• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تعمیرات معتبر و استاندارد XBOX PS3 PSP توسط آی سی سنتر

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
سلام قربان.
یه PS3 برای ریبال خدمتون تیپاکس کردم. یک سوال داشتم.
خونده بودم که مشکل PS3 برای اینکه پایه هاش lead free هستن و اینکه reball کردن با leaded مشکل رو برای همیشه حل میکنه. میشه بفرمایید روش کار شما چیه؟

در مرحله اول gpu شما در همون حالت lead free قرار میگیره و کلیه بالها آب میشوند و دوباره سرجای خودشون میشین اگر دست شد هزینش 80 هست
اگر درست نشد چیپ باید دربیاد و یک مدل نو بجاش بگذاریم یا اینکه چیپ شما در صورت سالم بودن از دوباره پایه گذاری میشه و روی برد نصب میکنیم. هزینش دریماد 180
اگر باز درست نشد که با یک سوژه برخورد کریدم که نیاز به بررسی مدار داره

axe

Registered User
لایک‌ها
5
میشه در مورد دانگیرید ps3 برام توضیح بدید آیا داخل دستگاه برد یا قطعه ای میزارن یا از دستگاه قطعه ای کم میکنن.دستگاهایی که دانگیرید میشن ارزش ندارن زود خراب میشن آخه یه مهندسی میگفت داخلش یه قطعه چینی میزارن که احتملش هست زود خراب بشه.لطفا کامل توضیح بدین.ممنون.

dead_makers

Registered User
لایک‌ها
20
سلام استاد
من یه کینکت دارم که وقتی می زنم به دستگاه چراغش روشن میشه ولی کار نمیکنه
بعد از یه مدت هم داغ میشه
میشه کاریش کرد که بفرستم برات ؟
دمت گرم

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
میشه در مورد دانگیرید ps3 برام توضیح بدید آیا داخل دستگاه برد یا قطعه ای میزارن یا از دستگاه قطعه ای کم میکنن.دستگاهایی که دانگیرید میشن ارزش ندارن زود خراب میشن آخه یه مهندسی میگفت داخلش یه قطعه چینی میزارن که احتملش هست زود خراب بشه.لطفا کامل توضیح بدین.ممنون.

برای دانگرید کردن چیزی نه کم میشه و نه اضافه میشه دستگاه شما باز میشود و به صورت سخت افزاری فلش یا پرگرام میشود توسط بردهای مخصوص پرگرامر
پیامدهای بعدیش هنوز ثابت نشده که آیا واقعا دانگرید باعث خراب شدن دستگاه میشه یا خیر.
خطرش توی باز و بسته کردنش هست که اون طرف باید دقت کنه

سلام استاد
من یه کینکت دارم که وقتی می زنم به دستگاه چراغش روشن میشه ولی کار نمیکنه
بعد از یه مدت هم داغ میشه
میشه کاریش کرد که بفرستم برات ؟
دمت گرم

قابل تعمیر هست

NUKE POVV3R

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام:)
استاد بنده 1 دونه PS3 FAT دارم کم کارکرد بود حتی 1 خط هم نداره الان ولی چند ماه پیش زد و لنزش سوخت:(بر دمش پیش تعمیر کار شهر خودمون گفت ایراد از دیسک بوده و فلان بهمان دادم لنز رو عوض کرد بعد از 2 ماه دوباره سوخت !
دلیلش چی میتونه باشه مشکل از کجا هست؟ من نه اینبار فشاری بهش اوردم نه دیسک خرابی گذاشتم توش!
1 سوال دیگه الان دستگاه رو می خوام دانگرید کنم مشکلی نداره اسیبی نمی رسونه؟ بعد با دستگاه کپی خور میشه انلاین زد؟ :D:confused:

