• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ارزون ترین گوشی های آکبند در کل پرشین تولز از جمله اس3

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Noctis Lucis

Registered User
لایک‌ها
18
دوستان راجع به پست از بندرعباس من اطلاع دارم که کلا شرکت تیپاکس و پست اجناس الکترونیکی مثل گوشی یا کنسول بازی و اینجور وسیله هارو برای ارسال قبول نمی کنند اگر هم احیانا قبول کنند 95% احتمال برگشت خوردن داره.دلیلش هم اینه که چون مرکز ورود اجناس بندرعباس هستش به عنوان جنس قاچاق بهش گیر میدن.مشکل هم از پست نیست من خودم با مسئولش صحبت کردم گفتند که مشکل افسر هایی هستند که اجناسو قبل از ارسال بررسی می کنند.تنها راهش هم داشتند برچسب شبنم هست که بازم تا اونجا که من جدیدا اطلاع دارم با اون هم دیگه نمیشه.
تنها راه خروج باربری هستش که اونا هم چون اطلاع دارند که فقط از این راه میشه اجناس رو فرستاد قیمت ارسال رو زیاد کردند.
جواد خان توی ارسال تقصیری نداره ایراد از سیستم انتقال کشورمونه.

Hosien009

Registered User
لایک‌ها
270
بابا 200 گوشی فروخته نمیشه یه مورد اشتباه بشه ؟؟ (البته اگه این مورد برای من پیش بیاد کلمه میکوبونم به دیوار)

خیلی از کاربرای معتبر همین جا کارایی کردن که از نیو یوزر بعیده

astanboos

Registered User
لایک‌ها
781
دوستان بنظر شما
xperia sp بهتر هست یا xperia sl??????

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
بابا 200 گوشی فروخته نمیشه یه مورد اشتباه بشه ؟؟ (البته اگه این مورد برای من پیش بیاد کلمه میکوبونم به دیوار)

خیلی از کاربرای معتبر همین جا کارایی کردن که از نیو یوزر بعیده

دوست عزیز گوشی تعمیری که خودشون هم میدونستند تعمیری هست چون خودشون تعمیر کرده بودند رو جای اک و 2 روز کار کرد فروختن از نظر شما فقط یه اشتباه در فروش هست ؟
جالب اینجاست که اونجایی که تعمیر شده بود رو مجددا برچسب فابریکی رو چسبوندن روش که اگه برداشته نمیشد اصلا مشخص نمیشد این لحیم ها .

Hosien009

Registered User
لایک‌ها
270
دوست عزیز گوشی تعمیری که خودشون هم میدونستند تعمیری هست چون خودشون تعمیر کرده بودند رو جای اک و 2 روز کار کرد فروختن از نظر شما فقط یه اشتباه در فروش هست ؟
جالب اینجاست که اونجایی که تعمیر شده بود رو مجددا برچسب فابریکی رو چسبوندن روش که اگه برداشته نمیشد اصلا مشخص نمیشد این لحیم ها .

هر موقع یه طرفی به قاضی برای 100% راضی برمیگردی

بذار جواد جان میاد توضیح میده

لطفا این بحث رو تو این تاپیک ادامه ندین مگه نگفته موضوع رو حل میکنه ؟(تو پ.خ جواب بده)

rezaali4

Registered User
لایک‌ها
9
دوستان راجع به پست از بندرعباس من اطلاع دارم که کلا شرکت تیپاکس و پست اجناس الکترونیکی مثل گوشی یا کنسول بازی و اینجور وسیله هارو برای ارسال قبول نمی کنند اگر هم احیانا قبول کنند 95% احتمال برگشت خوردن داره.دلیلش هم اینه که چون مرکز ورود اجناس بندرعباس هستش به عنوان جنس قاچاق بهش گیر میدن.مشکل هم از پست نیست من خودم با مسئولش صحبت کردم گفتند که مشکل افسر هایی هستند که اجناسو قبل از ارسال بررسی می کنند.تنها راهش هم داشتند برچسب شبنم هست که بازم تا اونجا که من جدیدا اطلاع دارم با اون هم دیگه نمیشه.
تنها راه خروج باربری هستش که اونا هم چون اطلاع دارند که فقط از این راه میشه اجناس رو فرستاد قیمت ارسال رو زیاد کردند.
جواد خان توی ارسال تقصیری نداره ایراد از سیستم انتقال کشورمونه.

