• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسشهای اداری (گواهینامه، بیمه، جریمه، تصادفات و ...)

Mehran Mahmoodi

Registered User
لایک‌ها
350
یااشتغال به تحصیل یا کارت معافی و پایان خدمت.....من که تازه اشتغال به تحصیل دادم دهنمو صاف کردن....یارو قشنگ تهدید میکرد انگار مجرمم و جعلیه و ... تا نداری نرو طرفش.....ولی آزمون ها و ... خیلی حال میده....برا من که تموم شد ولی اگه میشد واقعا حاضر بودم باز برم سر کلاس هاش بشینم و ... و ...

A.T.E

Registered User
لایک‌ها
68
دوست عزیز شما تا شهریور امسال دانش آموز پیش دانشگاهی هستید و مدرسه موظفه که به شما گواهی اشتغال به تحصیل بده
سریع برید گواهی اشتغال به تحصیل رو بگیرید و فورا ثبت نام کنید واسه گواهینامه

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
سلام امروز صبح تو جاده هزار 100 برای سبقت غیر مجاز جریمه شدم.راهکاری برای حذف یا کاهش جریمه وجود داره؟

Dalton

Registered User
لایک‌ها
0
جريمه تسليمى هست فکر نکنم.منم 3هفته پيش سبقت گرفتم همونجا با خواهش 30تومن نوشت

Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk 2

a1a1

Registered User
لایک‌ها
146
شما اگه میخواستی کاری بکنی باید قبل از این که بنویسه کاری میکردی.

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
شما اگه میخواستی کاری بکنی باید قبل از این که بنویسه کاری میکردی.
راستش اصلا فکر نمیکردم بخواد جریمه کنه !!!!
من اصلا اهل حلاف نیستم این کلا 4 یا 5 مین بازی هست که جریمه میشم به جز این بار ، یکبار دیگه که سرعتم تو جایی که محدودیت 50 کیلومتر بود من 60 تا رفته بودم 3-4 مورد دیگه مثلا سر کوچه یا رو خط عابر پیاده پارک کرده بودم یکبار هم همون اولی که کمربند تو شهر اجباری شده بود تو شهر جریمه شدم یعنی کلا اهل سبقت و سرعت غیر مجاز نیستم !
این مورد هم خیلی ساده سوتی دادم تو فاصله 100 متری پلیس راه یک کامیون جلوم بود کشیده بود کنار جاده داشت آروم میرفت ! من و یک ال 90 رسیدیم بهش البته اول ال 90 رسید و برای اینکه ردش کنه طبعا انحراف به چپ داشت و ردش کرد بعد من رسیدم من هم رفتم قشنگ داشتم پلیس رو که در پایگاه پلیس راه میدیدم! از سکن چپ هم تا من این 100 متر رو هم طی کرد رسیدم به پلیس اصلا ماشین نمیومد یعنی اصلا کارم خطرناک هم نبود!!
وقتی هم پلیس گفت بزن کنار و مدارک فکر کردم میخواد مدارک رو چک کنه !
بعد که مدارک رو نداد گفتم مشکلی هست که گفت سبقت غیر مجاز گرفتی ! حتی نمیدونستم مبلغ جریمش 100 تومنه !! یک هو دیدم یه جریمه پرینت کرد 100 تومن ! تازه میگفت باید بخوابونیم ماشین رو ! گفتم بابا اون کامیونه راه داد من هم اومدم.
یعنی خداییش اصلا نیت سبقت به اون معنا در ذهنم نبود هیچ عجله ای هم نداشتم!
تازه مجبورم کرد (بحای خوابوندن ماشین) 3000 تومن بدم برای کپی کارت و گواهینامه و یک برگ تعهد و یک پوشه بدهم !!! گفت این رو تعهد میگیره اگه دفعه بعد سبقت غیر مجاز گرفتم دیگه ماشین رو ببره پارکینگ! البته تقریبا میتونم بگم اینن فقط تیغ ضدن بود .
حالا امیدوازم برای یکی این موضوع رو توضیح بدم که بابا اون که قانون گذاشت سبقت غیر مجاز 100 تومن جریمه برای یک شرایط خطر آفرین یا سرعت زیاد یا ... بود نه اینجا که من سرعتم شاید 60 تا هم نبود!

همون جا اگه چونه میزدم درست میشد؟ منظورم بعد از پرینت شدن برگه بود (از ینها که دستگاه پوز دارند بود)

Dalton

Registered User
لایک‌ها
0
ديگه جريمه کرد تموم شده بود.

Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk 2

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143
سلام امروز صبح تو جاده هزار 100 برای سبقت غیر مجاز جریمه شدم.راهکاری برای حذف یا کاهش جریمه وجود داره؟

میری پلیس + 10
عدم خلافی میگیری
میگی اعتراض دارم
ثبت اعتراض میکنی
مگه فلان موقع بیا
میری بهت دو باره عدم خلافی میده
بعد میری اداره راهنمایی رانندگی
اوونجا یک سری رو کم میکنن
اگه دیدی نمصرفه میری دادگستری مربوط به این کارا
میگی اشتباه شده.اوونا هم برات کم میکنن
تمام جزیمه ها به جز دوربین قابل کم شدن هست (تسلیمی - الصاقی - دو برگی)

دردسرش زیاده
برای خلاف های تعداد کم نمی صرفه

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
میری پلیس + 10
عدم خلافی میگیری
میگی اعتراض دارم
ثبت اعتراض میکنی
مگه فلان موقع بیا
میری بهت دو باره عدم خلافی میده
بعد میری اداره راهنمایی رانندگی
اوونجا یک سری رو کم میکنن
اگه دیدی نمصرفه میری دادگستری مربوط به این کارا
میگی اشتباه شده.اوونا هم برات کم میکنن
تمام جزیمه ها به جز دوربین قابل کم شدن هست (تسلیمی - الصاقی - دو برگی)

دردسرش زیاده
برای خلاف های تعداد کم نمی صرفه
سلام
برای این موضوع با این شرایطی که من گفتم کم یا حذفش میکنند ؟

خداییش از این میسوزم که تو همون هراز تو همون دیروز یا همین امروز که داشتم بر میگشتم یارو تو تونل سبقت میگرفت !
یدونه از این تانکر ها تو سربالایی بدون دید (دست کم برای ما بدون دید بود) تو جایی که ماشینهای سواری زنجیری میرفتن و هیچکی سبقت نمیگرفتن یارو 10-12 تا ماشین رو رد کرد!

اون وقت من که بیشترین تلاش رو میکنم که خوب رانندگی کنم باید جریمه بشم! اون هم 100 تومن !
اینقدر تو این ماجرا ها نیستم که دیروز برگه رو که دیدم به طرف گفتم آقا با این پوز شما میشه کارت بکشم و این 10 تومن رو همینجا بدم ! یارو گفت 10 تومن چیه 100 تومنه !!!! فکر کردم داره اذیت میکنه یا اینکه جریمه چیز دیگه ای هم نوشته گقتم خدایی جریمه سبقت 100 تومنه از کی اینقدر شده!!!!

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143
سلام
برای این موضوع با این شرایطی که من گفتم کم یا حذفش میکنند ؟

خداییش از این میسوزم که تو همون هراز تو همون دیروز یا همین امروز که داشتم بر میگشتم یارو تو تونل سبقت میگرفت !
یدونه از این تانکر ها تو سربالایی بدون دید (دست کم برای ما بدون دید بود) تو جایی که ماشینهای سواری زنجیری میرفتن و هیچکی سبقت نمیگرفتن یارو 10-12 تا ماشین رو رد کرد!

اون وقت من که بیشترین تلاش رو میکنم که خوب رانندگی کنم باید جریمه بشم! اون هم 100 تومن !
اینقدر تو این ماجرا ها نیستم که دیروز برگه رو که دیدم به طرف گفتم آقا با این پوز شما میشه کارت بکشم و این 10 تومن رو همینجا بدم ! یارو گفت 10 تومن چیه 100 تومنه !!!! فکر کردم داره اذیت میکنه یا اینکه جریمه چیز دیگه ای هم نوشته گقتم خدایی جریمه سبقت 100 تومنه از کی اینقدر شده!!!!

احتمالش هست که کم کنن
حداقل تو دادگستری این کارو میکنن
حذف نکنن قیمت رو پایین میارن

ولی چند روز دویدن داره
حوصلشو داری برو کم کن.

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
منو داخل کوچمون که بن بستم هست 30 تومن نوشت . بعد تو رو توی جاده ننویسه ؟ می ترسم فردا بیاد تو خونمونم جریمه کنه !

a3pirin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
58
منم تو چالوس واسه سبقت 100 تومن نوشت ماشینم میخواست بخوابونه الان دوبل شد 200 تومان اینو میشه کم کرد ؟

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
منو داخل کوچمون که بن بستم هست 30 تومن نوشت . بعد تو رو توی جاده ننویسه ؟ می ترسم فردا بیاد تو خونمونم جریمه کنه !

اینا گشنشون که میشه هرجایی ممکنه برن-حتی ممکنه اگه توآلت باشی هم بیان از لای در قبض رو رد کنن اونور و اصطلاحا تسلیمت کنن-فکرشو بکن
:lol:.............شاش بندمیش قبض چندصدتومنی رو ببینی........:هه

stampshop

Registered User
لایک‌ها
33
ماشین منم دیرزو بخاطر کمربند جریمه کردن یک سابقه گرفت گفت جریمه شما یک میلیون و صد هزار تومانه.
تا 700 هزار تومانش درسته اما از زمانی که دیدم 700 هزار جریمه دارم ماشین خوابیده بد تو پارکینگ تا دیروز . دیروز یکدفعه دیدم یارو میگه یک میلیون صد هزار جرمه داری.
تو این لیست جریمه ها بعضی هارو 2 بار نوشته بعضی جاها هست که اصلا نمیشناسم کجا هست.

a3pirin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
58
ماشین منم دیرزو بخاطر کمربند جریمه کردن یک سابقه گرفت گفت جریمه شما یک میلیون و صد هزار تومانه.
تا 700 هزار تومانش درسته اما از زمانی که دیدم 700 هزار جریمه دارم ماشین خوابیده بد تو پارکینگ تا دیروز . دیروز یکدفعه دیدم یارو میگه یک میلیون صد هزار جرمه داری.
تو این لیست جریمه ها بعضی هارو 2 بار نوشته بعضی جاها هست که اصلا نمیشناسم کجا هست.

داداش پیگیر شو اگه کم کردن به ما هم بگو

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
امروز که رفتم گفتن ازتون شکایت شده موندم چیکار کنم.

فرار کن کانادا - به این بی همه چیزا باج نده برو براخودت با اون 1 ملیون و خرده ای عشق و حال کن :دی

a3pirin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
58
چه شکایتی شده ؟

بالا