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
سلام:)
استاد بنده 1 دونه PS3 FAT دارم کم کارکرد بود حتی 1 خط هم نداره الان ولی چند ماه پیش زد و لنزش سوخت:(بر دمش پیش تعمیر کار شهر خودمون گفت ایراد از دیسک بوده و فلان بهمان دادم لنز رو عوض کرد بعد از 2 ماه دوباره سوخت !
دلیلش چی میتونه باشه مشکل از کجا هست؟ من نه اینبار فشاری بهش اوردم نه دیسک خرابی گذاشتم توش!
1 سوال دیگه الان دستگاه رو می خوام دانگرید کنم مشکلی نداره اسیبی نمی رسونه؟ بعد با دستگاه کپی خور میشه انلاین زد؟ :D:confused:

سلام
فکر نمی کنم تعمیر کار شهرتان لنزتان را عوض کرده باشه ممکنه فقط سرویسش کرده باشه یا اینکه از لنز دسته دوم استفاده کرده. هزینه لنز های فت بالاست حدود 150 در میاد.
در مورد دانگرید و بعد هم آنلاین میشه اما خیلی موقته و اصلا پیشنهاد نمیشه

game city

Registered User
لایک‌ها
253
سلام
لنز ps2 مدل 400c دارید 3 تا میخواستم

djwolf

Registered User
لایک‌ها
27
با سلام و خسته نباشید حضور محترم مدیر ای سی سنتر

یک کنسول فت سه چراغ شده دارم که میخوام برای تعمیر براتون ارسال کنم

سوالی داشتم اینکه شما جنوب کشور هستید و بنده شمال کشور و به خاطر مسافت طولانی هزینه بار زیاد میشه امکانش هست که فقط مادر برد اصلی کنسول براتون ارسال کنم یا اینکه حتما باید درایور هم براتون ارسال بشه چون اینجوری وزنش کمتر میشه و هزینه ارسال هم بای من کمتر خواهد بود

منتظر پاسخ شما هستم
با تشکر و احترام

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
با سلام و خسته نباشید حضور محترم مدیر ای سی سنتر

یک کنسول فت سه چراغ شده دارم که میخوام برای تعمیر براتون ارسال کنم

سوالی داشتم اینکه شما جنوب کشور هستید و بنده شمال کشور و به خاطر مسافت طولانی هزینه بار زیاد میشه امکانش هست که فقط مادر برد اصلی کنسول براتون ارسال کنم یا اینکه حتما باید درایور هم براتون ارسال بشه چون اینجوری وزنش کمتر میشه و هزینه ارسال هم بای من کمتر خواهد بود

منتظر پاسخ شما هستم
با تشکر و احترام

سلام دوست گرامی شما میتوانید از ترمینال های مسافرتی خیلی راحت دستگاه را بفرستید و اصلا نگران وژن و ... نباشید هزینه ترمینال در مقایسه با بقیه مناسب هست مخصوصا برای شما که از شمال میخواهید ارسال کنید.
درایو برای من مهم نیست اما یکجوری برد را نفرستید که آسیب ببینه.

سلام
لنز ps2 مدل 400c دارید 3 تا میخواستم

اصلی شرکت سونی در میاد 80 تومان
طرحش درمیاد 55 تومان

djwolf

Registered User
لایک‌ها
27
سلام مجدد

دوست عزیز مشکل اینجاست که ترمینال فک کنم البته نپرسیدم بازم اینجا برای اهواز حرکت ندارن و اینکه مهم تر برای شما هم ممکنه درد سر بشه چون ممکنه ترمینال اونجا براتون نیاره

به هر حال از اونجایی که فقط شما تنها مرکز تخصصی در ایران هستید در زمینه کنسول من میدم تی پاکس براتون بیاره

انشا الله که درست بشه

من روز سه شنبه براتون می فرستم

با تشکر و احترام

نقویان از بجنور د

محمدددد

Registered User
لایک‌ها
10
ps3 دارای چهار level برای دور فن می باشد دور1 رو اصلا شما هیچ صدایی رو متوجه نمیشید بعد از 15 دقیقه کار کردن دستگاه به دور 2 رفته و کمی صدای باد رو احساس میکنید اگر دستگاه شما ایراد داشته باشد در بازی به دور 3 رفته و متوجه زیاد بودن دور فن خواهید شد و بعد از مدتی روی دور 4 میرود و احساس میکنید دستگاه داره پرواز میکنه! و با پیام خطای overhot برخورد کرده و دستگاه خودبه خود خاموش میشود و چراغ قرمز شروع به چشمک زدن میکند.!

