• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
منچستر پیشنهادش رو برای سسک به 35 میلیون یورو ارتقاء داده و بهش پیشنهاد دستمزد 2 برابر کرده :eek:

دستمزد سالانه ی 9 میلیون و 600 هزار پوند

با این پیشنهاد یجورایی آرسنال رو از اون بند قرارداد سسک محروم کرده، چون اون بند فقط برای پیشنهاد 25 میلیون پوندی بوده اما الان به 30 میلیون پوند رسیده.

خوشم نمیاد ازش امیدوارم نفروشنش مدیرای بارسا!!

----------

مزایده پیراهن اریک کانتونا آغاز شد - Goal.com

7 میلیون!:دی بعید میدونم فروش بره

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
احتمال اومدن فابرگاس به منچستر کمه ؛

1- رابطه دوستی عمیق بین سسک و مسی که از نوجوانان با هم بودن و تو زمین خیلی با هم هماهنگ هستن و تو تعطیلات هم خانواده هاشون با هم بودن .
2- بازی هایی که به سسک میرسید و هر چی فصل قبل جلوتر رفت بیشتر بهش بازی رسید .
3- خروج تیاگو از بارسا که راه برای سسک بیشتر باز شد .
4- لحن مصاحبه های سسک که دو پهلو و ایهام دار نیست !

.

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594
احتمال اومدن فابرگاس به منچستر کمه ؛

1- رابطه دوستی عمیق بین سسک و مسی که از نوجوانان با هم بودن و تو زمین خیلی با هم هماهنگ هستن و تو تعطیلات هم خانواده هاشون با هم بودن .
2- بازی هایی که به سسک میرسید و هر چی فصل قبل جلوتر رفت بیشتر بهش بازی رسید .
3- خروج تیاگو از بارسا که راه برای سسک بیشتر باز شد .
4- لحن مصاحبه های سسک که دو پهلو و ایهام دار نیست !

.
سسک یه بار پیرهن منچستر رو که از یکی از بازیکنای منچستر گرفته بود رو انداخت بیرون جلوی همه!!
هم اینکه ون پرسی رو آنفالو کرده!!!!
احتمال اینکه بیاد من یو ، منفیه!!!

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
به به دوستان عزیز ارسنالی:D عزیزم وقتی انتقالی بخواد صورت بگیره انفالوکردن و ....... کشکه وقتی هم نخواد بازم اونا کشکه خیلی چیزها تغییر میکنه ساموئل اتوئو عاشق رئال میاد بارسا فیگو اسطوره بارسا میره رئال لوئییز انریکه از رئال میاد بارسا و تبدیل به یکی از با تعصبترین بازیکن های بارسا میشه رائول عاشق سینه چاک اتنلتیکو مادرید میشه اسطوره تیم رقیب و ..... کم نیستن از این دست فوتبال یک تجارت هست در حال حاظر . البته به نظر من احتمال این اتقال بسیار بسیار کم هست چون سکسک دوست داره بمونه در بارسا و ژاوی هم دیگه اون انرژی سابق رو نداره و مصدومیت کهه هم داره وتیاگو هم که ررفته

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594
به به دوستان عزیز ارسنالی:D عزیزم وقتی انتقالی بخواد صورت بگیره انفالوکردن و ....... کشکه وقتی هم نخواد بازم اونا کشکه خیلی چیزها تغییر میکنه ساموئل اتوئو عاشق رئال میاد بارسا فیگو اسطوره بارسا میره رئال لوئییز انریکه از رئال میاد بارسا و تبدیل به یکی از با تعصبترین بازیکن های بارسا میشه رائول عاشق سینه چاک اتنلتیکو مادرید میشه اسطوره تیم رقیب و ..... کم نیستن از این دست فوتبال یک تجارت هست در حال حاظر . البته به نظر من احتمال این اتقال بسیار بسیار کم هست چون سکسک دوست داره بمونه در بارسا و ژاوی هم دیگه اون انرژی سابق رو نداره و مصدومیت کهه هم داره وتیاگو هم که ررفته
هيچ کدوم از اون مثالاى بالا انفالو نکردن: دى
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio using Tapatalk 2

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
داداشم شما ناراحتی ون پرسی رفته منچستر این چیزای کوچیک خوشحالت میکنه اتفاقا اونم رو همین چیزا حساب کرده اگه این کارو کرده باشه که یه مقدار از ناراحتی طرفدارای تیم ارسنال کم کنه همین

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594
داداشم شما ناراحتی ون پرسی رفته منچستر این چیزای کوچیک خوشحالت میکنه اتفاقا اونم رو همین چیزا حساب کرده اگه این کارو کرده باشه که یه مقدار از ناراحتی طرفدارای تیم ارسنال کم کنه همین

خو دوست عزيز شما اگه رونى بره ارسنال يا چلسى خوشحال ميشي؟

f.totti

Registered User
لایک‌ها
55
[h=1]منچستريونايتد روش هجومي خود را دنبال مي‌کند[/h]
[h=2]سرمربي تيم فوتبال منچستريونايتد پس از پيروزي پرگل ديروز تيمش برابر منتخب ستارگان ليگ استراليا از عملکرد هجومي تيمش ابراز رضايت کرد.[/h]
00944725.jpg

ديويد مويس گفت :« شب خوبي بود و خوشحالم که اولين بردم را با يونايتد کسب کردم.تيم ما مي توانست گل هاي زيادتري به ثمر برساند و احساس مي کنم تيم کمي آماده تر و هماهنگ تر شده است.»

مويس اعلام کرد وين روني به علت آسيب ديدگي زردپي زانو در ادامه تور حضور ندارد.وي افزود :« گلزني دوباره فان پرسي مرا خوشحال کرد ولي فکر مي کنم ولبک در اين ديدار نشان داد که مي تواند تاثير زيادي در بازي يونايتد داشته باشد.»

f.totti

Registered User
لایک‌ها
55
[h=1]مويس: پيشرفت تيم فوق العاده است[/h]
[h=2]ديويد مويس، سرمربي منچستريونايتد، از پيشرفت تيمش در مدت يک هفته اخير تحت تاثير قرار گرفته است.[/h]
00034011.jpg

يونايتدها شب گذشته با ترکيبي جوان مقابل ستارگان ليگ استراليا قرار گرفتند و موفق شدند با نتيجه 5-1 اين تيم را شکست بدهند.

اين در حالي است که آنها هفته گذشته با نتيجه 1-0 مغلوب ستارگان ليگ تايلند شدند و به همين دليل از پيشرفت تيمش شگفت زده شده است.

به گزارش گل، او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" اين پيروزي، براي من بسيار ويژه بود؛ چون اولين پيروزي من به عنوان سرمربي منچستريونايتد بود.

نمايش خوبي داشتيم و شايد حتي مي توانستيم سه گل ديگر بزنيم. فکر مي کنم ما در اين ديدار کمي آماده تر بوديم و شايد دماي هوا، نسبت به ديدار مقابل تايلند، مناسب تر بود."

هرچند ليندگارد و ولبک ستاره هاي منچستريونايتد در ديدار ديشب بودند اما فن پرسي از اينکه اولين بازي اش زير نظر مويس را در اين ديدار انجام داد، ابراز خشنودي کرد.

" کمي ناآماده بودم. شروع کندي داشتم و چند توپ را از دست دادم. به همين خاطر خيلي راضي نبودم اما مشکلي نيست.

ما نياز داريم تا به آمادگي کامل برسيم و خودمان را کاملا براي رقابت ها آماده کنيم. البته دوست داشتيم به خاطر هواداران پيروز شويم اما در اين ديدار، مهم کسب آمادگي براي شروع فصل است."

f.totti

Registered User
لایک‌ها
55
[h=1]آرم منچستريونايتد تغيير مي‌کند[/h]
[h=2]قرار است آرم باشگاه منچستريونايتد تغيير کند.[/h]
00026854.jpg

اِد وودوارد که به عنوان مدير اجرايي منچستريونايتد مشغول به فعاليت است به همراه جوئل گليزر، يکي از سهامداران منچستريونايتد قصد دارند واژه «باشگاه فوتبال» را به آرم باشگاه اضافه کنند.

به گزارش فارس، اين واژه در سال 1998 از نماد باشگاه پاک شد که عصبانيت هواداران را برانگيخت.

وودوارد در اين زمينه گفت: من و جوئل، هيچ کدام‌مان تغيير در نماد و آرم باشگاه را دوست نداريم. بايد به اين موضوع بيشتر فکر شود تا تصميم نهايي در اين زمينه گرفته شود. ما يک باشگاه فوتبال هستيم نه يک برند تجاري.

وي در ادامه افزود: در اين مورد با ساير اعضاي باشگاه حرف زدم. ما باشگاهي هستيم که 135 سال قدمت داريم. اين چيزي است که بايد به آن توجه ويژه‌اي شود. درآمدزايي بخشي از اين باشگاه است ولي فوتبال هم بايد در کنار آن وجود داشته باشد. مي‌خواهيم در اين زمينه توازن ايجاد کنيم.

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
Daily Mirror خبر میده که چلسی از اینکه میتونه رونی رو با 30 میلیون پوند جذب کنه مطمئن هست. چلسی مدعی شده رونی دیگه هرگز پیراهن تیم منچستر یونایتد رو بر تن نمیکنه و اونها میخوان تا روز آخر فصل نقل و انتقالات تابستانی برای او صبر کنند و مزد این صبر رو بگیرند. همچنین اونها فکر میکنند در صورت جذب فابرگاس، قرمزها رونی رو خواهند فروخت...

Wayne Rooney transfer: Chelsea confident that they'll get their man for around £30million - Mirror Online

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
Cleverley: "We want to be here in 10 years saying we’ve got six, seven or eight medals. You’re brought up like that at this club."

کلورلی :
" ما می خوایم 10 سال دیگه اینجا باشیم و بگیم : 6-7 و یا 8 مدال (جام) گرفتیم . ( و بهمون بگن که ) شما این این افتخارات رو برای باشگاه بدست آوردید."

969549_702537146428531_1331909702_n.jpg

بوتنر گفته که من میتوانستم هر جای دیگری بروم اما وقتی منچستر شما را میخواهد برای من یک تصمیم سریع است . چون من فکر میکنم زیباترین باشگاه جهان که هر بازیکنی دوست دارد در آن بازی کند منچستر هست .

753EE01D3DBB46239F666434D62B2249.ashx

Exclusive interview: Alex Büttner - Official Manchester United Website

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
خبر خوب :

Darren Fletcher : Hopefully, in the next few weeks I am going to get the green light to join in and to start making the comeback, which is looking very good

I think I will just miss the beginning of the season

فلچر به مستطیل سبز بر میگرده...
با اینکه ممکنه استارت فصل رو از دست بده. اما امید هست که باز هم فوتبال بازی کنه.

فلچر میگوید:

امیدوارم بازگشتم خیلی با آغاز فصل جدید فاصله نداشته باشه. من پنج سالی هست این مشکل رو داشتم و سه سال اخیر در کنترلش به مشکل برخوردم. این مشکل تأثیر بزرگی در زندگی من گذاشته بود. داروها جواب نمی دادن ولی اگر من می خواستم آینده خوبی در زندگیم داشته باشم، نه فقط در فوتبال بلکه در زندگی شخصی، عمل جراحی تنها راه حل بود

همه چیز خوب پیش میره. من هنوز تحت نظر تیم پزشکی هستم و جراحم مراقب من هست. همه چیز تا کنون مطابق برنامه پیش رفته و خیلی از هدفم دور نیستم. من تمرینات و نرمشهام رو شخصی انجام میدم. من هنوز مجوز حضور در تمرینات فوتبال رو کسب نکردم ولی خودم میدوم و فعالیتهای فیزیکی رو انجام میدم و خیلی احساس خوبی دارم

امیدوارم در هفته های آتی بتونم چراغ سبز برای بازگشت به فوتبال رو بگیرم که خیلی عالی خواهد بود.

Fletcher2_2865637.jpg

Darren Fletcher to miss start of Manchester United season | Manchester United Fixtures, News, Transfers | Sky Sports Football

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
خو دوست عزيز شما اگه رونى بره ارسنال يا چلسى خوشحال ميشي؟

دوست گلم مهم دوست داشتن یا نداشتن من نیست اگه با رفتن رونی تیم بهتری بشه منچستر چرا که نه. این از نظر من یک چالش هست که تفاوت الکس فرگوسن و مویس رو نشون میده . حالا من یه سوال میپرسم شما روزی که ارسنال 8 گل از منچستر خورد چه فکری کردی؟من روزی که از سیتی 6 گل خورد یونایتد اول ناراحت شدم اما خیلی زود احساسم تغییر کرد برای اینکه تیم تغییر کنه و بهتر بشه بعضی اوقات لازم هست که دقیقا توسط رقیب دیرینه له بشه شما مطمئنباش اگه منچستر اون فصل 6 گل نمیخورد و با تفاضل قهرمانی رو از دست نمیداد الان فن پرسی رو نداشت و اون باخت بهش فهموند که باید بازیکن درست و حسابی بخره امسال اگر نتونه بازیکن بخره مطمئنا به جایی نمیرسه و این به مویس نشون میده که منچستر با اورتون فرق میکنه و نمیشه فقط به 5 یا 6ام شدن با بازیکن های متوسط دلخوش بود شاید یک فصل رو از دست بده یونایتد اما چیزی که مربی یاد میگیره واسه همیشه تو ذهنش میمونه پس ناراحتی زیاد نداره.من عاشق بارسلون و منچستر یونایتد هستم طرفدار این دو تیم شدنم هم به سال های اخیر برنمیگرده کهخیلی موفق بودن از اون زمان هایی که لیورپول با یان راش سلطان جزیره بود و من یونایتد خوشحال بود که جزء 4 تیم برتر جزیره هست من طرفدار این تیم هستم و خیلی چیزها فهمیدم که الان رفتن رونی ناراحتم نمیکنه .در مورد بارسا هم چندین فصل هست که در خط دفاعی مشکل داره اونم به صورت واضح اما کی میره دنبال یه بازیکن مطمئن خط دفاع وقتی که جلوی بایرن 7 تا میخوره شما شک نکن اگه مثلا 1 هیچ از بایرن باخته بود میگفت همین دفاع ها خوبن مثل این چند ساله . بعضی از تغییرات خوب بهای گزافی دارن دوست من بهای اینکه ارسن ونگر بفهمه نمیشه فقط با اتکا به جوانان تیم قهرمان شد این چند سال ناکامی بوده واسه ارسنال الان دنبال خرید بزرگه

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
من فکر میکنم در صورت جذب بیل رونی رو میفروشن

به هر حال بره یا بمونه برای من فرقی نمیکنه این بازیکن دیگه هیچ ارزشی برای من نداره:hmm: فصل پیش که با اقتدار قهرمان شدیم غلط خاصی نکردن ایشون هرناندز مفید تر بود

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
در مورد رونی کاملا استقبال میکنم از تعویضش با ماتا بعدش منچستر اگه یکی مثل مارکو رویس رو هم اضافه کنه شما مطمئن باش نبودش به چشم که نمیاد هیچ تیم بسیار قویتر هم خواهد شد

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
به شدت با رفتن رونی مخالفم.و احتمال هم میدم این اتفاق نمی افته. یه فصل فن پرسی اومد همه رونی رو فراموش کردن. فراموش کردن چه بازی هایی واسه ما انجام داد. در مورد اینکه از چشم افتادم باید بگم بعضی ها مثل بچه ها رفتار می‌کنند و بعد به موقعش آدم میشن. رونی تو منچستر میمونه و اینو با قاطعیت میگم.

Sent from my MK16i using Tapatalk 4 Beta

بالا