شما اگه میخواستی کاری بکنی باید قبل از این که بنویسه کاری میکردی.
راستش اصلا فکر نمیکردم بخواد جریمه کنه !!!!
من اصلا اهل حلاف نیستم این کلا 4 یا 5 مین بازی هست که جریمه میشم به جز این بار ، یکبار دیگه که سرعتم تو جایی که محدودیت 50 کیلومتر بود من 60 تا رفته بودم 3-4 مورد دیگه مثلا سر کوچه یا رو خط عابر پیاده پارک کرده بودم یکبار هم همون اولی که کمربند تو شهر اجباری شده بود تو شهر جریمه شدم یعنی کلا اهل سبقت و سرعت غیر مجاز نیستم !
این مورد هم خیلی ساده سوتی دادم تو فاصله 100 متری پلیس راه یک کامیون جلوم بود کشیده بود کنار جاده داشت آروم میرفت ! من و یک ال 90 رسیدیم بهش البته اول ال 90 رسید و برای اینکه ردش کنه طبعا انحراف به چپ داشت و ردش کرد بعد من رسیدم من هم رفتم قشنگ داشتم پلیس رو که در پایگاه پلیس راه میدیدم! از سکن چپ هم تا من این 100 متر رو هم طی کرد رسیدم به پلیس اصلا ماشین نمیومد یعنی اصلا کارم خطرناک هم نبود!!
وقتی هم پلیس گفت بزن کنار و مدارک فکر کردم میخواد مدارک رو چک کنه !
بعد که مدارک رو نداد گفتم مشکلی هست که گفت سبقت غیر مجاز گرفتی ! حتی نمیدونستم مبلغ جریمش 100 تومنه !! یک هو دیدم یه جریمه پرینت کرد 100 تومن ! تازه میگفت باید بخوابونیم ماشین رو ! گفتم بابا اون کامیونه راه داد من هم اومدم.
یعنی خداییش اصلا نیت سبقت به اون معنا در ذهنم نبود هیچ عجله ای هم نداشتم!
تازه مجبورم کرد (بحای خوابوندن ماشین) 3000 تومن بدم برای کپی کارت و گواهینامه و یک برگ تعهد و یک پوشه بدهم !!! گفت این رو تعهد میگیره اگه دفعه بعد سبقت غیر مجاز گرفتم دیگه ماشین رو ببره پارکینگ! البته تقریبا میتونم بگم اینن فقط تیغ ضدن بود .
حالا امیدوازم برای یکی این موضوع رو توضیح بدم که بابا اون که قانون گذاشت سبقت غیر مجاز 100 تومن جریمه برای یک شرایط خطر آفرین یا سرعت زیاد یا ... بود نه اینجا که من سرعتم شاید 60 تا هم نبود!
همون جا اگه چونه میزدم درست میشد؟ منظورم بعد از پرینت شدن برگه بود (از ینها که دستگاه پوز دارند بود)