دوستمون درست میگه من خودم میخواستم یه کنسول بفرستم با جرو بحث و کلی گرفتاری فرستادم خیلی گیر میدن

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

KiNGEl

Registered User
لایک‌ها
2
دوستمون درست میگه من خودم میخواستم یه کنسول بفرستم با جرو بحث و کلی گرفتاری فرستادم خیلی گیر میدن

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

دقیقن . من هم چند روز پیش یه اکسپریا به زور فرستادم. یاروو میگفت که برگشت میخوره نفرست . من گفتم بفرست مشکلی نیست دیگه فرستادن. دو روز بعد رسید کرج

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
دوستان این اقا جواد بعد از روز ها به پرسش من تو اس ام اس پیام دادند و شرح و خلاصه ی موضوع به این شرح هست :
ایشون گفتند در ابتدا بیام امتیاز منفی رو پاک کنم بعد تاپیک شکایت رو پاک کنم و بعد بیام تو تاپیک بگم سو تفاهم شده تا ایشون مبلغ بنده رو پس بفرستند
پاسخ من هم این بود که وقتی هیچ مشکلی حل نشده چرا باید بیام پاک کنم این موارد رو
ایشون باز هم با لحن تهدید امیز پیام دادند که اگه پاک نکنید من گوشی رو پس نمیگریم
بنده از ایشون فردا به پلیس فتا شکایت خواهم کرد برخلاف میلم
ایشون گوشی خراب به من دادند و الان از من هم طلب دارند و گفتند پس نمیگیرند
حرف جالبی بود میگن دزد یقه صاحب خونه رو میگیره اینه دیگه :)

98saman

Registered User
لایک‌ها
1,200
دوستان این اقا جواد بعد از روز ها به پرسش من تو اس ام اس پیام دادند و شرح و خلاصه ی موضوع به این شرح هست :
ایشون گفتند در ابتدا بیام امتیاز منفی رو پاک کنم بعد تاپیک شکایت رو پاک کنم و بعد بیام تو تاپیک بگم سو تفاهم شده تا ایشون مبلغ بنده رو پس بفرستند
پاسخ من هم این بود که وقتی هیچ مشکلی حل نشده چرا باید بیام پاک کنم این موارد رو
ایشون باز هم با لحن تهدید امیز پیام دادند که اگه پاک نکنید من گوشی رو پس نمیگریم
بنده از ایشون فردا به پلیس فتا شکایت خواهم کرد برخلاف میلم
ایشون گوشی خراب به من دادند و الان از من هم طلب دارند و گفتند پس نمیگیرند
حرف جالبی بود میگن دزد یقه صاحب خونه رو میگیره اینه دیگه :)

عجیبه ایشون واقعا خوش رفتار بودن !!!!!

من از اشون زیاد قیمت و... میگرفتم با ارامش و حوصله و لحن خوب جواب میدادن !!!!

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
عجیبه ایشون واقعا خوش رفتار بودن !!!!!

من از اشون زیاد قیمت و... میگرفتم با ارامش و حوصله و لحن خوب جواب میدادن !!!!

والا الان جدا از تهدیداتشون میگند تا گوشی رو نفرستید و نرسه دستم امتیاز منفی رو پاک نکنید و تاپیک شکایت رو پاک نکنید و نگید تو تاپیک که سو تفاهم شده من گوشی رو دیگه پس نمیگیرم ازتون :دی
به هر حال من نمیزارم ایشون دیگه سر کسی به این شیوه بخوان تو پرشین تولز کلاه بزارند و زیر تعهداتشون بزنند
جدا از پیگیری ها در پرشین تولز توسط مدیران از مراجع قانونی هم پیگیر خواهم بود با توجه به شوهود و شواهد و مستنداتی که دارم و پیام ها و اس ام اس هاشون و ... پیگیر شکایت از طریق پلیس خواهم شد حتی اگه این 1.780.000 تومان بسوزه کوتاه نمیام از شکایت اگه قرار باشه به حل مشکل تن ندند و اینطور با تهدید پیش برند .