دستگاه من فقط روی دور 3 میرود ولی اصلا روی دور 4 نمیرود
آیا مشکل دارد؟
هزینه ی تعمیرش چقدره؟

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
توجه فرمایید از هیچ گونه سیستم پست پیشتاز و ... استفاده نکنید.(ماموران پست بی دلیل در چندین نوبت بسته های عزیزان را برگشت میدهند. به دلیل بزرگ بودن و سنگین بودن از زیر بار مسولیت خارج می شوند و فقط پول مفت به جیب می زنند)

ehsan.ag

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
توجه فرمایید از هیچ گونه سیستم پست پیشتاز و ... استفاده نکنید.(ماموران پست بی دلیل در چندین نوبت بسته های عزیزان را برگشت میدهند. به دلیل بزرگ بودن و سنگین بودن از زیر بار مسولیت خارج می شوند و فقط پول مفت به جیب می زنند)

تایید میشه بسته منو پس فرستادن.

_Love_Coder_

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
128

ای بابا کاش زودتر میگفتید من دیروز بستم رو با پست معمولی فرستادم :eek:

l3al3ak.kral

Registered User
لایک‌ها
113
سلام
خسته نباشید استاد
یک سوال داشتم از خدمتتون
دستگاه های غیر اسلیم رو واسه گیم نت پیشنهاد میدید؟
غیر اسلیمها تا چند ساعت میتونند به طور مداوم روشن باشند ؟
هم ایکس باکس و هم پلی استیشن تری

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
سلام
خسته نباشید استاد
یک سوال داشتم از خدمتتون
دستگاه های غیر اسلیم رو واسه گیم نت پیشنهاد میدید؟
غیر اسلیمها تا چند ساعت میتونند به طور مداوم روشن باشند ؟
هم ایکس باکس و هم پلی استیشن تری
اگر بخوام براتون درصد بگیرم دستگاه های جاسپر خیلی عالی تر از اسلیم ها هستند! اسلیم ها خلاف تبلیغات صورت گرفته مشکل فریز و هنگ دارند که بعد از 1 سال روی چندین دستگاه دیده شده.
البته جاسپر 3 چراغ هم داشتیم اما به نسبت جاسپر به نظر من خوبه.
کلان شما نگران نباش پیشنهاد می کنم دستگاه ها را rgh کنید و دور فن را ببرید بالا و همچنین از بازی های درون هارد دیسک استفاده کنید.
ps3 فت که اصلا سمتش نرو

mohsenjoon0

Registered User
لایک‌ها
112
سلام RHG ایکس باکس ایلات چقدر درمیاد؟
وچقدرزمان میبره

liomessi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش ببخشید من یه ps3 80gig دارم مدلش cechl04 هست.وقتی که دستگاه حدود 15 دقیقه روشنه صدای فن وحشتناک میره بالا،به قول خودتون انگار میخواد پرواز کنه،ولی هیچ اروری نمیده و دستگاه خاموش نمیشه.به نظرتون مشکل داره؟اگه آره لطفا بگید چقدر هزینه تعمیرش میشه تا بفرستم خدمتتون.

مهدی69

Registered User
لایک‌ها
5
داداش منم یدونه cechl04 دارم دور فن تو بازی های سنگین زیاد بالا میره دلیلش چیه؟

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
داداش منم یدونه cechl04 دارم دور فن تو بازی های سنگین زیاد بالا میره دلیلش چیه؟

این خطا بر اثر فرسودگی و مشکل انتقال گرمایی هست اگر توجه نکنید به چراغ زرد نزدیک می شوید.

بالا