- نوشتهها
- 5,666
- لایکها
- 6,608
رابين که گفته بود بعد فوتبال و بازنشستگي پينگ پنگ رو به صورت حرفه اي ادامه ميده :دي
هی خدایا اوضاع تیممون چی چی شده!!!
منم زیاد به فابرگاس اعتماد ندارم ولی به نظرم بازیکن حرفه ای هست.
ولی چیزی که بدتر از این اذیتم می کنه اینه که
طرفدارای ارسنال پشت سرما چی می گن؟
می گن اینا به چه وضعی افتادند که دنبال جفت ثمره دست های ونگر هستند!
درسته که تیم های دیگه هستند که از ثمره دست های رئیس دارن سود می کنند
ولی این واسه ما افت داره...
ولی به نظرمن صبورباشیم
فن پرسیو پارسال اخرین لحظه گرفتیم
موندن رونی جذب بیل وفابرگاس
بهترین حالته به نظر من
البته جذب یک مدافع هم خوبس
رونی به نظر من میمونه
اما من احتمال حضور بیل رو از فابرگاس بیشتر میدونم
Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk 2
من هم فکر میکنم رونی حداقل تا سال دیگه میمونه چون گفتند اگر درخواست ترانسفر رسمی هم بده رونی باهاش مخالفت خواهد شد و اونو حداقل یک سال دیگه نگه میدارند ولی در مورد بیل و فابرگاس به نظر فابرگاس کمی خریدش سخت میاد چون بارسا یک هافبکش رو از دست داده و اما در مورد بیل هم من شک دارم چون زور رئال نچربید و نتونست اونو بگیره شما چرا میگی بیل میاد؟؟ البته امیدوارم بیاد چون بازیکن از لیگ جزیره گرفتن خیلی بهتره اونهم یکی با پتانسیل و سن و سال بیل.....
منچستر چندین بازیکن مطرح به رئال داده اما خب رونالدو واقعا با همه اونها متفاوت بود. تو همین بازی اخیر لیگ قهرمانان با وجود اتفاقات مضحک داوری اگه رونالدو نبود رئال اصلا از پس یونایتد بر نمیومد.
تو روزنامه نوشته بود که رونالدو خونه اش تو انگلستان رو فروخته با این حساب دیگه حضور رونالدو در منچستر احتمالش صفر هست.
از طرفی رئال دنبال رونالدو هست و از این طرف من حس میکنم منچستر دنبال انتقام باشه سر قضیه انتقال رونالدو . از یه طرف دیگه من فکر میکنم سر رایان گیگز بتونه بیل رو متقاعد کنه که بیاد.
منتها قضیه انتقال بیل 2 جنبه داره. 1- اینکه خود بیل دوست داشته باشه که بیاد که خب شایعاتی مطرح شده. 2- از نظر مالی یونایتد پیشنهاد خوبی بده که خب باید دید چی میشه.
اگه اشتباه نکنم مالیات در لیگ برتر کمتر از مالیات لالیگا هست. پس 65 میلیون رئال با 50 میلیون (اگه واحدهاشون یکی باشند) فرق داره.
اگه بیل هم بیاد یونایتد واقعا خبر خوبی میشه. ولی خب به شخصه تا در سایت رسمی باشگاه این خبر رو نبینم اصلا باور نمیکنم.