98saman

Registered User
لایک‌ها
1,200
والا الان جدا از تهدیداتشون میگند تا گوشی رو نفرستید و نرسه دستم امتیاز منفی رو پاک نکنید و تاپیک شکایت رو پاک نکنید و نگید تو تاپیک که سو تفاهم شده من گوشی رو دیگه پس نمیگیرم ازتون :دی
به هر حال من نمیزارم ایشون دیگه سر کسی به این شیوه بخوان تو پرشین تولز کلاه بزارند و زیر تعهداتشون بزنند
جدا از پیگیری ها در پرشین تولز توسط مدیران از مراجع قانونی هم پیگیر خواهم بود با توجه به شوهود و شواهد و مستنداتی که دارم و پیام ها و اس ام اس هاشون و ... پیگیر شکایت از طریق پلیس خواهم شد حتی اگه این 1.780.000 تومان بسوزه کوتاه نمیام از شکایت اگه قرار باشه به حل مشکل تن ندند و اینطور با تهدید پیش برند .

ولی به نظرم میتونه دوستانه تر حل بشه بره ها !!!

messi2011

Registered User
لایک‌ها
844
ای بابا
دادا آخرش به مشکل خوردی؟
حالا من میگم فردا دوباره سر فرصت باهاش یه صحبتی بکن ایشالله که حل میشه
منم یه مشکل داشتم باهاش با صحبت و گفتگو حل شد خدا رو شکر

PERSIA 84

Registered User
لایک‌ها
13
ای بابا
دادا آخرش به مشکل خوردی؟
موافقم..
این جور مسائل پیش میاد شما دوباره باهاشون صحبت کن ... شاید از جایی اعصابشون خورد بوده اینجوری باهاتون حرف زدن..
دیگه وقتی سر آدم بیش از حد شلوغ بشه مغز طرف هنگ میکنه انصافا :|
شما خیلی سریع اقدام قانونی کردی(هرچند شما مختاری) .. همیشه اول از راه گفتگو سعی بر حل مشکلات کنیم بهتره تا دلخوری بینا بین..
الان منم ازشون خرید داشتم ولی مشکلی نداشته تا حالا ولی این مورد آخری هنوز دستم نرسیده و با گفتگو حل شده! اونم البته تقصیر این بنده خدا نیست.. مشکل سیستم انتقال کشور هست! ..

mego

Registered User
لایک‌ها
255

داداش دیگه خیلی داری تند میری.بنده خدا گفته گوشی رو پس میگیریم حالا شما گیر دادی که میرم شکایت میکنم و ...

یکم گذشت تو اینجور مشکلات خیلی خوبه.لطفا دیگه حرفی از شکایت و پلیس فتا و ... نزنید.

گوشی رو برای ایشون بفرستید تا ایشون هم پول شما رو برگشت بزنن.مسئله ای که به این راحتی حل میشه چرا اصرار دارید با جنگ و دعوا مشکلتون رو حل کنید

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
ولی به نظرم میتونه دوستانه تر حل بشه بره ها !!!

ای بابا
دادا آخرش به مشکل خوردی؟

منم دوست ندارم قضیه به مراجع قضایی کشیده بشه اما ایشون راحی نذاشتند
ماجرا رو از اول مرور کنیم وضعیت و صحبت هاشون بسیار جالب هست :
1-اگهی دادن برای فروش گوشی 2 روز کار کرده با 72 ساعت مهلت تست

2- خرید توسط بنده

3- ارسال توسط باربری

4- تحویل گرفتن گوشی خراب بر خلاف صحبت هاشون به جای گوشی سالم

5 - پاسخ ندادن به مدت چند روز به تامس و تلفن های من ( در این مدت به سایر دوستان پاسخگو بودند )

6- درخواست به ایشون جهت برگشت مبلغ و ارسال و پس فرستادن گوشی به ایشون

7- پاسخ پس از روز ها به پیام های بنده

8- درخواست بنده جهت برگشت دادن پول

9-تهدید ایشون به اینکه پس نمیگیرند و مبلغ رو هم پس نمیدند

10-زیر پا گذاشتم ادعاشون و رعایت نکردن مهلت ستت 72 ساعته

11- پاسخ من به ایشون مبنی بر شکایت قانونی

12- پاسخ ایشون به این صورت که : هرکار دوست داری کن

13.... فردا صبح شکایت به فتا

14- .....

