوستانی که بعدازظهر بدبرخورد کردم معذرت میخوام

داداش بخدا آمار گوشی 206 ندارم اما 100درصد داریم فقط فردا حتما بهم زنگ بزن یاداوری کن تا برات آمارشو بگیرم تا زمانی که تو مغازه هستم
افا جواد قیمت ها باز افت کرده یا نه؟

moslem47

Registered User
لایک‌ها
149
درهم که به 860 رسید ولی قیمت ها افت زیادی نداشته . باید منتظر بار جدید اقا جواد بود

javad96

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
14
افا جواد قیمت ها باز افت کرده یا نه؟

خیلی کم

درهم که به 860 رسید ولی قیمت ها افت زیادی نداشته . باید منتظر بار جدید اقا جواد بود

دوست عزیز اونجوری که شما فکر میکنی نیست نشستی تو خونه پشت سیستم هر لحظه قیمت هارو چک میکنی بازار با اون معاملاتی که شما انجام میدین زمین تا آسمون فرق میکنه شما لطفا نگاه به قیمت ارز نکن چون اگر درهم هم بشه 300 تومن بازار هیچ کاهشی نده شما نمیتونی کسی رو متهم کنید الان من خدایش بیشترین کاهش رو دادم شما تو بازار برید خیلی از مغازه دارها تغییراتی بین 10 تا 15 دادن که اصلا به چشم نمیاد
نمیدونم گفته های چند صفحه پیش من خوندین یا نه گفتم از امروز کسی حق نداره نرخ ارز تو این تاپیک اعلام کنه وگرنه گزارش میشه
باتشکر فراوان

***********************************************************************************************************************************************

قیمت های بعضی از گوشی ها دوباره آپدیت شد از جمله گلکسی اس3 . اس4 . اچ تی سی وان و اکسپریا زد

adelarak21

Registered User
لایک‌ها
4
سلام

آقا جواد بقیه تغییری نکردن؟

وان ایکس پلاس 64 گیگ منظورمه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا