• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسشهای اداری (گواهینامه، بیمه، جریمه، تصادفات و ...)

SOHR4B

Registered User
لایک‌ها
452
داداش کجا همه میدونن؟ من از کجا باید بدونم وقتی تا به حال تصادفی که منجر به استفاده از بیمه باشه نکردم؟ اون افسر مادر قبح....باید میگفت
فرو نرفته اصلا!

رنگش ریخته

الان در صندوق من بسته نمیشه....اگه این یارو جواب نده...بخوام برم شکایت کنم یا برم شواری حل اختلاف آدرس یارو رو گیر بیارم...باید برم در صندوق رو درست کنم چون نمیتونم اصلا پارک کنم ماشینو توی خیابون
عزیز کوپن بیمه رو ببر یه نماینده بیمه شماره تلفن یارو رو بگیر بهش زنگ بزن ادرس رو هم رو همون کوپن بهت میده

shahram_irani

Registered User
لایک‌ها
44
داداشم برو بیمه حضوری
ببین چی میگن
کاری نداره
ولی عموما دو تا ماشین باید باشن
نگران هم نباش
اگه شد یک داد و هواری هم بکن ببین کارت راه میافته یا نه !

sent from my 1100 using Tapatalk2

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
عزیز کوپن بیمه رو ببر یه نماینده بیمه شماره تلفن یارو رو بگیر بهش زنگ بزن ادرس رو هم رو همون کوپن بهت میده

هر شعبه بیمه ایران ببرم با کوپن بهم آدرس یارو رو میده؟؟؟؟؟؟؟ یا فقط شعبات خسارات مالی منظورته؟

تلفن یارو که توی گزارش پلیس نوشته!! مشکل اینه که تلفنش از دسترس خارجه!

طرف پلاکش قرمز بود...آدم خوبی هم به نظر میومد! نمیدونم چه داستانی شده تلفنش اینجوریه

shahram_irani

Registered User
لایک‌ها
44
قرمز بوده پس دولتیه
نگران نباش
همه شعبه ها شماره تماسش رو میدن
فقط سعی کن با پنبه سر ببری

sent from my 1100 using Tapatalk2

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
ایشالله که موضوع حل میشه

SOHR4B

Registered User
لایک‌ها
452
اره داداش برو بگو من با این اقا تصادف کردم ولی مدارکش رو نگرفتم این شماره رو هم دارم که انتن نمیده اگه شماهره دیگه ای توسیستم هست ممنون میشم بگین
ایشالا مشگلت حل میشه

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
بیچاره شدم رفت!

زنگ زدم مجتمع فاطمی میگم کروکی دارم ..کوپن طرف رو هم دارم....میگه نه! خود طرف هم باید بیاد وگرنه یه قرون خسارت نمیدیم!!

زنگ میزنم به راننده مقصر گوشیشو از دسترس خارج کرده!

چه خاکی ب سرم کنم؟

اون افسر مادر قب.....نباید به من میگفت اینو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نباید مدارک رد و بدل میکرد که طرف نپیچونه؟

چه کار کنم الان؟:(

فک کنم بله . تا اونجایی که یادمه معمولا کارت ماشین دو طرف رو مبادله میکنند که کسی زیرش نزنه

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
بابا دهنشون سرویس!!

اینا هر کدوم یه چیز میگن....

زنگ زدم شعبه خسارات هلا احمر....میگه نه معمولا نمیخواد...میگم یعنی چی؟

میگه اگه کروکی داری نمیخواد راننده مقصر هم بیاد...مگه این که شک بکنن! حضوری مراجعه کن!

بر پدر و مادرشون لعنت!

milad167

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نظرم شعبه ی فاطمی نری بهتره ، یه بار رفتم خیلی شلوغ بود ... شعبه ی غرب تهرانش خوبه ، 7 8 بار رفتم تو نیم ساعت کارم راه افتاد ...
و اینکه کپی مدارک طرف لازمه ، چون تو سابقه ی بیمه ی طرف مشخصاتش ثبت میشه ، شماره ملی و گواهینامه و ...

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
داداش گزارش پلیس دارم! زیر چی بزنه؟!!!!!

اون گزارش و کوپن بیمه جای خودشو داره . توی صحنه تصادفایی که من بودم پلیس کارت ماشین دو طرف رو مبادله میکنه دقیقا به همین دلیلی که مشکل برای شما پیش اومده . بعد که دو نفری رفتند بیمه و کپی مدارکشون رو تحویل دادند کارتها رو پس میدند .

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
به نظرم شعبه ی فاطمی نری بهتره ، یه بار رفتم خیلی شلوغ بود ... شعبه ی غرب تهرانش خوبه ، 7 8 بار رفتم تو نیم ساعت کارم راه افتاد ...
و اینکه کپی مدارک طرف لازمه ، چون تو سابقه ی بیمه ی طرف مشخصاتش ثبت میشه ، شماره ملی و گواهینامه و ...

منظورت کیلومتر 14 هست؟ اوکی میرم اونجا

فقط کپی مدارک طرف مقابل میشه کپی بیمه نامه و شناسنامه و کارت ملی دیگه؟

دیگه کپی گواهینامه و کارت ماشین طرف رو که نمیخواد؟ چون اینجا ننوشته...

مدارک لازم جهت رسیدگی به پرونده های خسارت مالی بیمه شخص ثالث ( با گزارش سازش مقامات انتظامی )

1- اصل گزارش مقامات انتظامی ( کروکی )

2- اصل و تصویر بیمه نامه زیاندیده و تصویر بیمه نامه مقصر حادثه

3-اصل برگ اعلام خسارت ( کوپن بیمه نامه )

4- اصل و تصویر کارت شناسایی یا شناسنامه مالکیت وسیله نقلیه زیاندیده و تصویر کارت شناسایی یا شناسنامه مالکیت وسیله نقلیه مقصر

5- اصل و تصویر کارت ملی زیاندیده و تصویر کارت ملی مقصر

6 - حضور مقصر حادثه به همراه وسیله نقلیه حسب مورد

7- ارائه فاکتور رسمی لوازم/ داغی قطعات

milad167

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آره همون کیلومتر 14 جاده مخصوص ...
شناسنامه رو نمیخواد، همون کارت ملی کافیه ...
ولی فک میکنم کپی گواهینامه رو میخواد، چون چند باری که بیمه رفته بودم خودم مقصر بودم مسئول بیمه ازم گواهینامه هم گرفت...

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
زنگ زدم به طرف جواب داد!!! بالاخره!!

میگه من بیمه نمیام!!! بیا مدارک رو بهت میدم ولی بیمه نمیام!!

به خدا خیلی جالبه!

طرف مقصره من باید دنبالش بدوم.....لعنت به اون افسر بی همه چیز که درست حسابی اونجا راهنمایی نکرد که من 2 به یک مدارک رو بگیرم.....مام فکر کردیم کروکی و کوپن کافیه!

تف به ذاتش!

R@min

Registered User
لایک‌ها
43
ماشین هرچی که هست حتما برو نمایندگی قیمت قطعات + خرجش رو بگیر ازشون چون کارشناس بیمه برات کم میزنه و به مشکل میخوری
اگه طرف هم قبول نکرد بیاد بیمه ماشینو ببر نمایندگی درستش کن حتما فاکتور از نمایندگی بگیر اگه خواستی شورای حل اختلاف شکایت کنی فاکتور تعمیرگاههای خصوصی رو قبول نمیکنن
در ضمن یک دفعه هم ما تصادف کردیم کارت ماشین و بیمه نامه طرف رو داد به من شرکت بیمه هم که رفتم گفت طرف + ماشینی که بهت زده باید باشه

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
م
در ضمن یک دفعه هم ما تصادف کردیم کارت ماشین و بیمه نامه طرف رو داد به من شرکت بیمه هم که رفتم گفت طرف + ماشینی که بهت زده باید باشه

شما فکر کنم کروکی نداشتی...

یعنی اگه کار به حل اختلاف بکشه...من میتونم زودتر برم نمایندگی سایپا بدم درب صندوقش رو درست کنند بعد فاکترو بگیرم آخر سر پولشو بهم میدن؟؟

R@min

Registered User
لایک‌ها
43
والا این افسره یه چیزی کشید داد دستمون رفتیم شرکت بیمه یارو اومده میگه این کروکی نیست و پیش کروکی ه مقصر + ماشینش باید بیان اینجا تا ما ماشینشون رو بازدید کنیم از مدارک خودت و طرف هم یه کپی بگیر بیار
پرسیدم گفتم اینجوریه تعمیر میکنی بعد با فاکتور نمایندگی میوفتی دنبال خرج و مخارجش حالا میخوای خودم بپرس
بیمه هم میاد میگه یا این تیکه رو میدی صافکار که برات درست کنه یا ابنکه هزینه تعویض اون تیکه از بدنه رو میده قبل از اینکه ببریش بیمه خودت با چکش بیوفت به جونش که بگه برو تعویض کن / دم در شرکت بیمه دیدم یکی بند شده به این سپرش که نصفشو بشکنه ازش پرسیدم چرا این کارو میکنی گفت که اینجوریه :d
من خودم طرف زده بود به گلگیر بردم نمایندگی گفت این قوسش و مثل اولش نمیتونیم در بیاریم قیمت گلگیر + رنگ + مزد دست رو گرفتم رفتم نمایندگی گفتم نمایندگی گفته این قابل صاف کردن نیست باید عوض شه هزیش هم اینقدره پولو که گرفتم بردم پیش صافکار گلگیر رو واسم صافش کرد نصف پولی که گرفته بودم رو گزاشتم تو جیبم :d

Last edited:
بالا