• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسشهای اداری (گواهینامه، بیمه، جریمه، تصادفات و ...)

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,509
آقا چهار شنبه ی هفته ییش ما از گلستان راهی کیانپارس شدیم.. گفتیم بجای اینکه از جاده ساحلی بریم.. اول بریم فلکه ساعت و از اونجا بریم کیانپارس تا بتونیم تو راه چند تا مسافر بزنیم خرج بنزین در بیاد..
چهار تا مسافر زدم.. فلکه ساعت که رسیدم.. تا ایستادم و مسافر ها رو پیاده کردم..دقیقا موقع گرفتن کرایه.. مامور گشت تاکسی رانی (پیاده بود.)اومد خفت گیرمون کرد!!
تا من اومدم حسابم رو با مسافر ها صاف کنم.. دیدم جرمیه رو نوشته!!
اومد گفت مدارک... مدارک رو بهش دادم.. کارت ماشین رو ازم گرفت.. گفت شنبه برو عوارض شهرداری واقع در چهار راه آبادان.. جریمه ت رو پرداخت کن و کارتت رو بگیر..
گفتم چقدر جریمه نوشتی؟ گفت 20 تومن!!! خلاصه شروع کردم به اصرار و چونه زدن و من مسافر کش نیستم و این حرفا..
گفت الان برگه هام کمن.. شنبه بیا تا یه جریمه کمتر برات بنویسم.. (ظاهرا به 4 تومن رازی شده بود)
شنبه شد.. ساعت 10 رفتم فلکه ساعت.. ماشینشون جفت پمپ بنزین بود ولی خودشون نبودن!!
از ساعت 10 تا ساعت 11:45 توی اون سگ گرما منتظرشون نشستم ولی نیومدن!!
رفتم پیش یکی از مامور های راهنمایی و رانندگی گفتم اینا کجان؟!! ماشینشون هست ولی خودشون نیست!!! گفت کارشون داری؟ گفتم آره. گفت دنبالم ییا! :blink:
رفت سمت پمپ بنزین..قسمت نمازخونه ش.. (همون موقع فهمیدم این $#$# ها اصلا سر پست نمیان.. همش زیر کولر توی نمازخونه میشینن $$@ شعر با هم مین..فقط شانس $$# ما اون روز اومدن توی خیابون) خلاصه ماموره اومد بیرون گفت همین الان رفتن!! یه نیگاه کردم دیدم ای دل غافل ماشینشون هم نیست!!! :hmm:

فرداش که یکشنبه بود ساعت 10 از خواب بیدار شدم.. لباس هامو پوشیدم و صبحانه نخورده آماده ی رفتن شدم.. تا در حال رو باز کردم... دیدم هوا افتضاح داغ و شرجیه!!! هیچی دیگه لیاسم رو عوض کردم و موندم خونه..
بجاش امروز ساعت 7 صبح بیدار شدم.. رفتم دیدم شرجیه..ولی هوا هنوز گرم نشده!!
خلاصه سرتون رو درد نیارم. رفتم فلکه ساعت.. مستقیم هم رفتم نمازخونه ی پمپ بنزشنش.. دیدم یارو درازکشیده داره با بقیه @$$ شعر میگه..بعد از اینکه یادش اوردم من کیم و قضیه م چی بوده .. شماره ش رو داد.. گفت برو عوارش شهرداری.. قسمت تاکسی رانی..بهم زنگ بزن و گوشی رو بده دست مسئولش تا باش صحبت کنم...بعدش همون موقع گفت یه میس کال بنداز رو گوشیم تا شماره ت رو بشناسم..

آقا خلاصه ما از ساعت رفتیم چهار راه نادری. از چهار راه نادری تا چهار راه آبادان پیاده رفتیم.. (مسیرش تاکسی نداره) رسیدم دفتر.. زنگ زدم به ماموره.. جواب نداد!! دوباره زنگ زدم دیدم بی شرف گوشیش رو خاموش کرد!! :blink:
هیچی دیگه 20 تومن جریمه رو پرداخت کردم و یارو کارت ماشینمون رو که همونجا جفت پنجره بود..(من ندیدمش) بهم داد!! امروز بعد از اون کار چند ت کار دیگه هم داشتم وقت نشد.. ولی فردا میرم پمپ بنزین شرف شارو رو میسوزونم!! $#$ بی شرف.. الکی مارو مسخره خودش کردم..این همه شنبه بخاطرش گرما خوردم!!

تجربه و پیشنهاد :

اول اینکه توی اینجور شرایط اگه احتمال دادین که طرف میخواد جک بزنه.. (نامردی کنه) وقتی گفت میسکال بنداز رو گوشیم.. بگید شارژ ندارم..الکی شماره تلفونتون رو به یه اوپراتور دیگه نسبت بدید.. که موقعی که بهش زنگ میزندی نشناستون و جواب بده!!

دوم اینکه مامور عوارض اصلا فیش واریزی بانک رو با دقت نگاه نکرد..کاش بجای فیش 20 تومنی یه فیش 2 تونی واریز میکردم. فوقش هم اگه میفهید بهش میگفتم توی بانک قیمت این فیش رو با قیمت یه فیش بانکی دیگه اشتباه گرفتم..

این از خاطره..

حالا یه سوالی داشتم.. میگم اگه زمانی که بهم ایست داد .. نمی ایستادم و میرفتم جایی دستش بند بود؟!! چون اینا مامور راهنمایی و رانندگی نیستن فکر نکنم بتونن واسه آدم جریمه بنویسن..فکر میکنم اون جریمه هم فقط نوعی باج بود.. تا مجبور بشم واسه پس گرفتن کارت ماشین باج رو قبول کنم..

سوال دوم اینکه اگه کارت ماشین رو از توی پنجره میدزدیدم.. اونا جایی دستشون بند بود!؟! یعنی پلاک ماشینم رو جایی یادداشت شده داشتن؟!!

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,509
امروز صبح رفتم پیشش..گفتم مرد حسابی کی رو مسخره کردی؟
یارو معذرت خواهی و چرم زبونی کرد..
منم خر شدم :(

وقتی اومدم خونه فهمیدم که چی شد!!
احساس بی عرضگی میکنم :(

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
کلا این پلیسا رو دیدی دو راه داری یا بشینی خواهش التماس کنی تا حداقل جریمه رو برات بنویسن که اونوقت باز دو تا حس میاد برات اینکه غرورتو زیر پا گذاشتی که حس خیلی بدیه و اینکه تونستی با چرب زبونی مخشو بزنی که حس خیلی خوبیه

یه راه دیگه هم هست که اصلا واینستی بگی به شخمم

حالا من بستگی داره اونروز چطور باشم اگه حوصله داشته باشم میام پایین با حرف جریمه رو کم میکنم یا اگه حوصله نداشته باشم ول میکنم میرم مثل چند ماه پیش دور زدن ممنوع رو رفتم شانسم پلیس همون موقع سر رسید گفت وایسا گفتم شرمنده رفتم تو کوچه پس کوچه به خیال اینکه در رفتم ولی خلافی که گرفتم 40 تومن اومده بود که الان شد 80 تومن بازم به .....

fokahi110

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
314
سلام بنده 25 سالم هست و نه کارت پایان خدمت دارم ونه اشتغال به تحصیل میتونم گواهینامه بگیرم الان 5 یا 6 ساله بدون گواهینامه میرونم.شکر خدا تا حالا نگرفتنم.:):D

mehran.bash

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بچه بد چرا سربازی نرفتی؟:p تا اونجایی که من میدونم نمیشه!

mahdiv

Registered User
لایک‌ها
1,033
5 6 سال روندی بازم برون همینجوری
فقط اگه بگیرنت احتمالا هم می فرستنت گواهی نامه بگیری هم می فرستنت خدمت هم مشغول به تحصیلت می کنن,یه تیر و سه نشون,چی می خوای بهتر از این؟ :D

fokahi110

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
314
5 6 سال روندی بازم برون همینجوری
فقط اگه بگیرنت احتمالا هم می فرستنت گواهی نامه بگیری هم می فرستنت خدمت هم مشغول به تحصیلت می کنن,یه تیر و سه نشون,چی می خوای بهتر از این؟ :D

سلام داداشم خوبی نه بابا کسی گیر نمیده تو شهر ما کرمانشاه هستم اره بگیرنم اینجا میشه با یه برگ سبز 10 تومنی مامور رو خرید.مهم نیست حالا گواهینامه مرسی از همگی دوستان.:):D:p

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
سلام

من امروز برای اولین بار تصادفی کردم که مقصر نبودم :دی

خلاصه طرف از پشت کوبید به ما...

کمی رنگ سپر ریخت...+ درب صندوق بسته نمیشه کامل!

طرف قبول داشت مقصره...و افسر اومد و کروکی کشید و چون طرف تمایل داشت بیمه شو استفاده کنه یه کوپن از بیمه طرف هم به ما داد! البته کروکیش کروکی سازش هست...

الان یه مشکلی پیش اومده...

بیمه طرف بیمه ایران هست خب؟

من یه چند تا سوال دارم..

1- افسر به من نگفت باید از مدارک اون شخص هم کپی بگیرم ازش!!! الان یکی از دوستام میگه فکر کنم میخواد و اینا!!!......میخوام بدونم میخواد؟؟؟ یا همین کروکی + کوپن طرف + مدارک خودم کافیه؟

2- پشت کوپن طرف زده مراکز خسارات مالی تهران...که یکیش فاطمیه...میخوام بدونم اولا دقیقا کجای فاطمیه؟ بعدشم اینکه هر روز میشه بدون هماهنگی رفت؟؟ و اینکه طرفای 9 صبح برسم اونجا کارم حداکثر چقدر طول میکشه؟؟؟

اینجا زده مجتمع فاطمی جمعه ها هم هست....درسته؟

http://www.bih.ir/20080814111/آدرس-و-تلفن-شعب-و-مراکز-پرداخت-خسارت-بیمه-ایران-در-تهران.html

3- آیا پولش رو همون روز به من میدن بعد از تعیین خسارت؟ و من مختار هستم که با اون پول ماشین رو درست بکنم و میتونم هم نکنم و بذارم جیبم دیگه؟؟ ( مثال!)

اگه نکته دیگه هم هست بگید ..چون تا به حال نرفتم

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
سلام
برای مدارک و اینا زنگ بزن خود بیمه بپرس.
نزدیک میدون فاطمیه،خیابون دوم اگه اشتباه نکنم.فقط حواست باشه فاطمی به پایین طرح ترافیکه ببین دوربین رو کجا گذاشتن که یه جریمه نیوفتی.
اگه خلوت باشه زیاد طول نمیکشه.کارشناس میاد بررسی میکنه و بعدم یه سری کاغذبازی و چکت رو میدن به سلامت.(بیمه پارسیان)
اگه قطعه تعویضی نخواد میتونی پول رو بزاری جیبت ولی اگه بخواد بیمه ها داغی قطعه رو میخوان و در نتیجه مجبوری هزینه کنی.ماشین شما هم بعیده بخواد.
قبل اینکه ماشین رو ببری برو چندجا نشون بده بیاد دستت چقدر میشه هزینه اش که اگه کارشناس کم نوشت اعتراض کنی.هرچند معمولا خوب مینویسن.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
ممنون اگه مدارک طرف مقابل رو بخواد کپیشو بیچاره ام! حالا بیفت دنبال طرف.. یهو طرف بگه به من چه چی :'(

Sent from my HTC One S using Tapatalk 4 Beta

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
کسی نیست جواب ما رو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
نه دیگه.شما شماره ازش نداری؟؟؟؟؟
برو دنبالش یا نهایتا به بیمه بگی اصلاعات تماس صاحب کپن رو میخوام بهت میدن باهاش تماس بگیر بگو بیمه گیر کرم و کپی مدارکت رو میخواد.برام فکس کن

Fouad-PES

Registered User
لایک‌ها
252
کوپن رو که داد یعنی صاحابش راضیه دیگه! مدارک طرف رو دیگه نمیخواد.
من تجربه داشتم، مقصر بودم طرف گفت یا خسارتو بده یا کوپن. دیگه حرفی از کپی مدارک نزد.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
بیچاره شدم رفت!

زنگ زدم مجتمع فاطمی میگم کروکی دارم ..کوپن طرف رو هم دارم....میگه نه! خود طرف هم باید بیاد وگرنه یه قرون خسارت نمیدیم!!

زنگ میزنم به راننده مقصر گوشیشو از دسترس خارج کرده!

چه خاکی ب سرم کنم؟

اون افسر مادر قب.....نباید به من میگفت اینو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نباید مدارک رد و بدل میکرد که طرف نپیچونه؟

چه کار کنم الان؟:(

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
مدارک لازم جهت رسیدگی به پرونده های خسارت مالی بیمه شخص ثالث ( با گزارش سازش مقامات انتظامی )

1- اصل گزارش مقامات انتظامی ( کروکی )

2- اصل و تصویر بیمه نامه زیاندیده و تصویر بیمه نامه مقصر حادثه

3-اصل برگ اعلام خسارت ( کوپن بیمه نامه )

4- اصل و تصویر کارت شناسایی یا شناسنامه مالکیت وسیله نقلیه زیاندیده و تصویر کارت شناسایی یا شناسنامه مالکیت وسیله نقلیه مقصر

5- اصل و تصویر کارت ملی زیاندیده و تصویر کارت ملی مقصر

6 - حضور مقصر حادثه به همراه وسیله نقلیه حسب مورد

7- ارائه فاکتور رسمی لوازم/ داغی قطعات

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
بیچاره شدم رفت!

زنگ زدم مجتمع فاطمی میگم کروکی دارم ..کوپن طرف رو هم دارم....میگه نه! خود طرف هم باید بیاد وگرنه یه قرون خسارت نمیدیم!!

زنگ میزنم به راننده مقصر گوشیشو از دسترس خارج کرده!

چه خاکی ب سرم کنم؟

اون افسر مادر قب.....نباید به من میگفت اینو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نباید مدارک رد و بدل میکرد که طرف نپیچونه؟

چه کار کنم الان؟:(

خب داداش من دیگه همه میدونن باید دو طرف مراجعه کنن ! الان طرف پیچید به بازی دیگه :hmm:
چقد خسارت خوردی ؟ اگه صندوق فرو رفته بدون رنگ هم میشه در آوردش خودت هم میتونی کاری نداره
البته اگه کم باشه
ایشالله درست میشه ...

SOHR4B

Registered User
لایک‌ها
452
1- افسر به من نگفت باید از مدارک اون شخص هم کپی بگیرم ازش!!! الان یکی از دوستام میگه فکر کنم میخواد و اینا!!!......میخوام بدونم میخواد؟؟؟ یا همین کروکی + کوپن طرف + مدارک خودم کافیه؟
کپی گواهینامه و کپی کارت ماشین باید باشه
2- پشت کوپن طرف زده مراکز خسارات مالی تهران...که یکیش فاطمیه...میخوام بدونم اولا دقیقا کجای فاطمیه؟ بعدشم اینکه هر روز میشه بدون هماهنگی رفت؟؟ و اینکه طرفای 9 صبح برسم اونجا کارم حداکثر چقدر طول میکشه؟؟؟
مهم نیست کدوم نمایندگی بیمه بری من رفتم تهران پارس تا 2 کارم تموم شده بود البته بری داخل یکی دو ساعت بیشتر کار نداره بیشتر تو صفی

Last edited:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
خب داداش من دیگه همه میدونن باید دو طرف مراجعه کنن ! الان طرف پیچید به بازی دیگه :hmm:
چقد خسارت خوردی ؟ اگه صندوق فرو رفته بدون رنگ هم میشه در آوردش خودت هم میتونی کاری نداره
البته اگه کم باشه
ایشالله درست میشه ...

داداش کجا همه میدونن؟ من از کجا باید بدونم وقتی تا به حال تصادفی که منجر به استفاده از بیمه باشه نکردم؟ اون افسر مادر قبح....باید میگفت
فرو نرفته اصلا!

رنگش ریخته

الان در صندوق من بسته نمیشه....اگه این یارو جواب نده...بخوام برم شکایت کنم یا برم شواری حل اختلاف آدرس یارو رو گیر بیارم...باید برم در صندوق رو درست کنم چون نمیتونم اصلا پارک کنم ماشینو توی خیابون

بالا