• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
ویدیوی پینگ پونگ بازی کردن فردیناند و فن پرسی که توسط بوتنر ضبط شده
از دست ندين;)

Instagram.mp4

78960908967306816264.jpg

رابين که گفته بود بعد فوتبال و بازنشستگي پينگ پنگ رو به صورت حرفه اي ادامه ميده :دي

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
مویس: فابرگاس؟ خبرهای خوبی در راه است

مربی اسکاتلندی می‌خواهد بازیکنان جدیدی بخرد و اد وودوارد دارد با بارسلونا مذاکره می‌کند.

سایت گل – دیوید مویس، مربی منچستریونایتد امیدوار است سسک فابرگاس را از بارسلونا بخرد.

آنها 30 میلیون یورو برای فابرگاس می‌پردازند. یونایتد به دنبال تیاگو از بارسلونا بود اما او به بایرن مونیخ رفت.

هرچند تیتو ویلانووا گفته فابرگاس می‌خواهد در نوکمپ بماند، اما مویس فاش کرده یونایتد بسیار به دنبال اوست: «ما می‌خواهیم چند بازیکن بخریم و سخت تلاش می‌کنیم که این کار را انجام دهیم.

به‌شدت در تلاش هستیم که بازیکنانی به تیم بیفزاییم و امیدوارم که خبرهای خوبی در آینده نه‌چندان دور داشته باشیم.

دقیقا نمی‌توانم بگویم مذاکره بر سر فابرگاس در چه مرحله ‌ای است. من با اد وودوارد، مدیر اجرایی باشگاه در رابطه هستم و او دارد مذاکرات را به پیش می‌برد.

امیدوارم که در یکی دو روز آینده خبرهای بیشتری از او بشنوم.»
مویس همچنین درباره وین رونی گفته: «موضع باشگاه درباره رونی مشخص است و تغییری هم نکرده.

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
[h=3]بیل می خواهد به یونایتد برود
به گزارش دیلی استار گرت بیل به دوستان نزدیک خود گفته است که تمایل دارد به منچستریونایتد ملحق شود.
[/h]پایگاه هواداران منچستریونایتد در ایران - یونایتد آماده است تا پیشنهادی ۶۰ میلیون پوندی برای به خدمت گرفتن بیل به تاتنهام ارائه کند و تاتنهام نیز شب گذشته هرگونه پیشنهادی از سوی یونایتد برای خرید بیل را تکذیب کرد.
سران تاتنهام از اینکه بیل را بتوانند در وایت هارت لین نگه دارند, ناامید شده اند و مدیر اجرایی باشگاه دانیل لوی روشن ساخت که باشگاه تمام پیشنهاد ها برای این بازیکن را رد خواهد کرد.
اما استاراسپورت پی برده است که این وینگر نابغه علاقه دارد تا به قهرمان لیگ برتر ملحق شود.
اگر یونایتد قدمی در راستای ارائه پیشنهاد برای خرید این بازیکن ارائه کند, بیل با باشگاه تانهام به مشکل برخواهد خورد.
لوی تاکید دارد که نمی خواهد دوباره یک ستاره دیگر باشگاه را به رقیب خود در لیگ برتر بفروشد و به خصوص غول الدترافورد, یونایتد.
او آگاه هست که در سال ۲۰۰۸ هواداران چه عکس العملی را به خاطر فروش برباتوف با قیمت ۳۰ میلیون پوند داشتند.
اگرچه آن قرارداد باعث شود تاتنهام ۱۹ میلیون پوند سود کند, هواداران ناراحت بودند از اینکه لوی جاه طلبی لازم را ندارد.
رئال مادرید نیز از مدت ها قبل خواهان این بازیکن است و این باشگاه فکر می کند بیل می خواهد یک فصل دیگر در وایت هارت لین بماند و بعد به سانتیاگو برنابئو برود.
اما این بازیکن ۲۳ ساله که ۲۶ گل برای باشگاه خود در فصل گذشته به ثمر رساند, اکنون تمایل دارد که به یونایتد ملحق شود, باشگاهی که به او فرصت حضور در لیگ قهرمانان می دهد, فرصتی که تاتنهام برای سدومین سال پیاپی از بیل گرفت.
گزارش شده است که لوی آماده است تا حقوق بیل را دوبرابر کند و حقوق او را به ۱۵۰ هزار پوند در هفته برساند تا او از بودن در تاتنهام خوشحال باشد.
اما اگر یونایتد پیشنهاد خود را افزایش دهد, شاید لوی مجبور شود تا به بیل اجازه دهد باشگاه را ترک کند.
در همین راستا گفته می شود بیل با دانیل لوی در حال مذاکره می باشد. بر طبق گزارشات رسیده از اسپانیا, این بازیکن ولزی در گفتگوی خود با لوی, به احتمال زیاد از تمایل زیاد خود برای انتقال از تاتنهام سخن گفته است.
چنین تصور می شود که تنها شانس انتقال این بازیکن به یونایتد در تابستان امسال, بستگی به درخواست انتقال رسمی این بازیکن ۲۴ ساله دارد, اگر او چنین درخواستی را ارائه کند احتمال می رود این انتقال صئرت بگیرد.
هیچ تضمینی وجود ندارد که باشگاه تاتنهام اجازه دهد تا بازیکن ستاره خود به رقیب این تیم در لیگ برتر ملحق شود, اگرچه شایعات اخیر احتمال انتقال بیل به منچستریونایتد را می دهد.
هیات مدیره یونایتد اکنون آماده هستند تا بودجه عظیمی را صرف خرید بازیکنان کنند تا تیم تحت سرمربیگری مویز شروع خوبی در لیگ داشته باشد.
در همین راستا اد وودوارد مدیر اجرایی یونایتد کمپ تمرینی تیم در استرالیا را به مقصد انگلستان دیروز ترک کرده است.

[h=3]هیچ امیدی به این خبرها ندارما فقط جهت آگاهی دوستان میزارم.اون بازیکنایی که تا یه قدمی امضای قرارداد باهاشون پیش رفتیم تو یه چشم بهم زدن از چنگمون در آوردن.این که هنوز هیچ شایعه ای هم براش فراگیر نشده.
[/h]

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
هی خدایا اوضاع تیممون چی چی شده!!! :eek:

منم زیاد به فابرگاس اعتماد ندارم ولی به نظرم بازیکن حرفه ای هست.
ولی چیزی که بدتر از این اذیتم می کنه اینه که
طرفدارای ارسنال پشت سرما چی می گن؟
می گن اینا به چه وضعی افتادند که دنبال جفت ثمره دست های ونگر هستند!
درسته که تیم های دیگه هستند که از ثمره دست های رئیس دارن سود می کنند
ولی این واسه ما افت داره...

ولی به نظرمن صبورباشیم
فن پرسیو پارسال اخرین لحظه گرفتیم
موندن رونی جذب بیل وفابرگاس
بهترین حالته به نظر من
البته جذب یک مدافع هم خوبس

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
هی خدایا اوضاع تیممون چی چی شده!!! :eek:

منم زیاد به فابرگاس اعتماد ندارم ولی به نظرم بازیکن حرفه ای هست.
ولی چیزی که بدتر از این اذیتم می کنه اینه که
طرفدارای ارسنال پشت سرما چی می گن؟
می گن اینا به چه وضعی افتادند که دنبال جفت ثمره دست های ونگر هستند!
درسته که تیم های دیگه هستند که از ثمره دست های رئیس دارن سود می کنند
ولی این واسه ما افت داره...

ولی به نظرمن صبورباشیم
فن پرسیو پارسال اخرین لحظه گرفتیم
موندن رونی جذب بیل وفابرگاس
بهترین حالته به نظر من
البته جذب یک مدافع هم خوبس

رونی به نظر من میمونه

اما من احتمال حضور بیل رو از فابرگاس بیشتر میدونم

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk 2

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
رونی به نظر من میمونه

اما من احتمال حضور بیل رو از فابرگاس بیشتر میدونم

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk 2

من هم فکر میکنم رونی حداقل تا سال دیگه میمونه چون گفتند اگر درخواست ترانسفر رسمی هم بده رونی باهاش مخالفت خواهد شد و اونو حداقل یک سال دیگه نگه میدارند ولی در مورد بیل و فابرگاس به نظر فابرگاس کمی خریدش سخت میاد چون بارسا یک هافبکش رو از دست داده و اما در مورد بیل هم من شک دارم چون زور رئال نچربید و نتونست اونو بگیره شما چرا میگی بیل میاد؟؟ البته امیدوارم بیاد چون بازیکن از لیگ جزیره گرفتن خیلی بهتره اونهم یکی با پتانسیل و سن و سال بیل.....

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
سیتی به امازولا باخت؟:دی

----------

فابرگاس وضعش با رابین فرق میکنه

رابین دلش با ارسنال نبود ولی فکر میکنم فابرگاس به ارسنال وفادار باشه پس این گزینه منتفیه

اما بیل

وود وارد گفته باشگاه حاضره حتی 70 میلیون هم برای یه بازیکن بده . این چه معنی میتونه داشته باشه؟ یعنی میتونن بیل رو هم بخرن

از طرفی بیل همیشه به یونایتد احترام گذاشته و پارسال جزو اولین نفراتی بود که قهرمانیمونو تبریک گفت و نسبت به بازنشستگی رئیس واکنش نشون داد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من هم فکر میکنم رونی حداقل تا سال دیگه میمونه چون گفتند اگر درخواست ترانسفر رسمی هم بده رونی باهاش مخالفت خواهد شد و اونو حداقل یک سال دیگه نگه میدارند ولی در مورد بیل و فابرگاس به نظر فابرگاس کمی خریدش سخت میاد چون بارسا یک هافبکش رو از دست داده و اما در مورد بیل هم من شک دارم چون زور رئال نچربید و نتونست اونو بگیره شما چرا میگی بیل میاد؟؟ البته امیدوارم بیاد چون بازیکن از لیگ جزیره گرفتن خیلی بهتره اونهم یکی با پتانسیل و سن و سال بیل.....

منچستر چندین بازیکن مطرح به رئال داده اما خب رونالدو واقعا با همه اونها متفاوت بود. تو همین بازی اخیر لیگ قهرمانان با وجود اتفاقات مضحک داوری اگه رونالدو نبود رئال اصلا از پس یونایتد بر نمیومد.

تو روزنامه نوشته بود که رونالدو خونه اش تو انگلستان رو فروخته با این حساب دیگه حضور رونالدو در منچستر احتمالش صفر هست.

از طرفی رئال دنبال بیل هست و از این طرف من حس میکنم منچستر دنبال انتقام باشه سر قضیه انتقال رونالدو . از یه طرف دیگه من فکر میکنم سر رایان گیگز بتونه بیل رو متقاعد کنه که بیاد.

منتها قضیه انتقال بیل 2 جنبه داره. 1- اینکه خود بیل دوست داشته باشه که بیاد که خب شایعاتی مطرح شده. 2- از نظر مالی یونایتد پیشنهاد خوبی بده که خب باید دید چی میشه.

اگه اشتباه نکنم مالیات در لیگ برتر کمتر از مالیات لالیگا هست. پس 65 میلیون رئال با 50 میلیون (اگه واحدهاشون یکی باشند) فرق داره.

اگه بیل هم بیاد یونایتد واقعا خبر خوبی میشه. ولی خب به شخصه تا در سایت رسمی باشگاه این خبر رو نبینم اصلا باور نمیکنم.

Last edited:

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
منچستر چندین بازیکن مطرح به رئال داده اما خب رونالدو واقعا با همه اونها متفاوت بود. تو همین بازی اخیر لیگ قهرمانان با وجود اتفاقات مضحک داوری اگه رونالدو نبود رئال اصلا از پس یونایتد بر نمیومد.

تو روزنامه نوشته بود که رونالدو خونه اش تو انگلستان رو فروخته با این حساب دیگه حضور رونالدو در منچستر احتمالش صفر هست.

از طرفی رئال دنبال رونالدو هست و از این طرف من حس میکنم منچستر دنبال انتقام باشه سر قضیه انتقال رونالدو . از یه طرف دیگه من فکر میکنم سر رایان گیگز بتونه بیل رو متقاعد کنه که بیاد.

منتها قضیه انتقال بیل 2 جنبه داره. 1- اینکه خود بیل دوست داشته باشه که بیاد که خب شایعاتی مطرح شده. 2- از نظر مالی یونایتد پیشنهاد خوبی بده که خب باید دید چی میشه.

اگه اشتباه نکنم مالیات در لیگ برتر کمتر از مالیات لالیگا هست. پس 65 میلیون رئال با 50 میلیون (اگه واحدهاشون یکی باشند) فرق داره.

اگه بیل هم بیاد یونایتد واقعا خبر خوبی میشه. ولی خب به شخصه تا در سایت رسمی باشگاه این خبر رو نبینم اصلا باور نمیکنم.

واجب شده تا حتما دو سه تا خرید درست و حسابی داشته باشیم وگرنه از چلسی و سیتی عقب میوفتیم

Jovetic هم رسما به سیتی پیوست

در مورد بیل

مهرداد جان به نظرم کریس بازیکنی نیست که بتونه یه رقیبو کنار خودش تحمل کنه ! احتمال داره یکی از شروط موندنش تو رئال همین نخریدن بیل باشه! از طرفی به نظرم بیل خودش دوست داره بیاد یونایتد (لعنت به مدیرای عوضی ساوتهمپتون:hmm:)

به نظرم با این سه خرید میتونیم شانس قهرمانی اروپا رو هم داشته باشیم

بیل-فلینی-بینس

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
فردا ساعت 14 با منتخب لیگ استرالیا بازی داریم.
دوستانی که شی/رینگ استفاده می کنن میتونن از beIN sport 2 یا Sky Calcio1 ببینن.
اگه کسی تونست ببینه در مورد عملکرد فنی بازیکن ها مخصوصا جنوزاج و زاها و فابیو یه توضیحی بده.

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
5-1 بردیم

اول از همه بگم که نبود رئیس رو نیمکت خیلی ناراحتم کرد :eek:

از لحاظ فنی فعلا زوده تصمیم بگیریم اما همچنان خط هافبک تیم ناامید کنندس

کریک که خدای سوتی دادن هست و کلورلی هم خوب نبود خیلی

ولبک هم ازش ابی گرم نمیشه سه تا تک به تک خراب کرد

زاها هم معمولی بود چیز خاصی ازش ندیدم

اما سورپرایز اصلی جسی لینگارد بود

این بازیکن فوق العادس خیلی حرفه ای و مسلط بازی می کرد و دو گل هم زد من یکی که خیلی بهش امیدوار شدم امیدوارم مویس فصل بعد ازش استفاده کنه میتونه گیگز جدید بشه

عدنان هم کم بازی کرد ولی تو همون دقایق پاس های عالی می داد تو عمق

راستی رابین بعد تعویض اورا کاپیتان شد:دی

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
به نظرم در نبود والنسیا، یانگ، نانی، رونی، چیچاریتو، کاگاوا، ویدیچ ، دخیا و فابرگاس:دی نتیجه خوبی بود.

راستی januzaj ظاهرا yanoozay خونده میشه! یه توپ هم زده به تیر اینطور که خوندم.

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
دوستانه: ستارگان لیگ استرالیا 1 - 5 منچستر یونایتد‎‌؛ پیروزی با درخشش جوانان
21605bc684b09d4596f7300776c5a63f3af56bdd.jpg

طرفداری - منچستر یونایتد موفق شد با گل‌زنی جسی لینگارد، دنی ولبک و روبین فن پرسی در دومین بازی تور پیش فصل خود به برتری پرگل دست پیدا کند.

دیوید مویس که دومین تجربه سرمربی‌گری غیر رسمی شیاطین سرخ را تجربه می‌کرد، در این دیدار همانند بازی گذشته مقابل ستارگان لیگ تایلند ترکیبی از جوانان و باتجربه‌ها را راهی میدان کرد.

ترکیب منچستریونایتد: لیندگارد، رافائل، فردیناند (مایک کین ۴۶)، جونز، اورا (فابیو ۷۶)، زاها، کریک (اندرسون ۷۱)، کلورلی، لینگارد، گیگز (فن پرسی ۶۲)، ولبک (عدنان جانزواج ۷۱).

پس از گذشت یازده دقیقه، جسی لینگارد جوان با حرکت هوشمندانه دنی ولبک پاس رایان گیگز را در مقابل دروازه‌بان حریف دریافت و با یک ضربه آرام توپ را به گل اول مسابقه تبدیل کرد. این گل به شیاطین سرخ اعتماد به نفس لازم برای ادامه مسابقه را داد تا آن‌ها پس از حمله‌های متعدد بار دیگر در دقیقه 33 به گل برسند.

رایان گیگز که مانند همیشه آماده به نظر می‌رسید، از میان مدافعین حریف دنی ولبک را صاحب فرصت خوبی کرد تا ملی پوش انگلیسی یونایتدی‌ها هم موفق به گل‌زنی شود.

در ادامه کار هر دو تیم حملات جسته گریخته‌ای را داشتند اما، هیچکدام سودی نداشت تا نیمه اول با برتری 2-0 به پایان برسد. در نیمه دوم منچستر یونایتد روند خوب خود را ادامه داد ولی، بر روی اشتباه خط دفاعی و واکنش ضعیف آندرس لیندگارد دروازه خود را در دقیقه 52 توسط بریشا باز شده دید.

تنها دو دقیقه بعد، لینگارد بار دیگر درخشید و با شوتی سنگین از درون محوطه جریمه نتیجه کار را 3-1 کرد. بازی برای ستارگان ای-لیگ تمام شده به نظر می‌رسد و همین امر سبب دریافت گل‌های بیشتری در ادامه مسابقه شد.

دنی ولبک در 19 دقیقه مانده به اتمام مسابقه با جایگیری مناسب توانست از کرنر روبین فن پرسی نهایت استفاده را ببرد و با ضربه سر چهارمین گل یونایتد را به نام خود ثبت کند.

این پایان کار نبود و در دقیقه 86 شوت روبین فن پرسی به آرامی برای پنجمین بار به درون دروازه ستارگان لیگ استرالیا رفت تا تماشاگران ورزشگاه ANZ سیدنی پس از تماشای 6 گل به خانه بازگردند.

گفتنی است، منچستر یونایتد روز سه‌شنبه در سومین بازی تور پیش فصل خود مقابل یوکوهاما اف مارینوس صفارایی خواهد کرد.

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
Manchester United have never finished lower than 2nd in the Premier League since 2005 and haven't finished lower than 3rd since 1991.

همچنان خبری از خرید جدید نیست

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
منچستر پیشنهادش رو برای سسک به 35 میلیون یورو ارتقاء داده و بهش پیشنهاد دستمزد 2 برابر کرده :eek:

دستمزد سالانه ی 9 میلیون و 600 هزار پوند

با این پیشنهاد یجورایی آرسنال رو از اون بند قرارداد سسک محروم کرده، چون اون بند فقط برای پیشنهاد 25 میلیون پوندی بوده اما الان به 30 میلیون پوند رسیده.

بالا