موندم باید چیکار کرد کلاهبرداری نیست اگه این پس چیه ؟

SILENT_66A

Registered User
لایک‌ها
2,923
من با دو تا دوستان تلفني حرف زدم مشكل انشلا حل شد ديكه يكم بحث اعتماده دوباره هست كه فراهم ميشه

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
موافقم..
این جور مسائل پیش میاد شما دوباره باهاشون صحبت کن ... شاید از جایی اعصابشون خورد بوده اینجوری باهاتون حرف زدن..
دیگه وقتی سر آدم بیش از حد شلوغ بشه مغز طرف هنگ میکنه انصافا :|
شما خیلی سریع اقدام قانونی کردی(هرچند شما مختاری) .. همیشه اول از راه گفتگو سعی بر حل مشکلات کنیم بهتره تا دلخوری بینا بین..
الان منم ازشون خرید داشتم ولی مشکلی نداشته تا حالا ولی این مورد آخری هنوز دستم نرسیده و با گفتگو حل شده! اونم البته تقصیر این بنده خدا نیست.. مشکل سیستم انتقال کشور هست! ..

داداش دیگه خیلی داری تند میری.بنده خدا گفته گوشی رو پس میگیریم حالا شما گیر دادی که میرم شکایت میکنم و ...

یکم گذشت تو اینجور مشکلات خیلی خوبه.لطفا دیگه حرفی از شکایت و پلیس فتا و ... نزنید.

گوشی رو برای ایشون بفرستید تا ایشون هم پول شما رو برگشت بزنن.مسئله ای که به این راحتی حل میشه چرا اصرار دارید با جنگ و دعوا مشکلتون رو حل کنید

وقتی ایشون پاسخی به پیام های من نمیدن من چطور باید با گفت و گو حل کنم ؟
دوست عزیز وقتی گوشی دست من هست ایشون تهدید میکنند که گوشی رو پس تمیگیرند و ... من چطور بفرستم بعد امید داشته باشم پس بفرستند ؟
ایشون رو حرفای خودشون نمی ایستند وقتی میگند گوشی در حد اک با 72 ساعت مهلت تست و ....
من بهشون اعتماد کردم مبلغ رو فرستادم اما گوشی خراب دادند به من حالا من باز اعتماد کنم گوشی رو بفرستم ایا پول رو پس بدن ایا ندن ؟
بهشون به هیچ وجه اعتماد ندارم وقتی بار اول نتیجه اعتمادم رو اینجور داده .... میگن مار گزیده از ریسمون سیاه سفید میترسه

PERSIA 84

Registered User
لایک‌ها
13

شدیدا تایید میشه هم استانی گل :) (البته قدیم استانا یکی بود:دی)

شما اگه از نظر اعتماد به ایشون هم مشکلی داری یه واسطه تعیین کن! و با واسطه مشکلو حل کن

mohamad.hormozy

Registered User
لایک‌ها
12
منم دوست ندارم قضیه به مراجع قضایی کشیده بشه اما ایشون راحی نذاشتند
ماجرا رو از اول مرور کنیم وضعیت و صحبت هاشون بسیار جالب هست :
1-اگهی دادن برای فروش گوشی 2 روز کار کرده با 72 ساعت مهلت تست

2- خرید توسط بنده

3- ارسال توسط باربری

4- تحویل گرفتن گوشی خراب بر خلاف صحبت هاشون به جای گوشی سالم

5 - پاسخ ندادن به مدت چند روز به تامس و تلفن های من ( در این مدت به سایر دوستان پاسخگو بودند )

6- درخواست به ایشون جهت برگشت مبلغ و ارسال و پس فرستادن گوشی به ایشون

7- پاسخ پس از روز ها به پیام های بنده

8- درخواست بنده جهت برگشت دادن پول

9-تهدید ایشون به اینکه پس نمیگیرند و مبلغ رو هم پس نمیدند

10-زیر پا گذاشتم ادعاشون و رعایت نکردن مهلت ستت 72 ساعته

11- پاسخ من به ایشون مبنی بر شکایت قانونی

12- پاسخ ایشون به این صورت که : هرکار دوست داری کن

13.... فردا صبح شکایت به فتا

14- .....

موندم باید چیکار کرد کلاهبرداری نیست اگه این پس چیه ؟

یه کمی به ایشون هم حق بدید اخه زور نیست ایشون 1780پول بده بعدش گوشی خراب رو بهشون بدن!!!! :eek:دوستان هرکی هم باشه کم میاره خودتون کلاتونو قاضی کنید ببینید درسته؟:confused:

SILENT_66A

Registered User
لایک‌ها
2,923
داداشم من كه تماس كرفتم باهاتون بلخره كاريه كه شده جوادم نميدونسته تعميريه بلخره راه بيا و بفرست براش تا ختم به خير بشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا